|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
9.9.2009 22:43:09   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

tile poljaki so čist nori....so se tolk drli in razgrajali....sem skor vse luči pogasnala (da ne bi še ktermu kake kamne padlo na pamet metat), ko sem tle čist bliz stadiona doma

še dobr da ne vejo, da tvoj tud špilauser posted image user posted image

špila jauser posted image , smo gol dal....smo za en drek igral....user posted image user posted image

zadnjič je na tekmi maribora šal odvrgel, ker baje ne navija več za njihuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.9.2009 22:43:13   
Anonimen

tist k piše za otroke, tistga se je navadno najbolj treba izogibatuser posted image k je not največ cukra, barvil, takih in drugačnih aditivov itd. user posted image user posted image

zdajle, ko sem to prebrala sem se spomnila na moj pralni gel iz lidlauser posted image ....sem kupla zadnjič ta gel in dala v stroj zraven plavih cot še un listič, ki barvo na sebe vleče in pol ga ven vzamem in je bil čist rozauser posted image ....sem pogruntala, da je barvo iz gela ven potegnuuser posted image

sam  ne vem, kaj si hotla povedatuser posted image a da je gel povn barvil? sama si ga skuhajuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
9.9.2009 22:43:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mimi a ti maš pa prov reprezentanta?

ja, s kavča al pa izza šanka igra user posted image tazga mam tut jaz user posted image user posted image user posted image

smo že triuser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
9.9.2009 22:43:54   
khurde
smo zmagal, grem na fb mojim polskim prjatlom mal večer pokvart user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.9.2009 22:44:28   
Anonimen

smo zmagal, grem na fb mojim polskim prjatlom mal večer pokvart user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
9.9.2009 22:44:44   
sonček33
ne štiri smo user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.9.2009 22:44:57   
khurde

mimi a ti maš pa prov reprezentanta?

ja, s kavča al pa izza šanka igra user posted image tazga mam tut jaz user posted image user posted image user posted image

smo že triuser posted image user posted image

hehe, še par se jih oglas, pa mamo reprezentanco user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.9.2009 22:45:22   
mimi30

tist k piše za otroke, tistga se je navadno najbolj treba izogibatuser posted image k je not največ cukra, barvil, takih in drugačnih aditivov itd. user posted image user posted image

zdajle, ko sem to prebrala sem se spomnila na moj pralni gel iz lidlauser posted image ....sem kupla zadnjič ta gel in dala v stroj zraven plavih cot še un listič, ki barvo na sebe vleče in pol ga ven vzamem in je bil čist rozauser posted image ....sem pogruntala, da je barvo iz gela ven potegnuuser posted image

sam  ne vem, kaj si hotla povedatuser posted image a da je gel povn barvil? sama si ga skuhajuser posted image

ja in zgleda da hudo neobstojnih, ker to se mi ni še nikol prej pri drugih gelih zgodilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.9.2009 22:46:31   
Zvezdica
Kupujeva nov hladilnik, ki mora imet vsaj 2 predala zmrzovalnika, mate kakšno priporočilo.

mi imamo liebherrja blue line no frost - ZAKON je. Višina 180 cm.

Prej je ena spraševala za avto, mi imamo scenica - men je full všeč. Dela k šus že 4 leta. user posted image

tudi moj pač sadje poje...ampak vmes ga še vse zanima..
ko pa je zelenjava na vrsti pa sploh ne diha..si že liže usta in požira slino samo ko prihajam z njegovo posodico..pa cel neučakan postane...če slučajno kaj pogledam okoli da mu ne dam takoj žličke..takoj začne protestiratuser posted image

mi pa smo probali dat navaden jogurt..pa mu ni preveč všeč...se je samo stresel..pa sem mu probala vmes dat sadje..pa mu tudi ni bilo všeč...tako da..zaenkrat jogurt odpade..

sadje pri nas je non stop, pr zelenjavi se mu meša od veselja, včeraj je jedel čebulo,je odpuzal v shrambo in zagrizel (k šipta....r na tržnci user posted image ) in ko sem mu jo vzela se je dru do onemoglosti, potem sem mu jo dala, je solato...res jo je, ker če vidi da pripravljam solato je zraven in se dere  dokler je ne dobi.

Gluten je pri nas že (samo piškotke je dobil, aja pa gres, kruha pa pri nas full mamo jemo, bo dobil kako žemljico kdaj) in tud skutko smo probali 3 dni nazaj in je vse ok. Jogurt smo probali danes in je pojedel pol lončka, pol sem mu pa vzela, ker nisem upala več dat. Pa se je spet jokal, ker sem mu vzela. Očitno, da mu paše kislouser posted image .

Rumenjak nisem probala, bom ko bo dopolnil 8 mesecev, ribo (belo) pa šele okoli 11 m, modro ribo pa bistveno kasneje. DO zdaj nismo imeli nobenih alergij, vse je ok.
Sem ga pa tehtala danes in ima (na domači tehtnici) 9kg s pleničko. Ampak zgleda tak suhec, no mišicauser posted image . Kok je dolg pa ne vem. Bom pa zmerila.

yelci dobrodošla, tvoj kristjan ima pa isti dan RD kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa jast sploh ne utegnem vsega komentirat, ker tolk pišete, jast pa en post skupi pacam že eno uro, k je skoz neki. Očitno še nisem k sebi pršla, bo treba še kak dan preživet bolj na izzy.

