|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
11.9.2009 20:19:23   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dober večer...

Pokica... lepa spalnica. Posebej všeč mi je pa miškec na postelji user posted image Zdej pa novo perilo gor in v akcijo...

Katja
... eno brezalkoholno pivce rukni bo prec boljš. Jst sem danes zvečer tudi sama, gre moj na nogomet... Ma nej gre, bom vsaj v miru kmetovala...user posted image Drugače pa moja dva  tudi popoldan, ko pride Anže iz vrtca kar tekmujeta kdo bo več pozornosti dobil...

Naš Lukec je tudi strašno priden za spanje. V posteljo in spi... no včasih mu še dudiko kdaj dam nazaj... Nimava pa še nobene krize z mlekom user posted image

hahauser posted image  . Je že pripravljeno! In dišeče oprano. user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
11.9.2009 20:21:13   
Leela
cveka v sredo nas ni doma. Plis daj mi napiši, če bo kaj posebnega na ZS.

poki zelo lepa spalnica in anejček.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
11.9.2009 20:23:14   
pokica_
hvala! Jst pa danes nebom nč posadila, k se mi bo itak posušilo vse....k gremo za 4 dni v KK k babi in dediju. Pol se mi bi pa vse posušilo. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
11.9.2009 20:54:53   
Tanja_
mama11 riževo mleko sem kupovala v Mullerju.Je bilo najcenejše in tudi najbolj okusno. Tistega z okusom lešnika pa v Sparu ali Tušu.Za plavanje pa smo se menile, da bi hodile v četrtek dopoldan. Je pa petrazg zbirala prijave oz. podatke za prijavo.

Hana spi, zdej bom šla pa tud jst počasi. Jutri pa imamo krst. Upam, da ne bo jokala med mašo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
11.9.2009 21:02:30   
petrazg
PLAVANJE - ČETRTKI OB 11.00!!! Prva vaja 8.10. Cena tečaja 105 eur -10%...upam, da nas bo na koncu 10...

Prijavljene:
Petrazg
Tanja
Lake
K.tja - prosim podatke
PapuaNG
Kasija
Petra a ? - prosim podatke

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
11.9.2009 21:03:45   
Anonimen
Tanja_ a jutri imate krst?
želim vam lepo vreme!!! in prijeten obred.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3281
11.9.2009 21:11:24   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

PLAVANJE - ČETRTKI OB 11.00!!! Prva vaja 8.10. Cena tečaja 105 eur -10%...upam, da nas bo na koncu 10...

Prijavljene:
Petrazg
Tanja
Lake
K.tja - prosim podatke
PapuaNG
Kasija
Petra a ? - prosim podatke

JUHUHU!!!!Kdaj pa plačamo?

Ja, k.tja jutri imamo krst.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
11.9.2009 21:18:23   
petrazg
Tanja... dobro opravite na krstu. Pa kakšne slikce nam privošči...

Plavanje... plačale bomo na prvi uri...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
11.9.2009 21:20:02   
lake
no mi smo s prehoda ob morju, je blo lepo, Taja je na koncu ratala sitna, ne vem kera mi je poslala dež vmez user posted image , ziher si bla ti Dudica k si mi bla nevoščljiva sonca.

Zdej sm pa na terasici, na kerga kol sm že povezana očitno še vedno ni pogruntal, tko da internet še kr dela.

Zdej grem pa neki s kozo narest, ne vem kaj ampak mislm da je že 100% ready.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
11.9.2009 21:26:33   
PapuaNG
dober večer...mi smo pa danes šopingirali. Sva šle s frendico sicer dopoldne na rožnik, pa naju je ujel dež, tako da sva samo skoraj do vrha prišle. No, razmigali in nadihali smo se pa vseeno malo. Pol sva šla pa z mojim u BC une bone porabit (pa seveda še dodatno zapravili user posted image ), pa sva kupila polno enih stvari. Pa še u millerja po plenice (pa sladkarije user posted image ) pa u argentino jest. Je blo res dobro za jest, moram pohvaliti. Pol sva pa še do city parka podaljšala. Uglavnem, je šel cel popoldan mimo. Aja, ena je spraševala za riževo mleko-tut u dm-u ga majo, meni je ful dober pa še med cenejšimi (glede na ostale štacune).

Sva pa kupila nukovo flaško pa cuclje iz lateksa, tako da moramo sprobati, če bo tamalmu kaj bolj všeč kot aventov.

