|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
11.9.2009 13:40:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja res je pa tko se še ne vid ampak mi ene hlače skoz tko dol lezejo pa še kolegica mi reče da se mi vid v obraz da sm shujšala pa grem na vago in res!

Dudi super za kilce. user posted image user posted image user posted image .. Moje pa nočejo dol user posted image user posted image user posted image

jah sej moje tud ne vem če bi že če mi ne bi blo vsak dan slabo zarad tabletk...no sej hb da je blo tako user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.9.2009 13:40:54   
Andrejka9386
vzela sem 6-9 mesecev pa potem še zraven pride taka podloga da je bol toplo. meni so noro všeč.

cveka30: user posted image user posted image user posted image ja to so škorenjčki...lahko jih obuješ na boso nogo ali na copatke. potem pa zategneš...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.9.2009 13:41:09   
Anonimen
jz bom tud sprot vidla če bomo kaj kupovali škorenčke, k se mi zdi BZ kupovat kakršno koli obutev dokler se ne postavlja na nogeuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.9.2009 13:41:55   
Dudica1
res so super jaz sem jih tud že v živo vidla...

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
11.9.2009 13:42:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

vzela sem 6-9 mesecev pa potem še zraven pride taka podloga da je bol toplo. meni so noro všeč.

cveka30: user posted image user posted image user posted image ja to so škorenjčki...lahko jih obuješ na boso nogo ali na copatke. potem pa zategneš...user posted image

aha, k na sliki ful čudno zgledauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3230
11.9.2009 13:42:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz bom tud sprot vidla če bomo kaj kupovali škorenčke, k se mi zdi BZ kupovat kakršno koli obutev dokler se ne postavlja na nogeuser posted image

ja pozimi bo neki mogu met...če ne ga bo zeblouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.9.2009 13:44:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ja pozimi bo neki mogu met...če ne ga bo zeblouser posted image

imam kabinezone v celoti tako da je ne bo zeblo, isto k pr timuuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.9.2009 13:45:57   
Andrejka9386
mi bomo mel pa kr bundico za pozim, tak da nam bodo škorenjčki prav pršli...

drugač pa so mi ravno zato všeč, ker nimajo trdega podplata...

dudica...so tudi v živo tko lepi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.9.2009 13:49:07   
Anonimen

sej jz mam kombinezon k tud nima trdega podplata tako da se mi zdi da mi ni treba kupovat škorenčkov, sej če pa bi mela sam bundo bi pa seveda kupila kakšne škorenčke, da je ne bi zeblouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.9.2009 13:49:11   
Dudica1

Ja res so lepi sicer sem videla drugo barvo...

tud mi bomo imeli bundico,ker bo že tolk velik da bo kombinezon že mal štorast,to bo mel samo za doma za sankat user posted image ...mam bundico že nagledano kanzovo v bc-ju user posted image user posted image user posted image ...zdej čakam da mi kolegica zrihta cenejše user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3235
11.9.2009 14:22:43   
KatMat
prisla do domzal,startal in se skrili pod streho...to je to....hehehe nas je dezek ujel

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.9.2009 14:23:45   
KatMat
mama....mam objavlene na rr ene 15 strani nazaj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
11.9.2009 14:29:56   
OliveOyl
kati sem zrihtala račkota,no ga je zrihtal..

Pr dohtarju vse o.k.

škornji a niso nekam dragi,če sem taprave gledala 37 €?? Če sta prva2 preživela v tahudi zimi brez njih bo pa tudi Tina.
Grem zdaj v vrtec.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
11.9.2009 14:32:05   
HM84
Joooj, spet mi ne bo ratal vse za nazaj prebrat user posted image

Papua - to knjigico smo dobil po telegramu v porodnišnico:) Sem pa vidla, jih lahko kupiš tudi na pošti :)

Andrejka - huuuudi škornčkiuser posted image Jst se pa kr ne upam še naročat stvari, da mu ne bo do zime premejhn,  ker mali raste k konopljauser posted image

Ja čveka, ta tvoj možek pa je.... le kaj je sanjaluser posted image user posted image user posted image

Mi smo tud iz sprehoda pršli, nas je dž pregnal, ampak zdej pa spet sonček sijeuser posted image

Joj, učeri sm šla spet v Mullerja... jst ne grem več tja! Tam pustim več kot pol moje porodniške, tolk mi je fajn trgovinauser posted image Pa sem ž kar za Alexa kupila kašico od Milupe,  čeprav, bova šele čez kakšnih 14dni probala... ampak se kar nisem mogla zadržatuser posted image

Nč, grem jst šmorn delat, to bo moje kosilo, sm sama doma, hahauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
11.9.2009 14:33:56   
KatMat
no super sam da je blo vse ok....

kuga bos skuhala ?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
11.9.2009 14:40:51   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katmat
šmorn...to je kt masa za palačinke samo bolj gosta

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
11.9.2009 14:41:30   
mani2
sploh vas ne folgan brat tuk čvekate. Sem danes po hitrem postopku popakala Mario pa jo peljala h kolegici da mi jo je pazla da sem lahko šla po Markotaa v šolo. Ta dež user posted image . Pa kaj čmo to pač pride zraven letnega časa.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Pri pasenju kravic jo zanaša v desno. Je rekla pediatrinja, da je to lahko posledica tega, ko je imela popkovino ovito okrog vratu in desnega komolca.

Tudi  Mario zanaša v desno ko pase kravce pa mi pediatrinja ni nič rekla. user posted image  Pa tudi rokice deva zelo nazaj. To je najbolj opazno ko jo dvigne in pa ko podirama kupčka. In sem v posvetovalnii to omenila pa je P. rekla da sej je še mala bo že prerasla to user posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
11.9.2009 14:43:01   
Dudica1
joj jaz tud v milerju pustim skor vse user posted image ...kr hodiš pa gledaš k je tok stvari da je groza...pol pa kar  dajaš v košaro...men je tud ful fajn trgovina,kupim pa plenice pa praške...pa kr še kej...tud jaz sm že kašice zadnjič pa itak mu dam eno žličko za probat pol pa moj poje do konca 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
11.9.2009 14:57:34   
KatMat
jaz pa u take trgovine ne grem vec kot po eno stvar.....merkator mi je hudic

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
11.9.2009 15:18:03   
KatMat
milupa grem jest tud kupt zdej kasico

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
11.9.2009 15:19:46   
KatMat
a jo dobim u milerju??kere ve kupujete??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
11.9.2009 15:40:02   
Anonimen
katmat če sem zadnji vidla majo v milerju tud od milupa, sam me ne pejet za besedo, k sem samo ušinla z očmi, tako da ne bi vedla če sem res sploh v milerju o vidla...user posted image user posted image user posted image   no ja bo kera vedla več povedat, k jz hodim samo po plenice, robčke in aptimel, tako da drugo pa ne gledam... še zaenkrat

no uglavnem mi smo iz vrtca.... in moj sin reče za vsak avto k ga vit da je ford, in jaz kot sem bk za prepoznat avte, moram nujno pogledat znak ker avto je.... in madonca mulc ma prov vsak avto ki je do zdaj ga vidu in rekel da je ford je bil dejansko forduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
11.9.2009 15:40:07   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a jo dobim u milerju??kere ve kupujete??

KAŠICE za mešat od milupe...frutke pa od hippa in od frutka

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
11.9.2009 15:41:52   
Dudica1
miler ma vse,milupa,hipp,frutek,nestle,bebivita...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
11.9.2009 15:44:21   
KatMat
kere okuse uzames?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?