|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
13.9.2009 22:42:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....no sem danes pikecu zmerila nogo....ima 11 cm ....  user posted image ...grem zdaj pogledat v katero velikost padeuser posted image

no sem pogledala....in je tam pri 17-18....

verjetno butasto vprašanje........sam kje si to pogledala??

ln ima 11.5 cm nogico veliko. oz. malo.user posted image

na google sem vtipkala velikosti čevljev....in mi je vrglo marsikaj ven....sem pa gledala pod minisvet.si ...mislim, da je tak nekak.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.9.2009 22:46:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Luciano Miki

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image    .....  ta barva in ta vzorec sta meni edina na mački všečuser posted image ....  vse ostalo user posted image ...., ker nisem glih neki  ljubitelj mačk....user posted image ...raje imam psa.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.9.2009 22:50:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

http://www.toysrus.at/service/starcard/

bubi, imaš to?

Ja, imam.

Čeprav ni nekih blaznih ugodnosti - zbiraš te pike, potem pa ti pošljejo kupončke, ampak ni bog ve kaj user posted image  Saj res piše, da so v vrednosti več kot 100€, ampak to je tak - 1€ za to znamko, 1€ za ono.... pa valjda, da ne izkoristiš. Pri opremi recimo 10€ pri nakupu avtosedeža in podobno.

Vem, da sem 1x dobila za bubija čestitko za RD (z bonom za 5€), za bubiko pa zdaj nisem dobila. Pa jo imam prijavljeno.

jaz tud imam to karto, pa tud imam oba prijavljena, pa nisem nič dobila.....sem pa dobila iz ikeje, pa iz dm....

a rabiš kak punčkast kuponuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.9.2009 22:52:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

barva tega mačka je po okusu mojega user posted image ....user posted image

user posted image  ...za tvojega dragega.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.9.2009 22:59:40   
gold fish
...spet moji monologi.....

amor real...a si že zlikala? ...jaz sem....mi je prav fajn, ko sproti likam in ni tolikouser posted image ..čeprav bi glih tak lahko bili malo bolj pazljivi ti moji dedciuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.9.2009 23:07:22   
gloria
...ojla...lepe slikice user posted image user posted image user posted image .....

MTY mi smo zdej za rojstni dan kupili gugalnico 3v1  dobila sem jo za 70 € ceneje kot pa v sezoni(bila je nekje 230 €)....kupljena je bila v merkurju....
....BC ima zdej neke popuste na te stvari sam dosti je pobrano....

< Sporočilo je popravil gloria -- 13.9.2009 23:21:45 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.9.2009 23:35:41   
gloria
...babe lahko noč...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
14.9.2009 7:29:56   
petra1978
Dobro jutro!

Tako, pa z Galom samevama - naslednje 3 dni.
Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička user posted image . Sem bila prvo kar presenečena, ker se je kar naenkrat spusitl in šel, potem sem bila pa ful ponosna na njega. Mišek moj mali.

Bubi, saj ni takšen problem, da kam pridema z Galom, ker na apartmaje sem nalepla tel. št., pa naj me pokličejo, ko kdo pride. Je pa problem to, da je Gal malo smrkav. No, saj ni fejst, malo mu iz noska teče.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
14.9.2009 7:33:32   
Alenka_
dobro jutro punce!

danes sem si delo prinesla kar na dom, ker ga ni za 8 ur pa še doma je treba marsikaj postoriti... tako da spet uživam doma. sicer delovno ampak prijetno user posted image

za vikend smo imeli moževo sestrico na mini počitnicah in morm rečt, da je bil to za naju bolj dopust kot obveznost... sestrica je stara 12 let in bi človek pričakoval, da jo bo z njo več dela kot ne... ampak je cela dva dneva zabavala in se ukvarjala s Saro tako, da sva komaj smela priti zraven user posted image sta se lovili pa skrivali pa crkljali pa se igrali v Sarinem šotoru, se gugali, smejali, vozili po stanovanju... Sara je bila vsak zvečer takooo utrujena, naša varuška pa še bolj user posted image sta obe vsakič prespali kar konkretnih 13 ur user posted image

tako... zdej vas grem pa nazaj prebrat pa mal pokomentirat...

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
14.9.2009 7:34:44   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro!

Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička user posted image . Sem bila prvo kar presenečena, ker se je kar naenkrat spusitl in šel, potem sem bila pa ful ponosna na njega. Mišek moj mali.

