Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej, tale tvoja tašča je tud mal kaj si nor....da mi tkole uleti sred noči v spalnco.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:24:13
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Ulla sem te potrdila, pa je vse šlo v tilt. Mi napiše naj bom potrpežljiva, ker odpravljajo eno napako na Farmville in če ne bo nič, pa naj poiskusim čez par dni...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:26:15
|
|
|
|
*x*y*z*
|
To je verjetno Ploha zakuhala... Evo dela...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:26:57
|
|
|
|
Jancci
|
Upam, da vam nisem preveč zatežila. Vrtnica nič nisi zatežila. Ti kar povej. Ti še jest eno od mojega tasta, da ti bo lažje... Je zadnjič malo vprašal, če bo FOFA PAPALA!! In on bo njo merkal, ko bom šla jest delat. Komi čakam, da spregovori. Pomoje je ne bo nihče razumel. Res mi pritisk dvigne ko govorijo z njo ko da je vesolc!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
FOFA PAPALA o jeb.emti kaj hudiča pa je to ma valjam se, spet
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:29:38
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 barba, mal bol točne podatke prosim vredi je (zobje 0, plazenje 0, druzga tud ni) ... to plazenje ni, če se nazaj poriva in na mestu na kolenih guga??? Srečanje KR vrtnica
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:29:57
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: jst mam za sosede: spetko, jancci, barbo, symona, kiara, lunica12, khurde, petra88, vrtnica...a te maš že vse???pa eno mam k je pr februarkah nč jest, midva s tastarmu gledava ameriško pito 2
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:30:04
|
|
|
|
Jancci
|
FOFA PAPALA o jeb.emti kaj hudiča pa je to ma valjam se, spet KROF!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ulla: jst mam za sosede: spetko, jancci, barbo, symona, kiara, lunica12, khurde, petra88, vrtnica...a te maš že vse???pa eno mam k je pr februarkah tehle mensezdi namam, bi blo pa čist kul, če bi jih mela...tko da bodi dober sosed, ne v stilu naj mi crkne krava in me predlagaj IZVIRNO SPOROČILO: Jancci FOFA PAPALA o jeb.emti kaj hudiča pa je to ma valjam se, spet KROF!!!! ooo šit pa kaj si nor, pa kje jih nejdejo, ma sej ne veš res včasih, kdo zdej ni diht
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:40:42
|
|
|
|
Jancci
|
IRNO SPOROČILO: Jancci FOFA PAPALA o jeb.emti kaj hudiča pa je to ma valjam se, spet KROF!!!! ooo šit pa kaj si nor, pa kje jih nejdejo, ma sej ne veš res včasih, kdo zdej ni diht Ma ja.. sej se borim, pri tem celo moj pomaga, samo kaj čem?? Takle mamo!! A mi lahko ena razloži zakaj hočte vsi imet tok sosedov na kmetiji? A to kšn dnar prnese al kaj? K to pol ni čist real life... jest jih imam tuki cel kup, pa bi se jih rada znebila.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja, za določene stvari rabiš velik sosedov za farmo povečat, pr men smo čist na tesnem da o plohi ne govorim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 21:48:34
|
|
|
|
yelci
|
Je lustn ta moj fantek,a ne?Lepoto ma po ociju Ploha,sm ti dolzna en odgovor,Kiki je edincek,pa tud mislm,da bo ostal edincek,ceprov ma moj zeljo,da bi mela se enga Jst pa s svojimi in z njegovimi starsi zaenkrat se nimam tezav,obiski pri njih so vedno tko kratki,da sploh nimajo casa kej taga uspict,pa tud ze na zacetku moje nosecnosti,sm jim skoz grozila,da ce mi bojo otroka crkljal,al pa delal nekaj,kar mi ne bo vsec,ne bomo hodil na obiske in pika.Jih morm kr pohvalt,zaenkrat se drzijo pravil
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:00:35
|
|
|
|
Jancci
|
