Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.9.2009 23:23:59
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci Prov ti je ,kaj si pa tak firbec,mal za nazaj preber,pa ti bo jasn joj si mi pa dala delo, nč nism najdla dj saj stran povej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.9.2009 23:47:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
likala sem , ker sem očitno nora. in sem uničena, likala sem pa že tolk ta teden, da bi loh rekla kot profi likarca Zdaj grem pa spat. Nočka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 7:25:11
|
|
|
|
krtekxx
|
Jancci, copatki so oboji isti, saj jih vsi kupujejo na e-baju po 6 EUR in potem pri nas preprodajajo. Kupi ta cenejše, a si Gorenjka al ne?!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 8:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro sem se kr nekak naspala, čeprov sem enkrat šla k uli, sam drgač je blo pa kul neo ni preveč težil mam pa čist nos zabasan, pa tamal tud grem zdejle v akcijo s fiziološko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 9:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha ne dela mi un klinčev chat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 9:20:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha ne dela mi un klinčev chat ZS
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 9:35:07
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, mi smo spali kar ok. Razen zvečer se je ful premtavala in jokcala. Drugače pa pridna danes od 20tih pa do 8mih zjutraj. Sedaj se pa igra v stajici, da sem jaz lah tuki, ker je drugače takoj pri vtičnicah. Greva sedaj malo ven dokler ne gre dž. Pol pa bomo videli kaj bomo sploh počeli. Malo bi šla v KR po trgovinash samo ni še keša jutri pa mogoče. Pa itak bova s Klaro spet sami ker gre moj na službeno pot. Groza vsak teden gre za 3 dni. Kako napravljate svoje malčke za ven sedaj ko je takole vreme? Uživajte.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 9:46:34
|
|
|
|
abc123
|
jutro, po dolgem času smo spet ok spali in samo enkrat jedli ob 2.30. Po moje jo zgornji zobje matrajo. Ulla hvala za tolažbo. Včeri je bla na tleh (sedela) in pol se ona že čist prštima, noge spodvije, roke naprej in jo je ati mal klicu in se je že skor opogumla. Tko da vsak dan mal motivacije pa bo. Prekotalila se je že full kmal, tole s posedanjem smo jo pa po moje res kr mal razvadl. Jah bo že - vse je blo z dobrimi nameni Oblačenje: dolg bodi, čez pa kratko majico ali tanek polovar ali nič - odvisno od vremena. Na glavo rutico čez ušesa ali kapico zdele k full piha, spodi pa trenirko in štunfe. Po potrebi v vozičku čez nogice pokrijem če je panika. Yelci hvala za ponudbo. Sem ene vaje najdla in še v knjižnici bom pogledala, drugače se pa javim Kako vam kej spijo čez dan? Naša spi samo še v času kosila in to od 1.30 do 2 ur, včasih pa še to ne. Včeri je pa zaspala dopoldne za pol ure in popoldne za 20min v avtu in to je blo vse.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:05:01
|
|
|
|
Jancci
|
Spali za en drek. Se zbuja ko mali dojenček, vsake 3 ure in potem se kr neki brezveze dere. IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Keri copatki so zdej ql? TELI ali TELI ali keri??? A je vseen K? Jest jih moram nujno naročit!! jst sm naročila na tadrugem linku A si jih že dobila? Kakšni so podplati? Material? A je guma a usnje? Krtekxx itak da bI kupla cenejše. Sej če bi znala preko e-baya naročat, bi jih tam naročila!! Ulla a misliš da bi zmogla??? Kaj je treba? Pa dej no Barba, dej mal cukra v cuker, da bo boljš!!! Aja Barba, a ga daš ponoči ko se zbudi na joško, a kej drugače telovadita? A se bomo kej vidle ta teden?? + OSTALE GORENJKE?
