|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
13.9.2009 23:23:59   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Prov ti jeuser posted image ,kaj si pa tak firbec,mal za nazaj preber,pa ti bo jasnuser posted image user posted image

joj si mi pa dala delo, nč nism najdla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dj saj stran povej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.9.2009 23:47:36   
Zvezdica
likala semuser posted image , ker sem očitno nora. in sem uničena, likala sem pa že tolk ta teden, da bi loh rekla kot profi likarcauser posted image

Zdaj grem pa spat.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.9.2009 7:25:11   
krtekxx
Jancci, copatki so oboji isti, saj jih vsi kupujejo na e-baju po 6 EUR in potem pri nas preprodajajo. Kupi ta cenejše, a si Gorenjka al ne?!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.9.2009 8:06:01   
Anonimen
jutrouser posted image

sem se kr nekak naspala, čeprov sem enkrat šla k uli, sam drgač je blo pa kul neo ni preveč težiluser posted image

mam pa čist nos zabasan, pa tamal tuduser posted image grem zdejle v akcijo s fiziološkouser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.9.2009 9:04:26   
Anonimen
ploha ne dela mi un klinčev chatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.9.2009 9:20:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ploha ne dela mi un klinčev chatuser posted image

ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.9.2009 9:35:07   
kiara24
Jutro,

mi smo spali kar ok.  Razen zvečer se je ful premtavala in jokcala. Drugače pa pridna danes od 20tih pa do 8mih zjutraj.

Sedaj se pa igra v stajici, da sem jaz lah tuki, ker je drugače takoj pri vtičnicah.user posted image

Greva sedaj malo ven dokler ne gre dž. Pol pa bomo videli kaj bomo sploh počeli. Malo bi šla v KR po trgovinash samo ni še keša jutri pa mogoče. Pa itak bova s Klaro spet sami ker gre moj na službeno pot. Groza vsak teden gre za 3 dni.

Kako napravljate svoje malčke za ven sedaj ko je takole vreme?

Uživajte.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.9.2009 9:46:34   
abc123
jutro,
po dolgem času smo spet ok spali in samo enkrat jedli ob 2.30. Po moje jo zgornji zobje matrajo.
Ulla hvala za tolažbo. Včeri je bla na tleh (sedela) in pol se ona že čist prštima, noge spodvije, roke naprej in jo je ati mal klicu in se je že skor opogumla. Tko da vsak dan mal motivacije pa bo. Prekotalila se je že full kmal, tole s posedanjem smo jo pa po moje res kr mal razvadl. Jah bo že - vse je blo z dobrimi nameniuser posted image

Oblačenje: dolg bodi, čez pa kratko majico ali tanek polovar ali nič - odvisno od vremena. Na glavo rutico čez ušesa ali kapico zdele k full piha, spodi pa trenirko in štunfe. Po potrebi v vozičku čez nogice pokrijem če je panika.

Yelci hvala za ponudbo. Sem ene vaje najdla in še v knjižnici bom pogledala, drugače se pa javim

Kako vam kej spijo čez dan? Naša spi samo še v času kosila in to od 1.30 do 2 ur, včasih pa še to ne. Včeri je pa zaspala dopoldne za pol ure in popoldne za 20min v avtu in to je blo vse.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.9.2009 10:05:01   
Jancci
Spali za en drek. Se zbuja ko mali dojenček, vsake 3 ure in potem se kr neki brezveze dere. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Keri copatki so zdej ql? TELI ali TELI ali keri??? A je vseen K? Jest jih moram nujno naročit!!

jst sm naročila na tadrugem linku

A si jih že dobila? Kakšni so podplati? Material? A je guma a usnje? user posted image

Krtekxx itak da bI kupla cenejše. Sej če bi znala preko e-baya naročat, bi jih tam naročila!! Ulla a misliš da bi zmogla??? Kaj je treba?

Pa dej no Barba, dej mal cukra v cuker, da bo boljš!!! user posted image Aja Barba, a ga daš ponoči ko se zbudi na joško, a kej drugače telovadita? A se bomo kej vidle ta teden?? + OSTALE GORENJKE?

< Sporočilo je popravil Jancci -- 14.9.2009 10:06:40 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.9.2009 10:14:42   
Anonimen
Ulla a misliš da bi zmogla??? Kaj je treba?

ja nč, sam naročaš jih. fajn je da maš mastercard pa si nardiš paypal račun in pol kr prek tistega plačuješ. zakon. jst sem jih dobila v 5.dnehuser posted image sam so pa velike cifre, une k so kao od 12 -18 m ula zdej nosiuser posted image jih je začela zdej, prej je pa une od 6-12user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.9.2009 10:16:12   
Jancci
fajn je da maš mastercard

nimam. imam samo te naše kartice, to pa pol ne gre, ane? ma jih bom kar tukaj naročila. naj jim bo...