Jutri gremo pa na rojstni dan od brata od mojga pa upam, da tamal ne bo tečka. Danes je bil sicer ful priden, ni nič kaj dosti težil, pa je bil cel popoldan u vozičku.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
11.9.2009 21:27:16   
petrazg
Lake ni lepo, da nam takole skomine delaš user posted image user posted image user posted image Jst bi tudi bila na morju...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
11.9.2009 21:28:55   
Anonimen
petrazg, sem ti poslala podatke na zs, upam, da je to to, kar potrebuješ,... za prijavo.

lake, užitkarica! saj, če je malo dežka je tudi prijetno na morju.
danes se mi obeta peta zvezdica:))

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
11.9.2009 21:32:58   
petrazg
Dajmo Katja pisat za 5 zvezdico... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
11.9.2009 21:35:43   
Anonimen
he,he,... bom poskusila kaj "pomembnega" napisati za 2000. objavouser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
11.9.2009 21:38:34   
pokica_
k.tja...ti pomagam? Jst mam že 5 zvezdic,..še vedla nisn! kaj sem res taka čveka, al kaj?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
11.9.2009 21:43:19   
petrazg
Pokica... kaj delaš na internetu... bejži novo posteljo sprobat... user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
11.9.2009 21:47:27   
pokica_
Čak čak....moj se šele pripravlja!!! user posted image user posted image user posted image  Z nizkim štartom........user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.9.2009 21:49:53   
Anonimen
user posted image  ja, pokica_ ima petrazg prav,...user posted image

evo, slika naše nove kuhinjske dekoracije:

user posted image

ko je moj prišel domov in videl, me je samo vprašal, če sem bila zraven ali ne,... sem včasih vseeno hvaležna, da ni kakšen težak glede tega, ker bi se skregala do konca,...
(ampak ko je videl, da mali nekaj pleza okrog njegovega recieverja, pa ni bil ravno miren,...)

še vedno imam v ušesih besede naše učiteljice za biologijo iz OŠ, ki nam je razlagala, da ona svojim otrokom pusti, da rišejo po stenah, da ne zatira njihove inspiracije,... jaz pa sem en dan tako drug dan drugače,...

Urban joka,...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.9.2009 22:02:59   
Anonimen
joj, malček Urbanček,... mamici vzel minutko pete zvezdice,... zdaj pa nisem videla, če se je kaj zabliskalo, ko so mi jo pripeliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.9.2009 22:03:34   
petrazg
K.tja... jst sem tudi za to, da se otroku pusti, da razvija svojo domišljijo in inspiracijo, takšno in drugačno. Ne podpiram uničenja česarkoli, stene so pa pri majhnih otrocih neke vrste potrošni material. Sva bili danes s Šiviljo na koseški tržnici, en hiter sprehod in je bilo prav luštno. Se zmenimo naslednjič skupaj... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.9.2009 22:05:44   
AKP
Nisem danes imela nič časa za računalnik. Noč je bila za popi...t. Ob enih je bila budnica in ko se dojima sem odkrila enega zelenega pajka na steni  med mojo in njeno posteljo. In ko jaz vidim pajka je kriza. Pa sem se vseeno odločila, da ga bom z Lady mahnila, da slučajno ne bo plezal po meni ali pa po Nike. In, ker je pri nam mansarda sem nekako čudno zvila mojo bogo desno roko, z katero imam že nekaj časa težave in čakam na pregled pri plastičnem kirurgu. In ko sem tega zelenega hudiča hotela mahnit sem nekako čudno zvila roko in seveda se je to zelena pajkasta zver prestrašila za sovje življenje in se je vrgla dol iz stene. Jaz pa v smrtnem strahu, da se me slučajno ne bo dotaknil umaknem roko in si jo očitno preveč zvijem. Povem vam, da sem videla vse zvezde tega sveta in da nisem vedela ali naj tulim ali pa se naj razjočem kot mali otrok. Eno uro sem se mučila in premišljevala ali naj zbudim mojega, da me odpelje na urgenco ali pa probam zaspat. V glavnem sem nekako zaspala, roka me še boli je pa malo boljše. Komaj čakam, da pride oktober in grem na pregled, da bom videla kaj je narobe. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.9.2009 22:09:12   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image  

hudooo, dobra dekoracija. Jaz ne bi prebelila. Čestitke za zvezdice user posted image

dudi zakaj si pa nehala jest une tablete, če po njih hujšaš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.9.2009 22:09:31   
AKP
Pokica imam isto spalnico, moja je edina kombinirana z črnim. Si jo v Rutarju kupila.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.9.2009 22:10:59   
Anonimen
joj, AKP, upam, da bo bolečina hitro pošla!!!

petrazg, ja, se bomo zmenile, samo da si malček pozdravim tale prehlad,... ne bi bila rada tista, ki trosi tega user posted image  naokrog,...
pa vaju je kaj dež ujel??

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.9.2009 22:12:10   
Leela
aja pravjo, da je fino da ima otrok eno steno po kateri mu je dovoljeno, da piše, riše... Pri nas ni panike, ker tega ne mara delat. Bi pa rabila ene 10 metrov polic za lego kocke user posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?