Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:26:24
|
|
|
|
KatMat
|
za en drek sem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:30:53
|
|
|
|
HM84
|
Tako, imam še kakšno minuto časa, predno se moje dva dečka vrneta nazaj domov... Moj je včeraj skuhal poln vok omake bolognese, tako da sem jo zdaj spakirala v skrinjo, ostalo mi je pa še za lazanjo, ki bo danes za kosilo :) Med tem časom sem pa že mal pospravla stanovanje, je blo tako kot v štal... še huj k na moji farmi Kati, kaj te muči? A lahko prosim eno, da mi pošlje seznam imen za FB, nas je zdej že tolk ratal, da sploh ne vem več katera je katera Lep sončen dan vsem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:38:36
|
|
|
|
HM84
|
Ah ja... Kati, vidim da ste bolni... za čimprejšnje okrevanje Vista - jaz jo imam, pa sem prvi teden vse preklela, zdaj je pa ne dam Sem pa mogla ta velik comp prodat, da sem dala v kot previjalno mizo, tako da imam zdej lap topa... No, zdej pa nad njim kolnem, ne nad visto Pikicapokica - leeeeeeepaaaaaaaaa Eni že sedite? Ja lepo napredujete... mi se zaenkrat samo še "prekotalujemo" (joj kakšen izraz ) iz pasenja kravc na hrbet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:42:29
|
|
|
|
KatMat
|
masi vse naj naj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:43:26
|
|
|
|
KatMat
|
hm si videla zgodbico o strizenju??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:45:33
|
|
|
|
KatMat
|
šibam pocivat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 14:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! smo s trimčkanja,...( bravo, mami ) sem šla bolj počasi, tako da je moj lahko zraven hodil z Urbanom pa Oskar z mano tekel... ampak je pasalo!!! sem se po dolgem času zdravo prešvicala (kljub polževi hitrosti)//tako, zdaj pa 1x do 2x trimčkanje po Mostecu. otroka danes zadovoljivo pridna,... upam, da tako ostane do večera. vreme je pa danes tako-tako. grem jest kroketke,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 14:25:17
|
|
|
|
HM84
|
O vidla vidla... kaj je fina mala princeska
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 14:27:56
|
|
|
|
lake
|
Jst sm še vedno na morju, je lepo sončno vreme, vroče. Moj se je šel kopat, men se pa ne lub, sm raj v senčki, pa samo gledam morje. Taja spi, mi ful spi na morju, se bom kr preselila dons. So še moji starši dol pršli, pa tašča je dol, smo čist komlpetni, bomo ribice pekl... Cel žur.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 14:29:41
|
|
|
|
KatMat
|
frizurco ma pa tvojo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 15:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej imam pa en kveščn Tamala se že nekej časa cele dneve dere. To izgleda tako, da čim ni nikogar v njeni bližini in jo animira (seveda je obvezna frekventna menjava animacijsega programa), se joka in je huda. Spi popolnoma nič (danes je spala celih 15 minut). Aptamil ali novalac ji ne laufata po grlu (zelo malo poje), na joški se samo heca. Torej, kaj naj naredim?? Zdele je rabila več kot eno uro, da je zaspala in ves čas je pojokavala. Men je pa hudo, ker sploh ne vem, kaj naj. Mislim, da me prav zafrkava Pridem zraven- se reži. Grem- joka. Ji dam dudo- se reži Če grem, joka. Pol sem jo pa kar pustila, pa mi je bilo hudo A so možni že zafrkavat FLASK_A takšen je bil pri nas Oskar. prav nič nisem mogla narest,... oz. edino ko je on spal pa še to spanje je bilo uspešno edinole, če sem ležala zraven,... eden tistih posesivnih dojenčkov... pri Urbanu se pa ne dam,... je na srečo tudi malo drugačen. sem pa ugotovila, da ko postaja zaspan postaja jokav,... ga dam v posteljico in včasih še malo pojoka (max 5 min... pri Oskarju se pa ni nehal!!) potem pa zaspi sam od sebe. glede hranjenja pa... ja, Urban tudi mene heca pri dojenju... zagrabi, spusti, se zasmeje, pogleda malo naokrog, se spet obrne k meni,... si mislim, da če bi bil lačen, bi jedel in pospravim joško. se mi zgodi samo ene 2x, ko zares je!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 15:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
