|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
20.8.2009 17:29:50   
trixi
ojla,
ej punce, jaz pa sem se šla pridno gospodinjo in sem včeraj nakuhala ene par glažev slivove marmelade, pa še nekaj kompotov. Ma, je blo prou romantičnouser posted image , sem kuhala ful pozno zvečer, zunaj, in ker je brenčalo okoli kar precej sršenov sem si svetla s svečkami. user posted image user posted image user posted image zvezdice, luna in kuhanje, ej, dobro da so sosedi spali, bi rekli da se mi meša. Ben, danes ponavljam vajo, se mi ene par važev ni prou zaprlo, pa sem še enkrat prekuhala, bom vidla kaj bo. Če ne bom pa enkrat naredila palačinke, pa kšno pecivo in bo.
onur, kako da ti ni ratalo? Jaz delam točno po navodilih na vrečki, sem celo kupila tudi želatino v lističih ma je ostala lih tam v omari. Jaz sicer tudi drugače ful improviziram pri kuhi, se ne bojim nič, v najhujšem primeru gre proč, ma se to še ni zgodilo, naša nona je ponavadi rekla, da če so same fine reči notri slabo že ne more bit. Sej se da vse popravit.
mucka, alora si zastoplauser posted image , ma zdej moram bit pridna, nič kritizirat, me pelje jutri na morje, za cel podaljšan vikend, do ponedeljka. Mi je tako smešno, ko reče "te peljem" misli mene in malega, halo, ma kaj misliš da se ne morem sama, pa še celo familjo zraven. Ben no, sej bo pršu prou, bo delal šotoruser posted image . Sm žleht neuser posted image
Ona, uživaš v Sesljanu?
Aprilčica, kako gre? Zdaj si pa že res na koncu. Se spomnem, ko sem enkrat gledala neko oddajo o rojstvu in porodu itd, no, da skrajšam, je takrat komentiral Pušenjak porod tako: je reku, da porodnica je ku maratonec, ki teče, mi pa smo navijači. Dela zanjo sicer res ne moremo namesto nje opravit, lahko pa vzpodbujamo, navijamo, podpiramo. Mi je blo všeč, kako je povedal, sm si zato zapomnila. Ala, drži seuser posted image
Lara, na kokoški danes? Bravo, drugega ne morem komentirat. Ma kaj je dolga gor pot? Mi smo že dosti krat rekli, da bi šli na kokoško, ma pole gremo kar na trstelj, ki je bliže, lahko kar z domačega borjača štartamo, ni treba nič v avto. Komot, kaj češ.
In ostale, a bi se lahko kaj javileuser posted image
ala, grem jaz malo pakirat za jutri, gremo pole še na en rd, pa se bojim, da mi ne bo zneslo vse zvečer, tokrat bi rada šla zvečer še malo spat. ČAU, ČAU

< Sporočilo je popravil trixi -- 20.8.2009 17:31:24 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
20.8.2009 19:47:57   
ona
Oj,
meni tako letijo tej dnevi,da je joj...
včeraj smo ble s tamalo v Sesljanu in je bilo super,smo šle za cel dan...ja,kaj pa čem,če je tako vročeuser posted image
Sina sem v torek peljala v Izolo k žlahti na počitnice in bo tam do nedelje,to je brat od mojega bivšega in glej ga zlomka...s celo njegovo žlahto se lepo razumem od nekdaj,samo on (bivši) ga vedno nekaj serje,je prav črna ovca v familji.On zdej ne ve in ne bo vedel,da je sin tam pri njegovem bratu,pa itak je bivši nonstop v Postojni pri uni šjori,tako,da ga ni nič po Izoli...sin si je tudi ful želel it tja do sestričen in je prav tako...saj oni niso nič krivi!

