|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
11.9.2009 22:44:02   
mimi30
TOLE   sem našla

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
11.9.2009 22:48:14   
mimi30
Ploha, sem brala jaz tudi....nejc si je tudi skoz vleku pleničko na obraz in špela si včasih tudi....jaz ji jo grem potem popravit in ji dam dol z obraza....razlika je, če si povleče sama, ker ji tako paše, kot pa če te z deko pokrijejo čez glavo, da zaspiš....je pa mene skoz mal strah tega, da si nekaj čez nosek in usta pokriva tako, da jo gledam preden zaspi in popravljam

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
11.9.2009 22:52:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

TOLE   sem našla

o superuser posted image

no, to so pa že bolj kul ceneuser posted image

ploha ula si tud skoz vlači kovter čez glavo, pa skoz more bit pokrita, pa se tiščat z obrazom nekam, neo pa istouser posted image ma problem je pr bolj malih in šibkih dojenčkih, nedonošenčkih itd., k se niso sposobni odmaknt...večji pol se umaknejo, avtomatsko, če bi se preveč tiščali in bi bil oviran dotok zraka. edin če bi res nekaj težkega meli čez glavouser posted image
ona tema je pa, kolkr razumem, da vzgojiteljice pokrivajo otroke čez glavo, zato da dajo mir in zaspijo, kar se tud meni zdi mimouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
11.9.2009 23:01:44   
khurde
čer,

jaz sem tut dobla raco od plohe, hehe user posted image user posted image user posted image sam unih živali, k jih sam najdeš, ne moreš posvojit, une sam lah oddaš user posted image

to z jedilniki je super ideja!!!user posted image pa to, da je seznam aktivnih tudi! midve sva šele na začetku uvajanja, pri brokoliju user posted image tle ni kej za dodat user posted image bom pa kasnej sodelovala user posted image zdej je končno začela mal več jest, brokoli ma ful rada, mi je kr čuden, k sam, brez začimb, ni baš neki... ona pa to je k zmešana, dons je še slinček polizala user posted image user posted image user posted image user posted image pa nima veze, a je spasiran ko juha, a je gosto k kaša, a je sam pretlačen... ona to kar požira user posted image

jancci, sem se pa tudi jaz zadnjič na to tvojo kolegico spomnila, sam pozabila vprašat. držim pesti, da se vse porihta.

sej ne vem, kva nej še napišem... mogoče to, da nas trenutno bere sjug... mogoče se pa tut pofočka user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.9.2009 23:02:55   
khurde
najdla kravo, babe v akcijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.9.2009 23:04:51   
Anonimen
sam unih živali, k jih sam najdeš, ne moreš posvojit, une sam lah oddaš

a vidiš!!!user posted image

da nas trenutno bere sjug... mogoče se pa tut pofočka

user posted image user posted image user posted image

neo spet na joškiuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.9.2009 23:11:40   
rubica
ej punce, kakšn riž dajete? pa tiste k dojite kokrat na dan ( ne štejte crklanja) še jejo tko za cel obrok?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.9.2009 23:21:03   
Anonimen
rubica pač riž, kakršenkoli. jaz navadno basmatijauser posted image

drgač pa jaz ne morem ločit crkljanja od hranjenja, ker se mi zdi da je eno z drugimuser posted image na joški pa tk kr naprej visi, je, pa se mal crklja zraven, pa se crklja in mal je zravenuser posted image tko je to pr nas.

se mi pa zdi da vsaj mal več zanimanja kaže za hrano, zdej ko uno šalco zagleda, že kar zineuser posted image mi je ful smešno, no, sam dlje od par žličk pa ne gre...ma bo že, očiutno ma dost tolk al kajuser posted image

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.9.2009 23:21:53   
khurde
moja še ni do riža prišla user posted image dojenje... non stop... ene 5-7x čez dan skor zihr... k tut vode noče pit, razen v banji user posted image in se pol mal več doji

kok vaši vode spijejo? k tale moja se sam igra s flašo in tok sprož izcejanje, da se lah poliva user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.9.2009 23:23:36   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

očiutno ma dost tolk al kajuser posted image

eh, sej moja ma tut to hrano namest malce med dojenjem user posted image brokoli ji gre ful, ene 5 žlic pa sprav vase user posted image ostalo je bilo do dve žlici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.9.2009 23:25:20   
rubica
ulla tnx

naša spije kak dcl vode na dan več noče ji pa ponujam velikrat.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.9.2009 23:28:00   
Anonimen
eh, neo tud nč ne spije, jst mu kr po žlički dam mal za probat, pa kr špuka ven, pa tako faco nardi, kt bi nevemkaj blouser posted image po flaši brezveze, ker itak niti ne zna pit, sam mu je pa zanimivo jo po ustih žulit, pol pa ula pride in mu jo vzame, ker njej je zanimivo še bolj iin je ubitačno dretje pol user posted image user posted image
zdej sem mu kr iz kozarca začela dajat, ma do takrat ko bo jedu kej konkretno, bo pa spil že tud kejuser posted image

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.9.2009 23:31:26   
rubica
kaj pa dajete za pit? jaz sam vodo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.9.2009 23:39:05   
khurde
tut sam vodo, najraj ma uno iz banje user posted image k se napol potopi vanjo, pa sam usta odpre user posted image user posted image user posted image in itak se pač k da bi ne vem kaj v usta dobila user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.9.2009 23:41:09   
rubica
hm ja pa skor bi pozabla ja za pit obožuje tut, če ji kaj fiziološke prteče skoz nos v grlo user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.9.2009 23:54:55   
rubica
lepo noč!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
12.9.2009 7:42:11   
sonček33
JUtro!

