Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 18:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Končn spet na RR-u! Ne morem verjet, da mam 5 minut časa! Pred nekaj dnevi smo prišli iz dopusta z bolno tavečjo punco, tko da sem mela kar obe doma - eno bolno, drugo sicer ok, ampak ker je še dojenček se seveda tud moram velik z njo ukvarjat, tko da sem zmozgana do amena. Kar sem se na dopustu spočila, sem v nekaj dneh nadoknadila. Cepljenje smo prestavili iz preventivnih razlogov, saj je imela tavelika slinavko, zdaj pa ima še škrlatinko in je bila veliko v stiku s tamejčkano. Tko da nimam še mer za na seznam, tehtali se bomo šele konec meseca - 29.9. Drugače pa po moji vagi doma ima že krepko čez 8 kg! No, pa še nova slikca za na seznam. ojej upam da se čimprej pozdravi, in da bo vse vredu no moj tavečji je pa z dedijem in babico na morju in ga ffffffffuuuuuuuuulllllllllll pogrešam, nikol več ga ne spustim iz rok za več kot par ur, ni ga že cel dan in men se že meša skojz premišljujem kaj počne, ali je vse vredu, kako se ima, a uživa, a me kaj pogreša...... joj sploh nisem vedela da ga bom tojk pogrešala......
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 18:19:17
|
|
|
|
Dudica1
|
no pa smo nazaj,imeli smo se odlično ...zdej sm pa zamesla za pico da bo večerja...pol pa greva z mojim na ptujskih 5
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 18:34:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucka25 Živjo. Se po daljšem času oglašam. Mam res mal časa, no in tud zdaj ga očitno nimam več , Bom probala kasnej čao super da se poskušaš kej oglasit vem da ti more bit težko... 1x težje k nam IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 No, pa še nova slikca za na seznam. u matr, tud vi mate že fejst frizurco prava bejba IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pol pa greva z mojim na ptujskih 5 uživajta naplešita se če lahko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 18:45:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
kva zdej, a že vidte babe nvo podob al sem še kr edina???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 18:49:06
|
|
|
|
petra a
|
hvala punce, se kar ne upam na glas "povedat"...upam da smo iz najhujšga...kuhal je do 40,4, jokal, bil nerazpoložen, jao nam...ima virozo, od včeraj zvečer je brez vročine, samo pikast je po celem telesu in razpoloženje se vrača, kako lepo je, če se ti otročiček nasmehne, ah... petra-ne bova šla na plavanje, bomo hodili družinsko drugače pa tudi sama priporočam če še katera ni šla na otroški bazar, pejte, super je...poleg vsega že naštetega pa lahko izdelate lutke, pa živalski vrt majo, pa medvedki talajo bonbončke (to ma naša ta mala najraj :)), pa nove figurice od lumpija so tam in plešejo z otroci, pa oh in sploh, luštno je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 18:51:33
|
|
|
|
petra a
|
aja, bom popravla podpis, pa nov ticker dala...sam ko se mi bo dal...enkrat...upam da kmalu...verjetno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 18:54:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a hvala punce, se kar ne upam na glas "povedat"...upam da smo iz najhujšga...kuhal je do 40,4, jokal, bil nerazpoložen, jao nam...ima virozo, od včeraj zvečer je brez vročine, samo pikast je po celem telesu in razpoloženje se vrača, kako lepo je, če se ti otročiček nasmehne, ah... da se čim prej pocajtate
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:05:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kva zdej, a že vidte babe nvo podob al sem še kr edina??? neeeee še kar si edina
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:15:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kva zdej, a že vidte babe nvo podob al sem še kr edina??? neeeee še kar si edina dance of joy
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:17:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
čak mal, zdej pa slik noče z neta dat sm gor... sranja.... zdej bom mogla pa vse na shrani.si delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:30:06