moja mulčka spita. ju je trimčkanje utrudilo,... lake, danes morate imeti pa super vreme! *Lina* pozdravček! zdaj pa spet pisat! KatMAt, upam, da se čimprej pozdravite! Tanja_ tudi jaz čakam slikice!!! super, da se je dobro izteklo! ledenka tole s sedenjem so pa prav posebni trenutki! kako hitro rastejo naši majčki! OliveOyl tudi pri nama so bile včeraj motnje med intimnimi trenutki... se je Oskar prebudil in prišel v dnevno sobo... je bil na srečo bolj sleepwalker (se je samo vlegel na kavč in spal naprej)... bo potrebna večja previdnost.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 16:33:32
|
|
|
|
lake
|
Ja vreme je super. Prov vroče. Tanja Super za krst.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 16:48:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, jst mam pa urco frej, je moj peljal tamalega še mal na sprehod. Ima slabo vest, ker je šel včeraj kao pogledat tekmo h frendu, pa pol na drink u mesto in je rekel, da ne bo dolgo. No, ob štirih zjutraj ga še ni bilo doma. Tko da sem šla pol sama na rožnik dopoldne, ker so napovedoval slabo vreme (ki ga kar ni in ni). In ko sem prišla domov, je likal cunje (prvič po dooolgem času), v stroju je bila pa nova runda Meni pa še kar ni do pretiranega pogovora, tako da si tut upa ne lupčka dat. Kaj pa okoli blodi. Jutri ga itak spet cel dan ne bo doma. Je sicer poskušal malo otoplit sceno, a brez večjega uspeha.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 17:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG evo, jst mam pa urco frej, je moj peljal tamalega še mal na sprehod. Ima slabo vest, ker je šel včeraj kao pogledat tekmo h frendu, pa pol na drink u mesto in je rekel, da ne bo dolgo. No, ob štirih zjutraj ga še ni bilo doma. Tko da sem šla pol sama na rožnik dopoldne, ker so napovedoval slabo vreme (ki ga kar ni in ni). In ko sem prišla domov, je likal cunje (prvič po dooolgem času), v stroju je bila pa nova runda Meni pa še kar ni do pretiranega pogovora, tako da si tut upa ne lupčka dat. Kaj pa okoli blodi. Jutri ga itak spet cel dan ne bo doma. Je sicer poskušal malo otoplit sceno, a brez večjega uspeha. ja deci so pač deci k rečejo pridem čez 15 minut jih ni eno uro, če pa rečejo da pridejo čez eno uro pol jih pa tri ure ni no mi smo rz kosila pa za kosilo smo se šli zment k bomo šli na krstu na kosilo tako da nas zdaj čakajo sam še priprave in krst
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 17:08:13
|
|
|
|
Andrejka9386
|
vidim da vas je že kr neki imelo krst...mi ga imamo naslednjo nedeljo, tako da so priprave tudi že v teku. sva se odločla da bomo imeli malo večje kosilo nas bo okol 60...tak je to ko imaš veliko žlahto. jutri moram še torto it naročit, ostalo pa je več ali manj dogovorjeno. Kaj pa s te imele oblečene za na krst? mislim malčke...predvsem za fantke me zanima