Danes smo si s tamalo vzele dve uri za pohajat popoldne,sem imela nekaj skakanja povsod in sem jo kar s sabo vzela in je blo prav fajn,pa še na sladoled smo šle ko dve prijateljiceuser posted image

Zdej pa pucam ko mona po bajti,me je primla ena taka voljauser posted image

Drugo je vse po starem,ve vidim,da se imaste tudi lepo...
ONOUR,otroci itka uživajo,ko čofotajo,nimaš kaj...naša bi bla v morju 24 ur,če bi blo možnouser posted image
TRIXI,super za marmelado in mini počitnice!!

Imam telefon,se javim...uživajte!!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
20.8.2009 21:52:15   
aprilčica07
Ojla babe,

trixi: še vztrajam še... ampak težko je, diham na škrge, in čakam čakam čakam.. sem se odločla, da grem rodit v pondeljk, je dobra kombinacija dohtarce in babice..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , delam račune brez krčmarja...

Drgači sem pa zdaj dobro, je noč in je malo hladneje, pa uživam... več se mi pa že ne da pisat... oh ja, lenoba moja...

Nočko

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
20.8.2009 22:01:05   
Lara Croft
Ma kaj je dolga gor pot? Mi smo že dosti krat rekli, da bi šli na kokoško

Ma ne, eno urco in si gor... brez ruzaka v katerem je otrok pa še prej.... Trstelj? Kje je to? Da hitro prekontroliramo, če imaste pospravljen borjač... user posted image

V soboto pa gremo na krnsko jezero, upam močno, da bo vreme ugodno..

Tisto torto bi tudi jst provala nardit....na keteri strani je recept? user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
20.8.2009 22:43:32   
onur
živjo še od mene. trixi, dobra si ti, da kuhaš marmelade. pr nas ne gredo v promet. ja, no, mamica jo že pokusi, kdo drug pa ne, razen v palačinkah.
aprilčica07, še malo. user posted image user posted image user posted image user posted image
lara, kako pa je tamali kaj všeč v ruzaku?
ona, sam da uživate, ker bo kmalu konec poletja.

drugač pa nič posebnega. zjutraj spimo dokler se da, nato malo ven, pa švrk v hišo, ker je vroče ko user posted image . pa spet malo spanja, itd. danes sem bila s tamalo še na delu, smo šle malo pokukat sodelavke in stanovalce. smo pa same sedaj, možek dela.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.8.2009 13:25:41   
ona
Oj,
danes smo pa kar doma s tamalo.Sin ej itak v Izoli,tamala pa z mano doma,ker ta teden je buila ludnica v vrtcu,je bila edina tam iz njene skupine in vsi pomešani in je bla prav žalostna.Še nikoli ni rekla,da ne bi šla v vrtec,tokerat je pa prav jokala in sem jo doma pustila,ker sem videla kako jeuser posted image
Danes smo planirale it v Sesljan,ker bo baje jutri ohladilo,ma se nam prav ni dalo...mogoče grem še drug teden kakšen dan,bomo videli.Je treba pa res izkoristit ker je morej ful toplo in jaz zelo rada veliko plavamuser posted image

APRILČICA,prav mislim nate,sigurno se ti kolca,kajne?No,jaz ti želim vso srečo in da bi bilo vse ok in šlo hitro mimo!!!
ONOUR so ble vesele sodelavke za tvoj obisk,kajne?
LARA,lepo,da si se vrnila!
MID,kje si spet?Bom spet jezna!!user posted image
KAROLINA,kako pa ti?

TRIXI,itak že uživa na morju....KASSO,kako je pri vas...ANAKARIN,kako služba<?

Ok,to je vse od mene na hitro....
imejte se!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.8.2009 15:32:23   
onur
mamica je bila prepričana, da je jutri 21. ma, danes praznujemo 9 mesecev. juuuuuuuuuuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in temu primerno smo tudi razpoloženi

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.8.2009 9:09:00   
mucka25
ONUR bravo za 9 mesecev. joj gre hitro a ne? mi smo danes stari 20 mesecev, še štiri pa bo 2 leti. In s tem se bliža tud konec leta in božič in novo leto. 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
22.8.2009 20:05:01   
mucka25
Živjo sam na hitro. Se morm pohvalt oz moram pohvalit Tino, ker se je danes prvič prevrnila na trebušček, sem mislila, da bo Nina prva pa jo je Tina prehitela. No Nina pa dobiva prvi zobek, temu primerno je tud njeno razpoloženje, kar naprej jokamo.

