Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 8:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
dons sem pa sama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 8:28:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Včeraj mi je cel dan internet štekal, tko da nisem nč mogla napisat, kmetovat.... Danes imava pa drugo obletnico poroke Kako čas leti....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 8:30:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Me je prej ven vrglo, preden sem uspela še napisat, da ste vse imele krasne obleke na krstih in da so malčki pravi lepotci in lepotičke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 8:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Včeraj mi je cel dan internet štekal, tko da nisem nč mogla napisat, kmetovat.... Danes imava pa drugo obletnico poroke Kako čas leti.... čestitke za obletnico, jz sem mela pa letos peto obletnico poroke, res fol hiter čas leti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 8:54:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Včeraj mi je cel dan internet štekal, tko da nisem nč mogla napisat, kmetovat.... Danes imava pa drugo obletnico poroke Kako čas leti....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 8:55:01
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro.... Kaj bomo pa danes počeli? Tanja... čestitke za 2. obletnico poroke. Krst - vsi malčki so prav fletkani...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 8:56:22
|
|
|
|
petrazg
|
Cveki... za tvojega sineka.... KatMat dobro jutro. A si boljš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:04:40
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Jst sm tko zaspana, da komej funkcioniram. Oliva Fredove obroče so mel znižane v pikapolonci. Tanja za obletnico, a te bo pelu na kakšno fensi večerjo? Lepe slikice krstov, mojih slikic ne boste vidl, ker je ne bova dala krstit. KatMat Zakaj me ne maraš za sosedo? Grem buče pobrat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:12:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo ga. Jopico, in hlačke smo super porabili, samo kravata in srajčka sta bila bolj dodatek za en dan AKP.....jest sem si s crpalko vec napumpala kot mi jih je ona praznila.....pumpas tud ce nic vec ne tece ker pol spet zacne..... IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: AKP Sedaj pa na potrebujem pomoč. Danes in včeraj se sploh ni hotela dojit. Ko je videla joško se je tako začela jokat, da smo jo komaj potolažili in je potem komaj, komaj popila stekleničko. Ponoči pa se normalno dojima, ker napol spi in pomojem niti ne ve, da se doji. Me čez dan tako bolijo prsi, da si mleko črpam. Imam pa probleme, ker si z črpalko ne spraznim dojke. Mi nekaj malega priteče pa še če si najprej z roko stiskam in potem črpam. Sem se danes šla vmes tuširat, ker sem imela zatrdline in boleče prsi. Punce kaj naj naredim, da bo zopet vlekla. Res bi še rada dojila. Jaz sem tudi zaradi podobnih težav zdaj pri flaši Pa mi ni všeč, ampak kaj ko pa se obe tako matrava z dojenjem Nimam pametnega nasveta... Bi pa rada tudi sama kakšnega. pomoje vstrajat....al pa nastavek gor dat ker jim je lazje vlect....poskusita.... IZVIRNO SPOROČILO: AKP Mogoče mi bo zdaj uspelo. Ja, uspelo mi je. Naša pa je bila v tej oblekci. IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG evo, jst mam pa urco frej, je moj peljal tamalega še mal na sprehod. Ima slabo vest, ker je šel včeraj kao pogledat tekmo h frendu, pa pol na drink u mesto in je rekel, da ne bo dolgo. No, ob štirih zjutraj ga še ni bilo doma. Tko da sem šla pol sama na rožnik dopoldne, ker so napovedoval slabo vreme (ki ga kar ni in ni). In ko sem prišla domov, je likal cunje (prvič po dooolgem času), v stroju je bila pa nova runda Meni pa še kar ni do pretiranega pogovora, tako da si tut upa ne lupčka dat. Kaj pa okoli blodi. Jutri ga itak spet cel dan ne bo doma. Je sicer poskušal malo otoplit sceno, a brez večjega uspeha.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:17:06
|
|
|
|
KatMat
|
nisem videla da si kej poslala....caki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:17:53
|
|
|
|
KatMat
|
ni nic
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:19:07
|
|
|
|
maja1488
|
JUTRO! Nism vas brala od petka, zdej pa tudi letim, morm it za mojga tistih 15 dni dopusta na socialno zrihtat, pa en kup papirjev še rabijo... V glevnem velik dela, poznalo se pa ne bo nič...bajto mamo v razsulu. V soboto je imela Maša žurko za RD. Uspelo je super, otroci so se ful zabavali... Sam pospravit je še treba. Včerej smo šli pa eni kolegici samo viščit za RD, potem do babice v bolnico in potem še na RD Od še enga septemberčka 2006 v LJ. Domov smo prišli skurjeni ko . Pa še gužva je bla neznosna na cesti. Da vam na hitro povem še to, da je moja 'ljuba' tašča kr naenkrat zbolela, šla na pregled in potem so jo takoj sprejeli na Golniku. Diagnoza rak na pljučih, razširjen nevamkam vse. Več izvemo danes. Res je, da se nisve marali, ampak tega ji pa ne privoščim. Grem še pokmetovat, pol pa kej pospravit, dokler ZArja spi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: AKP Sedaj pa na potrebujem pomoč. Danes in včeraj se sploh ni hotela dojit. Ko je videla joško se je tako začela jokat, da smo jo komaj potolažili in je potem komaj, komaj popila stekleničko. Ponoči pa se normalno dojima, ker napol spi in pomojem niti ne ve, da se doji. Me čez dan tako bolijo prsi, da si mleko črpam. Imam pa probleme, ker si z črpalko ne spraznim dojke. Mi nekaj malega priteče pa še če si najprej z roko stiskam in potem črpam. Sem se danes šla vmes tuširat, ker sem imela zatrdline in boleče prsi. Punce kaj naj naredim, da bo zopet vlekla. Res bi še rada dojila. Jaz sem tudi zaradi podobnih težav zdaj pri flaši Pa mi ni všeč, ampak kaj ko pa se obe tako matrava z dojenjem Nimam pametnega nasveta... Bi pa rada tudi sama kakšnega. Nama se je isto zgodilo...kar kregala se je..no evo...pa mamo flaško. POnoči je šlo, ko je napol spala, podenvi ni šans...nimam nasveta. jojjjk kaki cartkeci so bli za krst...oooo... čestitke vsem za obletnice poroke. in pri nas? nič novega Se mamo kar fajn...that's that.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:30:53
