|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
11.9.2009 12:53:16   
jana81
zdej sem pa še bolj žalostna..user posted image

V Sloveniji je neto plača na zaposleno osebo v podjetjih in drugih organizacijah novembra lani v povprečju znašala 981,58 evra. S tem je bila za sedem odstotkov višja kot oktobra in za 3,8 odstotka višja kot novembra 2007.

Rast je sicer posledica izrednih izplačil ob koncu leta, predvsem v obliki trinajstih plač ali božičnic.
Povprečna bruto plača na zaposlenega v Sloveniji je novembra lani dosegla 1.550,29 evra, kar je 8,9 odstotka več kot mesec prej in 3,9 odstotka več kot pred letom dni, so sporočili iz državnega statističnega urada.
Če v povprečni bruto plači za lanski november ne bi upoštevali izrednih izplačil, bi ta znašala 1.411,41 evra in bi bila za 0,9 odstotka nižja od povprečne bruto plače za oktober, so izračunali statistiki. Izredna izplačila v povprečni višini 697,58 evra je z novembrsko plačo prejela slaba petina vseh zaposlenih.
V lanskih prvih enajstih mesecih so zaposleni v povprečju prejeli po 896,27 evra neto plače, kar je 7,8 odstotka več od povprečne plače v istem obdobju leta 2007. Povprečna bruto plača na zaposlenega pa se je v omenjenem primerjalnem obdobju zvišala za 8,3 odstotka, na 1385,42 evra.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 751
11.9.2009 12:53:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella ti nisi v službi?

Sem. Čakam, da grem dam oz. k frizerju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
11.9.2009 12:55:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Pol maš pa še 2 avta, pa mogoče stanovanje in plačaš vrtca user posted image

joj ne govor, sem prej živčnega skor dobila, ko me moj kliče pa reče : Veš bi se neki pogovoril s tabo ko pridem iz službe, pa valda nisem dala mira da mi ni povedu zakaj se gre...pa uleti, sem gledal enega saxoja na netu,... sem ga kr prekinla in rekla, o tem se ne bova pogovarjala !!..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 753
11.9.2009 12:57:04   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jst tudi grem danes! user posted image user posted image user posted image  razmišljam, da bi še evo peljala zraven, sam kaj ko ni nič konkretnega za strižit user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 754
11.9.2009 12:57:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jst tudi grem danes! user posted image user posted image user posted image  razmišljam, da bi še evo peljala zraven, sam kaj ko ni nič konkretnega za strižit user posted image

enakouser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
11.9.2009 12:58:35   
Anonimen
nič punce jaz šibam domov,

lep vikend

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
11.9.2009 12:58:57   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

joj ne govor, sem prej živčnega skor dobila, ko me moj kliče pa reče : Veš bi se neki pogovoril s tabo ko pridem iz službe, pa valda nisem dala mira da mi ni povedu zakaj se gre...pa uleti, sem gledal enega saxoja na netu,... sem ga kr prekinla in rekla, o tem se ne bova pogovarjala !!..

midva sva cliota prodala, zdej pa že 14 dni iščeva nekaj drugega. upam, da nam uspe danes iti po ogledan avto. je pa res, da rabiva 2 avta. če bi delala kje bliže domu, sploh ne bi bil problem z 1 shodit

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 11.9.2009 12:59:39 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 757
11.9.2009 13:15:37   
kasso

jaz se po Gašperja v šolo vozim z najslabšim in najgršim avtom od vseh mamic user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.9.2009 13:26:05   
jana81

midva sva cliota prodala, zdej pa že 14 dni iščeva nekaj drugega. upam, da nam uspe danes iti po ogledan avto. je pa res, da rabiva 2 avta. če bi delala kje bliže domu, sploh ne bi bil problem z 1 shodit

midva pa 2 ne rabiva, ker jst delam doma, če pa kam morem skočit mi pa mama posodi avto, in NE mislim plačevat 2 zavarovanj (ker je že za tega veliko kaska) in 2 kreditov !!
Če je pa to njegova strast, si jo bo pa izpolnu ko bova mela finance ornk pošlihtane

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 759
11.9.2009 13:36:18   
nia5
Dan user posted image
Moja pikica aja, kuhat ne rabim, sem kr iz zamrzovalnika vzela paprikaš user posted image , posesala sem že, zlikala tudi, zdaj pa uživam dokler Nia spi. Zunaj pa je tako čudno vreme, da ne vem ali se bo vlilo al kaj, zjutraj je kr nekaj brezveze grmelo, pol pa nič iz tega user posted image
Grem malo prebrat.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.9.2009 13:38:22   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ojla user posted image
Malo da se oglasim. Punce rabim vašo pomoč. Nia je zdaj že tri dni čisto drugačna, tečna za znoret, kak pa jo vzamem v roke oz se z njo ukvarjam pa vtihne kot da nič ni user posted image . Ali me preizkuša, če bo dosegla svoje? Zdaj npr. sem lupala krompir in je nisem mogla vzet v naroje in mi je tečnarla 5 minut, tako tečnarsko dretje, pa cukanje za hlače, pa mama...v sekundi ko sem končala in jo vzela gor pa je vtihnila user posted image Verjetno bo kar to preizkušanje kajne? Je pa res da si skoz tišči prste v usta, kot da bi jo dlesni zaj.ebavale, pa ena štirka še ni čist cela zunaj user posted image
Dajte mi pomagat, kako reagirat, ne bi pa je rada razvadila, da bo dosegla vse kaj hoče.
Zdaj pa moram it naprej kuhat user posted image

