|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
10.9.2009 22:13:40   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

za seznam sm pozabla....PDP je bil 29.6

tecka čestitam za uspešno cepljenjeuser posted image

oblačenje: js ko svojo zjutraj al zvečer peljem vn oblečem: body z dolgimi rokavi+ pajaca ali kompletek+jopica+copatki+kapica+rokavičke,pa še pokrijem z dekivo (predvsem po nogicah....so ful hitr mrzle). čez dan  pa oblečem: body z dolgimi rokavi in kompletek ali pajac+copatki... jo oblačim preveč? user posted image mi mamo v stanovanju le 20-22 stopinjuser posted image

lp večeruser posted image

sej nočem komplicirat, samo kaj boš pa oblekla ko bo res močno mraz, pomojem , ni potrebno kapice še in rokavic, ker meni mi je patronažna sestra rekla, da kapice naj se daje ko je prav mraz, se pravi pozimi.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.9.2009 22:15:51   
fragola
mala princeska upam ,da je bolje z zobobolom!!!!user posted image

kar se tiče pa zs, nič ne zamirim!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.9.2009 22:22:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

oblačenje: js ko svojo zjutraj al zvečer peljem vn oblečem: body z dolgimi rokavi+ pajaca ali kompletek+jopica+copatki+kapica+rokavičke,pa še pokrijem z dekivo (predvsem po nogicah....so ful hitr mrzle). čez dan  pa oblečem: body z dolgimi rokavi in kompletek ali pajac+copatki... jo oblačim preveč? user posted image mi mamo v stanovanju le 20-22 stopinjuser posted image

Se bom mal vmešala, ker vidim, da je debata o tem - doma imam namreč otroka rojenega junija lani in midva sva hodila ven vsak dan - patronažna mi je rekla, naj ga oblačim tko kot sebe, oziroma maenkost več, npr.če sem jaz v majci brez rokavov, malega v kratke. Ko sva jeseni hodila ven, sem ga oblekla čist normalno, kapo, rokavice in šal smo začeli nositi pozimi. Predvsem pa otroka tipajte zadaj na vratu - če je vroč, se kuha, če je hladen ga oblačite. Ker se prav spomnim dveh mamic, k smo se parkrat doble - naš je npr skoz spal, njihova pa sta bla nemirna in oblečena tko kot sred najhujše zime. Tko da ne pretiravat, če že date kap, dejte kako tenko. Drugače pa če je v vozičku že tko zadekan, mu zihr nikjer ne piha.

Lp, pa brez zamere, ker sem tkole vdrla, sam jaz sem se res ravnala po otroku - in se mi zdi, da je tko še najbolje.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.9.2009 22:54:43   
majana79
Mi imamo v stanovanju tudi okoli 21, 22 pa je v bodiju z dolgimi rokavi, žabicah in nogavičkah. Ko spi čez dan, ga pokrijem še s tanko dekico, ponoči pa ima kovtrček, da se ne odkriva. Danes smo šli ven že zjutraj, ko je bilo 15, pa je imel ene malo debelejše žabice oziroma hlačke, pa čez bodi zgornji del trenirkice, ki je kot jopčka, dvoplastna. Sem mu hotela še kapico dat, pa je itak ni hotel, potem sem pa ugotovila, da sploh še ni tako mrzlo. Name moj vedno 'vpije', da ga preveč oblačim (ker sem zmrzljiva), tako da na koncu oblečem en rokav manj kot bi mu jaz dala, pa enega več, kot bi mu on. user posted image Aja, ko je pa v vozičku pa da ni sončka ima pa še tanko dekico čez.

