Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 21:10:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja, dudi, fino je bilo! Smo gledali krave, pa teličke, kure, muce, konje... Nabirali jabolka, grozje, se podili po travniku (ati je celo fajn gleženj navil Nemoj, da me kdaj v naravo pelje, bo čist pofavlan še predno prideva do kraja ) Opazovali smo traktoje, plesali na harmoniko, jedli dobro domače kosilo Za domov smo pa dobili domač kruh, juhico, sadje. Ma superca, ni kej Samo Maja ga je biksala. Nič ni spala Pa taka naravaaaaaa, da se ti zalušta marsikej
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 22:06:52
|
|
|
|
PapuaNG
|
dober večer, mi smo se pa danes pustili razvajati pri tašči, se spet fino najedli, malo sprehajali,pa spet jedli...sta prišla tudi bratranc od mojga z ženo pa tamalo hčerko, bo zdej en mesec stara..joj, kok je to še mejhno Kok hitro človek pozabi, kako miceni so bili teli naši pupeki. Tamal je bil pa cel čas priden (kako pa ne bi bil, ko se je pa skos kdo z njim ukvarjal ), ko smo domov prišli, se je pa sam napapcal pa že na joški napol zaspal, da tut dude ni rabil pol. Upam, da bo dooolgo spal. Nima sploh nobenega ritma več ponoči. Se je danes zbudil ob enih, potem pa ob pol šestih...ampak mi privoščil nato še spanec do pol osmih (cel luksuz ). Zdej pa razmišljam, a bi še kej malega popapcala..hmhmhm...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 23:47:09
|
|
|
|
elyy
|
Evo mam neki časa za RR......no končno,ampak to le takrat ko spi naš malček:),zdej dokler je še lepo vreme iskoristiva in greva ven(pačeprav ne daleč,ker moram celo prtljago sabo nosit,tud ko greva na majhen sprehod.........potem še celo flašo prazne vode,da lahko sperem flaško,ker se potem skisa....) No pri nas v Kamniku imamo dneve narodnih noš(tako,da se bomo jutri odpravil na sprehod)....upam,da bomo imeli srečo za vreme!! Naš malček je res fulll razvajen in dobesedno takoj,ko zajokca ga eden vzame v roke....in sploh, ko takoj nevzamem postane zelo užaljen...in tako jokca prav užaljeno!! Zato Flaška ti verjamem,da naši marsikaj vedo in znajo iskoristiti dobroto mamice in atija.no.....tako se je meni skos dogajalo odkar smo prišli iz dopusta(ko sem zraven se smejčka,ko pa grem je pa vrisekkkkk.......pa mu sploh nič nemanjka....to je tako:"mamica da najprej in prstek in potem še celo roko si uzamejo!! Zdej se bova še razvajala dokler sem v porodniški,potem bo zelo hudo,ko bom začela delat,Tian je zelo navezan name,tudi pri atiju se neumiri,tako kot se pri meni! Ko mu ati,kaj reče zmeraj najprej mene pogleda(kakšen obrazek bom naredila,nato pa še on*** Danes me je tako zob bolel,da sem morala takoj tableto rukniti,če ne sploh nebi nehau bolet .......sej zdaj je bolje! Želim vam lahko noč in se beremo,ko bom imela čas!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 7:47:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska držim pesti da se čimprej pozdravite... Mi pa nikoli nismo imeli nekih problemov z boleznimi v vrtcu,očitno se ga ne prime glih vsak virus...(trkam)...ko kaj zboli manjka največ kakšne 3-4 dni pa še to odkar je v vrtcu,to bo zdaj 1 leto je bil doma mogoče ene 3krat... no končno slišim še kakšno dobro novico....vsi me strašijo, kako bomo sedaj na velikooo bolni in oh in sploh.... Ja tako je bilo prvo leto,upam da bo zdaj drugo tudi vsaj podobno... ...jaz držim pesti za vse... flaska ja men se zdi da kr znajo že izkoriščat tejle naši mulčki majhni...čeprav pr nas je ok... Ooo pol ste se pa res super meli pa še lep dan je bil včeraj ne lina lepo da ste nazaj in da ste se lepo imeli ...omg kera zmešnjava...a ti je kaj uspel pol al kaj si sploh urejala ? elyy upam da je z zobkom boljše... DOBRO JUTRO Smo glih dobr vstali ...zdej pa gremo na kavico...se beremo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:31:34
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Sem prej že vse spisala, pa me je vn vrglo skratka-krst je uspel, vreme je bilo krasno, Hana pa tako lepa v oblekici Čeprou smo jo skoz dol vlekli, k si jo je čez glavo vlekla Danes pa še ne vem kaj bomo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:36:44
