Anonimen
|
Zvedzica inostale ...a ve recimo, ko naredite malemu npr. meso, pa zelenjavo pa krompir - a ve to potem v skodelici zmešate, al mu dajete posebaj...da so okusi vendarle mal ločeni? jst mu dam posebi, če je pač taka hrana...ma posebi meso, pa krimpir, al pa zelenjavo, al pa pire in špinačo...razn če mu kot juhco nardim pol pa vse skp. dans sem mu naredila eno tako čorbico z zelenjavo, mal piščančka, pa špagete sem mu notri zakuhala, take brez jajc. tko da dons smo z glutenom začeli mu je blo pa všeč. pa že včeri sem jogurt kupla, sam sem mu ga pozabla dat O madona, pa ve te obroke konkretno šopate! Midva jeva 1x dopoldne in 1x popoldne. Sva šele do sem prišla. Ostalo pa se vse dojimo. A moram kej pohitet al lahko še naprej tko umirjeno? pr nas je načeloma še zmeri sam en obrok, no vmes mu kako sadje turim kr tko mal, če se pa že odločim da bi mu pa še dala kaj, pa itak pol pozabim občasno dobi večerjo če je priden vo danes sem dobila ene bučke, ki so zunaj pikaste in to pravi ježkiuser posted image kot kostanj samo bolj ostro....pozna katerauser posted image .....aja in še to user posted image na bio tržnici sem našla eno zelenjavo, ki je mešanica med cvetačo in brokolijem user posted image , prvič vidla te bučke so fajn, k ful dolgo počakajo, skor celo zimo un križanc misliš tust, k ma tko v špico cvetke, svetlo zeleno a si vzela pol? jst sem že vidla, sam kupla pa še ne Sem kupla prepečenec za otroke od Hipa - nisem v trgovini mela čas brat in seveda je not polno sladkorja, sem poskusila in ko da bi jedel kek men je tole za **** pa vse stvai so tko, zato pa - tistga k piše gor da je za otroke, se je najbolš na dauč izognt...ker je sam cukr itd., katastrofa. pa ni važno a so keksi, jogurti, ma karkol. mi se kr potepamo, jst pa utrujena ko pes...
|