Mene pa danes nekaj glava boli in grem počasi spat, je ura že itak pozna. Jure pa spi že od 9. Mogoče nam uspe, da obdrži tak urnik.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.9.2009 11:23:44   
Mala_princeska

mala princeska upam ,da je bolje z zobobolom!!!!user posted image

kar se tiče pa zs, nič ne zamirim!!!user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Zobčka ni več user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.9.2009 11:30:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Se bom mal vmešala, ker vidim, da je debata o tem - doma imam namreč otroka rojenega junija lani in midva sva hodila ven vsak dan - patronažna mi je rekla, naj ga oblačim tko kot sebe, oziroma maenkost več, npr.če sem jaz v majci brez rokavov, malega v kratke. Ko sva jeseni hodila ven, sem ga oblekla čist normalno, kapo, rokavice in šal smo začeli nositi pozimi. Predvsem pa otroka tipajte zadaj na vratu - če je vroč, se kuha, če je hladen ga oblačite. Ker se prav spomnim dveh mamic, k smo se parkrat doble - naš je npr skoz spal, njihova pa sta bla nemirna in oblečena tko kot sred najhujše zime. Tko da ne pretiravat, če že date kap, dejte kako tenko. Drugače pa če je v vozičku že tko zadekan, mu zihr nikjer ne piha.

Lp, pa brez zamere, ker sem tkole vdrla, sam jaz sem se res ravnala po otroku - in se mi zdi, da je tko še najbolje.

Nya nič ne zamerimo, zato pa smo tukaj da si izmenjamo mnenja in se strinjam s teboj user posted image user posted image user posted image , kar še uleti user posted image .
Jaz tud nikoli ne vem ali jo dovolj oblečem ali ne user posted image user posted image - za ven pa ji dam tanko bombažno kapico, z debelimi še ne pretiravam.
No - oblečena je notri v bodyu s kratkimi in majčka čez ali pa samo body z dolgimi, pa pajacek brez rokavov (pliš ali bombaž), pa nogavičke dam gor,
za ven pa samo jopčko in kapco gor, pa malo jo pokrijemo v vozičku.
Pozimi se bomo pa oblačili kot medvedi user posted image user posted image .

Aja notri imamo od 21-23 stopinj v spodnjem štuku celo manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.9.2009 12:22:07   
manna
Živjo,
uf tud pri nas je večna debata ali je preveč ali premalo oblečena. Ampak ker sem s primorske pri nas še ni tako mraz kot drugod, pač pa velikokrat piha. Tako da kapco ji kar dostkrat dam - bombažno tanko (zaradi ušes) , drugače pa bodi brez rokavov in še en tanek rokav, hlačke in nogavičke (ki ji skoz padajo dol). Moj dragi pravi da pretiravam, on bi jo še vedno mel sam v bodiju user posted image    Ponoči je pri nas v spalnici cca 22 stopinj, čez dan pa tam nekje do 24.

Naša danes sploh noče spat.. že od 8h je budna !?
Pa še vedno nevem ali bi jo dala krstit ali ne... se še odločam..

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.9.2009 12:55:25   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

...tud pri nas je tako...pa še ven ne morm ker je dežval...pa za pet dni je dež napovedan user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.9.2009 13:51:12   
lino
....smo danes v tem klubu nespečnežev tudi miuser posted image , sam na zizi bi bil priklopljen in tk bi dremal, da pa bi lepo zaspal...ni šans, je pravi skokec, se z nogami v zrak odriva in juuupi žurka...sam pol je pa v popoldanskih urah tečko, ker ni v ritmuuser posted image ma bo že...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.9.2009 15:47:03   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

....smo danes v tem klubu nespečnežev tudi miuser posted image , sam na zizi bi bil priklopljen in tk bi dremal, da pa bi lepo zaspal...ni šans, je pravi skokec, se z nogami v zrak odriva in juuupi žurka...sam pol je pa v popoldanskih urah tečko, ker ni v ritmuuser posted image ma bo že...

...grrr...tudi pri nas je dans sam joškica na razporedu...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
11.9.2009 16:16:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: lino

...grrr...tudi pri nas je dans sam joškica na razporedu...

Jah mamica si, ni kaj user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja vreme grr....bi bila tudi jaz zunaj.....

Pri nam je pa tamala pogruntala da je lušno zaspat, če je v naročju oz. če sem zdraven. Če grem stran ali če malo postelja zaškriplje ali stol že dobi očke kot sova user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa počasi spoznava roke in grabi sebe, pleničko, moj modrc, babičino verižico, pa roke si tlači v usta in uspe ji včasih palec not poriniti, pa z ropotuljico se je že mahnila in ni nič zajokala, samo čuden izraz na obrazu dobi.
Ja pa dudo včasih precej ven špuka, ko zaspi jo sploh flikne ven in spimo brez.

