Anonimen
|
jutro čvekice :) mi2 z našim fantkom sva že od 7h budna, imela lepo budnico :D zdej, k smo v 25t so pa brcike že bolj očitne, tako da smo pomirjeni zdej morva pa z v Merkur po ploščice za kopalnico pa najlepši del.. opremo potem bojo pa pooooooočasi začel finiširat :) :) se že kar veselim ojoj, berem, kolko vas je na bolniških boge!!! Js priznam, če bi mogla bit, bi bla zelo težko, kr sm preveč leteča in bi me tisto ležanje doma "ubijalo"; ampak če bi blo pa mus, pa pač bi.. :S js pa upam, da če se bo le dalo, delam do konca (sred novembra!!-z dopustom sem bla že polet bolj pridna, tako da ga imam samo še 9 dni! izpit: ah, odpisala v 20min, in sm imela občutek kr soliden; nakar zjutraj začnem študirat, da sm celo formulo narobe vpisala in sem s tem zgubila 20 točk :D tko da.. verjetno lahko rečem, več sreče prihodnjič 3D: zanima me, a je ktera šla na 3d oz 4d?? jaz sem se sicr naročila (24/9), je dost drago (110€), ampak zdej oklevam ravno zarad tega :) tok stroškov s preurejanjem stanovanja, js pa za to :D pa še sestra mi je rekla, da ne more garantirat, da se bo prav dobro vidl, kr bom že v 27 t (priporočajo od 20-24) @Zibka: a na MF ste pa še vidli, da bo fantek ?!??! nič, grem kofe spit, na hitr posesat potem pa v šoping:) mormo še k mojim na kosilo, popoldan na rojstni dan k prijateljem..skratka, cel pester dan ps.nasvet: tiste, ki pišete prav dolge tekste: priporočam, da ga napišete v wordu, potem pa sam copy/paste, da ne bo šel cel trud v nič, ko tukaj poteče seja! lp, N. @bejbibu: tut mi2 bova imela ANžeta
|