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja čestitke Hani za sveti krst...SLIKICE prosim da vidimo to princesko kok je bla lepa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:48:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo se kar fino naspali. Zvečer sicer nikakor nisem mogla zaspat (me kar ne izuči, da popoldne ne smem kave pit, pa čeprav samo instant kapučino ), ampak sem vseeno kar naspana. Tamal že pridno spi, po naslednjem futranju jo pa mahneva na rožnik, je treba ponucat vso tisto hrano od včeraj, ker jutri itak dež napovedujejo Bi se morala malo likat spravit, pa se mi ne da...mogoče popoldne. aja, še to-a se vaši že vsi na bok in trebuh obračajo oz. kdaj so se začeli? Naš se na levi bok še obrne, na desnega pa noče nikakor. Morava pa ravno to vaditi, ampak se tako upira, da se pol avtomatično raje naprej na trebuh obrne, kot da bi vztrajal na boku ali pa se nazaj na hrbet prevali. Bomo sicer še vztrajali pri obračanju na bok, upam, da ga bo kaj bolj vzljubil. No, vsaj kravce pase že nekoliko raje in se mi že nasmehne, če ga animiram pri tem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Sem prej že vse spisala, pa me je vn vrglo skratka-krst je uspel, vreme je bilo krasno, Hana pa tako lepa v oblekici Čeprou smo jo skoz dol vlekli, k si jo je čez glavo vlekla Danes pa še ne vem kaj bomo. čestitke za SV.KRST mene pa to še čaka dobro jutro no mi gremo pa danes na kosilo k mojim domov, nas so povabil naša nika pa vriska
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, ah kako smo naspani . Oskar je šel ob sedmih spat in prvo hranjenje je bilo ob 6 zjutraj, nato spal do osmih. Tristan pa še vedno spi. tanja_ - slikice no !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:53:42
|
|
|
|
Tanja_
|
Hvala za čestitke...slikie pa bojo,sam iz fotoaparata jih da mož. papua kako pa vadiš prevračanje na bok?---------naša je kar malo lena, se mi zdi.In h kateremu privat fizioterapevtu si šla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:55:57
|
|
|
|
PapuaNG
|
haha...pa ko smo že pri krstu..je včeraj padla debata tudi na to temo (me moj rad provocira, ker ve, da sem anti-verna), ker so pri mojemu vsi z vsemi zakramenti itd., jaz sem pa kot nek grdi raček. In sem verjetno prvič takole rekla, da ga ne mislim krstit. Pa je stric od mojga čist ven padel, kaj me tako terorizirajo s to vero Pa čeprav ni nihče nič takega rekel, niti kaj forsiral v tej smeri. No, če izvzamem partnerja od bodoče tašče, ki je rekel, da škodit ne more, korist pa Se v imenu miru raje nisem spuščala v debato z njim...se že itak raje ne spuščam v te debate-sem bolj mnenja, naj vsak dela po svoje. Tako, kot jaz drugim ne morim,zakaj vera itd., pričakujem od drugih, da mene pustijo pri miru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:57:04
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj se obrne iz hrbta na trebuh ampak pozabi spodnjo rokico ven potegnt in pol stoka in joka tok da ga razkur in ga dam nazaj...in to dela non stop se obrne,pade nazaj in spet...ne odneha kar tako! Najrajš je še zmeri v igralnem centru...tam pa res tok uživa in boksa tiste igračke nad sabo...tok dnara za to stvar mi pa res ni blo žal dat ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 8:58:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG haha...pa ko smo že pri krstu..je včeraj padla debata tudi na to temo (me moj rad provocira, ker ve, da sem anti-verna), ker so pri mojemu vsi z vsemi zakramenti itd., jaz sem pa kot nek grdi raček. In sem verjetno prvič takole rekla, da ga ne mislim krstit. Pa je stric od mojga čist ven padel, kaj me tako terorizirajo s to vero Pa čeprav ni nihče nič takega rekel, niti kaj forsiral v tej smeri. No, če izvzamem partnerja od bodoče tašče, ki je rekel, da škodit ne more, korist pa Se v imenu miru raje nisem spuščala v debato z njim...se že itak raje ne spuščam v te debate-sem bolj mnenja, naj vsak dela po svoje. Tako, kot jaz drugim ne morim,zakaj vera itd., pričakujem od drugih, da mene pustijo pri miru. a veš kaj,če ti nisi verna...počakajta da se bo sam odločil kaj bo in se lahko gre pol kasnej krstit pa obhajilo itd...moje mnenje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 9:04:26