Je pa zaljubljena v ribico Nemota, ki ga ima na steni, potem smo ji pa še pliškota kupili in ga obožuje. Prav išče ga z učki user posted image user posted image user posted image .
Ja pa pogruntala je, da ima roke za mahat - udarjat po igračah. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.9.2009 16:35:19   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: manna

...tud pri nas je tako...pa še ven ne morm ker je dežval...pa za pet dni je dež napovedan user posted image ...

pri nas je istouser posted image nekak pač ji ni za spat...pa tko je utrujena, revicauser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.9.2009 16:37:28   
Snoopyka

za seznam sm pozabla....PDP je bil 29.6

tecka čestitam za uspešno cepljenjeuser posted image

lp večeruser posted image

sej nočem komplicirat, samo kaj boš pa oblekla ko bo res močno mraz, pomojem , ni potrebno kapice še in rokavic, ker meni mi je patronažna sestra rekla, da kapice naj se daje ko je prav mraz, se pravi pozimi.

men je zfravnica rekla, k pri drugi posvetovalnici je bla ful mrzla po teleščku, predvsem rokice in nogice.. pa je bla v bodyu z dolgimi rokami in kompletku ter copatkiuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.9.2009 16:55:00   
tecka

men je zfravnica rekla, k pri drugi posvetovalnici je bla ful mrzla po teleščku, predvsem rokice in nogice.. pa je bla v bodyu z dolgimi rokami in kompletku ter copatkiuser posted image

Snoopyka, bo že v redu, če tamala nič ne protestira. Meni se pa ves čas zdi, da je naš fant oblečen premalo, on pa švica kot konj:)

Uf, hb je očka doma. Naš fantič je danes dopoldne spal 1uro in 10 min v dveh kosih, vstal je pa ob 6h zjutraj. Pa pravijo, da so po cepljenju bolj zaspani...No, jaz semuser posted image Mali ima tudi čisto rdeče oči, spanca pa od nikoder...

Človek res ne more vedeti, kateremu "medicincu" naj zaupa. Kolegica je imela cepljenje v pon., so ji priporočili obkladke, ji povedali, kdaj naj bi bila reakcija, da mora zaradi cepljenja proti rota bolj pazit na higieno,... meni pa nič. So samo rekli, da reakcij na cepljenje ni več, če pa bi že kaj bilo, sem pa itak na rezervo dobila recept za sirup calpol.
Pa zadnjič ko smo čakali na pediatrinjo in je bil mali slečen, je takoj dobil mrzle rokice in nogice. Pa pravi sestra da to ni nič, da ga v resnici ne zebe. Mah, če bi obiskal 100 pediatrov, bi verjetno dobil 100 različnih mnenj. Potem naj se pa znajde nebogljena mamica, sploh če ima prvega otročka.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.9.2009 17:21:15   
princ_princeska
ola...user posted image

kako smo...no mi smo pa danes v klubu spečih...je zdejle spala od 13 pa vse do 16:30...pravi polhec ta naša mala princeska danes...user posted image

kar se posvetovalnice tiče, cepljenje je bilo (na srečo) brez reakcij...edino pediatrinja je imela malo komentarjev, da je malo premalo pridobila na teži...in vprašala, če polno dojim in če, da naj ji dam dodatekuser posted image ...
kot prvo, se mi ne zdi, da je premalo pridobila, dokler ne hujša in dokler ne pridobiva čisto nič, mislim, da ni za takšno paniko...ali se motimuser posted image
uglavnem, odločila sem se, da se zdej dojiva na obrok iz obeh dojk in da ji zaenkrat ne bom dajala dodatka, ko je drugače tak dobrovoljček...če bi bila lačna bi se jokala, aneuser posted image  

ja seveda pa sem si sposodila tehnico, da se zdej vagava vsak dan ob istem času,  in da se res prepričam, koliko mleka imam na podoj...

koliko obrokov imate na dan in koliko popijejo??????

podatki:
teža-5590
višina-60

naslednji pregled:17.9.