Želim vam led dan.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
12.9.2009 8:03:28   
Zvezdica
jutro, danes je tamalček spančal do sedmihuser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa že drugič kaka.

Ej ta mali je res en sralec. Ko sem ga vn pritiskala (rojevala] kakal, še isto noč 7 kakal, skoz sam sračka. Pa še zdaj ko je ta gosto hrano bože mili. user posted image . V sedmih mesecih se je samo enkkrat zgodil, da en dan ni kakal, pa še to je nadoknadil naslednji dan. Evo, tkole se eni zbudimo dobesedno v šituuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
12.9.2009 8:17:32   
Zvezdica
Danes mu bom spet ponudila kvinojo, upam, da jo bo jedel, torej puranji file, kvinoja + zelenjava.

Za zajtrk sva pojedla riževo kašico z veliko sadno kašico vmešano (danes sem mu kar hippovo dala notri in mu je bila full všeč) Malica bodo slive + piškotek, kosilo že veste, za naprej se bom pa še domislila.

Grem zajtrk pojesti.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
12.9.2009 8:49:23   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

TOLE   sem našla

jaz sem ravno zadnjič k nora iskala te copatke, pa jih nikjer nisem našla. Mimi hvala, jih grem naročit.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
12.9.2009 10:04:49   
sonček33
Zvedzica inostale ...a ve recimo, ko naredite malemu  npr. meso, pa zelenjavo pa krompir - a ve to potem v skodelici zmešate, al mu dajete posebaj...da so okusi vendarle mal ločeni?

Zvezdica, kako mu pripraviš slive? Jaz sem mu jo enkrat skuhala pa dala in mu ni bial glih kej posebej dobra. Jih pa imamo ful inbi blo fajn, da bi jih jedel ..k so že domače pa tko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
12.9.2009 10:37:45   
yelci
Ja jst vse skupi zmesam,ampak ne miksam,samo z vilco pretlacm.Moj spije prib 1dc vode,vcasih mu dam tud caj.
Rubica,najin jedilnik je tak:
8-9:kasica
10-11:sadje
13-13,30:dojenje
15-15.30:kosilo
18:dojenje
20:kasica
21:dojenje,ponoci obvezno2×dojenje,pa to ponoci ni crkljanj,k full dolg vleceuser posted image
A katera ze grah daje,a se sme?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
12.9.2009 10:47:54   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvedzica inostale ...a ve recimo, ko naredite malemu  npr. meso, pa zelenjavo pa krompir - a ve to potem v skodelici zmešate, al mu dajete posebaj...da so okusi vendarle mal ločeni?

Zvezdica, kako mu pripraviš slive? Jaz sem mu jo enkrat skuhala pa dala in mu ni bial glih kej posebej dobra. Jih pa imamo ful inbi blo fajn, da bi jih jedel ..k so že domače pa tko.

zelenjavo in reiž dajem skupaj pa vse mal pretlačim, velikokrat pa s paličnim, no zadnjič sem mu dala poleg rižka še meso v koščkih in se je kar zabaval. Samo če je preveč lačen pri nas to lih ne rata, tko da vse skupaj v kašico pa hitro pojest.

Slive olupim, jih nasekljam in mu jih dam v skodelico pa jih sam je. Če je preveč lačen pade banana. Ampak načeloma rad sam nosi v usta.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
12.9.2009 10:49:11   
Zvezdica
A katera ze grah daje,a se sme?

yelcijast mu dajem grah že od 6m in pol, ga lepo prebavi in sploh je vegi tale moj sinko.
Zdaj en dan mu bom mlad stročji fižol nardila. Pa bom poročala kako je to šlo.

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.9.2009 11:26:59   
krtekxx
copatki.si: jaz sem jih že pred časom kupil, vel. 6-12m, pa so še precej preveliki. denar sem kar nakazala in jih že drugi dan dobila.
Obroki:
6-8h: dojenje (preden vstanemo)
9h: sadna kaša  jogurt ali skuta
11h: kosilo  (skuham eno stvar, ki jo potem je več ali manj cel dan)
14h: obrok kot kosilo
17h: še enkrat tisto od kosila
18h: keksolino ali nekaj podobnega
19.30h: večerja (isto kot kosilo)
20h dojenje za lahko noč
in potem dojenje celo noč
vmes ji dam kak piškot ali rižev vafelj, spije do 3 dcl čaja, se včasih (zelo redko) doji
Kolo: danes sem se razsula tako, da imam 2 buški na čeladi in 1 na glavi, pa še nekaj prask drugje.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?