tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka Jaz pa seveda kuhat kosilo, čeprav bi najrajš šla spat ma bo že.... Ja, meni tudi moj mož reče naj počivam takrat, ko mali spi. Pa je tako, da ob 10h zjutraj, ko zaspi prvič, še nisem zaspana, potem je pa počasi treba misliti na kosilo. Pa tudi naš Srečko se je odločil, da bo čez dan spal čedalje manj, če spi eno uro v kosu je že uspeh. Mož je bil včeraj doma, danes pa spet dela. Tako da je bila sobota zelo delovna - pač običajne gospodinjske stvari in celo mi je dal pol ure, da sem se še malo spustila nad plevel med rožami, danes popoldne je pa naš v službi, jaz pa spet sama doma. Ja, tu na forumu je pa suša...čakamo morske deklice, da pridejo z morja Zadnjič je ena že načela temo o kengurujčkih, pa ni bilo kaj dosti odziva. Kateri so dobri? Naš Srečko očitno ni narejen za sling. Danes sva spet malo poskušala, tokrat kar že pokončni položaj prsa na prsa, pa je zdržal par minut, potem je bil pa spet jok. Lahko da mu je bilo prevroče (je res vroč naš fant), lahko pa da je protestiral, ker ni nič videl v svet. Pediatrinja nama je namreč dovolila pokončno nošenje in ga nosim tako, da je s hrbtenico naslonjen na moj trebuh, roke in noge ima pa proste, gleda naprej. Pa dobro vidi v svet, pa še brca lahko. No, za sling nama preostane še položaj "bude", bova enkrat sprobala, pa se bojim, da ne bo hotel biti pokrčen. In tako čedalje bolj razmišljam, da bi nabavila enega kengurujčka, kjer ga bom lahko nosila, da bo gledal naprej.
|