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:31:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:38:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jah a veš jaz nimam prenovljenega rr-a ti pa ne moreš slikic...ne sej drugač ne mislim glih tok resno no---
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
takole; nazaj smo. otroka že spita. mi je bilo hecno, ko so imeli two men band in je pevka tako fušala, da se je na daleč slišalo, kot da gre za karaoke . enemu atu pa se je pevka zdela fenomenalna (ne vem, koliko alkohola je popil... oz. norih gobic pojedel ). smo imeli kar družinsko srečanje... pa sem bila na začetku kot kisla repica, potem pa se je tudi meni stanje videzno izboljšalo. otroka pridna z vmesnimi lumparijami, seveda,... Oskar je letel v g. hiško in iz hladilne skrinje vzel 2 sladoleda in ga je gostilničarka vprašala, če mu je očka dovolil, on pa "JA." seveda to ni bilo res. je moral kar nazaj dati sladoled in mi je prav prišlo, ko ga je še ona "oštela" da to pa ni bilo prav, da ne sme lagati.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa: bolančki pozdravite se mi!! resno!! pikicapokica, luštna slikica!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 19:46:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mi smo bili pa na turistični kmetiji pri stricu od moža Je bilo luštnooooooo Zdej grem pa vse poštimat pa spat, ker sem kar prijetno utrujena
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 20:02:36
|
|
|
|
Dudica1
|
iii luštne slikce flaska lepo da ste se imeli super ktja vi pa imate zmeraj kakšne prigode ...luštno vam ni dolgčas a ne Nič midva pa zdej greva se mal razmigat pa na eno pivo Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 20:10:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudi upam da ne spremenijo seznama na moj način, ker poglej kako pol zgleda... zdejle k sem urejala seznam majčic 2010 sm mislila da se mi bo zmešalo.. pa samo 3 sem mogla dodat.. kaj bi blo pr nas... cela zmešnjava
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 21:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
uhhh babe, 50 strani moram prebrat al kaj ? blueeyes - zakaj ti urejaš majčice 2010 ? kaj sem zamudila ? petra a - kaj pomeni tvoj podpis ? mah meni ni nič jasno naš dopust uspel - imeli smo se super !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 21:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska držim pesti da se čimprej pozdravite... Mi pa nikoli nismo imeli nekih problemov z boleznimi v vrtcu,očitno se ga ne prime glih vsak virus...(trkam)...ko kaj zboli manjka največ kakšne 3-4 dni pa še to odkar je v vrtcu,to bo zdaj 1 leto je bil doma mogoče ene 3krat... no končno slišim še kakšno dobro novico....vsi me strašijo, kako bomo sedaj na velikooo bolni in oh in sploh....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 21:04:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zdej imam pa en kveščn Tamala se že nekej časa cele dneve dere. To izgleda tako, da čim ni nikogar v njeni bližini in jo animira (seveda je obvezna frekventna menjava animacijsega programa), se joka in je huda. Spi popolnoma nič (danes je spala celih 15 minut). Aptamil ali novalac ji ne laufata po grlu (zelo malo poje), na joški se samo heca. Torej, kaj naj naredim?? Zdele je rabila več kot eno uro, da je zaspala in ves čas je pojokavala. Men je pa hudo, ker sploh ne vem, kaj naj. Mislim, da me prav zafrkava Pridem zraven- se reži. Grem- joka. Ji dam dudo- se reži Če grem, joka. Pol sem jo pa kar pustila, pa mi je bilo hudo A so možni že zafrkavat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 21:06:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* uhhh babe, 50 strani moram prebrat al kaj ? blueeyes - zakaj ti urejaš majčice 2010 ? kaj sem zamudila ? petra a - kaj pomeni tvoj podpis ? mah meni ni nič jasno naš dopust uspel - imeli smo se super ! super, Lina za dopust Brat pa ni treba, itak smo samo dež klicale Čeprav nekaj deset strani nazaj so zares lepe slikice majčkov Aja, Blue.... Pravi, da ima preveč časa, pa jim tam smeti temo Kao. Sam jaz ne verjamem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?