|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
14.9.2009 14:13:50   
kaminek
pri nas pa že v kaminčku gori, ker se mi zdi, da ni kej preveč toplo notr, okol 20 st. je. tko,da bomo šlo zvečer lepo gor poležavat, pa kakšno knjigco v roke, pa bo.

pa ve? ste že kaj zakurle?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
14.9.2009 14:22:46   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pri nas pa že v kaminčku gori, ker se mi zdi, da ni kej preveč toplo notr, okol 20 st. je. tko,da bomo šlo zvečer lepo gor poležavat, pa kakšno knjigco v roke, pa bo.

Še ne. Bo pa verjetno kmalu treba.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
14.9.2009 14:48:02   
fejči
mojsonček hvala za odgovor ... nam se dogaja skoraj isto ko se je vam vročina 38-ter kar naenkrat 40 prvič je imel vnetje ušesa 2x pa viroza zato nas je še bolj strah ker ga takoj ne opaziš da je znjemu kaj narobe zdaj mu merimo 5x nadan vročino...ko nekaj časa mine mu  kakšen dan ne in tako je bilo zadnikrat ko je imel spet krč ker je res za znoret videti otroka napol mrtvega upam da bo res izvenelo pri 6 litih a do takrat jih je še 4...hvala ti najbolj je važno da si takrat priseben in prav ukrepaš ali ste mu vi dali gdaj steseloit mi že dvakrat ja mali mi že joka lakota se slišimo.......

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
14.9.2009 16:04:52   
Tira
Ojla!

Mi smo prišli z morja. Smo imeli bl slabo vreme in smo spokali še en dan prej. Nikoli več septembra na morje user posted image  Kadar je bilo sonce, je pa veter tko pihal, da se nismo nič kopali. No user posted image  se je, jz pa nič. Samo en dan smo imeli res lep in smo se lahko kopali, pa Marcelu namočili nogice.

Ne vem koliko ste bile aktivne, a vas bom lahko prebrala za nazaj. Drugače pa kaj pomembnega novega?

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
14.9.2009 17:44:47   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Če katera še nima igralnega centra, so danes znižani v BC - klik

Pa če ima katera blizu Hofer, so danes v akciji otroške trenirkice - klik - naj vas cena ne zavede, so vseeno kvalitetne. Samo jih hitro zmanjka. user posted image

Hvala, a veš da mi je tole prišlo kot naročeno, je že naročenouser posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
14.9.2009 19:06:27   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Če katera še nima igralnega centra, so danes znižani v BC - klik

Pa če ima katera blizu Hofer, so danes v akciji otroške trenirkice - klik - naj vas cena ne zavede, so vseeno kvalitetne. Samo jih hitro zmanjka. user posted image

Hvala, a veš da mi je tole prišlo kot naročeno, je že naročenouser posted image .

Ja se kar splača mal kataloge pogledat...mi smo šli pol zanč v leklerk po vrečo za spat ,oblogo za pojstlico in kovtrček-vse paše skupaj...cene pa res ugodne...no naslednji dan pol stvari ni blo več na razpolago...
Drgač pa tud jaz razmišljam o igralnem centru...bo treba čimprej v akcijo...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 14.9.2009 19:07:04 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
14.9.2009 19:15:29   
kalanteja
user posted image

evo pa še slikca naše družinice....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
14.9.2009 19:18:25   
Goldy
kalanteja - lepi, lepiii!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
14.9.2009 19:35:54   
minča
živjo!

Kako ste kaj? Otročki pridni? A ste že šli v športni del vozička? Kolk pa imate nastvljen naklon?
Mi smo dons sprobali športni del in bomo verjeten kar ostali na športnem delu.
Mi imamo ful problem s spanjem. Male zelo malo spi čez dan. Ponoči spi lepo od devetih pa potem do šestih, nato jemo in še mal potegne do osmih. Čez dan pa potem 3x po pol urice in to je to. Pa še to je problem, ker je ful utrujena in sitnari in jokca in se komaj umiri in zaspi. Je prava akcija jo uspavati. Duda, pa sirupček in božanje po nosku, pa včasih še to ne pomaga...Tako da največkrat več časa porabimo da jo uspavamo, kot pa ona potem dejansko časa spi. Zvečer pa uspavanje ni potrebno. Kaka ideja kako jo uspavati čez dan? Koliko pa vam otročki spijo čez dan?

lep večer vsem!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
14.9.2009 19:44:29   
majana79
minča pri nas je enako kot pri vas, s tem da se ponoči še dojiva 2x, čez dan je pa od cepljenja naprej grozno... Postal je siten, nikakor noče zaspat (čeprav je zaspan in se vidi da je utrujen), meni se že meša počasi... No, s tem da tudi zvečer dostikrat noče zaspat in ga je isto potrebno uspavat...

