Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 15:45:28
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx A je bila polna luna, al kaj? 10 strani ali koliko v eni noči? MOJCA: lahko daš Operil za otroke - meni so to rekli na pediatrični, pa še Ulla je potem to potrdila. 3xna dan 1 vpih ali 2xna dan 2 kapljici (v vsako nosnico, se ve). Pri nas je to zelo pomagalo že 2x. In seveda pucat, pucat, pucat. Jaz pri moji vidim, da ma zamašeenga takrat, ko se kar ne more dojit. In to pucanje je treba včasih neštetokrat ponovit. Najbolj da skuhaš fiziološko, kupiš 1ml brizge v lekarni, dobiš pomočnika da ti jo drži in vztrajaš. raje tako "mučenje" kot pa vneta ušesa. ja dans bom laufala ponj v lekarno..pa upam, da bo pomagalo..zaspali smo namreč ob 3h zjutri..in sva z atijem taka kot dva zombija..pa ati je še na šiht mogu it..js pa na sestanek za diplomo..groooza..se vlečem kot ena megla..komi čakam da si mal spočijem, sam upam lahk da se ne ponovi podobna noč..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:00:29
|
|
|
|
Ploha
|
sonček in niia: naj bosta čim prej v formi male2 farfala: ja resss se že nekaj časa bolše volje, še vedno deluje un ametoda ,čez eno uho not, čez drugo pa vn kemija: je bil ceu polom, tko da nism nardila, že v naprej povem tko da ne me sprašvat srečanje: naju ne bo, ker greva z mojmu na občino in zzzs dokumente urejat, pa da greva nekam skupi, je že cel praznik, tako da tega pa ne zamudim zvezdica: tm na kavču k Patrik pozira, je pa pravi šarmer , ga že vidm čez ene 15 let, ka bo to drena pred vrati barba: Tine je itak cukr aja pa da še povem, naša baba mala se hoče neki na vse4 postavt, se trudi in trudi, tako da bomo tud to upam, kmalu osvojili aja pa spet ima malo driske, sploh ne vem kaj čem narest, je zanč rekla P da razsaja neka viroza, da v 14 dneh približno mine...pa je blo umes že dobr, zdej pa spet,...pa full kaka tud po 6x ali celo 7x/dan...to je blo zdej ko že ni blo več driske...pa glede na to da sva že mele probleme z mlekam, mam spet na sumu mleko, samo da bi po 1 mescu prišla alergija na mleko??? ulla pomagi! verjetno potem ni najbolše, da bi ji kšno mlečno stvar uvedla??? ja firbčna sm pa res,..priznam sam nč ne pomaga
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:00:47
|
|
|
|
petra88
|
oj, da se javim. res sem mislila da bojo zobki, ker ma tudi malo driske in zelo zelo občutljive dlesni, sploh ne pusti da se jih dotikam, sam s svojimi prsti je zadovoljen. sm rekla, da dans še počakam, jutri pa grem do P. Dopoldan je prespal, sedaj popoldan je tud eno rundo že udaru. sm mu dala malo za jest je pa ven fliknu uso porcijo sam naša P dans ne dela več, do une k pa dela v sosednjem kraju mi je pa it kr ji ne zaupam, ker je že par očitnih primerov tako zašuštrala... mu pa dajem čimveč za pit, malo sem mu obkladke nardila prej, uročina mu kar ostaja še 38,5
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:08:57
|
|
|
|
krtekxx
|
Mojca, petra, res je grozno, ko so dojenčki bolni. En za vaju. Mojca, v lekarni te bodo opozorili, da je za otroke starejše od 1 leta. Ampak na pediatrični že vedo kaj delajo, bi rekla.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:11:55
|
|
|
|
Ploha
|
tkole se matraMO da bi prišlI na vse 4,..meta fizično, jst pa z navijanjem takole sedi, KO JO POSEDEM pa ena kar tako
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:13:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Zvezdica, kako je sprejel jogurt? Anže se je ful zmrdoval Kakšno skutko pa naj kupim? Joj, sem tečna, ne? hahaha od Lj mlekarn skutko navadno, pa danes sem eno s sadjem vzela. Ampak za to bo še čas.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:13:44
|
|
|
|
Ploha
|
petra: boščk mali mojca: ma ja ta mazilo je pa res smotano, moj je tud imel zadnjič to mazilo, tko da je pomoje to ZF dojenčku notr dat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha alergija se lohk kadarkol pojavi, lohk ti 100x eno stvar poješ in je ok, 101. bo pa štala.... uročina mu kar ostaja še 38,5 to je čist ok, pri virozi je edina stvar, ki jo pomaga prebolet ,vročina, z njo se organizem bori, tko da bolj zbijat niti ni fajn...pusti, če bo pa narastlo čez 39, pa zbij....važn da tolk pade, da otrok ni čist hin zarad vročine, da bi pa pri virozi čist padla in bi bil otrok skoz brez vročine, pa niti ni dobro, k bo ful dlje trajalo da ozdravi, oz. se lohk tud zakomplicira...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:19:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
ma ja, sej načeloma se strinjam, da je kr neki, ko nam kdo pametuje...sam po drugi strani smo pa čist brezbrižni ratali, vsak se res sam zase briga, al pa še tist ne...otroci na cesti mučijo živali, pa gremo mim, kaj nas pa briga, sosed pretepa ženo, da cel blok posluša, pa se nardimo gluhe, kaj nas pa briga...peljemo mim nesreče, k se jepred nami zgodila, bo že kdo drug ustavu itd... se strinjam ulla. Je treba večkrat povedat, zdaj k sem bila na morju je en mulo star 14 let kar lulal čez tuje brisače(ene 5 ljudi na plaži je bilo, ker je to bl privat) , sem ga tko nakurla, da je sam rep med noge stisnu pa šel. aja pa da še povem, naša baba mala se hoče neki na vse4 postavt, se trudi in trudi, tako da bomo tud to upam, kmalu osvojili pšlohca, tamala tak cort :) grem, me grlo boli....mah kr neki.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:19:14