se tipkamo

< Sporočilo je popravil princ_princeska -- 11.9.2009 17:22:47 >

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.9.2009 18:13:02   
manna
Mi tudi polno dojimo in počasi pridobivamo -  cca 650g na mesec. Pa zaenkrat nič ne dodajam, mala je pa čist zadovoljna. Koliko popije v ml pa nimam pojma.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.9.2009 18:21:44   
manna
aja, imamo pa cca 7 obrokov na dan. Eden je ponoči okrog 3h, ostali čez dan.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.9.2009 20:04:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

kar se posvetovalnice tiče, cepljenje je bilo (na srečo) brez reakcij...edino pediatrinja je imela malo komentarjev, da je malo premalo pridobila na teži...in vprašala, če polno dojim in če, da naj ji dam dodatekuser posted image ...
kot prvo, se mi ne zdi, da je premalo pridobila, dokler ne hujša in dokler ne pridobiva čisto nič, mislim, da ni za takšno paniko...ali se motimuser posted image
uglavnem, odločila sem se, da se zdej dojiva na obrok iz obeh dojk in da ji zaenkrat ne bom dajala dodatka, ko je drugače tak dobrovoljček...če bi bila lačna bi se jokala, aneuser posted image  

ja seveda pa sem si sposodila tehnico, da se zdej vagava vsak dan ob istem času,  in da se res prepričam, koliko mleka imam na podoj...

koliko obrokov imate na dan in koliko popijejo??????

podatki:
teža-5590
višina-60

naslednji pregled:17.9.

se tipkamo

pri nas je bilo zelo podobno z težo, ampak mi P ni nič rekel, da bi mogla kaj dodajatiuser posted image .danes bi kar nonstop jedla in se mi zdi da imam čisto prazne zize. no spet pijem čaj za dojenje in se nič ne sekiram bo že. pa jaz je na tvojem mestu nebi tehtala-te bo to še bolj sekiralo. saj če ne joka je po moje sita.

(odgovor članu princ_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
11.9.2009 20:15:16   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1.Alina*                  (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43 cm) 
1. mesec: 3000 g, 49    cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4 mesec:
Naslednji pregled: 11.9. in 14.9.2009

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI     
2.mojsonček            (12.06)   13.05       Zoja (2630g,49cm)  polno doji                     
1. mesec: 3150g,49cm
2. mesec: 4350g
3. mesec: 5050g,57cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 15.09-ceplenje

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
3.nancy300           
(20.07.)    18.05.     Mija (1945 g, 36 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
4.mesec:
Naslednji pregled

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
4.tinca84                (2.6.)      21.05.       Nik (3550 g, 50 cm)  polno doji
1. mesec:
4830g, 54 cm
2. mesec: 6090g, 62 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: UZ kolkov 26.08., 08.10.

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
5.Smrketa24           (01.06.)    26.05.      Matej (3285g, 51cm) 
1. mesec:
4700 g, 56 cm 
2. mesec: 5640 g, 60 cm
3. mesec: 6740 g, 63 cm
4. mesec:
Naslednji pregled:  5.10.

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
6.Dreamhorse          (3.06.)     26.05.      Žana (3970 g, 53 cm) 
1. mesec: 5000g , 56 cm
2. mesec: 5900g , 59cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                     (PDP)     RODILA     PODATKI  
7.minča                 (3.06.)    30.05.         Neja (3200 g, 51 cm)  polno doji
1. mesec:
3910g , 55,5 cm
2. mesec:
3. mesec: 4850g ,62cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 15.10

8.mišel09               (7.06)     30.05      Noel (3930 g, 52 cm)  polno doji
1. mesec:
5400g
2. mesec: 6100g ,59 cm
3. mesec: 7000g ,65cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
9.mojjaka                (14.06)    01.06.       Jaka (3950 g, 50 cm) 
1. mesec:
4560g, 56 cm
2. mesec: 6420g, 60 cm
3. mesec: 7640g,65cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 23.10

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
10.princ_princeska     (13.06.)   02.06.       Klara (3490 g, 52 cm)  polno doji
1. mesec:
4420g, 56,5 cm
2. mesec: 5240g, 58 cm
3. mesec: 5590g,60cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 17.09.