V športnem delu še nismo, ampak imamo kombiniran voziček, tako da mu včasih samo malo dvigneva naklon (vendar ima hrbet še vedno čisto ležeče), ker zelo rad gleda ven.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
14.9.2009 20:07:51   
kaminek
mi jo imamo v športnem vozičku že 3 tedne, sam jst sm podložila školjkasti del z brisačami in povštrčkom, tko da leži vodoravno, samo malo nagnjeno in se počuti boljše kot pa v košari.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
14.9.2009 21:08:33   
lenika
Mi smo še v košari, ker v vozičku itak takoj zaspi.

Naše spanje je pa od 20.30 do 4.00 po dojenju še do 8.00. Čez dan pa potem nekje od 4-5 ur spanja. Dopoldne pol ure, popoldne 3 ure ali še več v kosu in podvečer še pol ure.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
14.9.2009 22:18:05   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Naše spanje je pa od 20.30 do 4.00 po dojenju še do 8.00.

to mate kot mi :)
samo, da jaz ne dojim več, dam flašo

< Sporočilo je popravil fragola -- 14.9.2009 22:19:26 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
14.9.2009 22:18:36   
fragola
kalanteja full ste lušni.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
14.9.2009 22:27:58   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
14.9.2009 22:48:27   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...tudi jaz se podpišem...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.9.2009 8:24:51   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

pa še js se podpišem...user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.9.2009 8:27:59   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Naše spanje je pa od 20.30 do 4.00 po dojenju še do 8.00. Čez dan pa potem nekje od 4-5 ur spanja. Dopoldne pol ure, popoldne 3 ure ali še več v kosu in podvečer še pol ure.

Uf, ko bi Matej tako veliko spal čez dan. Moj spi pa 3x po max 30min čez dan in gre zvečer ob 20h spat, ker je že tako utrujen. Tudi čez noč ne spi tako dolgo. Spi od 20h-2h ali 3h in potem do kakšne 6ih ali 7h še potegne. In to je to. Tako da ga moramo nonstop zabavat user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.9.2009 8:29:59   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: minča

živjo!

A ste že šli v športni del vozička? Kolk pa imate nastvljen naklon?

Ja, mi smo že nekaj časa v športnem delu. Jaz imam malo dvignjen naklon, ker ful rad gleda okoli. Ne sme biti v ležečem položaju, drugače je joj user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.9.2009 8:33:38   
Snoopyka
aja...sevda dobro jutro!!!!!!!! kavica, čej, ledena kava, kapučino, mokačino...pač po željiuser posted image
user posted image
tko mal za lušte, k piškotdrži piškotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sapnje- od20.30-1.10 in pol vse na tri ure do 10.00 zjutraj

krst- mi ga še komaj pripravlamo tk da....upam do bo kmalu in da bo vse ok.

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.9.2009 8:41:06   
Mala_princeska
Dobro jutro in kavica za vse user posted image user posted image user posted image Snopyka tvoj mokačino je prav pasal, saj ne vem ali bi piškot pojedla ali njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danes bo mir pri hiši, so se trgatve začele, to bomo pili user posted image .
Manca še spi, sem jo kar prelisičila z dudo in pančka naprej.
Trenutno imamo ritem nekje od 21h - 5h zjutraj in potem po dojenju, včasih previjanju spimo naprej. Ko se bo pa naslednjič zbudila bo pa ziza aktualna user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.9.2009 8:45:53   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