|
|
|
|
lake
|
Maja za taščo. KatMat: Bom še enkrat poslala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:33:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Da vam na hitro povem še to, da je moja 'ljuba' tašča kr naenkrat zbolela, šla na pregled in potem so jo takoj sprejeli na Golniku. Diagnoza rak na pljučih, razširjen nevamkam vse. Več izvemo danes. Res je, da se nisve marali, ampak tega ji pa ne privoščim. Nimam besed Kaj vse kmetujete, raj kej napišite tukej gor PapuaNG, kolk sem se nasmejala Likal, pral Hehehehe! Čveki, pozdravte se Vse lepo vsem za obletnice poroke
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:33:30
|
|
|
|
Tanja_
|
Uf maja to je pa grozno...Kaj je kadila? lake nč ni reku, da me bo kam pelu Po mojem ne bo nič kruha iz te moke...Pa sej itak tamale nimam kje pustit, k je zanč pri moji mami tako jokala, da zgleda še ni pripravljena bit stran od naju....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:34:47
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 JUTRO! Nism vas brala od petka, zdej pa tudi letim, morm it za mojga tistih 15 dni dopusta na socialno zrihtat, pa en kup papirjev še rabijo... V glevnem velik dela, poznalo se pa ne bo nič...bajto mamo v razsulu. V soboto je imela Maša žurko za RD. Uspelo je super, otroci so se ful zabavali... Sam pospravit je še treba. Včerej smo šli pa eni kolegici samo viščit za RD, potem do babice v bolnico in potem še na RD Od še enga septemberčka 2006 v LJ. Domov smo prišli skurjeni ko . Pa še gužva je bla neznosna na cesti. Da vam na hitro povem še to, da je moja 'ljuba' tašča kr naenkrat zbolela, šla na pregled in potem so jo takoj sprejeli na Golniku. Diagnoza rak na pljučih, razširjen nevamkam vse. Več izvemo danes. Res je, da se nisve marali, ampak tega ji pa ne privoščim. Grem še pokmetovat, pol pa kej pospravit, dokler ZArja spi. o boga...porocaj maja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:38:48
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja, nikoli prižgala cigarete. Ne ona ne tast. Nikoli pila alkohola. Res je, da sta bolj kmečko jedla (mast, klobase....). Je imela pa dostikrat bronhitise. Sicer ne vem, če je to kej povezano.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:41:07
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja, nikoli prižgala cigarete. Ne ona ne tast. Nikoli pila alkohola. Res je, da sta bolj kmečko jedla (mast, klobase....). Je imela pa dostikrat bronhitise. Sicer ne vem, če je to kej povezano. A pa nej bi bil že drugod po telesu?Groza.... Punce na FB je album s krsta, ampak sem ugotovila, da je imela Hana ves čas slinček gor, tko da se bolj slabo vidi njeno oblekico.Ups...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:41:11
|
|
|
|
KatMat
|
mmmmmmmmmm zajtrk je padu...zdej se mal marmornega kolacka pa to je to...kavo bi pila pa se mi jo ne da kuhat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:44:37
|
|
|
|
petrazg
|
Majči... boga tašča... Držite se vsi skupaj... Tanja... že letim gledat Hano...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:48:33
|
|
|
|
KatMat
|
tamala kr zvizga k ma zamasen nosek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:48:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a no, sem spremenila ticker, pa podpis...ja vem, je bil že čas IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja pa res nimam samo od Maja tako da boste na žalost gledal še naju (pa glejte samo Maja)... sej ni čudn da so pol lepi otroci... če pa starši niso nč drugačni... še dobr da ne delata punc, k bi mela gromozanske probleme z odganjanjem fantov IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Blue... moj rr je še vedno enak. zdej bom administratorju pisala, k mi gre pa to na živce čist zgubljena sm k morm tko se matrat s posti IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo ga. Jopico, in hlačke smo super porabili, samo kravata in srajčka sta bila bolj dodatek za en dan ooooooooooooooooo kok je dobr IZVIRNO SPOROČILO: AKP Mogoče mi bo zdaj uspelo. Ja, uspelo mi je. Naša pa je bila v tej oblekci. prava princeska IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Maja in Tina za 4.mesec. Tanja_ za obletnico no zdej se grem pa enko špilat z lake in katmat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:50:53
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tamala kr zvizga k ma zamasen nosek Kati skoz ji čisti nosek, da ti ne zboli... Če imajo nosek zamašen nekaj časa, gre hitro naprej (vsaj pri nas je tako)....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 9:55:51
|
|
|
|
KatMat
|
ja sej ji skoz kapam fiziolosko pa se neki matram z pumpico pa ni nc boljs
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?