Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:43:09
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 tile poljaki so čist nori....so se tolk drli in razgrajali....sem skor vse luči pogasnala (da ne bi še ktermu kake kamne padlo na pamet metat), ko sem tle čist bliz stadiona doma še dobr da ne vejo, da tvoj tud špila špila ja , smo gol dal....smo za en drek igral.... zadnjič je na tekmi maribora šal odvrgel, ker baje ne navija več za njih
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 tist k piše za otroke, tistga se je navadno najbolj treba izogibatuser posted image k je not največ cukra, barvil, takih in drugačnih aditivov itd. user posted image user posted image zdajle, ko sem to prebrala sem se spomnila na moj pralni gel iz lidla ....sem kupla zadnjič ta gel in dala v stroj zraven plavih cot še un listič, ki barvo na sebe vleče in pol ga ven vzamem in je bil čist roza ....sem pogruntala, da je barvo iz gela ven potegnu sam ne vem, kaj si hotla povedat a da je gel povn barvil? sama si ga skuhaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi a ti maš pa prov reprezentanta? ja, s kavča al pa izza šanka igra tazga mam tut jaz smo že tri
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:43:54
|
|
|
|
khurde
|
smo zmagal, grem na fb mojim polskim prjatlom mal večer pokvart
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde smo zmagal, grem na fb mojim polskim prjatlom mal večer pokvart
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:44:44
|
|
|
|
sonček33
|
ne štiri smo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:44:57
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi a ti maš pa prov reprezentanta? ja, s kavča al pa izza šanka igra tazga mam tut jaz smo že tri hehe, še par se jih oglas, pa mamo reprezentanco
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:45:22
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 tist k piše za otroke, tistga se je navadno najbolj treba izogibatuser posted image k je not največ cukra, barvil, takih in drugačnih aditivov itd. user posted image user posted image zdajle, ko sem to prebrala sem se spomnila na moj pralni gel iz lidla ....sem kupla zadnjič ta gel in dala v stroj zraven plavih cot še un listič, ki barvo na sebe vleče in pol ga ven vzamem in je bil čist roza ....sem pogruntala, da je barvo iz gela ven potegnu sam ne vem, kaj si hotla povedat a da je gel povn barvil? sama si ga skuhaj ja in zgleda da hudo neobstojnih, ker to se mi ni še nikol prej pri drugih gelih zgodilo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:46:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kupujeva nov hladilnik, ki mora imet vsaj 2 predala zmrzovalnika, mate kakšno priporočilo. mi imamo liebherrja blue line no frost - ZAKON je. Višina 180 cm. Prej je ena spraševala za avto, mi imamo scenica - men je full všeč. Dela k šus že 4 leta. tudi moj pač sadje poje...ampak vmes ga še vse zanima.. ko pa je zelenjava na vrsti pa sploh ne diha..si že liže usta in požira slino samo ko prihajam z njegovo posodico..pa cel neučakan postane...če slučajno kaj pogledam okoli da mu ne dam takoj žličke..takoj začne protestiratuser posted image mi pa smo probali dat navaden jogurt..pa mu ni preveč všeč...se je samo stresel..pa sem mu probala vmes dat sadje..pa mu tudi ni bilo všeč...tako da..zaenkrat jogurt odpade.. sadje pri nas je non stop, pr zelenjavi se mu meša od veselja, včeraj je jedel čebulo,je odpuzal v shrambo in zagrizel (k šipta....r na tržnci ) in ko sem mu jo vzela se je dru do onemoglosti, potem sem mu jo dala, je solato...res jo je, ker če vidi da pripravljam solato je zraven in se dere dokler je ne dobi. Gluten je pri nas že (samo piškotke je dobil, aja pa gres, kruha pa pri nas full mamo jemo, bo dobil kako žemljico kdaj) in tud skutko smo probali 3 dni nazaj in je vse ok. Jogurt smo probali danes in je pojedel pol lončka, pol sem mu pa vzela, ker nisem upala več dat. Pa se je spet jokal, ker sem mu vzela. Očitno, da mu paše kislo . Rumenjak nisem probala, bom ko bo dopolnil 8 mesecev, ribo (belo) pa šele okoli 11 m, modro ribo pa bistveno kasneje. DO zdaj nismo imeli nobenih alergij, vse je ok. Sem ga pa tehtala danes in ima (na domači tehtnici) 9kg s pleničko. Ampak zgleda tak suhec, no mišica . Kok je dolg pa ne vem. Bom pa zmerila. yelci dobrodošla, tvoj kristjan ima pa isti dan RD kot jaz drgač pa jast sploh ne utegnem vsega komentirat, ker tolk pišete, jast pa en post skupi pacam že eno uro, k je skoz neki. Očitno še nisem k sebi pršla, bo treba še kak dan preživet bolj na izzy. Grem otroc spijo, jast pa namest da bi končno šla enkrat v treh letih spat pred enajsto kle visim. Grem....nočka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
mimi pa a zmeri une liste zravn daješ pa to dejansko koristi čemu? k jst dostkrt kej zaserjem, ker svetlih cunj mam bolj malo, pol jih pa dam zravn temnejših prat, pa jih mam zmeri manj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:47:13
