jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne najdem članka ki sem ga brala, samo tole sem najdla : - je kar nekajkrat mocnejsa kot morfij - pomeni da je tudi dosti mocnejsa kot epiduralna - povzroci lahko zastoj srca pri novorojencku Pa rajš ne brat in brskat če ste jo imele, ker so vaši otročki zdravi in pomembno je, da je ni več na voljo če je vse to res..... ok, samo glede na to, da se zadeva prakticira pri nas in po svetu že vrsto let, pa so jo sedaj na lepem kr ukinili? Čudno... No ja, s tem se bom ukvarjala, če bo še kdaj potrebno, zaenkrat bo pa bolje če se posvetim aktualnim zadevam, ki mi jih itak ne zmanjka v SLO ni bla dolgo Drugač pa tko kot si napisala, imaš mal bolj pametne stvari za študirat kot tole Ultivo, ker kokr vem, ata Jencili še ni nič v pečico dal Mlavlica, načeloma ne bi rada rodila na moj RD, ker potem to nikoli ne bo samo Maksov dan Naj bo vsaj 1 dan prej al pa kasneje Zdej grem pa spat, ker se mi je moj spet neki po živcih sprehajal in ga imam polno kišto Ampak ju3 je en super dan, grem po novo glavo k frizerju in če me pič, se bom še na vijolčn poštrihala da bom taprava vještica Pa še obletnco poroke imava in če ne bo priden, bo zadnja Nije baš stimulacija za Jencili tole, a Nočko Dolenjka drži, pečica pri nas je pokvarjena in mislilm, da bomo še kako leto morali počakati na serviserja, ker imamo res čisto posebno pečico Nič ne bo še s tega, bom pa z veseljem kaki od punc čestitala Ni baš obetavno, ampak tko je. Ne poznam veze, ne zakona, kjer bi bilo vse tipi topi, brez krega. Tud to mora prit in odit - zelo mi je všeč rek 'kar ne ubija, utrdi'