ronja
|
sem vas mal za nazaj brala pa sem vidla, da še ktero drugo tut drži, da bi mela kakega user posted image še..user posted image user posted image user posted image ja kr hitr v akcijo..user posted image user posted image mojca, najprej čestitke! Sicer pa: jaz že mam 2, blizu skup... Tak da bi se zdaj malo spočila najprej (glede na to, da so moje nosečnosti vse prej kot užitek...) Sicer pa verjetno še kdaj pridem na čvekanje v pričakovanju . Sam ne še čisto zdaj, no! Lubi je rekel, ko sva se na morju pogovarjala, ko sem bila nekaj bolana, pa mi je bilo slabo, da če sem noseča, se gre ustrelit (tamale so bile lih ful sitne takrat, pa še jaz sem bila hin...) No, potem sva se mal pogovarjala, če bi bil za, da ga mava, če bi se pač zgodil (sicer pridno uporabljaa kondome ), pa je rekel, da itak. Sem rekla, kaj pa če bi bila dvojčka? (moram mal prcat ). Pa pravi on, da bi ga blo še 2x bolj strah, ampak valjda. Da bi pa mal premislil, če ne bi bila njegova, ampak nekak je prišel do zaključka, da bi ju mel tudi v tem primeru - potem je pa rekel, da bo nehal o tem razmišljat, ker bom sicer mislila, da mava lahko še 5 svojih, če bi mel še 2, ki ne bi bila njegova . Skratka, sva se nasmejala . Je pa dobro vedet, hehe, nikoli ne veš, kdaj ti prav pride... niia, a ti tudi??? , mislim. Veš, da vas nisem pozabla, samo zdaj, ko lahko že kaj počnem zraven malih, navadno to počnem, pa sem manj na račkotu. Pa kadar je lubi na terenu, ga dostikrat sploh ne prižgem, ker nimam take motivacije (sicer se kdaj kaj zmeniva prek gja). spletko, moj šef je istega mnenja, da je najboljše vse v enem kosu izpeljat. Samo zdaj bom mela mal predaha, ga rabim, ker me kar pobira. Vsak, ki me vidi, bi me rad nahranil, očitno res bolj bogo zgledam... ma sej zdej jih ji že dam gor, ker je hladno, sam mala vse dol zbrca..user posted image pol ji pa tut ne tlačim copat gor vsake pol minute!user posted image Podpis. Moji sta obe taki, jaz uporabljam une hlačke s stopalci, ker vse, kar ni prišito, leti dol - in pri eni in pri drugi (no, ronja nima več teh hlač s stopalci, pač oblačiva te nogavice vsake 5 minut...) Sicer pa se jezim na k* sorodniška srečanja, kamor je treba it, tudi če otrok smrka (sej res ni billa bolana, ampak danes sta pa zato obe bolani - če bi ostali doma, bi se pa lepo spočila in bila danes ko rožica!)
|