Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.9.2009 20:16:52
|
|
|
|
Serendipity
|
trinity - Iiiiiiiiiiiiiiiiii! Kak smo lepi, lepi, leeeeeepi! Kakšne učkice ma biba mala! Lepotička je. Res. Ta prava mala miss BTW s temi učkami bi prav pasala k sončkovemu33 Lovru (hehe, že san matchmaker ratala)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.9.2009 20:17:42 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.9.2009 20:22:38
|
|
|
|
sonček33
|
trinity o lepotička mala... seren..ma bi pasala itak ..čeprav naš Lovro nima več tako modrih...mu notranji krog že zeleni...pa sej ne more bit drugače imava midva oba zelene
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.9.2009 20:27:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 trinity o lepotička mala... seren..ma bi pasala itak ..čeprav naš Lovro nima več tako modrih...mu notranji krog že zeleni...pa sej ne more bit drugače imava midva oba zelene A res? Midva kar ugibava kaj bo ratalo iz naših učk - jaz imam zelene, Darko ima pa mišungo - svetlo rjave z zelenimi primesmi. A nas spet malo posladkaš? Jaz vas bom jutri, ko bo stara 3 tedne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.9.2009 20:44:34
|
|
|
|
Nončika
|
ponavadi pri učkah prevlada temnejši pigment. jaz mam sivo-modre, moj pa svetlo zelene, pa je mala poherbala mamine okice, le da so še bolj modre ko moje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.9.2009 20:54:13
|
|
|
|
sonček33
|
Evo seren..takole se mi trudimo vstat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 2:47:09
|
|
|
|
oktavija
|
Halo bejbe!!! Prišla sem vas pozdravit in povedat da smo še 2v1... No.... naša pupa zamuja 8 dni... in mogoče se bo danes začela akcija saj jaz od 2 zjutraj ne spim ker me zvija kot pri menstruaciji in malo sveže kvi se je pokazalo... vendar ni določeno v nekih intervalih in navalih bolečin... Bomo videli kaj bo do jutra... držite pa mi pesti, da bo vse uredu... PROSIM NIČ NE PIŠITE NA FACEBOOK, DA NE BO PREHITRO NASTALA PANIKA!! HVALA!!! Sporočim po SMS če bo kaj novega....!!! Lep dan vsem!!!
< Sporočilo je popravil oktavija -- 15.9.2009 2:51:11 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 8:23:12
|
|
|
|
NATAŠA35
|
no oktavija upam, da se je začelo in da boš kmalu svojo pikico pestvala miklarom drži se, mislim nate, naj te angeli čuvajo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 8:38:44
|
|
|
|
Nončika
|
oktavija, navijamo in dihamo s tabo!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 9:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
miklaromček držim pesti da se bo čimbolje izteklo oktavija upam da boš kmalu cartala jaz sm za en drek,slabe volje tko da se me depra zgleda loteva,pa ma ni da ni nč upam da se mate fajn tko da lepo se mejte še naprej aja aqui zdej pa navijamo kolikor se le da,tko da držim pesti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 10:13:15
|
|
|
|
~Biba~
|
iii trinity in sonček mata lepe bebe,... oktavija želim ti da boš kmalu cartala vsem ostalim pa en hladen pozdravček...bi pasala ena
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 10:34:15
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, boš kmalu cartala larilu naj gre hitro mimo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 11:15:29
|
|
|
|
sonček33
|
oktavija, jaz bom az vsak slučaj mal začela dihat miklarom..še en dan več..mislim na vas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 12:38:30
|
|
|
|
spps
|
a oktavija se nič ni oglasila?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 13:30:45
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupe Tole z Miklo me je čisto sesulo. Saj berem, samo nimam volje pisat Mikla draga mislim nate Oktavija upam, da se je začelo. Naj bo porod kar se da hiter in lahek. Aquica navijam Pupe drage kako maste vse luškane sončke doma Lupčke prav vsem in vašim sončkom in bušijem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 13:59:37
|
|
|
|
Kliki
|
Oktavija upam da sedaj že cartaš svojega .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 14:06:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Oktavija upam da sedaj že cartaš svojega . ne carta še sem pa govorila z njo in vam sporočim ko bo kaj novega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 14:09:33
|
|
|
|
Kliki
|
Škoda upam da bo kmalu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 15:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Larilu... Bejži nekam ven. Na sprehod, v družbo, pridi na kavo.... Samo ne prepusti se depri... Mikla Več kot to pa itak nevem kaj naj napišem in rečem Žižetka... Kako je pa naša podganca in njena sončka? Kako je bla pot? Aqui... poročaj kako zdej naprej poteka akcija da bomo lahko navijale Oktavija hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho...... Se mi že vrti Mi gremo danes na 1. pravo posvetovalnico. Ob pol petih smo naročeni Komaj čakam A vam nekaj zaupam? Mi smo pa že JUPIIIIIIIIIIIII Sicer je malo bolelo, ampak potem pa vseeno pasalo. No tudi malo je krvavelo, ampak samo za odtenek. Mislim da ni panike, zdej nič več ne boli KONČNO Je reku moj, da sem se kar ponovno rodila. No sej mogoče se pa res tko počutim... Sem mela kar malo krize ker tok dolgo nisem nič potrebe čutila No šibam še položnice plačat pol pa počasi peš proti ZD
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.9.2009 15:36:15
|
|
|
|
Kliki
|
Živa lepo da je steklo. A že prvo posvetovalnico imata madona kako čas beži.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 6:21:55
|
|
|
|
spps
|
Jutro punce! Kako ste kaj?Kako to,da je takšno zatišje? Mi smo ok,le ponoč zadnje dni za en drek spimo jaz imam še ta teden rihtanje potrebnih stvari za vpis na faks -ja,tud jaz bom KONČNO študentka in kaj novega? veste kaj pogrešam? že dooooolgo ni bilo ,se vam ne zdi? Katera je sedaj na vrsti,da nam javi kakšno lepo novico? nosečkice na seznamu-ne bodo dolgo več nosečke ampak mamice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 10:09:23
|
|
|
|
~Biba~
|
spps z veseljem bi bla jaz naslednja na vrsti za vsem ostalim želim lep dan...pa oktavija, a že cartamo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 10:13:00
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mene tud zanima kako je z oktavijo....kaj novega???? živa super za
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 10:25:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect spps z veseljem bi bla jaz naslednja na vrsti za vsem ostalim želim lep dan...pa oktavija, a že cartamo? da bi bla naslednja ma ne vem kaj se dogaja,da se še ne ve kaj je z oktavijo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 11:03:45
|
|
|
|
gigi1
|
Grrrr mi je prejle post zbrisalo.. Oktavija???? Mislimo nate. Lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.9.2009 11:49:16
|
|
|
|
ledenka
|
samo pozdravit sem vas prišla! mikla zdrži še malo! oktavija naj se čim prej začne, če se še ni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......