trixi
|
ojla, ej punce, jaz pa sem se šla pridno gospodinjo in sem včeraj nakuhala ene par glažev slivove marmelade, pa še nekaj kompotov. Ma, je blo prou romantično , sem kuhala ful pozno zvečer, zunaj, in ker je brenčalo okoli kar precej sršenov sem si svetla s svečkami. zvezdice, luna in kuhanje, ej, dobro da so sosedi spali, bi rekli da se mi meša. Ben, danes ponavljam vajo, se mi ene par važev ni prou zaprlo, pa sem še enkrat prekuhala, bom vidla kaj bo. Če ne bom pa enkrat naredila palačinke, pa kšno pecivo in bo. onur, kako da ti ni ratalo? Jaz delam točno po navodilih na vrečki, sem celo kupila tudi želatino v lističih ma je ostala lih tam v omari. Jaz sicer tudi drugače ful improviziram pri kuhi, se ne bojim nič, v najhujšem primeru gre proč, ma se to še ni zgodilo, naša nona je ponavadi rekla, da če so same fine reči notri slabo že ne more bit. Sej se da vse popravit. mucka, alora si zastopla , ma zdej moram bit pridna, nič kritizirat, me pelje jutri na morje, za cel podaljšan vikend, do ponedeljka. Mi je tako smešno, ko reče "te peljem" misli mene in malega, halo, ma kaj misliš da se ne morem sama, pa še celo familjo zraven. Ben no, sej bo pršu prou, bo delal šotor . Sm žleht ne Ona, uživaš v Sesljanu? Aprilčica, kako gre? Zdaj si pa že res na koncu. Se spomnem, ko sem enkrat gledala neko oddajo o rojstvu in porodu itd, no, da skrajšam, je takrat komentiral Pušenjak porod tako: je reku, da porodnica je ku maratonec, ki teče, mi pa smo navijači. Dela zanjo sicer res ne moremo namesto nje opravit, lahko pa vzpodbujamo, navijamo, podpiramo. Mi je blo všeč, kako je povedal, sm si zato zapomnila. Ala, drži se Lara, na kokoški danes? Bravo, drugega ne morem komentirat. Ma kaj je dolga gor pot? Mi smo že dosti krat rekli, da bi šli na kokoško, ma pole gremo kar na trstelj, ki je bliže, lahko kar z domačega borjača štartamo, ni treba nič v avto. Komot, kaj češ. In ostale, a bi se lahko kaj javile ala, grem jaz malo pakirat za jutri, gremo pole še na en rd, pa se bojim, da mi ne bo zneslo vse zvečer, tokrat bi rada šla zvečer še malo spat. ČAU, ČAU
< Sporočilo je popravil trixi -- 20.8.2009 17:31:24 >
|