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ papua kako pa vadiš prevračanje na bok?---------naša je kar malo lena, se mi zdi.In h kateremu privat fizioterapevtu si šla? Šla sem h fizioter. Breznik Tatjani v šiški na drenikovi. Tamal ima namreč nekoliko slabše razvit mišični tonus na (njegovi) levi strani, zato se malenkost ukrivlja v desno (pa skos manj,odkar redno vadimo kravce). Vadimo pa tako, da ga recimo med previjanjem čim bolj obračam na bok (da se ga čim manj dviga, ko recimo oblačiš, čistiš itd), potem da ga obračam na en bok pa na drug bok. To narediš tako, da - če ga recimo obračaš na desni bok, pokrčiš levo nogico in daš levo rokico na koleno ter ga zarotiraš na bok. Seveda se pri temu upira Pa na terapiji se je še kar pustil, doma mi pa bolj redko uspe, da bi potem tudi vztrajal na boku. Aja, pri tem ga ne smeš vleči za roko, ampak potisniti pri rami. Sicer pa če prav vem, gresta s tamalo itak fizioterapevtki, pa vama bo pokazala vaje (jih je več). Je pa naš tut bolj len za obračanje na bok. Se obrne na bok samo iz trme, ko se kaj razburja No, zdej pa moram it, se detece prebuja pa zatika u lok igralnega centra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 9:31:00
|
|
|
|
Dudica1
|
Nič ne kaže na dež ki so ga obljubljali ...no upam da ga pol tudi popoldne ne bo da naredimo en fajn krog da še mal te naše otroke razmigamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 9:55:03
|
|
|
|
lananai
|
FLASK_A, naša tudi ne spi čez dan. No, pomaga, če je v vozičku. Tam zaspi v sekundi, če je zaspana. Drugač je pa zaspana, si učke menca in je sitna. Da bi zaspala, to pa ne. Če spi v celem dnevu 1 uro, je že luksuz. No, vsaj ponoči spi. Se pa zna včasih tud sama kar fajn zamotit. Ji daš kake igračke in lahko tud kako uro (če je dobre volje, drugače tudi le kakih 15 minut) neki čeblja. Vsake tolko časa jo moraš malo pogledat, ji kaj povedat, se malo poigrat, pa je spet vesela. Potem pa vriska in te kliče. Ko jo od dakeč pogledaš in pozdraviš, se pa na vsa usta nasmeje. Smo pa mi ogromno zunaj z vozičkom. Po moje naredimo v povprečju nekje 7km na dan. Sem že rekla, di si bom mogla števec kupit in ga na voziček namontirat, ker me res zanima, koliko prehodimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 10:15:10
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro Mi pa obiske iz Zasavja čakamo.. Vreme je super,sonček ..tako da bomo tudi mi odpeketali mal ven.Včeraj mi je spala v vozičku 4 ure,sem jo kar na dvorišču imela parkirano. Zvečer sva šla lih v akcijo , pa je začel AC tulit,matr sva laufala iz dnevne v splanico.Sem se hotela še nekaj oblačit...komedije,raje ne napišem. Dihala je normalno.Enkrat me bo še kap zaradi tega hudiča.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 10:18:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Zvečer sva šla lih v akcijo , pa je začel AC tulit,matr sva laufala iz dnevne v splanico.Sem se hotela še nekaj oblačit...komedije,raje ne napišem. ..heheh no hb da je le vse vredu...samo je pa bla res komedija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 10:19:23
|
|
|
|
Dudica1
|
aja kje dobiš take fajn smeškote
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 10:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
evo bajta pospravljena, zdaj se pa počas pripravmo in gremo na kosilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 10:43:16
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz pa tud grem kuhat kosilo,no sej bo na hitro ker bomo šli čimprej ven dokler bo še sonček...bojo pa puranji zrezki v smetanovi omaki in krompirjevi cvrtki ...pol bomo pa šibali na en fajn krog okrog
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 10:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa tud grem kuhat kosilo,no sej bo na hitro ker bomo šli čimprej ven dokler bo še sonček...bojo pa puranji zrezki v smetanovi omaki in krompirjevi cvrtki ...pol bomo pa šibali na en fajn krog okrog njami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 10:49:02
|
|
|
|
KatMat
|
aja flaska je spet packa vidm....grem za nazaj brat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?