|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
14.9.2009 8:19:22   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

V bistvu pogrešam kar nekaj junijk:

July08, JanciF, bamoocham, luši, alina, bačko je prišla, hanuši tudi... Lsica je tudi iz morja nazaj... Sigurno sem pa še katero pozabila. user posted image

Redno vas berem, res pa je da poredko kaj napišem.
Smo pa še na morju in moram reči, da izredno uživamo. Zelo sem vesela, da je moj user posted image  lahko vzel malo več dopusta skupaj, tako da bomo do nedelje še na morju in je super, ker je lepo vreme in veliko imamo časa en za drugega.
Izredno uživam, ker vidim da sta se  user posted image  in user posted image  malo bolj povezela, ker doma sem itak večino časa sama z user posted image , tukaj se pa zelo veliko igrata skupaj z atijem in oba izredno uživata.

Glede zategovanja - našega Toma je tudi nekaj časa zategovalo in sem ga ves čas popravljala in je kar naenkrat nehal to delati. Sedaj je pa postal prava goflja in goflja kot strgan dohtar. user posted image
In kakšen teden nazaj je odkril televizijo. Takoj ko ima možnost jo gleda, sicer midva paziva da nima možnosti, vendar je naš frajar zelo iznajdljiv. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
14.9.2009 8:24:49   
mojsonček
Jutro!

Dobrodošle domov, tiste, ki ste uživale na morju user posted image  Upam, da ste se imeli fino in so dojenčki uživali ob spremembi zraka in okolja...

Naša tamala še spančka, ji zgleda paše tole kislo vreme... Učeraj je po celodnevnem nespanju omagala okrog 20 h... Vmes sva se 2x dojili, nimam pojma kdaj, nimam pojma koliko časa user posted image itak sva obe tko zakomirani... Pri nas pa tamala še vedno spi pri meni v postelji (posteljico imamo očitno za okras user posted image )... sej ne vem kako narest, da bo prav... ponoči resda prespi 12 ur v kosu ampak to samo zato, ker jo ob premetavanju po postelji zaradi napenjanja in prdenja vedno pomirim z božanjem ali pa jo obrnem na trebuh, da sploh lahko spi naprej... pa kako ta otrok hitr rata nervozen, če ni takoj ziza na razpolago... in itak, da pol sploh še ne razmišljam o kkšni drugi varianti spanja, kot pa tko k je, če pa revico po cele dneve napenja, zdej sploh, ko so nama rekli, da svečk za kakanje ne smeva več uporabljati in sva prešoltali na sirup LACTECON... zdej pa res ne neha prdeti, ne podnevi in ne ponoči... jst sploh ne vem, če je to normalno... ker kaka pa itak tut po temu sirupu ne, zdej že 5. dan... ah, to kakanje men požre živcev še pa još...

glede slinga- jst ga imam tut in si ne znam prestavljati kako bi lahko bila brez, sploh ko gre za opravljanje hišnih opravil... pa tut vn greva z njim, če je vreme bolj čudno, ker za košaro pač nimam zaščite pred dežjem... mene tut kkšni mal čukast gledajo ampak večina, ki kej komentira pravi, da ful dobr zgleda... men čist dol visi kaj si folk misli...

glede handlinga... naša žabica je nedonošena in nekaj sem zvedla že v porodnišnici, nekaj od patronažne, nekaj od P, nekaj pa od strica Googla user posted image  jst se trudim, da bi ga uporabljala dosledno ampak nisem edina, ki jo pestujem in dvigujem... za pokončno nošenje me je blo ful strah, ker edino tko je nehala jokat, ko jo je najbolj zvijalo pa je P rekla, da ni nič narobe, HB... meni ful probleme dela jemanje iz lupinice, sej jo sploh ne morem drugače vn spravit kot pa da jo primem pod pazduhe user posted image  jst upam, da ne delam kkšnih kozlarij, do zdej je blo na pregledih vse ok, noben nč ni omenjal kkšne zategnjenosti, asimetrije...

mi imamo pa jutr prvo cepljenje in me je ful strah, da ne bo kkšna reakcijauser posted image  sploh vročine me je najbolj strah, ker je imel sin 3x vročinske krče in mam že kr mal traume zaradi tega strahu pred vročino pri otrocih...

