Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 7:48:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
Zmrzuje mi... packe..ne tisto... računalnik,računalnik mi zmrzuje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 7:48:22
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 7:49:19
|
|
|
|
KatMat
|
jao jao kaj me ti vedno nasmejis........olivica kdaj se pa me spoznamo???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 7:51:08
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jao jao kaj me ti vedno nasmejis........olivica kdaj se pa me spoznamo??? Čimprej. Sploh ne morem pisat,daj mi pomagaj računalnik pozdravit..ti to obvladaš. Ne gre..kar pišem pa ni črk,čist je fertik.Joj me bo...upam da mu nisem kaj zbrisala..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 7:53:48
|
|
|
|
KatMat
|
dobr oprav pri dr..... ko prides nazaj pa bomo kej zrihtale ok???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 7:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj se spet tle gor dogaja, same
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro danes pa ni šlo dremanje po 6. Je mela Živa tako debato, da se ni dalo spat. Vedno jo vzamem k sebi v postlo, pa potem še po malci malo zadremava. Danes pa ni šlo. NE moreš verje, da je tako majhna oseba lahko tako glasna. Zdaj se ji pa kolca, pa noče pit, ampak se mi samo reži. Eh...hecko mali . Uh...nič se mi ne da...pa vam?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:05:21
|
|
|
|
Tanja_
|
O oliva, sam tvoje poste preberem, pa sem koj bolš volje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:07:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch jutro danes pa ni šlo dremanje po 6. Je mela Živa tako debato, da se ni dalo spat. Vedno jo vzamem k sebi v postlo, pa potem še po malci malo zadremava. Danes pa ni šlo. NE moreš verje, da je tako majhna oseba lahko tako glasna. Zdaj se ji pa kolca, pa noče pit, ampak se mi samo reži. Eh...hecko mali . Uh...nič se mi ne da...pa vam? Aha. Sva že dve... Pri nas tud zjutrej tok čveka.Mogoče bi se mogle zmenit, pa našo pa vašo skup dat, pa naj se menita, midve pa naprej spat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
a happy farm tud igrate k tle pa lahko ful kradeš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:10:08
|
|
|
|
Tanja_
|
meduzica in papuang kam že vidve hodita k fizioterapevtu?Pa cena me zanima.Lahko na ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:11:03
|
|
|
|
KatMat
|
zdele sibam na eno setko v domzale pol pa v milerja v btc...bo kera tam???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa sem se prjavla na ljudsko univerzo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zdele sibam na eno setko v domzale pol pa v milerja v btc...bo kera tam??? jz bom drug teden
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Majch jutro danes pa ni šlo dremanje po 6. Je mela Živa tako debato, da se ni dalo spat. Vedno jo vzamem k sebi v postlo, pa potem še po malci malo zadremava. Danes pa ni šlo. NE moreš verje, da je tako majhna oseba lahko tako glasna. Zdaj se ji pa kolca, pa noče pit, ampak se mi samo reži. Eh...hecko mali . Uh...nič se mi ne da...pa vam? Aha. Sva že dve... Pri nas tud zjutrej tok čveka.Mogoče bi se mogle zmenit, pa našo pa vašo skup dat, pa naj se menita, midve pa naprej spat... takoj podpišem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a happy farm tud igrate k tle pa lahko ful kradeš hehe..js vse sproti poberem...ne bi blo nič za sosede...al pa tud... ...čisto po slovensko-nič delat, samo krast pridnim ljudem...čveka, čveka....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a happy farm tud igrate k tle pa lahko ful kradeš hehe..js vse sproti poberem...ne bi blo nič za sosede...al pa tud... ...čisto po slovensko-nič delat, samo krast pridnim ljudem...čveka, čveka.... ja no sej zakaj pa ne bi kradel, sej drugi tud nam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:31:37
