|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
14.9.2009 8:27:47   
Anonimen
dons sem pa samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
14.9.2009 8:28:01   
Tanja_
Jutro!
Včeraj mi je cel dan internet štekal, tko da nisem nč mogla napisat, kmetovat....
Danes imava pa drugo obletnico porokeuser posted image user posted image Kako čas leti....

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
14.9.2009 8:30:01   
Tanja_
Me je prej ven vrglo, preden sem uspela še napisat, da ste vse imele krasne obleke na krstih in da so malčki pravi lepotci in lepotičke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
14.9.2009 8:38:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!
Včeraj mi je cel dan internet štekal, tko da nisem nč mogla napisat, kmetovat....
Danes imava pa drugo obletnico porokeuser posted image user posted image Kako čas leti....

čestitke za obletnico, jz sem mela pa letos peto obletnico poroke, res fol hiter čas leti

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
14.9.2009 8:54:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
14.9.2009 8:55:01   
petrazg
Dobro jutro.... Kaj bomo pa danes počeli?

Tanja... čestitke za 2. obletnico poroke.
Krst - vsi malčki so prav fletkani...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
14.9.2009 8:56:22   
petrazg
Cveki... user posted image user posted image user posted image za tvojega sineka....

KatMat dobro jutro. A si boljš?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
14.9.2009 9:04:40   
lake
Dobro jutro!

Jst sm tko zaspana, da komej funkcioniram.

Oliva
Fredove obroče so mel znižane v pikapolonci.
Tanja user posted image user posted image za obletnico, a te bo pelu na kakšno fensi večerjo?

Lepe slikice krstov, mojih slikic ne boste vidl, ker je ne bova dala krstit.

KatMat Zakaj me ne maraš za sosedo? user posted image user posted image

Grem buče pobrat.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
14.9.2009 9:12:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Evo ga. Jopico, in hlačke smo super porabili, samo kravata in srajčka sta bila bolj dodatek za en danuser posted image

user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKP.....jest sem si s crpalko vec napumpala kot mi jih je ona praznila.....pumpas tud ce nic vec ne tece ker pol spet zacne.....

IZVIRNO SPOROČILO: AKP
Sedaj pa na potrebujem pomoč. Danes in včeraj se sploh ni hotela dojit. Ko je videla joško se je tako začela jokat, da smo jo komaj potolažili in je potem komaj, komaj popila stekleničko. Ponoči pa se normalno dojima, ker napol spi in pomojem niti ne ve, da se doji. Me čez dan tako bolijo prsi, da si mleko črpam. Imam pa probleme, ker si z črpalko ne spraznim dojke. Mi nekaj malega priteče pa še če si najprej z roko stiskam in potem črpam. Sem se danes šla vmes tuširat, ker sem imela zatrdline in boleče prsi. Punce kaj naj naredim, da bo zopet vlekla. Res bi še rada dojila.

Jaz sem tudi zaradi podobnih težav zdaj pri flašiuser posted image Pa mi ni všeč, ampak kaj ko pa se obe tako matrava z dojenjemuser posted image Nimam pametnega nasveta... Bi pa rada tudi sama kakšnega.

pomoje vstrajat....al pa nastavek gor dat ker jim je lazje vlect....poskusita....

Mogoče mi bo zdaj uspelo.

user posted image

Ja, uspelo mi je. Naša pa je bila v tej oblekci.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

evo, jst mam pa urco frej, je moj peljal tamalega še mal na sprehod. Ima slabo vest, ker je šel včeraj kao pogledat tekmo h frendu, pa pol na drink u mesto in je rekel, da ne bo dolgo. No, ob štirih zjutraj ga še ni bilo doma. Tko da sem šla pol sama na rožnik dopoldne, ker so napovedoval slabo vreme (ki ga kar ni in ni). In ko sem prišla domov, je likal cunje (prvič po dooolgem času), v stroju je bila pa nova runda user posted image Meni pa še kar ni do pretiranega pogovora, tako da si tut upa ne lupčka dat. Kaj pa okoli blodi. Jutri ga itak spet cel dan ne bo doma. Je sicer poskušal malo otoplit sceno, a brez večjega uspeha.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
14.9.2009 9:17:06   
KatMat
nisem videla da si kej poslala....caki