glede čikanja pa ne bom nič pametovala, sem doooolgo nazaj nehala kaditi, bla vmes priložnostni kadilec, zdej pa čika nisem prižgala več kot 3 leta... zdej me dim tko moti, da niti v sanjah ne bi prižgala ne bom pa rekla nikoli... verjamem pa, da nikoli ne bom postala prava, redna kadilka user posted image

kalanteja ful je bla luštna pri krstu pupikauser posted image

grem si še kofi pripravit dokler imam še čas...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
14.9.2009 8:34:29   
Hanuši
Dobro jutro,

mamice jaz pa imam eno vprašanje za tiste katere dajete AM. Mi smo bili najprej na Milumilu, sedaj pa smo na Aptamilu. Ker je Kamnik malo mesto me v DM prodajalke poznajo, in zadnjič mi je ena rekla, zakaj ne probam bio babylove mleko od DM-a, da ga veliko mamic pohvali in da je po sestavi zelo podoben Aptamilu. Ko sem videla ceno sem bila čisto šokirano, je skoraj pol cenejši kot Aptamil. Sicer sem mnenja, da če že svojega mleka nimam, na hrani definitivno ne bom šparala.

Je pa res, da sem z babylove izdelki ful zadovoljna, plenice so super, še boljše od Alane, ki je ravno tako DM znamka(lepo papirnate, nič plastične, kot npr. polske Pampers), na začetku sem uporabljala milo od Welede-ognjič, pa so se malemu pikice spustile, pa sem potem čisto navadnega od babylove vzela, pa se mu je kožica lepo popravila, pa še vedno ga uporabljam. Ravno tako palčke za ušesa, od Tosame je vata takoj s palčke se scufala, bl pa so super.

Samo hrana je pa pač nekaj drugega. Prva je bila ves čas na Milumilu, sedaj sem pa res v dvomih ali naj poskusim to mleko. Če ima katera kaj izkušenj, proooosim.

Aja sem srečala na morju tut eno mamico s 5-mesečnim bejbikom in mu je dajala babylove mleko, samo žal je ona gledala samo na ceno, da tok denarja pa že ne bo zmetala za futr, haloouser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
14.9.2009 8:42:02   
Hanuši
aja pa pozabla sem vse naše junijske pikolinčke pohvalit. Mamice res imamo lepe otročke.

user posted image user posted image user posted image  za naše male sončke

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
14.9.2009 8:46:25   
majana79
Hanuši, tudi jaz sem slišala da je baby love enak aptamilu, to pa lahko itak preveriš po sestavinah. Mogoče je tako, da Milupa za njih to dela, oni pa tržijo pod svojo znamko (tako kot recimo mercator fructalove sokove).
Jaz ga še nisem probala, ker se zadnjih nekaj tednov samo dojimo, sva pa rekla da ga bova vzela naslednjič...
Drugače ima pa babylove znamka zelo kvalitetne izdelke za otročke (preverjeno na podlagi sestavin!), recimo njihova sensitive linija je super - npr. vlažni robčki nimajo potencialno škodljivih snovi, milo za tuširanje, tisto modro milo kopf bis fuss je tudi super... No, to je samo moje mnenje, najbrž ti ne bo pomagalo veliko. user posted image

Zelo lepe slikice vseh iz krsta user posted image , mi ga pa ne bomo dali krstit, čeprav so od mojega ful verni. Jaz itak nimam zakramentov, moj je pa izgubil zaupanje v vero in pa v samo cerkev, tako da ne želi. Da bi ga pa kar tako dali krstit mi pa ni, ker ga ne bi noben od naju vzgajal v tej smeri.

mojsonček, upam da se vama kakanje uredi... Naš Jure od kar sva samo na dojenju (no, 99%) manj kaka in ga včasih matra, če že en dan ne kaka. Kaj šele da 5 dni ne bi. user posted image

JanciF, naš Jure bi tudi non stop gledal televizijo, neverjetno... Ker imamo malo stanovanje je večino časa ugasnjena ravno zaradi njega... Se pa tolažim da tudi če pogleda kdaj slučajno, je vseeno lcd, kar je boljše za oči, kot so bili včasih televizorji... Ja vem, slaba tolažba user posted image Aja, super da ste na morju pa da sta se povezala mali in oči user posted image

