Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:24:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mi pa smo probali dat navaden jogurt. aja točno, to bi že tud lohk, še spomla nisem uli nisem nič mlečnega do 1. leta uvajala, zarad alergije...morm kak navadn jogurt kupit, pa probat...k pri nas je to redko pri bajti, ne kupujemo, tu pa tam za ulo...za skuto si morm pa mleko zrihtat in si jo bom sama nardila, pa v skrinjo...čeprov en paket se mi zdi da še mam evo, če bi v petek pršla, bi ti jst mlekca prnesla a izzivaš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:24:31
|
|
|
|
spetko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mi pa smo probali dat navaden jogurt. aja točno, to bi že tud lohk, še spomla nisem uli nisem nič mlečnega do 1. leta uvajala, zarad alergije...morm kak navadn jogurt kupit, pa probat...k pri nas je to redko pri bajti, ne kupujemo, tu pa tam za ulo...za skuto si morm pa mleko zrihtat in si jo bom sama nardila, pa v skrinjo...čeprov en paket se mi zdi da še mam ja naš pa ga nima zaenkrat rad.. kaj pa skuto..kako sama narediš?..kaj tudi sadno skutico al..? meni je včeraj z mize vzel kos skorje kruha..in ga je žvečil ..pa HB ni bilo nič...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha evo, če bi v petek pršla, bi ti jst mlekca prnesla sej še vedno lahk prideš ....jaz sem pa na krompir upala ploha a si ti misnla s traktorjem pridit
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:25:08
|
|
|
|
sonček33
|
Ej men pa ni jasn nekej, sej mogoče sem čudna, sam res ne...mleka kao ne sme...jogurt pa ... ulla, kako narediš skuto
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 22:25:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa skuto..kako sama narediš?..kaj tudi sadno skutico al. ja, iz domačga mleka, skisaš pa pol prekuhaš....za sadno pa sadje not, pa je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:27:27
|
|
|
|
spetko
|
in kje naj dobim domače mleko...da pridem gor k vam ..v petek
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ej men pa ni jasn nekej, sej mogoče sem čudna, sam res ne...mleka kao ne sme...jogurt pa ... ulla, kako narediš skuto ja mlečni izdelki so predelani in so velik lažje prebavljivi kot samo mleko. sam za to se gre. plus seveda da kravje mleko ne vsebuje pravega razmerja vitaminov, mineralov, maščob itd. in ni primerno za prehrano otroka do 1. leta, ko mu mleko predstavlja taglavno hrano.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:29:02
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: spetko in kje naj dobim domače mleko...da pridem gor k vam ..v petek ja sej bo Ploha s kombijem al s traktorjem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:29:24
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha evo, če bi v petek pršla, bi ti jst mlekca prnesla sej še vedno lahk prideš ....jaz sem pa na krompir upala ploha a si ti misnla s traktorjem pridit odvisn,...kolk mleka rabš,..pa če bi mimi za ozimnco krompir imela ja izivam mimi: sej 25 se pa vidmo, pa dobiš krompir,...je najbolši v EU
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:31:06
|
|
|
|
sonček33
|
spetko domače melko pa dobiš v mlekomatu ...mi jih imamo zdej kar nekej
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ej mimi a je tvoj na tekmi sm se spomnla, k moj kle neki skače po kavču
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:33:15
|
|
|
|
yelci
|
Ule se pa res ne bojim ,nism vegetarjanka,ne veganka. Ploha,jst mam rada firbcne ljudi,tko,da,tud tebe se ne bojim Bom najprej mal o Kikiju,mere:50cm,3,5kg,7m:70cm,8,2kg,GH papa ze od 4 mesca naprej,je pravi jedec,puza od 6 meseca,6m,2t se je usedu,pri 7m je skobacal . Soncek,midva sva kupla od Gorenja,sva ful zadovoljna,sva pa najprej vse precekirala po netu.Glede hrane,pa tud jst nimam vec idej,prejsni tedn sva zacela z jogurtom,pa piskotke z glutenom je tud ze probu. Mam eno vprasanje,kaksno skuto naj mu dam ,povsod pise skuta za otroke,ampak te so ze zmesane s sadjem,take pa nocm.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:35:06
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ej mimi a je tvoj na tekmi sm se spomnla, k moj kle neki skače po kavču ja spet igrajo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spetko domače melko pa dobiš v mlekomatu ...mi jih imamo zdej kar nekej hm...jst če vzamem domače mleko, čem vedet izpod ktere krave je pa kaj je jedla tista krava itd...kak je to tule poštiman yelci sej jst sm u bistvu čist taka privadna skuto pač vzameš navadno, pusto skuto...pa pol sama daš zraven kaj.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:37:07
|
|
|
|
mimi30
|
tile poljaki so čist nori....so se tolk drli in razgrajali....sem skor vse luči pogasnala (da ne bi še ktermu kake kamne padlo na pamet metat), ko sem tle čist bliz stadiona doma
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
,povsod pise skuta za otroke,ampak te so ze zmesane s sadjem,take pa nocm. tist k piše za otroke, tistga se je navadno najbolj treba izogibat k je not največ cukra, barvil, takih in drugačnih aditivov itd.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 tile poljaki so čist nori....so se tolk drli in razgrajali....sem skor vse luči pogasnala (da ne bi še ktermu kake kamne padlo na pamet metat), ko sem tle čist bliz stadiona doma še dobr da ne vejo, da tvoj tud špila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:38:37
|
|
|
|
mimi30
|
yelci, dej še enkrat datum rojstva, da ne bom nazaj iskala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:39:30
|
|
|
|
sonček33
|
mimi a ti maš pa prov reprezentanta? ulla sam res tole glede sladkorja, barvil ..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:40:22
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Grem u lekarno po aspirine! draga moja jancci, LEKADOL+C ZAKON!!!! da boš čimprej k rožca. Jast pa kašljam Sem vzela enga direkt, pa dva komplex in je blo nekaj ur kar fajn, zdej mi pa spet iz nosa teče. Sem zdej še en lekadol vzela. Sej vem, bi mogla čaj in med in limone pa ležat... sem tud to, pa ne pomaga nič. Bom vidla kaj bo ju3 zjutraj?! Niia WB! Neo bravo za zobek!! Barba pozdravte se tud vi! Se pol rajš kšn drug dan vidmo k jest nisem za nikamor!! Symona C max - Ford! Za tako ceno bi dobila ene 3 leta starega. Sonček fletko tale tvoj Lovro! Ni kej!! abc i nvelci helou
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:40:31
|
|
|
|
*x*y*z*
|
No, ker me že tolkokrat vabite vas zaenkrat samo pozdravim.... dobre ste, ni kaj...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:41:31
|
|
|
|
mimi30
|
tist k piše za otroke, tistga se je navadno najbolj treba izogibatuser posted image k je not največ cukra, barvil, takih in drugačnih aditivov itd. user posted image user posted image zdajle, ko sem to prebrala sem se spomnila na moj pralni gel iz lidla ....sem kupla zadnjič ta gel in dala v stroj zraven plavih cot še un listič, ki barvo na sebe vleče in pol ga ven vzamem in je bil čist roza ....sem pogruntala, da je barvo iz gela ven potegnu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* No, ker me že tolkokrat vabite vas zaenkrat samo pozdravim.... dobre ste, ni kaj... ja končno!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:42:01
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi a ti maš pa prov reprezentanta? ja, s kavča al pa izza šanka igra tazga mam tut jaz
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?