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
14.9.2009 9:17:53   
KatMat
ni nic

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
14.9.2009 9:19:07   
maja1488
JUTRO! Nism vas brala od petka, zdej pa tudi letim, morm it za mojga tistih 15 dni dopusta na socialno zrihtat, pa en kup papirjev še rabijo... V glevnem velik dela, poznalo se pa ne bo nič...bajto mamo v razsulu. V soboto je imela Maša žurko za RD. Uspelo je super, otroci so se ful zabavali... Sam pospravit je še treba.
Včerej smo šli pa eni kolegici samo viščit za RD, potem do babice v bolnico in potem še na RD Od še enga septemberčka 2006 v LJ. Domov smo prišli skurjeni ko user posted image . Pa še gužva je bla neznosna na cesti.

Da vam na hitro povem še to, da je moja 'ljuba' tašča kr naenkrat zbolela, šla na pregled in potem so jo takoj sprejeli na Golniku. Diagnoza rak na pljučih, razširjen nevamkam vse. Več izvemo danes. Res je, da se nisve marali, ampak tega ji pa ne privoščim.

Grem še pokmetovat, pol pa kej pospravit, dokler ZArja spi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
14.9.2009 9:26:24   
Anonimen

Sedaj pa na potrebujem pomoč. Danes in včeraj se sploh ni hotela dojit. Ko je videla joško se je tako začela jokat, da smo jo komaj potolažili in je potem komaj, komaj popila stekleničko. Ponoči pa se normalno dojima, ker napol spi in pomojem niti ne ve, da se doji. Me čez dan tako bolijo prsi, da si mleko črpam. Imam pa probleme, ker si z črpalko ne spraznim dojke. Mi nekaj malega priteče pa še če si najprej z roko stiskam in potem črpam. Sem se danes šla vmes tuširat, ker sem imela zatrdline in boleče prsi. Punce kaj naj naredim, da bo zopet vlekla. Res bi še rada dojila.

Jaz sem tudi zaradi podobnih težav zdaj pri flašiuser posted image Pa mi ni všeč, ampak kaj ko pa se obe tako matrava z dojenjemuser posted image Nimam pametnega nasveta... Bi pa rada tudi sama kakšnega.

Nama se je isto zgodilo...kar kregala se je..no evo...pa mamo flaško. POnoči je šlo, ko je napol spala, podenvi ni šans...nimam nasveta.user posted image

jojjjk kaki cartkeci so bli za krst...oooo...

čestitke vsem za obletnice poroke.user posted image

in pri nas? nič novegauser posted image Se mamo kar fajn...that's that.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
14.9.2009 9:30:53   
lake
Majauser posted image user posted image user posted image za taščo.

KatMat:
Bom še enkrat poslala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
14.9.2009 9:33:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Da vam na hitro povem še to, da je moja 'ljuba' tašča kr naenkrat zbolela, šla na pregled in potem so jo takoj sprejeli na Golniku. Diagnoza rak na pljučih, razširjen nevamkam vse. Več izvemo danes. Res je, da se nisve marali, ampak tega ji pa ne privoščim.

user posted image Nimam beseduser posted image

Kaj vse kmetujete, raj kej napišite tukej goruser posted image

PapuaNG, kolk sem se nasmejalauser posted image Likal, praluser posted image user posted image user posted image Hehehehe!