|
|
|
|
mimi30
|
če bi bili tile naši trenerji, bi bili itak nepremagljivi ....moj prav, da točno vse ve kaj delajo narobe sam še laufat bi mogu zraven
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:47:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ne štiri smo pet
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:47:52
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: khurde smo zmagal, grem na fb mojim polskim prjatlom mal večer pokvart ja, sevede, če smo pa dobr igral jaz še posebi, tipkat, brat, razmišljat, igrat, sladoled jest, na pivo mislt... pa zmagat .... vse to naenkrat počet, ni mačji kašelj... aja, x*y*z, welcome tut ti, a igraš farmo? kar oglas se mal večkrat, kar pogumno, bomo ullo na ketno dal, pa bo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:48:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 če bi bili tile naši trenerji, bi bili itak nepremagljivi ....moj prav, da točno vse ve kaj delajo narobe sam še laufat bi mogu zraven res so pametni naši moški. Vedno vse vejo . Da ne govorim, kolk se moj razburja, danes je bla košarka sem mislila da bo v tv skočil. Zdaj pa grem...zares! NOČKA
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:49:25
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mimi pa a zmeri une liste zravn daješ pa to dejansko koristi čemu? k jst dostkrt kej zaserjem, ker svetlih cunj mam bolj malo, pol jih pa dam zravn temnejših prat, pa jih mam zmeri manj ulla ful pomaga....listi vedno vse poberejo, tud če kakšna cunja čist mim barve zraven uide....odkar jih zraven dajem ni nikol nič pobarvano....tud od kakšnega ovratnika al pa črt druge barve se nič ne razfarba
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kar oglas se mal večkrat, kar pogumno, bomo ullo na ketno dal, pa bo rof!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:49:51
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: slabo pamtiš,..yelci je rodila 29.1 yelci: take mamo rad moj pa nikol ne gleda fuzbala,...o jaaaa pir pa rd pije
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mimi pa a zmeri une liste zravn daješ pa to dejansko koristi čemu? k jst dostkrt kej zaserjem, ker svetlih cunj mam bolj malo, pol jih pa dam zravn temnejših prat, pa jih mam zmeri manj ulla ful pomaga....listi vedno vse poberejo, tud če kakšna cunja čist mim barve zraven uide....odkar jih zraven dajem ni nikol nič pobarvano....tud od kakšnega ovratnika al pa črt druge barve se nič ne razfarba hm.....a čem probat a se splača za unih par cunj,a je vseen če še tist pofarbam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:51:23
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: khurde smo zmagal, grem na fb mojim polskim prjatlom mal večer pokvart ja, sevede, če smo pa dobr igral jaz še posebi, tipkat, brat, razmišljat, igrat, sladoled jest, na pivo mislt... pa zmagat .... vse to naenkrat počet, ni mačji kašelj... aja, x*y*z, welcome tut ti, a igraš farmo? kar oglas se mal večkrat, kar pogumno, bomo ullo na ketno dal, pa bo kje si jo vidla, a sm zamudila vse
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:52:07
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* No, ker me že tolkokrat vabite vas zaenkrat samo pozdravim.... dobre ste, ni kaj... I now
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
joooj sm se spomnla zdele, k ene slike gledam, kako je moj klega prbil enkrt smo se neki menli, take življenjske, dramatične stvari, pa njegovi tastari so mal upiljeni in tko...pa pravi - sam ej, dve stvari sta mi pa fajn izpadli v življenju. lasje in zobje.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:54:01
|
|
|
|
mimi30
|
a se splača za unih par cunj,a je vseen če še tist pofarbamuser posted image user posted image pol pa probi, ko boš kakšne nove kupla , da ne bojo že v štartu barve spremenile
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:55:03
|
|
|
|
yelci
|
MIMI, 29.1. Sm tolk dolg pisala,da ste glih nacele temo s skuto ,k da bi vedla.Ja Ula vem,da une skute niso dobre,sam sm mislna,da je navadna tud kej drgacna za otroke.Zdej grem pa spat,vsaj upam,da bom kej spala,k zdele se je v roku ene ure,trikrat zbudu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:55:58
|
|
|
|
mimi30
|
sam ej, dve stvari sta mi pa fajn izpadli v življenju. lasje in zobje. user posted image user posted image user posted image user posted image eni jih že nimajo, drugi pa jih še nimajo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:57:04
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 joooj sm se spomnla zdele, k ene slike gledam, kako je moj klega prbil enkrt smo se neki menli, take življenjske, dramatične stvari, pa njegovi tastari so mal upiljeni in tko...pa pravi - sam ej, dve stvari sta mi pa fajn izpadli v življenju. lasje in zobje. yelci: a je to vajin 1 otrok? načrtujeta že/še kakšnega??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?