|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
11.9.2009 9:59:36   
FLASK_A
jutro!

Poki, obvezno slikco gor, da vidimo kako lepo imateuser posted image

Tanja, nemlečno želim zato, ker se mi zdej ob mleku želodec obračauser posted image Bljek! user posted image Očitno sem bolj za mesnate stvariuser posted image Dedci pa... Uf, poglavje zaseuser posted image

Olivca, kako drogo nekiuser posted image Kdo te tako preganja po stanovanjuuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
11.9.2009 10:04:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

papa

ej, ženska, ti si tako na hitro naštelanauser posted image
drugič me počaki, mogoče bi pa tudi jaz do BTCja prilezla

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
11.9.2009 10:11:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

aja LEELA a ti veš kje majo zdej sedež ljudska univerza??? a je še vedno pr glavni nasprot hotela, tm k je bil včasih prvi samefor???

dobro jutro

ja še je tam. zdaj je tam cel križišče čist drugačen, da se ne boš zmedla user posted image . To Po so okol obrnil. saj je prav. Zdaj naj pride pa še kakšna šola na vrsto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
11.9.2009 10:16:00   
Leela
grem pospravljat, fante sem ven nagnala.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
11.9.2009 10:26:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Punce, kaj večerjate navadno? Pa prosim za 'nemlečne' nasveteuser posted image

Še malo manjka, da sama postanem Poli klobasa, ker jo non stop žulimuser posted image

včeraj sem si na kruh namazala Rio mare paštetko pa čez dala pečene rdeče paprike, ki mi jih je pripravila mami (hvala, mami!) njami!
danes sem na sladoledu in breskviuser posted image

Oboje je NJAMI!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
11.9.2009 10:42:10   
ledenka
jutro! sem čist munjena danes user posted image ajej! pa še dež, ne vem, če bova šla kaj ven...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
11.9.2009 11:01:05   
Dudica1
midva pa sva iz kavice in čveka user posted image

Sm vidla v reklami od pikapolonce da majo rjuhce od medvedka puja...a katera ve kje bi dobila posteljnino od medvedka pujauser posted image ...salon creatina mislim da jih ma samo sm dala že za mojstra mihca 40€ pa ne bi rada dala še za tamalo postlco tolkuser posted image

Pa hofer ima od ponedeljka mislim da spet trenirkice...

Pa še mal se morm pohvalt,k sem jemala tabletke mi je bilo vsak dan slabo in posledično sm manja jedla in sm shujšala še za 3kg user posted image user posted image user posted image tako da jim mam zdej 65kg in bi rada še za 5kg dala dol...počasi bo samo da se nekaj premika user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
11.9.2009 11:10:51   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

midva pa sva iz kavice in čveka user posted image

Sm vidla v reklami od pikapolonce da majo rjuhce od medvedka puja...a katera ve kje bi dobila posteljnino od medvedka pujauser posted image ...salon creatina mislim da jih ma samo sm dala že za mojstra mihca 40€ pa ne bi rada dala še za tamalo postlco tolkuser posted image

Pa hofer ima od ponedeljka mislim da spet trenirkice...

Pa še mal se morm pohvalt,k sem jemala tabletke mi je bilo vsak dan slabo in posledično sm manja jedla in sm shujšala še za 3kg user posted image user posted image user posted image tako da jim mam zdej 65kg in bi rada še za 5kg dala dol...počasi bo samo da se nekaj premika user posted image

Bravo dudi!user posted image user posted image
Je ful dober občutek, ko človek vidi, da na vagi manj kažeuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
11.9.2009 11:23:59   
Dudica1
ja res je pa tko se še ne vid ampak mi ene hlače skoz tko dol lezejo pa še kolegica mi reče da se mi vid v obraz da sm shujšala pa grem na vago in res!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
11.9.2009 11:48:54   
Anonimen
dudi zadnjič sem videla da imajo v mercatorju v logatcu v uni trgovini otroške postelnine, sam nisem pa šla gledat kakšne motive imajouser posted image

no jz sem pa kosilo naredila in oba moža in hči spat napodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
11.9.2009 11:51:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

aja LEELA a ti veš kje majo zdej sedež ljudska univerza??? a je še vedno pr glavni nasprot hotela, tm k je bil včasih prvi samefor???

