Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 20:19:23
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dober večer... Pokica... lepa spalnica. Posebej všeč mi je pa miškec na postelji Zdej pa novo perilo gor in v akcijo... Katja... eno brezalkoholno pivce rukni bo prec boljš. Jst sem danes zvečer tudi sama, gre moj na nogomet... Ma nej gre, bom vsaj v miru kmetovala... Drugače pa moja dva tudi popoldan, ko pride Anže iz vrtca kar tekmujeta kdo bo več pozornosti dobil... Naš Lukec je tudi strašno priden za spanje. V posteljo in spi... no včasih mu še dudiko kdaj dam nazaj... Nimava pa še nobene krize z mlekom haha . Je že pripravljeno! In dišeče oprano.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 20:21:13
|
|
|
|
Leela
|
cveka v sredo nas ni doma. Plis daj mi napiši, če bo kaj posebnega na ZS. poki zelo lepa spalnica in anejček.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 20:23:14
|
|
|
|
pokica_
|
hvala! Jst pa danes nebom nč posadila, k se mi bo itak posušilo vse....k gremo za 4 dni v KK k babi in dediju. Pol se mi bi pa vse posušilo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 20:54:53
|
|
|
|
Tanja_
|
mama11 riževo mleko sem kupovala v Mullerju.Je bilo najcenejše in tudi najbolj okusno. Tistega z okusom lešnika pa v Sparu ali Tušu.Za plavanje pa smo se menile, da bi hodile v četrtek dopoldan. Je pa petrazg zbirala prijave oz. podatke za prijavo. Hana spi, zdej bom šla pa tud jst počasi. Jutri pa imamo krst. Upam, da ne bo jokala med mašo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:02:30
|
|
|
|
petrazg
|
PLAVANJE - ČETRTKI OB 11.00!!! Prva vaja 8.10. Cena tečaja 105 eur -10%...upam, da nas bo na koncu 10... Prijavljene: Petrazg Tanja Lake K.tja - prosim podatke PapuaNG Kasija Petra a ? - prosim podatke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ a jutri imate krst? želim vam lepo vreme!!! in prijeten obred.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:11:24
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg PLAVANJE - ČETRTKI OB 11.00!!! Prva vaja 8.10. Cena tečaja 105 eur -10%...upam, da nas bo na koncu 10... Prijavljene: Petrazg Tanja Lake K.tja - prosim podatke PapuaNG Kasija Petra a ? - prosim podatke JUHUHU!!!!Kdaj pa plačamo? Ja, k.tja jutri imamo krst.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:18:23
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja... dobro opravite na krstu. Pa kakšne slikce nam privošči... Plavanje... plačale bomo na prvi uri...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:20:02
|
|
|
|
lake
|
no mi smo s prehoda ob morju, je blo lepo, Taja je na koncu ratala sitna, ne vem kera mi je poslala dež vmez , ziher si bla ti Dudica k si mi bla nevoščljiva sonca. Zdej sm pa na terasici, na kerga kol sm že povezana očitno še vedno ni pogruntal, tko da internet še kr dela. Zdej grem pa neki s kozo narest, ne vem kaj ampak mislm da je že 100% ready.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:26:33
|
|
|
|
PapuaNG
|
dober večer...mi smo pa danes šopingirali. Sva šle s frendico sicer dopoldne na rožnik, pa naju je ujel dež, tako da sva samo skoraj do vrha prišle. No, razmigali in nadihali smo se pa vseeno malo. Pol sva šla pa z mojim u BC une bone porabit (pa seveda še dodatno zapravili ), pa sva kupila polno enih stvari. Pa še u millerja po plenice (pa sladkarije ) pa u argentino jest. Je blo res dobro za jest, moram pohvaliti. Pol sva pa še do city parka podaljšala. Uglavnem, je šel cel popoldan mimo. Aja, ena je spraševala za riževo mleko-tut u dm-u ga majo, meni je ful dober pa še med cenejšimi (glede na ostale štacune). Sva pa kupila nukovo flaško pa cuclje iz lateksa, tako da moramo sprobati, če bo tamalmu kaj bolj všeč kot aventov. Jutri gremo pa na rojstni dan od brata od mojga pa upam, da tamal ne bo tečka. Danes je bil sicer ful priden, ni nič kaj dosti težil, pa je bil cel popoldan u vozičku.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:27:16
|
|
|
|
petrazg
|
Lake ni lepo, da nam takole skomine delaš Jst bi tudi bila na morju...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, sem ti poslala podatke na zs, upam, da je to to, kar potrebuješ,... za prijavo. lake, užitkarica! saj, če je malo dežka je tudi prijetno na morju. danes se mi obeta peta zvezdica:))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:32:58
|
|
|
|
petrazg
|
Dajmo Katja pisat za 5 zvezdico...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
he,he,... bom poskusila kaj "pomembnega" napisati za 2000. objavo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:38:34
|
|
|
|
pokica_
|
k.tja...ti pomagam? Jst mam že 5 zvezdic,..še vedla nisn! kaj sem res taka čveka, al kaj?!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:43:19
|
|
|
|
petrazg
|
Pokica... kaj delaš na internetu... bejži novo posteljo sprobat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:47:27
|
|
|
|
pokica_
|
Čak čak....moj se šele pripravlja!!! Z nizkim štartom........