Danes bo zgleda en smotan dan, upam da bomo šli lahko kaj ven, ker drugače Jure postane kar siten, če je samo doma... Se vidi da imamo malo prostora in se naveliča user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
14.9.2009 8:53:20   
majana79
Če katera še nima igralnega centra, so danes znižani v BC - klik

Pa če ima katera blizu Hofer, so danes v akciji otroške trenirkice - klik - naj vas cena ne zavede, so vseeno kvalitetne. Samo jih hitro zmanjka. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
14.9.2009 9:00:58   
Hanuši
pa še nekaj fotk z morja. Nad dinozavri pa niso bili navdušeni samo otroci, ampak tudi mamicauser posted image . Res hudo dober park.
user posted image
user posted image
user posted image je sestrica posodila očala, ko je pa tako sonček sijaluser posted image
user posted image
user posted image
mamica se uspešno bojuje s kguser posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 14.9.2009 9:05:50 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
14.9.2009 9:32:45   
manna
Dobro jutro!
Hanuši; zlatkani ste, pa Bine je ful velik!
Sling - kje pa ste ga kupile? Kot berem ga imate skoraj vse.
Handling - ampak na forumu o dojenju pa piše da mora bit dojenček med dojenjem tako naštiman da ima eno rokico pod mamino pazduho, trebušček pa ob maminem trebuhu. ? A ni tako prav? Jaz jo tako dojim.
cepljenje - tudi mene je strah!! Imamo v torek.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
14.9.2009 9:50:24   
lino
Dan.

Hanuši full lepe slikice, ma super družinica ste!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Manna lahko na internetno stran škratek pogledaš...pa splača se ti mal po oglasih počekirat, jst sem ga na RR dobila lani po polovični ceni, ker je imela ena mamica dva in sem še zapakiranega dobila (nikoli rabljenega)user posted image

Greva v trgovino dokler še ne dežuje...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
14.9.2009 9:51:38   
mojsonček
HANUŠI ful ste luštni, Hana je izrezana mamica, Bine pa je vsaj po frizuri čist očiju podobenuser posted image  o parku z dinozavri sem zadnjič nekaj gledala na HRT... a je to to?

MANNA jst sm sling kupila preko spleta na mojskratek (mah, ne znam narest linka tko, da piše klikni al pa tukajuser posted image ) poglej tut tiste iz druge roke, ker so običajno vrnjeni le zato, ker ni bila prava velikost... jst sm fuuuul zadovoljna, edin cenejši bi bli lahko glede na to, da gre za kos blaga...
meni je pri dojenju in patronažna in P vedno povdarjala, da spodnja dojenčkova roka ne sme viseti ob telesu... če to mislišuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
14.9.2009 10:16:34   
Hanuši
Bine je res ful velik 67cm in 6900g, so v posvetovalnici rekli, da če bi bil 1 mesec starejši, bi bil še vedno v zlati sredini.
Pa ni tatijev samo po frizuri, ampak tut drugače. Je bila zadnjič od tašče kolegica iz Beograda na obisku in njena izjava: ma pravo tatino dijete, mama ako oče svog, neka pravi novoguser posted image .

Ta park je v Funtani pred Vrsarjem. Dinozavri se premikajo, rjovejo, pa zakon k so postavljeni v šumi. Ker ko so imeli v Ljubljani, je blo na gospodarcu, pa je blo vse bolj umetno za vidt.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
14.9.2009 10:34:42   
manna
evo sm se prebila skoz vse na strani mojskratek. bom kar narocila kr itak mojo malo skoz prenašam po rokah, jo bom pa še s tem probala. če pa ne bo kul lohk pa itak vrnem nazaj v 14 dneh. ker namreč v kengurujčku ji ni všeč, smo že 2x probali pa je bil jok. (dobro da sem ga dobila za darilo da me ne "boli" zarad stroška). mogoče bo pa kasnej ko bo večja kengurujček boljši... 