dobro jutro

ja še je tam. zdaj je tam cel križišče čist drugačen, da se ne boš zmedla user posted image . To Po so okol obrnil. saj je prav. Zdaj naj pride pa še kakšna šola na vrsto.

ja sem zadnjič opazla k sem šla z kolegico po star cest je čist vse zgonjen, sem mogla kr orenk premislit kam morve it, user posted image user posted image user posted image no sam da so še vedno tam da ji ne bom iskalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
11.9.2009 11:55:30   
Dudica1

dudi zadnjič sem videla da imajo v mercatorju v logatcu v uni trgovini otroške postelnine, sam nisem pa šla gledat kakšne motive imajouser posted image

ma tam sigurn nimajo disney posteljnin...bom v ponedeljek mogla kje v LJ pogledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
11.9.2009 11:59:08   
Anonimen

ma tam sigurn nimajo disney posteljnin...bom v ponedeljek mogla kje v LJ pogledat

ja ne vem, sem pa vidla da majo prinseke in avtomobile, user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
11.9.2009 12:00:51   
Dudica1

ja ne vem, sem pa vidla da majo prinseke in avtomobile, user posted image

Ja zadnjič k sm jaz gledala medvedka ni blo...pa mojstra mihata tud ne...

Sej za T. sm dobla mojstra mihca zdej rabim pa še za Maja puja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
11.9.2009 12:19:22   
Dudica1
flaska a si ti Jakatu zdaj kupovala supergice v humanicuuser posted image ...ker grem jaz v ponedeljek pa bi mu šla kupit...pa še povej mi če so normalne številke ker ga ne bom mela s sabo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
11.9.2009 12:47:11   
lake
Ojla!

Se oglašam  z morja, sm očito ujela od nekoga internet, zdej si pa ne upam računalnika premaknt user posted image . Je ful toplo, edin mal pihlja. Taja spi že drugo rundo dons. Pes se še ni čist prilagodil, je samo enga nadrl, spal je pa zraven moje pojstle, revež mu pomoje ni nič jasn kje je. Drgač ne spi v bajti.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
11.9.2009 13:10:31   
mama11
Tanja_ hvala za info glede plavanja. Ali ste se že odločile za kakšen termin? Mimogrede, kje kupuješ riževo mleko?

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kati, žulim Poli.

Nevem, kako ti s klobasami delaš, ampak 'ta posebnim' se jaz malo bolj posvetim user posted image user posted image

A nej hrenovko jem user posted image
user posted image user posted image user posted image

Nisem zih, ampak zdi se mi, da je notri tudi mleko.

Vidim, da nas kar nekaj zadnje dni baše dojenje. Julija čez dan že je na 3 ure, ampak kaj, ko zaspi ob 20h, potem se pa malo čez 23h začne na dve uri. Zjutraj sem tako pomečkana, da komaj vem zase. Tolažim se, da je kakšen naval rasti in da bo kmalu bolje user posted image . Danes sem pa rekla, da jo bom pristavljala takoj ko postoka in sta vsaj 2 uri mimo od zadnjega dojenja... v upanju, da se bo najedla čez dan in bo ponoči spala. Še kak teden takšnih štal, pa bom tudi jaz resno razmislila o flaški.

Pa berem, da so včeraj vsi zaspali v joku in brez večerje - naša tudi - jedla je ob pol šestih, malo brcala, spala je od pol sedmih do 19:10, jo je moj samo umil in preoblekel, ker je starejša že spala, pred 20h je bila spet na joški in ni in ni hotela zagrabit, samo kričala, tako da sem jo dala kar spat. No, mi je pa od 23h do jutra dala vetra.

Zoja, petra a, eno veliko user posted image , da se deca čim prej poštimajo. Mislim, da se do 38.5 pri otroku sploh ne zbija vročine. petra a, daj popravi podpis, saj ste novega člana že dočakali user posted image

Katmat, a da si že strigla Tijo - kje je kakšna fotka na RR?

