Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:11:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sosedov spi. Želvaka. Je prav zaljubljena na v njega. Nodi je pozabljen. A jo je Nodi razočaral? Saj Franček je Ok, jaz ga tud rada gledam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:11:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaz bi bla zainteresirana. kateri termin bi vama odgovarjal? od 15.00 do 16.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) od 16.00 do 17.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) Kaj pa vem, ko pa se tako spreminjajo njegove prehrambene potrebe. Prvi? Pa tebi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:12:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj ti že njene sosede poznaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:12:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj sem zamudila? ooooooooooo študentka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:12:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Super je bilo, tako kot vedno z vami punce. Res! In ja, Klara je bila na morju dobre volje, danes pa je malo razmišljala in ji ni bilo, da afne gunca. Pač je imela tak dan. Slikice prosim na e-mail. Hvala vnaprej! ne boš verjela, ampak me spet j.e.b.... pošiljanje preko maila. zdaj čakam, da moj pride domov in pogleda, kaj bi naj to bilo. če ne bo šlo, pa se bomo potem spet mogle dobit, da ti dam na CD pol pa še meniiiii ko ti bo tvoj pogledal kako in kaj.. bom vsem poslala, ja. edino nimam maila od perside. pa od mediuhca se mi tudi zdi da ne? maš ti? boš lahko posalal naprej?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:13:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj sem zamudila? Nič posebnega. Nas boš s čem razveselila? ha ha ha. a sam za to me imate????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:13:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moji dve žabi sta obe še na kavču. Ena spi (tamala), druga gleda risanko. Jaz bi pa tak rada šla pred tvvvvvvvv!!! pa kaj boš pred tv. kaj ni tu bolj fajn?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:13:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... Aja? Te pa tak vredi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:14:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj sem zamudila? Hello, Bejba! Kako si? Si si odahnila kaj ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:14:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj sem zamudila? Nič posebnega. Nas boš s čem razveselila? Mhhhh!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:14:07
|
|
|
|
tasa_m
|
evo Najaa sam za tvojo malo princesko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:14:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prejela slikice! HVALA! se pravi, da si zaslužim čokolado ha? Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:15:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero pa ti ji nisi porodne sobe rihtavala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:15:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica meni je tudi slabo slikala skupinsko sliko... bomo mogle ponovit, pa drugega fotografa nabavit pa jaz te bom tak po riti, če mi še enkrat rečeš čebela Čebelica, ne se je jezit, škodi lepoti. Evo sam zate eh, zato je že zdavnaj prepozno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:15:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Super je bilo, tako kot vedno z vami punce. Res! In ja, Klara je bila na morju dobre volje, danes pa je malo razmišljala in ji ni bilo, da afne gunca. Pač je imela tak dan. Slikice prosim na e-mail. Hvala vnaprej! ne boš verjela, ampak me spet j.e.b.... pošiljanje preko maila. zdaj čakam, da moj pride domov in pogleda, kaj bi naj to bilo. če ne bo šlo, pa se bomo potem spet mogle dobit, da ti dam na CD pol pa še meniiiii ko ti bo tvoj pogledal kako in kaj.. bom vsem poslala, ja. edino nimam maila od perside. pa od mediuhca se mi tudi zdi da ne? maš ti? boš lahko posalal naprej? Jaz mam Persidinega, od Mediuhec pa ne! Tasa, kaj pošljem še tvoje slike Persidi al je tebi ratalo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:16:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prejela slikice! HVALA! se pravi, da si zaslužim čokolado ha? Joj, seveda..si me sedaj spomnila, da sem ti tak še eno dolžna! Dobiš naslednjič! a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:16:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a jaz sem ti pa celo CD danes prinesla. jaz te morem dobit najmanj bombonijero pa ti ji nisi porodne sobe rihtavala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:16:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica meni je tudi slabo slikala skupinsko sliko... bomo mogle ponovit, pa drugega fotografa nabavit pa jaz te bom tak po riti, če mi še enkrat rečeš čebela Čebelica, ne se je jezit, škodi lepoti. Evo sam zate ha ha ha. sem šele zdaj skapirala, da je to link. hvala lepa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:16:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi je spet všlo---mi večkrat...bo treba počasi pazit, ker, ko nas bodo otroci zastopli bo prepozno... Eh tam do drugega leta maš še čas. Pol pa pobirajo, ja. Tija zna ene par močnih, sam jo kr ignorirava in pol pozab. Dokler se moj ne spozabi in kakšno vrže ven... pri nas tudi kao pazimo sam Žiga take strelja da padeš na rit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:18:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj sem zamudila? o dober večer. ful si zamudila. najbolje, da greš vse lepo za nazaj prebrat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:18:58
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...midve tudi Super! Tudi na Ptuj, ne? Če ne prej, se bova pa tam spoznali, ne? Sem jim poslala mail, da mi napišejo, kaj več podrobnosti o tem! jap Kaj bi mi lahk posredovala njihov mail.... da jim ne bom še js težila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:19:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz mam Persidinega, od Mediuhec pa ne! Tasa, kaj pošljem še tvoje slike Persidi al je tebi ratalo? Ni mi ratalo. Prodim pošlji ti. Od Mediuhca jaz tud nimam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:19:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE: A bo katera vpisala svojega v plavalni tečaj? Več si lahko preberet tukaj: http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=258#ptuj Me zanima, če je katera od mariborčank in okoliških deklin zainteresirana za Ptuj? Midva bova šla! jaz bi bla zainteresirana. kateri termin bi vama odgovarjal? od 15.00 do 16.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) od 16.00 do 17.00 (dojenčki od 6 mes - 10 mes) Kaj pa vem, ko pa se tako spreminjajo njegove prehrambene potrebe. Prvi? Pa tebi? ma pri nama so pa bolj vprašljive spalne potrebe po moje skoraj bolj drugi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:20:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha ha. sem šele zdaj skapirala, da je to link. hvala lepa pa ČEBEL(A)-ica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 21:20:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo Najaa sam za tvojo malo princesko aja, sem najrej mislila da nas spps poskuša razveseliti pa da se je malo zmotila
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?