Yelci dobr maš ti tele tastare popedenane!! Adej Ploha pa nauš zdej pite gledala. Brezveze. Rajš sem pridi. Pa rože morš še zalit na kmetih. Moj pa tamle eno politko spet gleda. Je mal obseden če mene vprašaš. Par let nazaj sem mu mogla naštet vse stranke in njihove predsednike. Valjda nisem mela pojma, k men za politko dol maha, pa je bil čist razočaran nad mano.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:03:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ojej, tale tvoja tašča je tud mal kaj si nor....da mi tkole uleti sred noči v spalnco..... men se zdi da moja to res ne bi nardila, ampak v takih primerih pa moja domišljija spet zajadra v valove quentina tarantina. Vrtnica, nalednjičjo ignoriraj, kot da je ni, boš imela mir celo leto. Bosta še dolgo z njimi? kdo si je dal nos operirat? pismo, res ne sleim, prej ste kmetovale, pol ste sosede iskale zdaj pa se greste plastiko?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Par let nazaj sem mu mogla naštet vse stranke in njihove predsednike a dej!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:04:50
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ja ja, za določene stvari rabiš velik sosedov za farmo povečat, pr men smo čist na tesnem da o plohi ne govorim sm se tolk zasmejala, da sm še mal plunla spotoma yelci; kako to, da bo edinček? upam da ni preveč osebno vpr.... jancci: ja keš dobiš, če jim maš tolk pa tolk... ulla: bom pol predlagala, sam grem še mal film pogledat, kolk pa maš soesdov zdj??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
kdo si je dal nos operirat? a si ga je dal kdo? jst nič ne vem zaka se gre
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
sm se tolk zasmejala, da sm še mal plunla spotoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ploha 11 mensezdi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:08:03
|
|
|
|
Jancci
|
Par let nazaj sem mu mogla naštet vse stranke in njihove predsednike a dej! Ja no!! Mi smo res eni Adamsovi!! Enkrat je sredi noči, v sanjah, na glas reku, da SDS samo še 5% zaostaja!! To je bilo še pred prejšnimi volitvami, ko so pol zmagal!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, zde jih rabim 16 za taveliko farmo, sam bohvekuk košta to k zde sm gnar zagonla iz čistga dohcajta tak da morm garat fejst zdej me pa one cooming soon plantaže zanimajo tud
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:09:37
|
|
|
|
Jancci
|
kdo si je dal nos operirat? a si ga je dal kdo? jst nič ne vem zaka se gre Ma una voditeljica Jasna Kuljaj. Baje no!? Da nam kšnih dezinf. širla tuki... Evo http://www.erevija.com/novica/1209074/Jasna-Kuljaj:-operirala-si-je-nos
< Sporočilo je popravil Jancci -- 10.9.2009 22:11:17 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci kdo si je dal nos operirat? a si ga je dal kdo? jst nič ne vem zaka se gre Ma una voditeljica Jasna Kuljaj. Baje no!? Da nam kšnih dezinf. širla tuki... še nkol čula zanjo, tko da se mi niti ne sanja kak nos ma/je mela
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:11:33
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aja, zde jih rabim 16 za taveliko farmo, sam bohvekuk košta to k zde sm gnar zagonla iz čistga dohcajta tak da morm garat fejst zdej me pa one cooming soon plantaže zanimajo tud kero pa maš zdele? mislm, kok si nazadnje plačala?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha dons pa nč ni kakih novih se pa spomnem kok sm jst tvojo mamo tkole oblajala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 22:12:42
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci kdo si je dal nos operirat? a si ga je dal kdo? jst nič ne vem zaka se gre Ma una voditeljica Jasna Kuljaj. Baje no!? Da nam kšnih dezinf. širla tuki... še nkol čula zanjo, tko da se mi niti ne sanja kak nos ma/je mela Nisi nič zamudila. Kr neki.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?