Neposredna povezava do sporočila: 2437
14.9.2009 11:09:24   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Dobro jutro!
Hanuši; zlatkani ste, pa Bine je ful velik!
Sling - kje pa ste ga kupile? Kot berem ga imate skoraj vse.
Handling - ampak na forumu o dojenju pa piše da mora bit dojenček med dojenjem tako naštiman da ima eno rokico pod mamino pazduho, trebušček pa ob maminem trebuhu. ? A ni tako prav? Jaz jo tako dojim.
cepljenje - tudi mene je strah!! Imamo v torek.

jaz sem videladrugače tule handling
http://www.udruga-oko.hr/_images/documents/_1_baby_handling_round_finale.pdf

tole pa je trgovina z nosilkami
http://www.mojskratek.si/

ha ha....zdaj semvidla da že maš info....je moje dete vmes zahtevalo mamouser posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 14.9.2009 11:11:52 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
14.9.2009 11:44:06   
kaminek
pozdravljene!

evo, mi smo tud pršli iz morja nazaj. bilo je super,sam kaj ko tko hitr mine. kratko, a sladkouser posted image

tukej pa še nekaj slikic:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
14.9.2009 11:51:34   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Tud jaz sem ga tako dojila,pa mi je svakinja rekla ki ima dva otročička da ni prav,da mora bit rokica spredaj...
HANDLING-mislim da je to modna muha in tiste ,ki imamo že večje otročičke lahko povemo,da se o tem 9 in več let nazaj ni govorilo tako kot sedaj,jaz sem takrat tudi tako dojila ,da je bila ena rokica zadaj...pa danes naši Karin nič ne manjka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
14.9.2009 12:23:06   
lino
Moram nekej napisati okoli tega handlinga...
kot je bjondi že napisala, devet let (pri nas 11 let) nazaj se sploh ni tok govorlo o tem, pa itak ni bilo tok forumov,...otroka si vzgajal po kmečki pameti in tako tudi z njim rokoval od rojstva dalje, pa so gor zrasli, naš Mare je celo pri 9 mesecih hodil, pa nisem komplicirala kk ga primem, obrnem ali dvignem in tudi sedaj mu nič ne fali...
pri Maksiju sem zelo pazila prvi mesec potem pa je drugi mesec začel samostojno glavo držati in sedaj, ko je star 3 mesece se sam dviguje (kot bi se želel vsest) in postavlja se na noge (sem tudi v posvetovalnici in pediatrinji pokazala in dobila odgovor, da je zelo močen in očitno pač pripravljen na to in da naj predvsem delam tako, kot mi otrok narekuje, ker se pač različno razvijajo in meni ne pade na pamet, da bi ga nosila leže,...pa tudi, če sem zato za zakoga neodgovoren starš...
aja pa na enem drugem forumu sem zasledila komentar na to, da otroka nosiš pokončno, ker ne želi več ležati in komentar je bil neki v tem smislu, kaj a pol bo vedno lahko delal kar bo on hotel...ja, moje mnenje je, da razen osnovnih pravil, ki jih itak postaviš in so pomembna za njegovo zdravje in razvoj,...mu lahko prepustiš tudi kakšno odločitev, kajti najboljša šola (dobra ali slaba, ki tudi mora bit kdaj) je tista, ki jo na lastni koži izkusimo in v primeru, da je izkušnja grenka, sem jst tukaj, kot starš kamor se bo lahko otrok zatekel in mu bom v oporo in pomoč...naučil se pa bo ...(pa to ne mislim, da ga bom postavila ob rob mostu in čakala na njegovo odločitev ali bo skočil ali ne...govorim o neškodljivih korakih, ki se jih morajo naučiti sami nardit in bit pripravljeni na posledice...dejanje-posledica, sej štekajo...)

iii sem iz teme šla, ne zamerit, sam me razp...., ko se eni držijo nečesa kot pijanc plota, čez nekaj let pa itak vse na glovo obrnejo ti naši "strokovnjaki" tk, da srce je tisto, ki mu je treba sledit in sebi in otroku prisluhnit...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
14.9.2009 12:33:51   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: lino

