Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 8:30:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
PS: Koka Inja se je koj skrila.... zgleda da je sramezljiva....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 8:30:17
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Pa ne morem verjet da sem jaz prva Najprej STIPE IN DOLENJKA čestitke za obletnico poroke Še na mnoga leta :) Mi smo super spali. Nogomet smo gledali z zaprtimi očmi. Danes zjutraj je blo spet malo tečnobe pri naši bajti, ampak to je prepovedana tema na RR.. grem na kafe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 8:31:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Pa ne morem verjet da sem jaz prva Najprej STIPE IN DOLENJKA čestitke za obletnico poroke Še na mnoga leta :) Mi smo super spali. Nogomet smo gledali z zaprtimi očmi. Danes zjutraj je blo spet malo tečnobe pri naši bajti, ampak to je prepovedana tema na RR.. grem na kafe Hvalaaaaaaa..... nisi prva..... poglej prejsnjno stran....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 8:49:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Pa ne morem verjet da sem jaz prva Najprej STIPE IN DOLENJKA čestitke za obletnico poroke Še na mnoga leta :) Mi smo super spali. Nogomet smo gledali z zaprtimi očmi. Danes zjutraj je blo spet malo tečnobe pri naši bajti, ampak to je prepovedana tema na RR.. grem na kafe Hvalaaaaaaa..... nisi prva..... poglej prejsnjno stran.... sem vidla da si me prehitel.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 8:56:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
Potem je bil pa Pino tecen, a ne? .... Prosim, brez jamranja....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 9:29:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
....no, k je taka tisina... grem letet... , javim se potem... mogoć....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 9:32:10
|
|
|
|
itata
|
jutro, z veseljem sporočam, da se jakob danes ni več drl, ko sem ga oddala v vrtcu sam mal je protestiral, ko sva šla od doma pa ene 2 solzice spustu, ko sva se pred vrtec pripeljala tko da bolš danes. smo se pa doma neki pičili, ampak to se bo že uredil... različni pogledi glede vzgoje in varovanja otroka nimaš kej... generacujske razlike.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 10:12:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Potem je bil pa Pino tecen, a ne? .... Prosim, brez jamranja.... ne ne Pino je bil prov priden
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 11:42:53
|
|
|
|
nizy
|
stipe in dolenjka čestitke za obletnico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 13:27:27
|
|
|
|
pina-1
|
Da razbijem to silno čvekanje danes Dođe Amerikanac u Zagreb, sjedne u taksi da malo pogleda grad. Vozi se tako kraj Ciboninog tornja,T-tornja pa pita taksistu: - Šta vam je ovo? - To je poslovne zgrade, a kraj nje je sportska dvorana. - Kod nas u Americi takve zgrade naprave za sedam dana. Voze se dalje, prolaze kraj Velesajma kad opet pita amer: - Šta je ovo ovdje? - To je sajam na kojem izlažu tvrtke iz cijelog svijeta. - Kod nas u Americi takav sajam naprave za manje od tjedan dana ... Taksist polako ludi ... Prolaze oni kraj katedrale, kad pita Amer: - A šta je ova lijepa građevina? - Nemam pojma. Toga jutros nije bilo ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 13:27:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Da razbijem to silno čvekanje danes Dođe Amerikanac u Zagreb, sjedne u taksi da malo pogleda grad. Vozi se tako kraj Ciboninog tornja,T-tornja pa pita taksistu: - Šta vam je ovo? - To je poslovne zgrade, a kraj nje je sportska dvorana. - Kod nas u Americi takve zgrade naprave za sedam dana. Voze se dalje, prolaze kraj Velesajma kad opet pita amer: - Šta je ovo ovdje? - To je sajam na kojem izlažu tvrtke iz cijelog svijeta. - Kod nas u Americi takav sajam naprave za manje od tjedan dana ... Taksist polako ludi ... Prolaze oni kraj katedrale, kad pita Amer: - A šta je ova lijepa građevina? - Nemam pojma. Toga jutros nije bilo ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 13:42:07
|
|
|
|
blaža
|
STIPE IN DOLENJKA, VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINO 4. OBLETNICO.!!!! pa še na veliko srečnih uric v dvoje!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 16:07:56
|
|
|
|
itata
|
dolenjka in stipe: vse najboljše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 17:11:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka & Stipe vse najboljše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 19:12:52
|
|
|
|
buči
|
Čer, stipiča, čestitke se z mlekarniške strani! Moja svakinja si je omislila "odmaralište za buve" - nekja majhnega od nekega nepalskega-ne-vem-kaj-terierja, in potem odjavi (saj pes je čisto prijazen), da zdaj bodo pa na obiske hodili z njim, pa jaz nazaj, da ok, samo dlje kot na vrt pes sigurno pri nas ne bo šel, pa ona, da potem jih pa več ne bo, jaz pa na ni panike. No, zdaj je pa vse narobe. Nečak se joka, kako sem brezsrčna, da pes pa res ne more bit sam doma. Jaz, da naj ga ne serjejo, da je to samo razvajanje, on pa DA GA BO NESEL V ŠOLO, KER JIM TO RAVNATELJ DOVOLI. Pa saj so padli na glavo!!!!! Sicer pa tisto ščene res nima kaj iskat pri MENI v stanovanju. No, tašča (njena mama) je pa itak rekla, da se vidijo, ko pride ona k njim, ker tudi noče peseta po stanovanju. Evo, pa se spet piz++da izpadla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:08:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči, pozabla sem pohvalt novi avtek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:19:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Hvala za čestitke Kej več bo pa verjetno Stipe povedal in napisal, mene je danes izlet k frizerju mal zmatral in grem kar na kavč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:24:41
|
|
|
|
blaža
|
Čer. Zdej sem komaj prišla domov. smo meli sestanek za šolo od štire pa pol , pa skoraj do osme zvečer. Smo pa res vse obdelali, čeprav sem kar utrujena. Pa Blaž je šel že spat in ga danes nisem kej dosti vidla. . No ga bom pa jutri pa za vikend.+ Jutri sem fraj in pol grem delat šele v torek. vidim, da vas, ni, pa grem še jaz.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:34:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeer.... Tudi od mene hvala na cestitkah.... res je danes je 4 leta odkar sva se sredi Bohinjskega jezera porocila.... .... bil je soncek in lepo vreme... familija, pr'jatli... nepozabno... .... Na mizi so rumeno-rdece kale, k' jih je Sefla prnesla iz Emone... v skladu s kalam je tudi Sefla lepo pobarvana v enako barvo... frizer Edo je zakon... ... Zdej se greva basat s torto in potem... mizule...., ce bo pa se zanimive debate...., bom tu....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:37:16
|
|
|
|
bamby
|
A bomo za vajino obletnico končno videli sliko vajine poroke???? Plizzzzzzz!!!! Mislim, da smo sedaj že dosti dolgo čakali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:39:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby A bomo za vajino obletnico končno videli sliko vajine poroke???? Plizzzzzzz!!!! Mislim, da smo sedaj že dosti dolgo čakali ....ce boste pridne in pisete... mogoć....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:42:04
|
|
|
|
blaža
|
ja evo pridne bomo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:44:17
|
|
|
|
blaža
|
čakamo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 20:45:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
sej ste... ma se malo bolj... ker jaz sem na slikah grd... hujs k Murko ali Fredi Miler....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Naj gre otrok v šolo? Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......