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
11.lino                     (21.06.)   03.06.       Maks (2697g , 47 cm)  polno doji
1. mesec:
3540g, 53cm
2. mesec: 4560, 55cm
3. mesec: 5590g,60cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                       (PDP)      RODILA     PODATKI  
12.mk8                   (12.06.)    04.06.      Veronika (2595g, 47 cm)  polno doji
1. mesec:
3600g, 51 cm
2. mesec: 4480, 53 cm
3. mesec: 4880g,58cm

4. mesec:
Naslednji pregled:

13.Tira                    (11.06.)    04.06.      Marcel (3850 g, 53 cm) 
1. mesec:
 5600 g, 60.5 cm 
2. mesec:
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:  22.09.

14.Janci F                (05.06.)    04.06.      Tom (3910 g, 54 cm) 
1. mesec:
 4880 g, 58 cm 
2. mesec:
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:  10.09. 

NICK                         (PDP)     RODILA     PODATKI  
15.majana79              (25.06.)    05.06.     Jure (2920g, 50 cm) 
1. mesec:
4360g , 56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 21.10., UZ kolkov 17.9.

16.Hanuši                (10.06.)    05.06.     Bine (3740 g, 53 cm) 
1. mesec:

2. mesec: 5670g ,59cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
17.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm)  polno doji         
1. mesec: 4070g,56cm
2. mesec: 4690g,58cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI     
18.meti21               (12.06)    09.06       Ga(j3550g, 52cm)               
1. mesec: 4460g, 54 cm
2. mesec: 5500g, 56cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 22.09

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
19.kalanteja            (10.06.)    09.06.       Julija (3270 g, 49 cm)  polno doji
1. mesec:
3880 g, 54 cm 
2. mesec: 5000 g, 56 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:  24.9.2009

20.deja777              (01.06.)    09.06.      Danaja Tea (3930 g, 54 cm)  polno doji
1. mesec:
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 09.09

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
21.bačko                 (06.06.)   09.06.    Lora (3880g , 53 cm) 
1. mesec:
4725g, 55 cm
2. mesec:
3. mesec:
4. mesec:

22.Tecka                  (10.06.)    10.06.      Srečko (3150 g, 51 cm) 
1. mesec:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 28.9. (uz kolkov), 21. 10. pediater

23.July08                (13.06.)    10.06.      Julija (42000 g, 53 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 5.8.

24.lenika                  (03.06.)    10.06      Daša (3500g , 50 cm)  polno doji
1. mesec:
4425g, 55cm
2. mesec: 5210g, 60 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 27.8.

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI     
25.*blu*                  (09.06 )   10.06      Hana (4060g,54cm  ) polno doji      
1. mesec:  
2. mesec: 6887g,64cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 30.09-ceplenje

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
26.ovnica78            (14.06.)   15.06.      Iva (3190g, 49cm)  polno doji
1. mesec:
 3940g, 53 cm
2. mesec:
3. mesec:
4. mesec:

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
27.fragola              (23.06.)    16.06.     Lana (3340 g, 51 cm) 
1. mesec:
  4255g, 54,50cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 31.8 cepljenje

28.mandreja     
      (11.06)      16.06        Tara  (4550g,56cm) 
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec: 6500g,  62,5cm

3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
29.Naty_Taja          27.06     18.06      Urban(3280g, 50 cm) polno doji          
1. mesec: 5650g,56cm
2. mesec:
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 22.09

30.kaminek            (25.06.)   21.06.        Patricija (4780 g, 53 cm) 
1. mesec:
5405g, 59 cm
2. mesec: 5995g, 62 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 30.09. 

31.Mala_princeska     (14.06.)   24.06.       Manca (3380g, 52 cm)  polno doji
1. mesec: 4500g, 55 cm
2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 30.09. sistematika+cepljenje

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI   
32.Bamoocham         (21.06.)    25.06.     Neža (3410 g, 50'5 cm) 
1. mesec:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:  29.9. 