user posted image user posted image user posted image
Mogoče jo res mučijo zobki user posted image Saj bo, kar pocrkljajta se. Poskusi ji dati Calpol ali Lekadol ali kaj podobnega. Če Gregi kakšen dan res nenormalno teži, da imam občutek, da ga nekaj boli, mu dam sirup in se umiri ter je spet vesel.

Danes ponoči je občutno bolje spala, sem se celo naspala, danes pa je že boljše volje, se me več ne drži kot klop, pa tudi tečkasta ni več tako. Zgleda da ji je zadnja štirka dokončno prebila, moram še poštorat malo po ustih user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.9.2009 13:39:06   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

HEJ MAČKICE MOJE STE ME KEJ POGREŠALE?

JAVLJA SE VAM GOSPA KATY,SPOČITA IZ MEDENIH TEDNOV OB NAŠI OBALI.

POROKA JE BILA FUL LEPA,PAR STVARI JE MAL IZVISEL AMPAK SVA Z MOJIM TKO ZAŽURALA,DA SVA SE RES IMELA FENOMENALNO IN TEGA DNEVA NE BOM NIKOLI POZABLA!!!!!!!

GREM MAL STVARI SKUP SPRAVLJAT,MOGOČE KASNEJE PRLETIM GOR PA SLIKCE MORAM OBVEZNO POKAZAT

Glavno da sta vidva uživala, to je najbolj pomembno user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.9.2009 13:40:05   
kasso

POROKA JE BILA FUL LEPA,PAR STVARI JE MAL IZVISEL AMPAK SVA Z MOJIM TKO ZAŽURALA,DA SVA SE RES IMELA FENOMENALNO IN TEGA DNEVA NE BOM NIKOLI POZABLA!!!!!!!

GREM MAL STVARI SKUP SPRAVLJAT,MOGOČE KASNEJE PRLETIM GOR PA SLIKCE MORAM OBVEZNO POKAZAT

Glavno da sta vidva uživala, to je najbolj pomembno user posted image

enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.9.2009 13:41:13   
nia5

naša eva že cel teden nekaj jokca zjutraj, ko jo peljem k varuški. ne vem, kaj ji je. pa tud doma bi kar po meni plezala. ati sploh ne vela user posted image

smo šli ta teden v kika in sem ji kupla 3 hlače in 5 majčk z dolgimi rokavi, pa sem dala okrog 35 eur. za toliko stvari bi v pikapolonici ali BC dala user posted image  eurov! zdej pa samo še v interšpar skočim po trenirko, pa bo.

kje kupujete otročkom zokne? jst sem jih zadnjič kupla v leclercu in pikapolonici, pa majo močan rob in se ji prav pozna na nogi.

Včeraj sem ji kupila v pikapolonici in so super, nimajo močnega/ozkega roba, res pa da je Nia bolj suhcena.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.9.2009 13:42:21   
nia5

Dobro jutro user posted image

Našo temo sem našla na drugi strani...

user posted image

jutrouser posted image

kako to misliš?user posted image

A da sem temo našla na drugi strani? Ja, toliko časa ni nobena nič napisala, da so nas druge prehitele in "izrinile" na drugo stran foruma "Čvekamo o naših otrocih" user posted image

Ej, kako je bilo danes v vrtcu??

aaaaa toooouser posted image

jah včeraj ko sem šla po miško jo je spet ''tista'' ven prinesla, pa je rekla, če se lahko malo pomeniveuser posted image , in skratka: me je vprašala s čim se mi je tako zamerilauser posted image , zakaj jo ne maramuser posted image , sem ji rekla, da mi res ni najbolj simpatična oseba, ampak to je itak nepomembno, da nikakor pa mi ni všeč ta moj otrok, in večina otrok v njem varstvu joka, da me malo skrbi, zakaj AT takoj prične jokat ko jo vidi, pa mi je ženska rekla: ALI VI MENE ČESA OBTOŽUJETE? Halloo sem ji rekla, da če ona mi zdaj mogoče kej priznavauser posted image , ma skratka adijo pamet, sem ji rekla da ne vem če mi je najbolj primerna oseba za delo v vrtcu, da ali njej res ni bad, da je otroci niso veseli, no takrat se je pa zlomila in omehčala, je rekla da kaj jaz v bistvu pričakujem od nje, ja halllo naj bo malo bolj prijazna in vesela, ma v glavnem pogovor je trajal dobro urco, in rekla sem ji da OK pač razumem, da otroci so bolj vajeni svojih vzg. in pom.vzg., ampak tole pa res ne more trajat v nedogled, mi je rekla, da se bo bolj potrudila, in nekako se zbližala z mojo hčerko, za danes smo se zmenile da bo AT sama potrkala na vrata, v glavnem danes je moja miška šla nasmejana notri brez joka, tudi drugih otročkov nisem slišala jokatuser posted image

