|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
14.9.2009 13:29:24   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

lp..povejte mi a vaši malčki sedijo..naša sama sedi,ko se skoraj prevrne se ustraši in tako vzravna.danes sem jo dala v hojico...nisem je takoj vzdignila,je mala segala do tal in sem ju malo not pustila da sem lahko vsaj kosilo naredila..noče bit na tleh,ne v stolčeku,ne v stajici,v vozekuuser posted image ...v hojici pa jew šla prvo nazaj in to tako hitrouser posted image ...pol pa je še začela naprej..mi jo bomo uporabljali..ker sem sama nimam pomoči ko kuham,nihče mi je ne more pazit...vem da ni dobro.mali je tud s 6mesec bil v hojici,7 prvi koraki,s 8shodil.pa nič po prstih...sam mala ne bo tako0 veliko not..pa naša se mi v stajici za ročaje dviguje na noge..ni mal prezgodaj?????????user posted image

Brin še ne sedi. Je sicer že precej močen in se iz polsedečega položaja sam dvigne v sedeč položaj, a je še nestabilen.

Za hojco se pa jaz ne bi odločila. Iz znanih razlogov: ker slabo vplivajo na otrokov motorični razvoj in ker so nevarnen - veliko otrok se v njih poškoduje.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
14.9.2009 13:42:02   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Smo pa danes v Rutarju kupili 3 okvirje za fotografije (po 5. kom fot.) in sem zdaj naročala preko spleta. Ljubi Bog, kak je to težko. Izbrat 15 fotografij user posted image ko pa so vse lepe. Sva se odločila, da jih bova na mesec al pa dva menjavala user posted image . ker okvirjev več nivama kam za spravt, ko je že res vse na steni user posted image user posted image

Jaz imam tudi probleme z izborom fotografij. Jih hočem dat razvit za v album pa ne morem naredit dovolj majhnega izbora fotk user posted image

znan problem tudi pri nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
14.9.2009 13:48:23   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*ej nism mela cajta niti za prdit, kaj šele za rr... zdej je več al manj vse za mano (poroka- uspešno, rojstni dan- uspešno, izpit- uspešnouser posted image user posted image )... zdej bom spet neki časa fraj če gre use po srečiuser posted image

Čestitke za vse troje user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
14.9.2009 14:00:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

[b]Slive, kako jih vi nardite vašim malčkom?

GH: no, mi smo naredili korak naprej in poskusili kuhano rdečo peso in gospodični to gre v rit user posted image

Slive sem na začetku kuhala v kompotu in jih nato spasirala.

user posted image  za rdečo peso.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
14.9.2009 14:03:13   
Nina00

Jaz sem ji jo skuhala pol pa zmiksala. Ampak ni bila glih navduena nad slivo domačo. Z veseljem pa popaca Frutkovo slivo.user posted image

To pa zato, ker je malo sladkorja dodanega, če se prav spomnim user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
14.9.2009 14:14:40   
felix7

Dobro jutro.

Felix dobrodošla z dopusta..je bilo kratko ampak sladko a ne? user posted image
mama_m .. naj Ž. uživa v vrtcu user posted image

hvala Taši user posted image je bilo sladko, ja. Smo ulovili še zadnje dni poletja, tako da je bilo krasno se še malo nastavljati sončnim žarkom in se sprehajati ob obali... mmm, še kar sanjarim o morju user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
14.9.2009 14:14:42   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vprašanje: Ene ste napisale, da delate malim na maslu hrano, a je to mišljeno na navadnem???user posted image user posted image user posted image

putr je putr user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
14.9.2009 14:18:58   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vprašanje: Ene ste napisale, da delate malim na maslu hrano, a je to mišljeno na navadnem???user posted image user posted image user posted image

putr je putr user posted image user posted image user posted image

japuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
14.9.2009 14:26:05   
Dan,

da se na hitro javim sem tko utrujena dobila user posted image  me je kr mal šokirala kak dan prehitro ampak sej bolje prej kot pa da je ne bi bilouser posted image user posted image user posted image user posted image kar naj redno hodi na obiske...

Imeli smo kardiologa in so nam povedali da ta šum ko je slišen ni poveazn s kakršno koli napako ampak je pač otroški šumek upajmo da tako ostane....drugače pa je Lia prvo se z mano fulll smejala potem je bila nekaj časa fulll pridna na ultrazvoku pol pa jok in jok je ponovno v obdojnu ko nihče ne velja kot mami ati in seveda njena lubica Laura joj kako dela z Lauro sam da je pr njej ko čist poslini ščipa vleče za lase grize še dober da nima zobov...Laura pa vesela sam skoz govori mami komaj čakam da se bo plazla kdaj bo bo kmal...ampak naši Lia je mali lenušček se ji pač ne da bo že samo da je zdrava madam...je pa včeraj jedla rižeka pa meska in jo bom pohvalila je velik pojedla sem bila kar šokirana in zvečer 125ml kaše kok lepo mogoče pa bo jedla danes pa ji bom dala mal meska pire in peso...upajmo na uspeh...smo šli pa v BC po nekatere stvari in seveda je dobila eno igračo tako dobro ji bo pol bolj zanimiva ko se bo plazila...

Sedaj spi ati je šel delat jaz pa grem počivat sem čist crknjena pa vreme za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Vsem bolančkom pa pike poke...

Čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
14.9.2009 14:37:28   
tasa_m
cita super, da ni pravi šum na srčku user posted image user posted image user posted image .

Midve z Lijo pa sva se glih kar najedli..sva jedli polnozrnate testenine in omakco ter rdečo peso! Lija pa kr je tečka je dobila brezmesno kosilo user posted image user posted image sem imela omako iz sv. mletega mesa pa nisem dala. Je lahko samo opazovala user posted image

Zdaj pa greva ven v upanju da zaspi. Spala je glih 40 min.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
14.9.2009 14:56:27   
spps
cita,superuser posted image
taša,kje se skrivaš? anisi rekla,da prideš ta teden na kofe?user posted image user posted image user posted image men pivo ne paše preveč,ker temparature niso tapraveuser posted image user posted image
kokica.čestitke za zobekuser posted image user posted image

kaj počnete v tem smotanem dnevu?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
14.9.2009 15:00:11   
Nina00
Cita super, da je s srčkom vse ok! Sedaj se pa le spočij user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
14.9.2009 15:09:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

o pišuka, kok je ura user posted image Najaa, če te slučajno jutri moj mož pokliče, se ne čudi user posted image

ah kje pa, nisem jaz kriva. ob tej uri sem prepričevala Tijo, da je pa že res čas za spanje. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
14.9.2009 15:09:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dobro jutro.Noč je bila kar fajna samo kaj ko moraš vstat .Sem se ,pa s takim glavobolom zbudila

jaz tudi. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
14.9.2009 15:35:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

taša,kje se skrivaš? anisi rekla,da prideš ta teden na kofe?user posted image user posted image user posted image men pivo ne paše preveč,ker temparature niso tapraveuser posted image user posted image

Spps, saj pa je komaj začetek tedna..kje je še nedelja user posted image Bom prišla en dan, mogoče v sredo. Jutri imam zobara,pa mami imam na obisku..bo varuška, da bom lahko naš svinjak mal pospravla. V sredo pa se lahko zmenimo kaj ja..

Mi trenutno kavico pijemo pa kekse namakamo not, Lija pa je končno zaspala. Pa upam,da za več kot pol ure.Pa vi?

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.9.2009 15:36:08 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
14.9.2009 15:36:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.Noč je bila kar fajna samo kaj ko moraš vstat .Sem se ,pa s takim glavobolom zbudila

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
14.9.2009 15:53:49   
spps

Spps, saj pa je komaj začetek tedna..kje je še nedelja user posted image Bom prišla en dan, mogoče v sredo. Jutri imam zobara,pa mami imam na obisku..bo varuška, da bom lahko naš svinjak mal pospravla. V sredo pa se lahko zmenimo kaj ja..

Mi trenutno kavico pijemo pa kekse namakamo not, Lija pa je končno zaspala. Pa upam,da za več kot pol ure.Pa vi?

ma mali je dans kr tečen in lačen nonstopuser posted image
ma jaz sem drugače danes slabo spala-je mali pripomogol k temuuser posted image user posted image  ko sem pa zaspala oz. zadremala sem pa mela ornk blesave sanje....
bo jutri boljše ;)))

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
14.9.2009 15:54:30   
tasa_m
 mi lahko katera pove, zakaj mi ne gre preko Nexta naročit stvari oz. mi jih ne gre niti pogledat ? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
14.9.2009 15:59:00   
tasa_m
ma mali je dans kr tečen in lačen nonstopuser posted image
ma jaz sem drugače danes slabo spala-je mali pripomogol k temuuser posted image user posted image  ko sem pa zaspala oz. zadremala sem pa mela ornk blesave sanje....
bo jutri boljše ;)))
tak se jaz tolažim že lep čas user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
14.9.2009 15:59:39   

mi lahko katera pove, zakaj mi ne gre preko Nexta naročit stvari oz. mi jih ne gre niti pogledat ? user posted image user posted image

probaj tole...

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=780&o=1

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
14.9.2009 16:01:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

probaj tole...

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=780&o=1
thanks user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
14.9.2009 16:02:40   
Hvala vam punce...midve z Lio pa noriva joj joj se sprašujem kdaj bom kej bolj pametna pa se tolažim da imam malo bebico domauser posted image user posted image user posted image user posted image ...poslušava joj Don Juan...user posted image user posted image user posted image

Pr nas se pa stanje glede GH izboljšujeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak že trkam...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
14.9.2009 16:11:02   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Hvala vam punce...midve z Lio pa noriva joj joj se sprašujem kdaj bom kej bolj pametna pa se tolažim da imam malo bebico domauser posted image user posted image user posted image user posted image ...poslušava joj Don Juan...user posted image user posted image user posted image

Pr nas se pa stanje glede GH izboljšujeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak že trkam...

super glede GH in še boljše glede srčka, da ni pravi šum in naj kar tako ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
14.9.2009 16:11:47   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da je glavobol že miniluser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
14.9.2009 16:13:45   
trinity22
naša miška je pa še vedno ful boga, sam spančka, čeprav sva vročino uspele mal zbit na 37, 5 pa je še zmeri ful bogička ... ni pa voda in kri nič pokazala, tako da gre za virozo, ki jo mora odležatuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?