kot je bjondi že napisala, devet let (pri nas 11 let) nazaj se sploh ni tok govorlo o tem, pa itak ni bilo tok forumov,...otroka si vzgajal po kmečki pameti in tako tudi z njim rokoval od rojstva dalje, pa so gor zrasli, naš Mare je celo pri 9 mesecih hodil, pa nisem komplicirala kk ga primem, obrnem ali dvignem in tudi sedaj mu nič ne fali...
pri Maksiju sem zelo pazila prvi mesec potem pa je drugi mesec začel samostojno glavo držati in sedaj, ko je star 3 mesece se sam dviguje (kot bi se želel vsest) in postavlja se na noge (sem tudi v posvetovalnici in pediatrinji pokazala in dobila odgovor, da je zelo močen in očitno pač pripravljen na to in da naj predvsem delam tako, kot mi otrok narekuje, ker se pač različno razvijajo in meni ne pade na pamet, da bi ga nosila leže,...pa tudi, če sem zato za zakoga neodgovoren starš...
aja pa na enem drugem forumu sem zasledila komentar na to, da otroka nosiš pokončno, ker ne želi več ležati in komentar je bil neki v tem smislu, kaj a pol bo vedno lahko delal kar bo on hotel...ja, moje mnenje je, da razen osnovnih pravil, ki jih itak postaviš in so pomembna za njegovo zdravje in razvoj,...mu lahko prepustiš tudi kakšno odločitev, kajti najboljša šola (dobra ali slaba, ki tudi mora bit kdaj) je tista, ki jo na lastni koži izkusimo in v primeru, da je izkušnja grenka, sem jst tukaj, kot starš kamor se bo lahko otrok zatekel in mu bom v oporo in pomoč...naučil se pa bo ...(pa to ne mislim, da ga bom postavila ob rob mostu in čakala na njegovo odločitev ali bo skočil ali ne...govorim o neškodljivih korakih, ki se jih morajo naučiti sami nardit in bit pripravljeni na posledice...dejanje-posledica, sej štekajo...)

iii sem iz teme šla, ne zamerit, sam me razp...., ko se eni držijo nečesa kot pijanc plota, čez nekaj let pa itak vse na glovo obrnejo ti naši "strokovnjaki" tk, da srce je tisto, ki mu je treba sledit in sebi in otroku prisluhnit...

lino se samo podpišem pod tvoj post, da se strinjam z vsem, kar si napisala...

btw... vaš Mare je istih let k naš Patrik... torej 6. razred... a ga že kej puberteta goni? pri nas je nooorooooooo

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
14.9.2009 12:35:44   
mojsonček
Oooooo, KAMINEK... sm ti kr mal fouš.. no, zdej ne več, k si že domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
14.9.2009 12:37:52   
Snoopyka
glede tega rokovanja z otroci bom tko po resnic povedla....nihče mi ni ppokazu, po slikah sm se trudla en čas, pa mi ni ratal, mi tamala skorajda z rok padlauser posted image tk da jo dvignem kot znam in tud naša tamala se najraje nos pokonc in tko jo najlažje pomirim.... zdravnica rekla da ni nič naraboe znjo in da ma fajn hrptenico, pa se v kengurujčku nosiva že mesec dni (seveda z dovoljenjem zdravnice) js sm svojga pokazala zdravnici in rekla da ni nč narobe, sam ta nekje pol ure- uro, pol pa mora vn...

hanuši lepi steuser posted image user posted image user posted image
kaminek zelo lepe slikceuser posted image user posted image user posted image

mala princeska vpraš p in boš vidla da nis ti kriva....to pač otroc počno, vedno ko potegne glavico v en kraj jo lepo zravnaj in to vedno ponavljaj, le v spanju ne! smo mi tud mel problem in p naročila da tko delat in moje pupe nism videla vleč glave v en kraj že dva tedna....user posted image
kalanteja bravo! prava princeskauser posted image user posted image user posted image
in goldy tvoja tud prelepauser posted image user posted image user posted image

user posted image evo našo pikico user posted image

oki lepo se mejteuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
14.9.2009 13:08:11   
fejči
MOJSONČEK tako malo vas berem ker pri treh otrocih ni veliko časa.sem pa zasledila da je tvoj sin imel krče pa me zanima kako in kaj ste koliko, je star in če ste bili na kakšnih pregledij .kajti moj drugi sin star 19 mesecev je letos že imel trikrat vročinske krče nazadnje 14 dni nazaj ko smo bili na morju drugi dan na plaži pa ni kazal nobenih znakov vročine....dtako da smo bili v rjeki 3dni v bolnici zdaj pa čakamo eeg v ljubljani in smo čist panični stem toplomirjem....