|
|
|
|
Anonimen
|
takole sedi, KO JO POSEDEM drgač pa je dobra, a vidiš da bo vse, k tolk jamraš da ni nič od nje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:23:18
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha alergija se lohk kadarkol pojavi, lohk ti 100x eno stvar poješ in je ok, 101. bo pa štala.... aja sej bom poklicala nazaj P, če nau bolš al pa če bo še kej dodatnga,...pol mlečne stvari še kr pustim zaenkrat ? ma sj nism zihr pojma nimam kaj je....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:26:11
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 takole sedi, KO JO POSEDEM drgač pa je dobra, a vidiš da bo vse, k tolk jamraš da ni nič od nje tole je pa slišat kt bi jst čez svojo snaho jamrala je pa zdej v 14 dneh ful napredvala...mava vsak dan treninge ...une vaje za obračanje sm delala in se je kuj poznal pri obratu...ko je na trebuhu sm jo animirala, da je čim dlje zdržala, da se je na rokce začela upirat, ja ja so kr borbe na konc sva pa obe čiiist hin, greva poj kr spat...grlo me boli, k navijam pa ploskam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ja, pa nej ti da kri pregledat v laboratorij, no ne teb, meti pa da se vid ktera viroza je, k če je kak adeno, zna tud do 6t trajat....pa tam, so oči tud vnete, pa čist se že pozdravi, pa spet jovo na novo, tko da misliš da je kaj drugega spet fasal otrok, u bistvu je pa isto... kako ma pa rit pr teh virozah navadno rit rata rdeča, pa pikasta, pa vročina visoka, izcedek iz noska....ti sam glej da velik pije, pa najhuj je takrat, ko je res čist tekoče pa da še bruha zravn...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:35:02
|
|
|
|
petra88
|
to je čist ok, pri virozi je edina stvar, ki jo pomaga prebolet ,vročina, z njo se organizem bori, tko da bolj zbijat niti ni fajn...pusti, če bo pa narastlo čez 39, pa zbij....važn da tolk pade, da otrok ni čist hin zarad vročine, da bi pa pri virozi čist padla in bi bil otrok skoz brez vročine, pa niti ni dobro, k bo ful dlje trajalo da ozdravi, oz. se lohk tud zakomplicira... ja to vem, da vročina mora bit, da se telo lah bori. sam pol na cajte je pa tak bošček, sam stiskal bi se in tko milo gledal, da mi je prov težko, kr ne morm neč nardit, da bi minilo. pol lahk do jutr počakava na P? mu bom pa dajala velik za pit, pa mal ga bova nesla u banjo pol, pa bomo dočakal jutr.. Ploha kolk je luštna Meta! in tko lepo sedi morm tud jst mal pogledat če mam kako novo slikco tud za na seznam. bom jutr, dans je crklna baterija.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:35:29
|
|
|
|
Ploha
|
- bruha nič - vročine ni - ritka je bla vneta, zdej pa se že par dni drži en tak rdeč krogc(vneto), k je bolš, če ne kaka, če kaka se stanje poslabša - učke so kul - iz noska nič ne teče evo to je to,..sam vsake tolk časa se pojavi kao driska, bi rekla, da je driska, če je tekoče, pa živo rumene barve, učas zelenkaste....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
no če je tko, pol po moje brezveze hodit k zdravniku, ker tko nima kej narest? petra vidva pa tud počakata do jutr, pol bosta pa vidla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:41:37
|
|
|
|
Ploha
|
ji grem sadno malco narest , ker ko se zbudi more bit cofort ali at takuj, če ne upije
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:42:57
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 no če je tko, pol po moje brezveze hodit k zdravniku, ker tko nima kej narest? petra vidva pa tud počakata do jutr, pol bosta pa vidla ovrajd stara
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:46:19
|
|
|
|
petra88
|
Ulla je kot naša druga mama
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 16:56:22
|
|
|
|
krtekxx
|
Petra, Mojca, Ploha, tko narest kot je Ulla rekla, jutr v P, če se kaj zaplete pa njo prašat, bo dežurala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 17:31:57
|
|
|
|
petra88
|
Petra, Mojca, Ploha, tko narest kot je Ulla rekla, jutr v P, če se kaj zaplete pa njo prašat, bo dežurala. zmenjeno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 17:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
kr zajebavite se, babe
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 18:17:34
|
|
|
|
petra88
|
kr zajebavite se, babeuser posted image user posted image sej to ni nič takga, no. a se nč fajn ne počutiš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 18:28:14
|
|
|
|
Ploha
|
ulaaaaaaa: tm na čvekanje v 3 dni ena išče sosede za farmville
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 18:44:04
|
|
|
|
uršika***
|
Babe!!!!! Jaz vas ne morem dohajat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa kakšne čveke ste to postale no, da vas ni sram !!! Se spomnete med nosečnostjo smo skup pacale tiste boge dve strani, zdaj ko mate pa otroke, pa vse tle gor visite, namest da bi šle zvečer s kuram spat Ah, sem hotela bit na tekočem, pa vidim, da ne bo šlo. sem že obupala. Ploha lepe slikice - samo to sem si zapomnila. No, sem vas mal skregala, zdaj pa grem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?