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 21:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, pokica_ ima petrazg prav,... evo, slika naše nove kuhinjske dekoracije: ko je moj prišel domov in videl, me je samo vprašal, če sem bila zraven ali ne,... sem včasih vseeno hvaležna, da ni kakšen težak glede tega, ker bi se skregala do konca,... (ampak ko je videl, da mali nekaj pleza okrog njegovega recieverja, pa ni bil ravno miren,...) še vedno imam v ušesih besede naše učiteljice za biologijo iz OŠ, ki nam je razlagala, da ona svojim otrokom pusti, da rišejo po stenah, da ne zatira njihove inspiracije,... jaz pa sem en dan tako drug dan drugače,... Urban joka,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, malček Urbanček,... mamici vzel minutko pete zvezdice,... zdaj pa nisem videla, če se je kaj zabliskalo, ko so mi jo pripeli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:03:34
|
|
|
|
petrazg
|
K.tja... jst sem tudi za to, da se otroku pusti, da razvija svojo domišljijo in inspiracijo, takšno in drugačno. Ne podpiram uničenja česarkoli, stene so pa pri majhnih otrocih neke vrste potrošni material. Sva bili danes s Šiviljo na koseški tržnici, en hiter sprehod in je bilo prav luštno. Se zmenimo naslednjič skupaj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:05:44
|
|
|
|
AKP
|
Nisem danes imela nič časa za računalnik. Noč je bila za popi...t. Ob enih je bila budnica in ko se dojima sem odkrila enega zelenega pajka na steni med mojo in njeno posteljo. In ko jaz vidim pajka je kriza. Pa sem se vseeno odločila, da ga bom z Lady mahnila, da slučajno ne bo plezal po meni ali pa po Nike. In, ker je pri nam mansarda sem nekako čudno zvila mojo bogo desno roko, z katero imam že nekaj časa težave in čakam na pregled pri plastičnem kirurgu. In ko sem tega zelenega hudiča hotela mahnit sem nekako čudno zvila roko in seveda se je to zelena pajkasta zver prestrašila za sovje življenje in se je vrgla dol iz stene. Jaz pa v smrtnem strahu, da se me slučajno ne bo dotaknil umaknem roko in si jo očitno preveč zvijem. Povem vam, da sem videla vse zvezde tega sveta in da nisem vedela ali naj tulim ali pa se naj razjočem kot mali otrok. Eno uro sem se mučila in premišljevala ali naj zbudim mojega, da me odpelje na urgenco ali pa probam zaspat. V glavnem sem nekako zaspala, roka me še boli je pa malo boljše. Komaj čakam, da pride oktober in grem na pregled, da bom videla kaj je narobe.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:09:12
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja hudooo, dobra dekoracija. Jaz ne bi prebelila. Čestitke za zvezdice dudi zakaj si pa nehala jest une tablete, če po njih hujšaš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:09:31
|
|
|
|
AKP
|
Pokica imam isto spalnico, moja je edina kombinirana z črnim. Si jo v Rutarju kupila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, AKP, upam, da bo bolečina hitro pošla!!! petrazg, ja, se bomo zmenile, samo da si malček pozdravim tale prehlad,... ne bi bila rada tista, ki trosi tega naokrog,... pa vaju je kaj dež ujel??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:12:10
|
|
|
|
Leela
|
aja pravjo, da je fino da ima otrok eno steno po kateri mu je dovoljeno, da piše, riše... Pri nas ni panike, ker tega ne mara delat. Bi pa rabila ene 10 metrov polic za lego kocke .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?