mama11
|
Tanja_ hvala za info glede plavanja. Ali ste se že odločile za kakšen termin? Mimogrede, kje kupuješ riževo mleko? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kati, žulim Poli. Nevem, kako ti s klobasami delaš, ampak 'ta posebnim' se jaz malo bolj posvetim A nej hrenovko jem Nisem zih, ampak zdi se mi, da je notri tudi mleko. Vidim, da nas kar nekaj zadnje dni baše dojenje. Julija čez dan že je na 3 ure, ampak kaj, ko zaspi ob 20h, potem se pa malo čez 23h začne na dve uri. Zjutraj sem tako pomečkana, da komaj vem zase. Tolažim se, da je kakšen naval rasti in da bo kmalu bolje . Danes sem pa rekla, da jo bom pristavljala takoj ko postoka in sta vsaj 2 uri mimo od zadnjega dojenja... v upanju, da se bo najedla čez dan in bo ponoči spala. Še kak teden takšnih štal, pa bom tudi jaz resno razmislila o flaški. Pa berem, da so včeraj vsi zaspali v joku in brez večerje - naša tudi - jedla je ob pol šestih, malo brcala, spala je od pol sedmih do 19:10, jo je moj samo umil in preoblekel, ker je starejša že spala, pred 20h je bila spet na joški in ni in ni hotela zagrabit, samo kričala, tako da sem jo dala kar spat. No, mi je pa od 23h do jutra dala vetra. Zoja, petra a, eno veliko , da se deca čim prej poštimajo. Mislim, da se do 38.5 pri otroku sploh ne zbija vročine. petra a, daj popravi podpis, saj ste novega člana že dočakali Katmat, a da si že strigla Tijo - kje je kakšna fotka na RR? Dudica bravo za kg . Jaz sem se nazadnje vagala pred dopustom. Me prav zanima, ali se te nočne hajke kaj poznajo... bom javila, ko se zbudi - imam tehtnico v spalnici.
|