NICK                          (PDP)     RODILA     PODATKI  
33.bjondi                  (27.06.)    27.06       Žiga (3160g, 51 cm)  polno doji
1. mesec:
4800g, 56cm
2. mesec: 6400g, 59,5cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 30.09

34.Snoopyka            (29.6)     07.07       Albina(3732g,52cm)           
1. mesec: 4530g,54,3cm
2. mesec:  6220g,62cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
11.9.2009 21:14:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Človek res ne more vedeti, kateremu "medicincu" naj zaupa. Kolegica je imela cepljenje v pon., so ji priporočili obkladke, ji povedali, kdaj naj bi bila reakcija, da mora zaradi cepljenja proti rota bolj pazit na higieno,... meni pa nič. So samo rekli, da reakcij na cepljenje ni več, če pa bi že kaj bilo, sem pa itak na rezervo dobila recept za sirup calpol.
Pa zadnjič ko smo čakali na pediatrinjo in je bil mali slečen, je takoj dobil mrzle rokice in nogice. Pa pravi sestra da to ni nič, da ga v resnici ne zebe. Mah, če bi obiskal 100 pediatrov, bi verjetno dobil 100 različnih mnenj. Potem naj se pa znajde nebogljena mamica, sploh če ima prvega otročka.

Ja žal je pri vseh stvareh tako.user posted image user posted image

Manco tud full hitr zazebe, včasih kar modra začne postajat user posted image in potem ne vem ali jo res zebe ali je samo občutljiva...user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
11.9.2009 21:20:10   
Mala_princeska
Midve se pa s temenci boriva - saj vem da ste enkrat že pisale o tem, s kom ste jih odpravile?

Ma kot da bi imela prhljaj, ampak fora je da sploh ni vidno. Ko jo skopam in namažem, se začne vse skupaj luščiti.

In ima jih tudi na obrveh.

Neposredna povezava do sporočila: 2396
11.9.2009 21:26:12   
majana79
Mi smo jih odpravili s peno od Mustele. Sicer je draga, ampak vredna denarja. Je pa res trajalo kak teden. 

Neposredna povezava do sporočila: 2397
11.9.2009 21:54:32   
lino
Večer.

joj je bil danes en naporen dan, sej vem, da vse spada zraven (sem enega že spravila iz "plenic") sam danes sem pa res izmozgana...je bil skoraj ves čas na zizi, potem pa je dragi prišel iz službe in je bilo o.k (dokler ga je imel on), ko sem ga pa jst vzela (ker dragi ga ima ponavadi bolj kratek čas, se potem raje Maretu posveti, kar je po eni strani tudi prav, ker jst itak ne utegnem)je bil pa zopet priklopljen, sem že vodo za flaško zagrela, da bi mu prvič dodala, potem pa sem si malo dojko stisnila in je zopet špricnilo (ampak spraznjeval mi jih je pa na polno)...sedaj zvečer sem bila že tako izmučena, da je groooza, pa sej bo, pride kak tak dan, grem sedaj spat in upam, da bo ju3 kaj bolje, morda vsaj vreme ne bo tk bedno in bo možno it vsaj kaj ven, drugače bom pa Maksija v sling dala, pa dežnik...se morava mal preluftat...user posted image

Hajde punce moje nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.9.2009 8:07:51   
princ_princeska
jutrouser posted image

tudi sama upam, da bo danes vreme, da bomo lahko šli vozičkat, ker tamala zlo uživa v vozičku, če ne druga se naspi na svežem zrakuuser posted image ...

no zdej pa zajtrkovat.....

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.9.2009 8:10:41   
kalanteja
tudi jaz odpravljam temenca z mustelo, tud na obrveh je imela, res je fajna, ne rabiš tk fest z glavnikom ali z prstom dol spravljat, kt pa ko sem jo mazala z olivnim oljem....naša jih je ogromno imela, sedaj pa še čisto malo, kopam jo vsak drug dan....

midve se greva pa danes potepat, po slike od krsta greva, potem pa k botrci na kavo k ma novo kuhinjo, pa potemk moji teti nesem neke filme na ključku in potem še domov, popoldan grem pa na piknik- če bo vreme

moj gre pa na celjski sejem....gre gledat če majo kakšno fajno centralno peč, je treba novo not dat....

lep dan vsem

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.