terida
|
Danes sem prvič sanjala svojega malega! Sem sanjala, da sem ga rodila čisto brez bolečin - kar ven je padel, jaz pa sem šele ko je bil zunaj opazila, da sem rodila Potem sem še kar nekaj okrog hodila in iskala babico ter ji razlagala, da moramo še posteljico ven iz mene spravit Je pa bil zelo zelo majhen, pravi drobižek. Ampak je bil tak "buden" - ful je okrog gledal in nekaj momljal, kot da bi za mano ponavljal besede (to je po moje zato, ker zdaj moja 17-mesečnica vsako besedo ponovi in sem njo malo preslikala v bodočega ). Ni se hotel nič dojit pri meni, ker kao ni bil žejen - k'r neki, skratka Sanje so bile tako zelo žive, da sem se prav čudila kje je, ko sem se zbudila... A ve že kaj sanjate svoje pikice ali sem samo jaz čudna Meni se je tudi v prejšnji nosečnosti zgodilo, da sem sanjala hčerko - pogledala je ven iz mojega trebuha in sva se vse zmenili (pojma nimam kaj, a vem, da se je dalo vse lepo zmenit z njo kako in kaj bo potem, ko pride ven). Saj vem - imam budno domišljijo Vidim, da se druščina še širi - dobrodošla taraji! Nič ne skrbi, nisi edina, ki še nima izbranega imena. Tudi midva z možem sva še daleč od tega. Celo v sanje sem to prenesla, ker sem sanjala, da dojenčka pač nisva še poimenovala in sem ga jaz potem klicala kar Erik - kot "delovno" ime (moja hčerkica je namreč Erika in moja sestra me večkrat vpraša kaj pa Erik dela, ko o dojenčku govori). Jaz se tolažim, da je še čas, čeprav me moti, ker res še tavava v temi... ShopGirl, super, da so te dali na bolniško, ker tvoje razmere v službi res niso bile primerne za nosečnico! Zdaj pa imajo - namesto, da bi imeli eno sedečo delavko, nimajo nobene. Prav jim bodi! Meni tudi niso delali kakega posebnega testa za sladkor - pri G mi pogledajo samo kar se vidi preko vode. In ker je bilo do zdaj vedno ok, smo ostali samo pri tem. Epiduralna - jaz sem jo imela v prvo in bi jo hotela tudi v drugo. Rodit pa bom šla spet v Postojno (tudi zaradi epiduralne, a ne samo zato). No, vsaj tak je plan, bomo videli kako bo potem v realnosti, ker je precej odvisno tudi od tega ob kateri uri v dnevu se bo vse skupaj začelo - ko imaš enkrat že enega otroka doma, ni več tako enostavno, ker je treba nekoga najti, da bo njo pazil... Denar ob rojstvu v Ljubljani je odvisen od socialnega stanja družine - samo "slabo stoječi" dobijo nekaj, ostali pa nič. anaj22, da se ti do naslednjega pregleda stanje izboljša!
|