tintara
|
O, Anuš, dobro jutro. Pa sem mislila, da sem jaz zgodnja. In ti je čudno, da ni nikogar na RR ob 4h ponoči. Jaz takrat spim, pa upam, da večino ostalih tudi. Glede bolniške: ja, v bistvu ne smeš pohajkovat, dokler pa nimaš kontrole, pa noben ne ve. So pa baje zdaj s kontrolami bolj strogi in tudi bolniško naj bi težje dobil oz obdržal. No, take imam jaz informacije, kolko držijo pa ne vem. Jaz sicer nekak računam na ene 14 dni bolniške, morda tudi tri tedne, sam to je še vse od delodajalca plačano. Ti me pa ne bodo kontrolirali - itak vedo, da imam previsok pritisk, tud mislim, da mi ne bi glih hotl nagajat. Taki pač so, čeprav je res da imamo drugega direktorja kot v prejšnji nosečnosti. Ah veš kaj, saj jaz tud ne bi smela na teren hodit, bogve kolk časa že, pa sem šla še dva dni nazaj. Ma, dokler sme jaz fer do njih, pričakujem od njih enako, in obratno seveda. Uf, se mi že zeha, al pa še zmer, kaj jaz vem. Ma, dons je petek in jutri se naspim. Tole vstajanje mal čez 5, me kar ubija. No, še kak mesec, pa pol še dopust, pol pa bom doma. Sam kar vem kaj bo, itak bom mela skoz ta velka dva doma (no, ta prvi je že v šoli), ta druga me bo pa ziher velikrat prepričala. Imam v planu jo met kar v vrtcu večino, vsaj do poroda, ker drgač se tko razvadjo, da jim je pol ful šok, k te že itak ni doma in te sploh ne vidijo. Novembra in decembra bodo verjetno še kakšne poostrene razmere glede gripe in vprašanje kolko bomo sploh lahko koga videli tist čas bivanja. Otroci že zdaj ne smejo priti v sobe, vsaj v Lj je tako. No, v bistvu gre lahko samo partner. Ninča 77: pomoje ti pa kar prav kaže. Sam doma si ga vseen lahko bolj v miru izmeriš in imaš zato nižjega. A pol tablete že jemlješ? No, jaz jih še ne. Mi bo pa zagotovo v pon dala taka navodila. Nekak sem se že sprijaznila s tem. Punce, mejte se. Jaz grem pa probat kaj naredit v teh jutranjih urah. No, saj v bistvu sme navajena, in mi je najlaže zjutri začet. Potem gre delovni dan tako, kot je treba. Mejte se, T
|