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.9.2009 10:23:53   
Anonimen
ja, sm šla gledat, plačilo možno sam s paypalom. to jih ma velik tko, k je najbolj simpl, pa ne more do zlorab prihajat, ker ti nobenih svojih podatkov ne daješ. pa sej tile pr nas so že tud tolk pocen, da ni neke bistvene razlike. k sem jih jaz naročevala, so bli sam roobeez, k so 30€, tist je pa bla razlika. zdej če jih pa po 9€ dobiš, je pa kr kul.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.9.2009 10:24:00   
Zvezdica
am so pa velike cifre, une k so kao od 12 -18 m ula zdej nosiuser posted image jih je začela zdej, prej je pa une od 6-12user posted image

um kje na ebayu - jast ne najdem :(

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.9.2009 10:25:14   
Anonimen
 zvezdica tule user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.9.2009 10:53:17   
petra88
jutro!
no, david že spi nazaj, se je danes ob 7h zjutraj zbudu. ponoči je delal galamo, se je zbudu ob polnoči, pol2, potem ko se je pa nslednjič pa nism niti na uro gledala, sam dudo dala v usta in upala da bo zaspal nazaj. hja, sm bla optimist. joško je hotu in konc.
no zjutr sva šla pa hitr v hoferja gledat za trenirke, ker imajo za take mičkene, samo so v 3/4 ure vse šle. niti ene ni blo več. user posted image
mi2 sva pa v soboto jedla kokošjo župo z testeninami, in sva šele včeraj ugotovila, zakaj je bil david cel pikast in cel se je spraskal.. jah, v juhi so bla jajca! bomo mogli vse na roke delatuser posted image
copatke bi jst tud naročila, sam zdej morm možeka prepričat naj mi malo kreditno posodiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petra88 -- 14.9.2009 10:54:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.9.2009 10:57:36   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
barba evo, sem na isto pomislila kot ulla...banjo bodo imeluser posted image  

user posted image user posted image user posted image Nnnneeee, nove stopnice! user posted image user posted image Dons mamo že malarjauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mene tud grabi za še enegauser posted image user posted image sam je treba bit realnuser posted image user posted image

dva bosta kr kul pa še parček...user posted image

moj bi še enga, jst pa nisem lih za ... pismo no, vsak ma večjo bučo, jst ogromno šivov, še zdej težave ko je treba na wc ... nekak mi ni nouser posted image Če gre pa on rodit sem kuj zauser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 14.9.2009 10:58:50 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.9.2009 10:58:13   
sonček33
Ojla

Mi smo kar ok spali.
Lovro tudi zdej že drugo rundo spi.

Petra tile trenirke so tok luštne, meni jih je ravno zdejle tast dve gor prinesel in me prijetno presenetil.

Jaz moram tudi copatke nabavt, sam meni je ta e-bay znanstvena fantastika, tako da bo moj mogu to uredit.

Dons greva hladilnik kupt, k je v Merkurju una akcija, da popust vlečeš, mogoče naam rata vsaj kakih 15%.

LOvro bo jedel ajdovo kašo in bučko.

Midva gov. juho in pico.

Lušta se mi posprvaljat, sam k vem, da čim bom kej konkretnega začela delat, se bo L zbudu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.9.2009 11:06:23   
sonček33
Barba  user posted image  za stopnice.

A tist post od ulle..a si se hotla podpisat? Ma jaz vaju imam obe na sumu, da ne bo leto okoli, ko bosta spet noseči. Želja je želja ...vse ostalo bo pa tudi.

A ronja je ap skregana z nami?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.9.2009 11:14:37   
sonček33
Ulla pa dobr no, kva majo ti copati vsak svojo ceno...ma jaz ne vem  no...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.9.2009 11:14:53   
petra88
Petra tile trenirke so tok luštne, meni jih je ravno zdejle tast dve gor prinesel in me prijetno presenetil.

kakšne pa so velikosti? jest sm kar sestri naročila naj mi kupi, 74/80, ker nism ziher kolk ma. smo bli v soboto v kiku pa sm kupila 74 velikost in mu je še ne 3cm vse preveliko, v šparu mu je pa body 80 lih prov.user posted image
jst bi tud mela še enga user posted image (no, pa pol še enga, pa pol še... user posted image ), sam zdej morm najprej drugi letnik in vsaj pol praxe in 3 nardit, potem pa akcija user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.9.2009 11:17:04   
barba
sonček - nisem se hotla podpisatuser posted image ... ulla prav, da nima placa za še enga mulca ... jst plac mam, sam morem še kej zase nardit in neki let bi res rada bla v NEblaženem stanjuuser posted image ... drgač bo enkrat verjetno še enuser posted image , pol pa zaprem štrcunouser posted image

LP, barba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.9.2009 11:18:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ulla pa dobr no, kva majo ti copati vsak svojo ceno...ma jaz ne vem  no...

a to ne ebayu gledaš? ja postavljena je neka izhodiščna, pol si jih pa zlecitirašuser posted image razn če jih diret iz trgovine tega prodajalca kupiš, tam je pa fiksna cena ( v trgovino prideš tko, da tu ko zdej pregleduješ copatke, klikneš en artikel, da ti pol poveča in maš tam pod ceno visit this seller store al neki takega.)

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.9.2009 11:19:34   
rubica
dan

sem vidla, da ste mele zanimivo temo še 1x user posted image ja prn nas bomo, če bo sreča, začnemo pa resno delat januarja 010.

copatki so full lušni, jaz jih bom tut naročila user posted image ,
gaja spi user posted image user posted image , kar je pri nas praznik!!!

no alarm!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.9.2009 11:21:23   
Jancci
Baraba a si že dobila copatke? Kakšni so?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.9.2009 11:25:34   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Baraba a si že dobila copatke? Kakšni so?

jih dobim v sredouser posted image

LP, barba

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?