Neposredna povezava do sporočila: 2445
14.9.2009 13:23:40   
kaminek
moja bi se tud sam pokonc nosila, nikakor v ležečem položaju. ma so res napredni naši user posted image . jst bom tud vprašala P, če bi jo lohk nosila bolj pokonci, bomo vidl, kaj bo rekla.

nč, šibam, spet se oglaša,,,,

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
14.9.2009 13:43:19   
manna
ojla,
bjondi - no, saj jaz jo ne dojim tako da ji ena rokica dol visi ampak tako kot da leži na boku, torej glavica in trup v eni liniji, rokica pa ena zgoraj (s to me ponavadi boža ali praska po zizi), ena pa spodaj, ampak ne visi. Položena je pač tko kot da bi ležala na boku. Ko jo pa leže dojim (ponoči) pa itak leži zravnana na boku.

Tudi naša bi se fuuul nosila pokonci, pa jo včasih nosim tako kot je za kupčka podirat, ona pa gleda naokoli.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
14.9.2009 13:48:55   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Popolnoma se strinjam z lino, saj sem mnenja da je vsak otrok drugačen in edinstven, zato je tudi razvoj vsakega otroka drugačen in tako jih moramo tudi sprejeti.
Vsi se moramo zavedati, da je razvoj otroka, ki se je rodil z 2,5kg in tisti s 4kg drugačen in da ne moreta biti pri 2 ali 3 mesecih na isti stopnji. Jaz sem mnenja, da moramo otroka poslušati in opazovati in mu umogočati delati stvari, ki jih sam želi, seveda s kančkom zdrave pameti - če želi pri 3 mesecih sedeti mu omogočimo, vendar postopoma in nadzorovano in vmes je potrebno ves čas opazovati reakcije otroka, nikakor pa ga ne smemo učiti hodit, zato ker se pri 3 mesecih odriva z nogicami. Zato se jaz držim vzgoje po željah otroka in zdrave pameti. user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
14.9.2009 13:55:17   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: fejči

MOJSONČEK tako malo vas berem ker pri treh otrocih ni veliko časa.sem pa zasledila da je tvoj sin imel krče pa me zanima kako in kaj ste koliko, je star in če ste bili na kakšnih pregledij .kajti moj drugi sin star 19 mesecev je letos že imel trikrat vročinske krče nazadnje 14 dni nazaj ko smo bili na morju drugi dan na plaži pa ni kazal nobenih znakov vročine....dtako da smo bili v rjeki 3dni v bolnici zdaj pa čakamo eeg v ljubljani in smo čist panični stem toplomirjem....

ti brzinsko odgovorim, ker imam občutek, da bo kmalu zaropotala naša šeficauser posted image
Patrik je zdaj star skoraj 11 let imel pa je vročinske krče 3x, nazadnje pri 2 letih in pol in do 6. leta sem se tresla k šiba na vodi samo da je malo zakuhal... zadnji krči so se pojavili že pri temp. 38 st. in smo potem po navodilu P morali zbijati vročino že pri 37,5 st., ker mu je nenormalno hitro naraščala... mi smo po prvem šoku imeli doma raztopino stesolida za v ritko in HB sem potem vsakič ostala prisebna, ko se je zgodilo in sem ravnala tako kot so me poučili v bolnici... meni so rekli, da so do neke mere dedno pogojeni, čeprav jih je od znanih imel le moj brat, pa da do 6. leta nekje izzvenijo sami od sebe... pri nas niso nekih extra preiskav delali... prvič je bil vzrok za vročino (41 st...ja, prav sem napisala) neka bakterija v blatu, drugič vnetje ledvičnih čašic, tretjič pa navadna viroza... verjamem, da te je strah in si zaskrbljena, kdor je to videl kdaj, si lahko misli zakaj... držim pesti, da se boste čim prej porihtali in bo malček brezskrbno užival v otroštvu, tebe pa tut ne bo strah, vsakič ko toplomer pokaže vročino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
14.9.2009 14:06:40   
lenika
Lino se podpišem. Nekateri resnično pretiravajo.

Drugače pa nimam ne slinga, ne kengurujčka. Se mi zdi, da še vedno veliko spi ali se doji ali gremo z vozičkom ven ali je pod igralnim mostom in ne enega ne drugega ne potrebujemo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.