|
|
|
|
KatMat
|
papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat papa a že greš ? čao
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
moja pa noče dude sam prst cuza je taka kt mamica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:45:59
|
|
|
|
meduzica
|
dobro jutro punce, držim pesti da bo dans lep dan Tanja. mi hodimo k Tamari Ažman, ena ura pa stane 35€ . Smo zadovoljni, Timotej pa tudi je ful priden in sodeluje. grem zdej mal kuhinjo pospravit ker je taka ko da bi treščila bomba. Pa cotice bi tut mogla zlikat ... zdej spančka pa je idealna priložnost za kej nardit. Čeprav se mi tut tale film na HBO gleda ah sej vseen itak ga ne bom mogla celega pogledat ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 8:48:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 moja pa noče dude sam prst cuza je taka kt mamica mamiiii...pa ne bi raj kaj druga v usta dala???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 9:07:22
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica dobro jutro punce, držim pesti da bo dans lep dan Tanja. mi hodimo k Tamari Ažman, ena ura pa stane 35€ . Smo zadovoljni, Timotej pa tudi je ful priden in sodeluje. grem zdej mal kuhinjo pospravit ker je taka ko da bi treščila bomba. Pa cotice bi tut mogla zlikat ... zdej spančka pa je idealna priložnost za kej nardit. Čeprav se mi tut tale film na HBO gleda ah sej vseen itak ga ne bom mogla celega pogledat ... Hvala!Sem že našla cifro.a pa boste šli kljub vsemu še v ZD v razvojno?Kolikokrat pa ste bili pri njej? Jaz imam datum za RA 23.10. in sem mislila, da bi šla k njej vsaj toliko, da mi pokaže handling in pove, če je res kaj narobe s Hano.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 9:18:46
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hvala!Sem že našla cifro.a pa boste šli kljub vsemu še v ZD v razvojno?Kolikokrat pa ste bili pri njej? Jaz imam datum za RA 23.10. in sem mislila, da bi šla k njej vsaj toliko, da mi pokaže handling in pove, če je res kaj narobe s Hano. Smo že bili v RA in dobili napotnico za fizioterapijo. S Tamaro nekako filamo čas dokler ne začnemo fizioterapije. Zaenkrat niti še datuma nismo dobili ker je fizioterapevtka službeno odsotna, prej je bila pa na dopustu. K Tamari probamo it vsaj 1x na teden (čeprav zdej ma ful gužvo ker je začela 4 ure na dan delat v RA). Ona nam je takoj rekla, da bomo težko sami odpravli težave, ker je bil res zelo zakrčen. Zdej se stvar izboljšuje ampak še zmeri pa ko kaj joka ali kaj podobnega rata čisto zategnjen. Kolega ima sina ki je imel podobne težave, pa je rekel da so rabili približno pol leta da so odpravili težave z zategovanjem. Kaj je pa pri Hani težava?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 9:39:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hvala!Sem že našla cifro.a pa boste šli kljub vsemu še v ZD v razvojno?Kolikokrat pa ste bili pri njej? Jaz imam datum za RA 23.10. in sem mislila, da bi šla k njej vsaj toliko, da mi pokaže handling in pove, če je res kaj narobe s Hano. Smo že bili v RA in dobili napotnico za fizioterapijo. S Tamaro nekako filamo čas dokler ne začnemo fizioterapije. Zaenkrat niti še datuma nismo dobili ker je fizioterapevtka službeno odsotna, prej je bila pa na dopustu. K Tamari probamo it vsaj 1x na teden (čeprav zdej ma ful gužvo ker je začela 4 ure na dan delat v RA). Ona nam je takoj rekla, da bomo težko sami odpravli težave, ker je bil res zelo zakrčen. Zdej se stvar izboljšuje ampak še zmeri pa ko kaj joka ali kaj podobnega rata čisto zategnjen. Kolega ima sina ki je imel podobne težave, pa je rekel da so rabili približno pol leta da so odpravili težave z zategovanjem. Kaj je pa pri Hani težava? Pri pasenju kravic jo zanaša v desno. Je rekla pediatrinja, da je to lahko posledica tega, ko je imela popkovino ovito okrog vratu in desnega komolca.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?