lep večer

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
23.8.2009 8:14:19   
ona
Oj,
danes sem pa zelo zgodaj vstala,ker nisem sploh mogla spat...pa še nedelja je...verjetno,ker je shladilo,pa tale burja ful piha...
Danes neverjetno,da nam vse dela od siola...sem pa vse izklopila iz modema,prav vse kable in takoj,ko sem vtaknila en čas ni delalo,zdej pa dela...hvalabogu!!
Nam je pa zdrmalo dvd player...spet je bil izklopljen,samo zgleda,da je šlo po kabelski anteni...mater me prav jezi že vse to,ker ga ni miru s temi strelami in ne vemo kaj je za naredit,da bo kdaj sploh miruser posted image

Danes bomo lepo doma,ker sem tudi malo prehlajena,pa še sina pripeljejo domov,tako,da dobim še obiske(žlahto od bivšega).

ONOUR,kaj že toliko je velika tamičkena???Sploh ne morem verjet!!Čestitke!
MUCKA,tebe sem zadnjič pozabila oblajatuser posted image ,ma vidim,da ste uredu!!Kaj ti tvoje pupe dojiš ali jim daš flašo,ker si ne predstavljam kako je z dvemiuser posted image

APRILČICA se ni še nič oglasila,ampak kot ona pravi,da gre rodit v ponedeljekuser posted image
Zdej boš imela malo frišno vsaj,da ne bo te vročine!!

Grem še kaj delat,preden vstane familja!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
23.8.2009 12:00:25   
onur
Živjo. Mala in možek spita. Je z nočne in mora noč prinest noter, jaz pa malo srfam. Danes bo za kosilo malo na žaru. Je pa tamala malo boga, jo že enih par dni driska, ne vem kaj je to. Bomo videli. Drugač pa sem provala predvčerajšnjim naredit jogurtovo strjenko in je ratalo. Smo jo včeraj jedli z breskovim prelivom. Njami.
Ja ona, bežijo tile meseci. Sem tud jaz včeraj hitela stikat, ko je tako bliskalo in grmelo.
Drugač pa nč kaj takega.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
23.8.2009 12:00:56   
onur
Pa mucka25, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za Tino. Kolk so zdaj stare?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
23.8.2009 12:10:38   
Lara Croft
Nam je pa zdrmalo dvd player...spet je bil izklopljen,

Ej, nam naredi isto... vse izklopimo in ko vklopimo nam ga skuri....  grrrrr

Zdej bova lepo zavarovala pa bo..

Včeraj pa smo se odpravili na krnsko jezero.... po dveh letih sem spet gojzarje nataknila... me danes kr fajn nohce bolijo,.. ma je fajn.... v glavnem, do jezera nismo prišli, samo do koče... ko smo pojedli so bli že taki črni oblaki z vseh strani, da smo se samo v dolino popokali... user posted image

Onur, Lara je zelo  potrpežljiva... je bilo pa videti, da se zelo dolgočasi, je bla vsa srečna, ko smo ljudi srečevali... Dobra je res... 2,5h vožnje do tja... 2,5h za gor, malo manj za dol... in potem še vožnja domov... Samo dvakrat se je nekaj pritoževala. Naslednjič bomo tam nekje prespali. user posted image

Danes je mogla vse nadoknadit.... celo na nogice se je prvič postavila... user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
23.8.2009 21:16:15   
onur
Drugač pa pri nas bolj bolano. Tamala ima že enih par dni drisko, dane pa je popoldan dobila še vročino. Upam, da jo kaj kmalu mine. Hvala bogu, pa je in pije normalno. user posted image user posted image user posted image user posted image Danes smo bili noter ter počivali in se cartali.
Jutri pa gremo tudi mi na sestanek za vrtec, kajti 23.10.2009 gre naša miss v jasli. Jaz pa nato na delo. No takrat, mi poteče porodniška, vendar se moram še za porabo dopusta zmenit, ki ga je tudi kar zajeten del.