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 17:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 vidim da vas je že kr neki imelo krst...mi ga imamo naslednjo nedeljo, tako da so priprave tudi že v teku. sva se odločla da bomo imeli malo večje kosilo nas bo okol 60...tak je to ko imaš veliko žlahto. jutri moram še torto it naročit, ostalo pa je več ali manj dogovorjeno. Kaj pa s te imele oblečene za na krst? mislim malčke...predvsem za fantke me zanima kaj to vabiš celo žlahto??? jz sem povabila samo babice in dedke ter tete in strice in bratrance od nike, to pomeni da nas bo z otroki vred 22 ljudi če pa bi hotela celo žlahto jih je pa tm nekje 80 ljudi, sam to je pa že cela ohcet tako da zame je krst za bolj v družinskem krogu, samo najbližji pri nas je bil tim oblečen v bel komplet k ga je babica seštrikala, pajac in poloverček, sam je mel že pol leta tako da je blo vse večje za niko pa se ne morem odločt, bom jutri še tadrugo babico vprašala za nasvet, potem se bom pa odločila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 17:38:02
|
|
|
|
petra a
|
no, sem spremenila ticker, pa podpis...ja vem, je bil že čas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 17:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a no, sem spremenila ticker, pa podpis...ja vem, je bil že čas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 17:43:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Kaj pa s te imele oblečene za na krst? mislim malčke...predvsem za fantke me zanima Pri nas je imel bel body z dolgimi rokavi in čez srajčko s kratkimi rokavi pa bele kapri hlačke...bele štumfke in čeveljčke...bil je lep za pojest ...čaki če bom našla kakšno pametno slikico jo prilimam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 17:49:17
|
|
|
|
Dudica1
|
sm našla... drugač smo pa naredil res res dooooolg sprehod,me vse boli...pol smo pa še z prjatli pekl koruzo ...zdej pa kopanje,večerja in malo miru. Aja pa prijavili smo se za v čatežke,gremo 15.10.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 17:50:50
|
|
|
|
Dudica1
|
aja pa res nimam samo od Maja tako da boste na žalost gledal še naju (pa glejte samo Maja)...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 19:36:39
|
|
|
|
Andrejka9386
|
lepi ste. Jaz imam pa za malega pripravljene kavbojke, pa srajčko in čez brezrokavnik. pa adidaske. ker mi je škoda € za oblekco, katero bi imel samo eno dobro urco in potem nikoli več. Ja, povabla sva najine strice in tete, ker smo navajeni, da smo za tako slavje vsi skupaj. Jaka nima še nič bratrancev in sestričen, njegovi strici in teta še nimajo partnerjev. Tako da sva se odločla da naredimo malo večje slavje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 20:27:54
|
|
|
|
Anonimen
|
o dudica - krasni ste ! in kakšna frajerčka sta mala dva ! pa še bravo za čateške. mi smo takooo uživali, da nam je bilo kar težko domov. Vmes smo se odpeljali do zagrebškega živalskega vrta, midva sva si privoščila tajsko masažo in pedikuro, mala dva pa sta čofotala na veliko in tudi fino spala... . Nam je všeč, ker je blizu, dokaj ugodno, za otroke pa imaš vse. Od igral zunaj, notri, avtomobilčke,..... da o ponudbi za nas, starše sploh ne govorim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 20:44:09
|
|
|
|
petrazg
|
Dober večer... Za nami je prijeten vikend, kjer smo uživali v družbi drug drugega in veliko stvari počeli... Obiskali Bazar, zoo v Horjulu, mos, bili na obisku pri sestrični, prababici, babici in dediju, obiskali prijatelje... Super je bilo, mami ni nič kuhala, nič pospravljala, samo uživala je s svojimi... Pa še nekaj kusil sem prinesla za v skrinjo ... hvala mamici in moji babici. Me razvajata, a ne? Ker smo samo med vikendi na Štajerskem takrat uživamo in nas razvajajo za cel teden nazaj. Res zlati so vsi po vrsti in res sem vesela za takšno družino... Malčka sta pridna, Lukec je sedaj ko smo mu kapljice zamenjali brez problemov in spet kaka samo 1x na dan... Hm48... hvala za idejo o obisku zoo Rožman. Super izlet. Dudi... kako ste se imeli na bazarju?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?