Očitno je le skapirala, da sem le malo trši oreh kakor si je predstavljalauser posted image

Saj prav da si zaropotala, kaj drugim mamicam pa ni bilo to nič čudno user posted image . Madona, saj pa se gre za njihove otroke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.9.2009 13:45:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

sem šla sedežno odmaknit in se najdla vse živo spodaj.Samo Tilen manjka,ki tako z veseljem meče notri.Vse manjkajoče dude so se našle

user posted image user posted image user posted image , si pa pridna danes

Ma ne govori, v enem tednu je dve dudi posejala, ko bi le vedela kam? Predvčerajšnim zvečer pa user posted image išče mobitel po celi bajti in če bi ga imel na tiho, ga nikoli ne bo našel. A veste kam ga je poknila. V rožo in to še pod list skrila user posted image user posted image user posted image , buška ena.

< Sporočilo je popravil nia5 -- 11.9.2009 13:47:06 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.9.2009 13:49:44   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Sm mal na hitr pokukala sm, mava z mojim generalno po bajti, ma dopust, Gaja je pa v vrtcu. Vidm da kr čvekate,pridne.
Sva ble z Gajo včer na alergološki pa zaenkrat ni nč pokazal na kakšno alergijo, zdej mava spet februarja. je bla pa prov revca k so jo pikal, pa pol še kri vzel z žile, se mi je prov zasmilila, revca.
nč, šibam naprej delat,papa

user posted image user posted image user posted image , da bi tako tudi ostalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.9.2009 13:51:20   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Se javljam na raport po dddoooolllllgggeeeemmmm času. Maja je uspela zbolet 3. dan vrtca. user posted image  Vnetje ušes na polno. Vročino je tolkla do 39,8, tako da smo imeli vsako jutro ob 2-eh arije. Seveda sem jo mogla k dežurnemu peljat in še za namenček je dobila alergijo na AB in sem jo potem mogla še 1x peljat k dežurnemu, ker je bil vikend. Zdaj je Hb praktično zdrava in gre v ponedeljek spet v vrtec in že vidim, da bo jokala kot dež.
Jaka je v ponedeljek fasal vročino, ki HB ni bila visoka, pa še zdaj ne vem zakaj jo je imel. Včeraj je že bil ok in danes je šel v vrtec. Ta teden je bil tako naporen, da sem totalno izžeta, uspelo mi je izgubit 1,5 kg, o podočnjakih pa raje ne bi. Ta dva otroka sta taka živca in imata toliko energije, da enostavno več ne vem, kje se jima jemlje. Ubogata pa nič. Čakam, da malo luna popusti, ker pri nas začne delovat komaj nekaj dni po tem ko je polna. user posted image

Nekaj malenkosti sem prebrala za nazaj, več pa nisem zmožna, ker me ful oči bolijo ko zijam v računalnik.  Upam, da ste dobro in da gurate, če že ne lepo peljete skozi vsakdan. user posted image user posted image user posted image

Ohjoj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.9.2009 13:53:56   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 letuser posted image , ker mi je tokrat barva udarila na sivo user posted image

Sorry ampak user posted image user posted image user posted image , brez zamere, nasmejala si me user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.9.2009 13:56:29   
nia5

Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 letuser posted image , ker mi je tokrat barva udarila na sivo user posted image

jst se te spomnem od nazadnje ko si bla še rdečkasta,ali oranžna..

tudi jaz, dej kasso kako slikco gor, da te vidmo blondinkouser posted image

ne, zdej sem pa kratka in sivauser posted image

dej pokaži noooooooooooooooooouser posted image

je prazna baterija na digitalcu user posted image

Vsak izgovor je boljši kot če ga ni user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.9.2009 13:59:16   
nia5

jaz se po Gašperja v šolo vozim z najslabšim in najgršim avtom od vseh mamic user posted image

In kakšen je ta avto?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.9.2009 14:01:00   
nia5
Ok, grem preden bo cela stran moja user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.9.2009 14:08:58   
kasso

In kakšen je ta avto?

en zelo star punto, ki mu razpada barva...je en tak unikatenuser posted image . Samo mislim, da bo kmalu krepnil, ker celo podvozje nekam škripauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 773
11.9.2009 14:10:58   
Čmrlika

Iskrene čestitke in veliko lepega v zakonu!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.9.2009 14:16:11   
nia5

In kakšen je ta avto?

en zelo star punto, ki mu razpada barva...je en tak unikatenuser posted image . Samo mislim, da bo kmalu krepnil, ker celo podvozje nekam škripauser posted image

Pol si na istem kot mi user posted image , podvozje je celo luknjasto, nima špegla, voda za šipe odteka, vžge vedno le v tretje, senčnik je odlomljen, zadji brisalec ne dela, radio antena je strta, pregreva se rad...... aja pa tudi punto je user posted image
Ampak s tem se user posted image na šiht vozi, jaz pa Nio vozim v AX-u, ki je v doma za vsesplošno uporabo in je v bistenu boljšem stanju.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......