Lara, bravo za Laro in postavljanje na nogice. user posted image user posted image user posted image user posted image Naša se spajsa na kolena, na nogice pa če je kakšna nizka opora. Ji user posted image pravi, da je hulalu plesalka, ker se še vsa junga.

Neposredna povezava do sporočila: 2664
23.8.2009 22:28:57   
mucka25
Čao.

Meni je to nočno divjanje vetra šlo kar mimo, sem tko dobr spala, pa tud tamali so bli celo noč pridni. Očitno ni bilo tako hudo in nam ni nič skurlo. Smo bili pa danes pri mojemu bratrancu na rojstnem dnevu, ima jutri 18 let. Zdaj pa se počas spravljam spat, sam sem morala pogledat, če je morde naša Aprilčica že rodila, no držim pesti, da bo vse lepo teklo, skoz mislim nate.

ONA tamali dve bosta imeli čez dober teden že pet mesecev in zaenkrat ju samo dojim, bom pa kar začela mal s kašicami, da se hitreje privadita na žlico in požiranje gostejše hrane.

LARA bravo za postavljanje na nogiceuser posted image user posted image .

Ma grem kar spat zdaj, bo jutri treba prej vstat, ker se je mojmu user posted image iztekel dopustuser posted image user posted image user posted image . Pa lih sem se navadla, da je doma z nami. Lahko noč

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
23.8.2009 22:41:53   
aprilčica07
Evo mene,

mucka: ne nisem še rodila, še kr nosim podnajemnika s sabo...user posted image user posted image user posted image čakamo in čakamo..... ob takem cajtu, se pravi en dan po roku, sem Jakoba že pestvala, tokrat pa zgleda ne bo tako...se bomo še malo načakaliuser posted image user posted image user posted image
onur: za Petjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Itak pa ko bo akcija, sporočimo:) Nočko.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
24.8.2009 16:25:17   
ona
Sem pršla pogledat,če je kaj novega z APRILČICOuser posted image
Sej boš poslala sporočilo ko bo kaj...zdej bo pa itak tisto mučno čakanje iz dneva v dan in upajmo,da bo kmalu,ok!

MUCKA,fajn,da dojiš in to kar obe hkrati...to mora bit pestro,kajne?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
24.8.2009 16:29:16   
ona
Ja,ja,sem prehitro potrdila sporočilouser posted image

Včeraj je prišel naš mulc domov iz Izole in je kar srečen,da je spet doma,se je pa imel lepo!
Očeta(bivšega) ni nikjer srečal in je prav rekel,da ne ve kaj bi naredil,če bi ga srečal...verjetno bi stekel stran...
Pol so ga oni pripeljali sem(brat od bivšega ) in smo se zaklepetali pozno v noč in se imeli fajnuser posted image
Mater,ne razumem,kako je lahko cela žlahta uredu edino moj bivši je usekan do kraja....

ONOUR,kako je s tmalo?Glavno,da ti veliko popije,ker če ima drisko mora pri tej starosti popit 1 liter tekočine ali pa še več,da ne dehidrira.Taki mali pa kaj hitro radi dehidrirajo,tako,da upam,da bo šlo na boljše!!

Ok,grem skuhat do konca,pol pa še kaj delat,ker itak jaz ne morem počivatuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
24.8.2009 22:41:06   
onur
Živjo na hitro. Se odpravljam spat. Mala že čuri nekaj časa, možek pa dela. Sva bila danes na sestanku za v jasli, ma da bi vsaj kaj konkretnega povedali, vendar je psihologinja predavala zgolj o uvajanju v vrtec. No bomo videli kako bo, pričnemo konec oktobra. Sem bila tudi danes v službi, da se zmenim za porabo dopusta. Vse je odvisno od tega, kdaj bo 'izginila' šefica (je noseča). Petji gre zdravje na bolše, je pa mene neki trgat pričelo po uhu. Trkam, da ne bo kaj hujšega.
Aprilčica07, ni pa še nič javila.
Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image , da je sin užival. Še en teden pa bo šola?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
24.8.2009 22:42:15   
onur
Pa še. Bom šla verjetno oktobra mal na oddih v toplice, sem se pogovarjala preko firme, ki ima v Šmarjeških in tako bomo tudi mami tu zrihtali za darilo - ma letos 60 let. Sami novemberčki - mama, sestra in Petja.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
25.8.2009 20:58:46   
Lara Croft
Sva bila danes na sestanku za v jasli,