Čveki
, pozdravte seuser posted image

Vse lepo vsem za obletnice porokeuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
14.9.2009 9:33:30   
Tanja_
Uf maja to je pa grozno...Kaj je kadila?

lake nč ni reku, da me bo kam peluuser posted image Po mojem ne bo nič kruha iz te moke...Pa sej itak tamale nimam kje pustit, k je zanč pri moji mami tako jokala, da zgleda še ni pripravljena bit stran od naju....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
14.9.2009 9:34:47   
KatMat

JUTRO! Nism vas brala od petka, zdej pa tudi letim, morm it za mojga tistih 15 dni dopusta na socialno zrihtat, pa en kup papirjev še rabijo... V glevnem velik dela, poznalo se pa ne bo nič...bajto mamo v razsulu. V soboto je imela Maša žurko za RD. Uspelo je super, otroci so se ful zabavali... Sam pospravit je še treba.
Včerej smo šli pa eni kolegici samo viščit za RD, potem do babice v bolnico in potem še na RD Od še enga septemberčka 2006 v LJ. Domov smo prišli skurjeni ko user posted image . Pa še gužva je bla neznosna na cesti.

Grem še pokmetovat, pol pa kej pospravit, dokler ZArja spi.
o boga...porocaj maja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
14.9.2009 9:38:48   
maja1488
Tanja, nikoli prižgala cigarete. Ne ona ne tast. Nikoli pila alkohola. Res je, da sta bolj kmečko jedla (mast, klobase....). Je imela pa dostikrat bronhitise. Sicer ne vem, če je to kej povezano.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
14.9.2009 9:41:07   
Tanja_

Tanja, nikoli prižgala cigarete. Ne ona ne tast. Nikoli pila alkohola. Res je, da sta bolj kmečko jedla (mast, klobase....). Je imela pa dostikrat bronhitise. Sicer ne vem, če je to kej povezano.

A pa nej bi bil že drugod po telesu?Groza....

Punce na FB je album s krsta, ampak sem ugotovila, da je imela Hana ves čas slinček gor, tko da se bolj slabo vidi njeno oblekico.Ups...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
14.9.2009 9:41:11   
KatMat
mmmmmmmmmm zajtrk je padu...zdej se mal marmornega kolacka pa to je to...kavo bi pila pa se mi jo ne da kuhat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
14.9.2009 9:44:37   
petrazg
Majči... boga tašča... Držite se vsi skupaj...user posted image

Tanja... že letim gledat Hano...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
14.9.2009 9:48:33   
KatMat
tamala kr zvizga k ma zamasen nosekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
14.9.2009 9:48:50   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

no, sem spremenila ticker, pa podpis...ja vem, je bil že časuser posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja pa res nimam samo od Maja tako da boste na žalost gledal še naju (pa glejte samo Maja)...

user posted image

sej ni čudn da so pol lepi otroci... če pa starši niso nč drugačni... še dobr da ne delata punc, k bi mela gromozanske probleme z odganjanjem fantov

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Blue... moj rr je še vedno enak. user posted image

zdej bom administratorju pisala, k mi gre pa to na živce user posted image čist zgubljena sm k morm tko se matrat s posti

Evo ga. Jopico, in hlačke smo super porabili, samo kravata in srajčka sta bila bolj dodatek za en danuser posted image

user posted image

user posted image

ooooooooooooooooo kok je dobr user posted image user posted image user posted image

Mogoče mi bo zdaj uspelo.

user posted image

Ja, uspelo mi je. Naša pa je bila v tej oblekci.

prava princeska

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Maja in Tina user posted image za 4.mesec.

user posted image user posted image user posted image

Tanja_ user posted image user posted image za obletnico

no zdej se grem pa enko špilat z lake in katmat

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
14.9.2009 9:50:53   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

tamala kr zvizga k ma zamasen nosekuser posted image user posted image user posted image

Kati skoz ji čisti nosek, da ti ne zboli... Če imajo nosek zamašen nekaj časa, gre hitro naprej (vsaj pri nas je tako)....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
14.9.2009 9:55:51   
KatMat
ja sej ji skoz kapam fiziolosko pa se neki matram z pumpico pa ni nc boljs

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?