Grem otroc spijo, jast pa namest da bi končno šla enkrat v treh letih spat pred enajsto kle visim. Grem....nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 884
9.9.2009 22:46:59   
Anonimen
mimi pa a zmeri une liste zravn daješuser posted image pa to dejansko koristi čemu?  k jst dostkrt kej zaserjem, ker svetlih cunj mam bolj malo, pol jih pa dam zravn temnejših prat, pa jih mam zmeri manjuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
9.9.2009 22:47:13   
mimi30
če bi bili tile naši trenerji, bi bili itak nepremagljiviuser posted image ....moj prav, da točno vse ve kaj delajo narobe sam še laufat bi mogu zravenuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 886
9.9.2009 22:47:26   
Zvezdica

ne štiri smo user posted image

petuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 887
9.9.2009 22:47:52   
khurde

ja, sevede, če smo pa dobr igral user posted image

jaz še posebi, tipkat, brat, razmišljat, igrat, sladoled jest, na pivo mislt... pa zmagat .... vse to naenkrat počet, ni mačji kašelj... user posted image user posted image user posted image

aja, x*y*z, welcome tut ti, a igraš farmo? user posted image user posted image kar oglas se mal večkrat, kar pogumno, bomo ullo na ketno dal, pa bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
9.9.2009 22:48:51   
Zvezdica

če bi bili tile naši trenerji, bi bili itak nepremagljiviuser posted image ....moj prav, da točno vse ve kaj delajo narobe sam še laufat bi mogu zravenuser posted image

res so pametni naši moški. Vedno vse vejouser posted image user posted image user posted image . Da ne govorim, kolk se moj razburja, danes je bla košarka sem mislila da bo v tv skočil.

Zdaj pa grem...zares!

NOČKA

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.9.2009 22:49:25   
mimi30

mimi pa a zmeri une liste zravn daješuser posted image pa to dejansko koristi čemu?  k jst dostkrt kej zaserjem, ker svetlih cunj mam bolj malo, pol jih pa dam zravn temnejših prat, pa jih mam zmeri manjuser posted image user posted image

ulla ful pomaga....listi vedno vse poberejo, tud če kakšna cunja čist mim barve zraven uide....odkar jih zraven dajem ni nikol nič pobarvano....tud od kakšnega ovratnika al pa črt druge barve se nič ne razfarba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.9.2009 22:49:36   
Anonimen
kar oglas se mal večkrat, kar pogumno, bomo ullo na ketno dal, pa bo

rof!

user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
9.9.2009 22:49:51   
Ploha
mimi: slabo pamtiš,..yelci je rodila 29.1 user posted image user posted image

yelci: take mamo rad user posted image user posted image

moj pa nikol ne gleda fuzbala,...o jaaaa pir pa rd pije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.9.2009 22:50:42   
Anonimen

ulla ful pomaga....listi vedno vse poberejo, tud če kakšna cunja čist mim barve zraven uide....odkar jih zraven dajem ni nikol nič pobarvano....tud od kakšnega ovratnika al pa črt druge barve se nič ne razfarba

hm.....a čem probatuser posted image

a se splača za unih par cunj,a je vseen če še tist pofarbamuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
9.9.2009 22:51:23   
Ploha

ja, sevede, če smo pa dobr igral user posted image

jaz še posebi, tipkat, brat, razmišljat, igrat, sladoled jest, na pivo mislt... pa zmagat .... vse to naenkrat počet, ni mačji kašelj... user posted image user posted image user posted image

aja, x*y*z, welcome tut ti, a igraš farmo? user posted image user posted image kar oglas se mal večkrat, kar pogumno, bomo ullo na ketno dal, pa bo user posted image

kje si jo vidla, a sm zamudila vse user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.9.2009 22:52:07   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

No, ker me že tolkokrat vabite vas zaenkrat samo pozdravim.... user posted image user posted image user posted image

dobre ste, ni kaj... user posted image user posted image user posted image

I now user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.9.2009 22:53:57   
Anonimen
joooj sm se spomnla zdele, k ene slike gledam, kako je moj klega prbil enkrtuser posted image smo se neki menli, take življenjske, dramatične stvari, pa njegovi tastari so mal upiljeni in tko...pa pravi - sam ej, dve stvari sta mi pa fajn izpadli v življenju. lasje in zobje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
9.9.2009 22:54:01   
mimi30
a se splača za unih par cunj,a je vseen če še tist pofarbamuser posted image user posted image

pol pa probi, ko boš kakšne nove kuplauser posted image , da ne bojo že v štartu barve spremenileuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.9.2009 22:55:03   
yelci
MIMI, 29.1. Sm tolk dolg pisala,da ste glih nacele temo s skutouser posted image ,k da bi vedla.Ja Ula vem,da une skute niso dobre,sam sm mislna,da je navadna tud kej drgacna za otroke.Zdej grem pa spat,vsaj upam,da bom kej spala,k zdele se je v roku ene ure,trikrat zbuduuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.9.2009 22:55:58   
mimi30
sam ej, dve stvari sta mi pa fajn izpadli v življenju. lasje in zobje. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

eni jih že nimajo, drugi pa jih še nimajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.9.2009 22:57:04   
Ploha

joooj sm se spomnla zdele, k ene slike gledam, kako je moj klega prbil enkrtuser posted image smo se neki menli, take življenjske, dramatične stvari, pa njegovi tastari so mal upiljeni in tko...pa pravi - sam ej, dve stvari sta mi pa fajn izpadli v življenju. lasje in zobjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

yelci: a je to vajin 1 otrok? načrtujeta že/še kakšnega??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?