Bubi, saj ni takšen problem, da kam pridema z Galom, ker na apartmaje sem nalepla tel. št., pa naj me pokličejo, ko kdo pride. Je pa problem to, da je Gal malo smrkav. No, saj ni fejst, malo mu iz noska teče.

BRAVOOOO GAL!!! user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
14.9.2009 7:36:17   
petra1978
user posted image  

Ta posnetek sem pa mogla Galu 12 x zavrtet. Tako je bil navdušen nad Bubiko. Kak sem se smejala.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
14.9.2009 7:36:44   
Alenka_

Bubika zadnje dni kaže zanimanje za žličko user posted image . Približno tako gre:

user posted image

Konča pa se zelo podobno kot pri Galu:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

bubika user posted image user posted image user posted image super si!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
14.9.2009 7:42:30   
Alenka_

user posted image  

Ta posnetek sem pa mogla Galu 12 x zavrtet. Tako je bil navdušen nad Bubiko. Kak sem se smejala.

user posted image user posted image user posted image user posted image

še enkrat: bubika supeeeeer si!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.9.2009 7:44:00   
Alenka_
in pa vse najboljše vsem slavljenčkom, ki jim nisem uspela pravočasno čestitat!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
14.9.2009 7:52:03   
Alenka_
ko ste se pogovarjale o tem, kateri septemberček že kaj hodi... user posted image user posted image user posted image za vse junake in junakinje, ki so že shodili!

tudi Sara pridno hodi. je ugotovila da pa se res hitreje in bolje pride kam po dveh kot pa po štirih... in zdej cele dneve pridno raziskuje "svet" še z druge persektive user posted image

sem jo v soboto snemala pa mi na shrani.si kr nekej šteka... morm verjetno malce krajšo verzijo posnet...

zdej pa res šibam... delo čaka.

leeeep dan vseeem!!!!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
14.9.2009 9:06:47   
pf

po netu iščem gugalnico, takšno ki ima spredaj zaščito, da mi ln ne pade ven. imate kakšne ideje??

MTY to se kupi tak nastavek gugalo, ki je do treh let, da ne pade ven. Enostavno kupiš gugalnico kakršno želiš, gugalo pa kje v BC, Pikapolonici, jaz sem ga preko Quelle.

< Sporočilo je popravil pf -- 14.9.2009 9:07:14 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
14.9.2009 9:12:28   
pf

Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička user posted image

Bravo Gal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
14.9.2009 9:14:25   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

za vikend smo imeli moževo sestrico na mini počitnicah in morm rečt, da je bil to za naju bolj dopust kot obveznost... sestrica je stara 12 let in bi človek pričakoval, da jo bo z njo več dela kot ne... ampak je cela dva dneva zabavala in se ukvarjala s Saro tako, da sva komaj smela priti zraven user posted image sta se lovili pa skrivali pa crkljali pa se igrali v Sarinem šotoru, se gugali, smejali, vozili po stanovanju... Sara je bila vsak zvečer takooo utrujena, naša varuška pa še bolj user posted image sta obe vsakič prespali kar konkretnih 13 ur user posted image

No super, da sta se imeli tako lepo. Mislim, da bo punca še kar večkrat prišla. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
14.9.2009 9:15:50   
pf
Bravo Sara za prve samostojne korake.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
14.9.2009 9:16:39   
pf
Saraya Luciano Miki je lep mačkon. Tudi meni so najbolj simpatični take barve.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
14.9.2009 9:43:08   
pf
Jaz sem v bolniški, no bom ker imam popoldne osebnega zdravnika.
Je pa mrzlo danes ko šus. Greva z miško v DM po mlečne kašice, čaj, pa robce za rito, pa še v Spar po malo mesa, ker je v skrinji se mi zdi bolj ali manj le še zelenjava z vrta in par mesnih omak.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
14.9.2009 9:49:28   
ključek
dan........user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
14.9.2009 11:19:35   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz sem v bolniški, no bom ker imam popoldne osebnega zdravnika.
Je pa mrzlo danes ko šus. Greva z miško v DM po mlečne kašice, čaj, pa robce za rito, pa še v Spar po malo mesa, ker je v skrinji se mi zdi bolj ali manj le še zelenjava z vrta in par mesnih omak.

fajn uštimi pr dohtarju. user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
14.9.2009 11:20:27   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička user posted image

Bravo Gal. user posted image

se podpišem.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
14.9.2009 12:19:55   
ključek
Virtualna, živjo!! Kako se imate v Berlinu?

< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.9.2009 12:20:16 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?