pa še js se podpišem...user posted image

tudi jst se pofočkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.9.2009 8:47:39   
kaminek
pri nas pa je mir ponoči, gremo spat ob 21 in spimo, recimo danes do 6.30, jemo in zdej še spančka naprej. čez dan pa več ne spi prav dolgo, mogoče za kakšne pol urce jo zmanjka, potem pa spet akcija. najraje ima, da se z njo igram, pogovarjam oz. da sm v bližini nje.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.9.2009 8:55:30   
bačko
Jutro!
Kalanteja kako je bila tvoja pikica lepa pri krstu!user posted image user posted image user posted image
Mojsonček verjamem da si živče glede kakanja samo je pa dobro ker veliko prdi.Tudi Lora zelo veliko prdi.Upam da se ji bo kmalu to uredilo.user posted image user posted image user posted image user posted image In upam da bo dobro prenesla cepljenje.
Hanuši jaz nisem nikoli dajala tega mleka tako da ti ne morem pomagati.user posted image Lepe fotke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaminek lepe slikice!user posted image user posted image user posted image
Lino se podpišem pod tvojo izjavo glede handlinga.Naša Lora se drži samo pokonci in se tudi že upira na nogice.Če jo dam v naročje v ležeči položaj se začne sama dvigovati in ker ji potem ne uspe začne jokati.Tudi v vozičku se je začela dvigovati tako da sem ji naklon malo dvignila.
Minča moja zadnje 3 dni spi zelo veliko čez dan.Ko se zbudi poje potem pa je budna ene pol ure in zopet zaspi.Me že malo skrbi če ni kaj narobe.user posted image Je nisem navajena take.
Jaz jo ima še v košari, samo se v košari tudi lahko dvigne naklon in jo še ne bom dala v športni del.
No pa še kakšna slikica iz morja:
user posted image
user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.9.2009 11:06:36   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Živ, punce. Tudi pri nas že gori v kaminski peči - že en teden. Ko je temperatura v dnevni padla na 19 stopinj, sem začela kuriti. Hišo imamo v senci, tako da je pri nas kar hladno. Včeraj je bilo čez dan zunaj samo 15 stopinj. Je pa res, da ne pretiravam. Kurim do 12h ali 13h, potem pustim, da pogori. V dnevni je prijetnih 22 stopinj, drugod 21.
Lani sva bila še brez otročka (pa tudi brez kaminske peči), pa sva centralno začela kuriti 16. septembra.

Majana, meni je kolegica rekla, da bo otroček po cepljenju bolj miren. Figo, naš je bil 3 dni bolj živahen. No, včeraj je že več spal.
Žal pa tudi Srečko spi večkrat po ene pol urce. Jaz bi raje videla, da gre čez dan spat 1x ali 2x za dlje časa. Tako pa nimava nikakršnega urnika. Mogoče je krivo tudi moje pomanjkanje mleka in navajenost, da se dojiva na 2 uri. In ker je lačen pač ne more spati.

Uspavanje: Čez dan zaspi v vozičku ali na joški, ga je pa treba zvečer uspavati. Če to dela mož, se z malim guncata na telovadni žogi, če pa jaz, pa najprej probam v zakonski postelji - duda, uspavanka na varuški in božanje. Je pa res, da jaz mogoče pridem na vrsto 1x na teden.
REs sem razvadila malega. Zjutraj se drugič dojiva ob 5h, 5.30, ga dam nazaj v posteljico, pa žal ni miru. Najkasneje ob 6.30 ga moram vzeti v zakonsko posteljo, kjer spiva do približno 8h.
Danes ponoči sem prvič opazila, da sesa palec. Sem mu takoj dudo uturila. Je pa hudič, ker jo je treba ene parkrat pobrat, ko mu pade z ust. Ja, kot kaže ga bomo navadili na dudo.

Športni del vozička: mi imamo še kar košaro, je meni bolj udobno, če v vozičku zaspiuser posted image . Sem se pa tudi jaz včeraj spraševala, kako hudiča veš, kdaj je pravi čas za prehod. Naš se v košari zaenkrat buni samo, če mu je vroče.

Kot kaže, bo mož kupil svoj avto in bom jaz malo bolj mobilna. Seveda bova šla s Srečkotom najprej malo zapravljat:). Zdaj pa eno butasto vprašanje. Če se prav spomnim, se da v živilskih trgovinah lupinico namestiti na nakupovalni voziček? Sicer imajo tudi take vozičke s sedežkom za otročke, pa se mi zdi Srečko še premajhen za to?

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.