Dudica bravo za kg user posted image . Jaz sem se nazadnje vagala pred dopustom. Me prav zanima, ali se te nočne hajke kaj poznajo... bom javila, ko se user posted image  zbudi - imam tehtnico v spalnici.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
11.9.2009 13:25:44   
Andrejka9386
pozdravljene...
danes je tak čudni dan. kar nekaj dežuje in potem sije sonce. noro.
mi smo počasi začeli s pripravami na krst, ki ga imamo 20.09.2009 (kter datum)user posted image
sveča je kupljena, prtiček čaka  še v trgovini(sem dala da bi bodo naštikal gor ime).

prej sem vidla da pred hišo pridejo policaji. me skor kap. sem misnla da je kaj narobe. ampak na srečo so prišli samo povedat, da so našli storilca, k nam je februarja vlomu v hišo...še dobr da so ga našl, čeprav mu verjetno kaj velik ne bojo mogli...

dans sem naročila zimske škorenjčke za malega user posted image   take fuuul lepe...upam da bodo še praktični tak k lepi user posted image
user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
11.9.2009 13:26:26   
Anonimen
moja je pridna k angelčekuser posted image

leela: a se bomo v sredo ob 17h kaj vidli v vrtcu na roditeljskem sestankuuser posted image ???

dons ste pa bolj malo tle goruser posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
11.9.2009 13:28:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

pozdravljene...
mi smo počasi začeli s pripravami na krst, ki ga imamo 20.09.2009 (kter datum)user posted image
sveča je kupljena, prtiček čaka  še v trgovini(sem dala da bi bodo naštikal gor ime).

prej sem vidla da pred hišo pridejo policaji. me skor kap. sem misnla da je kaj narobe. ampak na srečo so prišli samo povedat, da so našli storilca, k nam je februarja vlomu v hišo...še dobr da so ga našl, čeprav mu verjetno kaj velik ne bojo mogli...

dans sem naročila zimske škorenjčke za malega user posted image   take fuuul lepe...upam da bodo še praktični tak k lepi user posted image
user posted image

a so dobil tud robo ki so vam jo ukradel, če so vam kaj??
sam da so jih dobil, jz upam da bojo vsaj eno leto odsedeluser posted image user posted image

a to so škorenčkiuser posted image user posted image user posted image sej so lepi sam ful čuden zgledajo na slikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
11.9.2009 13:30:06   
Dudica1
andrejka tud jaz sm gledala te škorenjčkeuser posted image jih ne bo zeblo v nogiceuser posted image ...kolk si naročila pa velikost??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
11.9.2009 13:31:01   
Anonimen
to vam pa moram povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je mojem možu zvonu mobitel user posted image user posted image user posted image pa prime dalinca od TV in reče halouser posted image user posted image user posted image , potem prime dalinca od DVDuser posted image user posted image user posted image in se čudi zakaj ne neha telefon zvonit, no in pol končno dvigne mobitel in se oglasi..... jz sem se tzojk režala da sem se skor uscalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja se je zbudu k je spaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
11.9.2009 13:36:36   
petrazg

to vam pa moram povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je mojem možu zvonu mobitel user posted image user posted image user posted image pa prime dalinca od TV in reče halouser posted image user posted image user posted image , potem prime dalinca od DVDuser posted image user posted image user posted image in se čudi zakaj ne neha telefon zvonit, no in pol končno dvigne mobitel in se oglasi..... jz sem se tzojk režala da sem se skor uscalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja se je zbudu k je spaluser posted image user posted image user posted image

Tale tvoj ga pa sračka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
11.9.2009 13:37:47   
petrazg

ja res je pa tko se še ne vid ampak mi ene hlače skoz tko dol lezejo pa še kolegica mi reče da se mi vid v obraz da sm shujšala pa grem na vago in res!

Dudi super za kilce. user posted image user posted image user posted image .. Moje pa nočejo dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
11.9.2009 13:39:16   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

pozdravljene...

user posted image

Sem jih pogledala, full lepi... Samo jaz razmišljam al mu naj kupim škorenjce al ne... glede na to, da bo zimski vreči???user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?