< Sporočilo je popravil Jancci -- 14.9.2009 10:06:40 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla a misliš da bi zmogla??? Kaj je treba? ja nč, sam naročaš jih. fajn je da maš mastercard pa si nardiš paypal račun in pol kr prek tistega plačuješ. zakon. jst sem jih dobila v 5.dneh sam so pa velike cifre, une k so kao od 12 -18 m ula zdej nosi jih je začela zdej, prej je pa une od 6-12
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:16:12
|
|
|
|
Jancci
|
fajn je da maš mastercard nimam. imam samo te naše kartice, to pa pol ne gre, ane? ma jih bom kar tukaj naročila. naj jim bo...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, sm šla gledat, plačilo možno sam s paypalom. to jih ma velik tko, k je najbolj simpl, pa ne more do zlorab prihajat, ker ti nobenih svojih podatkov ne daješ. pa sej tile pr nas so že tud tolk pocen, da ni neke bistvene razlike. k sem jih jaz naročevala, so bli sam roobeez, k so 30€, tist je pa bla razlika. zdej če jih pa po 9€ dobiš, je pa kr kul.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:24:00
|
|
|
|
Zvezdica
|
am so pa velike cifre, une k so kao od 12 -18 m ula zdej nosiuser posted image jih je začela zdej, prej je pa une od 6-12user posted image um kje na ebayu - jast ne najdem :(
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
zvezdica tule
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:53:17
|
|
|
|
petra88
|
jutro! no, david že spi nazaj, se je danes ob 7h zjutraj zbudu. ponoči je delal galamo, se je zbudu ob polnoči, pol2, potem ko se je pa nslednjič pa nism niti na uro gledala, sam dudo dala v usta in upala da bo zaspal nazaj. hja, sm bla optimist. joško je hotu in konc. no zjutr sva šla pa hitr v hoferja gledat za trenirke, ker imajo za take mičkene, samo so v 3/4 ure vse šle. niti ene ni blo več. mi2 sva pa v soboto jedla kokošjo župo z testeninami, in sva šele včeraj ugotovila, zakaj je bil david cel pikast in cel se je spraskal.. jah, v juhi so bla jajca! bomo mogli vse na roke delat copatke bi jst tud naročila, sam zdej morm možeka prepričat naj mi malo kreditno posodi
< Sporočilo je popravil petra88 -- 14.9.2009 10:54:17 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:57:36
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 barba evo, sem na isto pomislila kot ulla...banjo bodo imel Nnnneeee, nove stopnice! Dons mamo že malarja IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mene tud grabi za še enega sam je treba bit realn dva bosta kr kul pa še parček... moj bi še enga, jst pa nisem lih za ... pismo no, vsak ma večjo bučo, jst ogromno šivov, še zdej težave ko je treba na wc ... nekak mi ni no Če gre pa on rodit sem kuj za
< Sporočilo je popravil barba -- 14.9.2009 10:58:50 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 10:58:13
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla Mi smo kar ok spali. Lovro tudi zdej že drugo rundo spi. Petra tile trenirke so tok luštne, meni jih je ravno zdejle tast dve gor prinesel in me prijetno presenetil. Jaz moram tudi copatke nabavt, sam meni je ta e-bay znanstvena fantastika, tako da bo moj mogu to uredit. Dons greva hladilnik kupt, k je v Merkurju una akcija, da popust vlečeš, mogoče naam rata vsaj kakih 15%. LOvro bo jedel ajdovo kašo in bučko. Midva gov. juho in pico. Lušta se mi posprvaljat, sam k vem, da čim bom kej konkretnega začela delat, se bo L zbudu.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 11:06:23
|
|
|
|
sonček33
|
Barba za stopnice. A tist post od ulle..a si se hotla podpisat? Ma jaz vaju imam obe na sumu, da ne bo leto okoli, ko bosta spet noseči. Želja je želja ...vse ostalo bo pa tudi. A ronja je ap skregana z nami?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 11:14:37
|
|
|
|
sonček33
|
Ulla pa dobr no, kva majo ti copati vsak svojo ceno...ma jaz ne vem no...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 11:14:53
|
|
|
|
petra88
|
Petra tile trenirke so tok luštne, meni jih je ravno zdejle tast dve gor prinesel in me prijetno presenetil. kakšne pa so velikosti? jest sm kar sestri naročila naj mi kupi, 74/80, ker nism ziher kolk ma. smo bli v soboto v kiku pa sm kupila 74 velikost in mu je še ne 3cm vse preveliko, v šparu mu je pa body 80 lih prov. jst bi tud mela še enga (no, pa pol še enga, pa pol še... ), sam zdej morm najprej drugi letnik in vsaj pol praxe in 3 nardit, potem pa akcija
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 11:17:04
|
|
|
|
barba
|
sonček - nisem se hotla podpisat ... ulla prav, da nima placa za še enga mulca ... jst plac mam, sam morem še kej zase nardit in neki let bi res rada bla v NEblaženem stanju ... drgač bo enkrat verjetno še en , pol pa zaprem štrcuno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 11:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ulla pa dobr no, kva majo ti copati vsak svojo ceno...ma jaz ne vem no... a to ne ebayu gledaš? ja postavljena je neka izhodiščna, pol si jih pa zlecitiraš razn če jih diret iz trgovine tega prodajalca kupiš, tam je pa fiksna cena ( v trgovino prideš tko, da tu ko zdej pregleduješ copatke, klikneš en artikel, da ti pol poveča in maš tam pod ceno visit this seller store al neki takega.)
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 11:19:34
|
|
|
|
rubica
|
dan sem vidla, da ste mele zanimivo temo še 1x ja prn nas bomo, če bo sreča, začnemo pa resno delat januarja 010. copatki so full lušni, jaz jih bom tut naročila , gaja spi , kar je pri nas praznik!!! no alarm!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 11:21:23
|
|
|
|
Jancci
|
Baraba a si že dobila copatke? Kakšni so?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 14.9.2009 11:25:34
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Baraba a si že dobila copatke? Kakšni so? jih dobim v sredo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?