Kam bo hodila v jasli?

Našo niso sprejeli.. Zdej hodimo na uvajanje v Koper, v nek privat vrtec...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
25.8.2009 23:06:16   
onur
Kam bo hodila v jasli? Našo niso sprejeli.. Zdej hodimo na uvajanje v Koper, v nek privat vrtec...

v jasli je bila sprejeta v Dutvolje z oktobrom. Ojej, vi pa v Koper. Ma delaš tam dol?

Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.8.2009 15:01:24   
Lara Croft
Ojej, vi pa v Koper. Ma delaš tam dol?

Ne.
Ma kej čmo pej druzga... še dobro, da smo dobili in še ful sva zadovoljna.... danes je imela že tretji dan uvajanja... user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.8.2009 20:15:19   
ona
Oj,
ma kaj se meni samo zdi ali smo zadnje cajte same z ONOUR tle go,pa še LARA pride kaj napisat in potem konecuser posted image
Ala dejmo se kaj razpisat,no!!!
Oproščeno je edino APRILČICI,ok!!user posted image
Sem pa zaradi nje kar na trnih,ker ni še nič novic,sem ji dala telefonsko in zdej skoz gledam,če je prišlo kakšno sporočilo...APRILČICA,mislimo nate veš!!

Drugače smo se danes šle kopat same s tamalo in sva se imele prav lepo,ker je bila vsa pozornost namenjena njej in zadnje cajte kar preveč išče pozornosti...rata ljubosumna za vsak drek,že če npr. tukaj pišem začne cvilit zraven,da hoče se cartat....user posted image
Ma sem si danes prav vzela dan zanjo,ker včasih se mi zdi,da tej dnevi tako letijo,da je tik tak noč in še en kup dela za opravit....
Sin je šel zjutraj z vlakom k noni...no ni šel daleč,le do Štanjela,ma za njega je to oh in splohuser posted image
Zdej bo do petka pri noni in ga je nona ful pohvalila,da je zelo priden in umirjen fant in čisto drugačen kot je bil lansko poletje,kadar smo ga šle obiskat....je res fajn fant,vedno pripravljen pomagatuser posted image

Včeraj sem končno dobila tale moj hišni računalnik,ker mi ga je skurla strela.Saj je vse isto kot prej,ker podatki so pa celi ostali,hvalabogu in sem se včeraj igrala,da sem vse priklopilauser posted image

druzga ni nič novega,zato grem še malo počekirat po netu....

Ostale se pa res kej oglaste...MID;KAROLINA,ANAKARIN,TRIXI...kje ste stare borke?

Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.8.2009 20:57:32   
aprilčica07
ona: jst sem še tle, ampak se mi ne da pisat.... čakam, da se akcija začne, pa se dete noče in noče odločit in pridet ven.. prej me je neki ščipalo, ampak je minilo, tako, da to ni to..

ko bo kaj novega, pa obvestim, itak... samo zdaj se mi res ne da pisarit.. sem peveč tečna in sitna in v pričakovanju..

Nočko.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Prva zanositev
agnes

Kako hitro ste zanosile?

Se je kar zgodilo brez načrtovanja (30%)

1 do 3 meseci poskušanja (36%)

4 do 12 mesecev poskušanja (14%)

1 do 2 leti poskušanja. (7%)

Več kot dve leti poskušanja. (7%)

Nikoli. (7%)

Število vseh glasov: 585

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!