Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:00:01
|
|
|
|
spetko
|
aha ...pol pa ni bil zob al kako..ker vročino je imel v četrtek in petek ..in še vedno ni nič? sicer dlesni ima čist bele..in otečene...pa slini se kot še nikoli do zdej.. aha..moj gre na neka predavanja pa gre v tisto smer pa da vem če se mu pridružim al nej ostanem doma... oo nia..tudi tvoj je velik...Tian je tudi 81cm ampak ima skor 2kil manj od tvojega
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:00:17
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 a jo je tolk grdo riba gledla, k jo misli pojest ja ja, zato je pa file bolš, k nima oči
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:00:59
|
|
|
|
khurde
|
niia, konkretne mere ma poba
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:03:19
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
ja mam tisto stvar k se na sesalca priklopi.. sej bo že..sam upam, da čimprej mine..grem zdej pod tuš..ker pol bo pestro..trenutno jo ati carta, da vsaj mal drema.. no fajn se mejte! lahko noč!
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 22:03:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:04:41
|
|
|
|
mimi30
|
sonček, mi še ne dajemo glutena.....a dajete ve že rumenjak ....meni je zadnjič sestra pri P. rekla, da zdaj je pa že res skrajni čas, da ga začnem dajat kuhamo pa enolično da dol padeš....pa ne se sekirat baje imajo otroci to radi....sej, če gledam po nejcu, ko bi en teden kr riž jedu, pol drug teden kr polento itd
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:05:24
|
|
|
|
Ploha
|
spetko: Tian ma dons 8 mescov Tian stara kljuka, pit si ga ne upa, mi pa ponavadi pijemo ga radi...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:06:40
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 sonček, mi še ne dajemo glutena.....a dajete ve že rumenjak ....meni je zadnjič sestra pri P. rekla, da zdaj je pa že res skrajni čas, da ga začnem dajat kuhamo pa enolično da dol padeš....pa ne se sekirat baje imajo otroci to radi....sej, če gledam po nejcu, ko bi en teden kr riž jedu, pol drug teden kr polento itd to s že jest zanč rekla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 22:07:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:07:10
|
|
|
|
spetko
|
Ploha.. lepo da si opazla..res je...pa še na datum 09.09.09
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:08:10
|
|
|
|
sonček33
|
mimi in ploha ja sej mogoč majo res radi enolično, ampak jaz ponavadi tudi to jem, kar Lovru skuham...se mi pozna ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:09:18
|
|
|
|
mimi30
|
to s že jest zanč rekla user posted image user posted image user posted image user posted image ja oprost no , zdaj bi pa lahk še enkrat pa sem jaz Ploha kaj jutri imaš ti izpit?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:09:21
|
|
|
|
sonček33
|
pa zelenjava to še gre nekako, sadje je bl problem...banana, jabko (ga ne mara preveč), sliv noče, dons sem mu dala breskev, jo je kar jedel...pol je pa že konec ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:11:23
|
|
|
|
mimi30
|
moja sadja, razen lubenice, sploh noče....eno žličko še poje, ko ne ve kaj jo čaka, pol pa ne odpre več ust....jabolko mogoče včasih samo, če ji dam kr kos v roko mal gloda
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:13:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 to s že jest zanč rekla user posted image user posted image user posted image user posted image ja oprost no , zdaj bi pa lahk še enkrat pa sem jaz Ploha kaj jutri imaš ti izpit? kolokvij mam pa bolj malo znam, al pa niti ne vem kolk znam, mal me je zabasal s časom, sm imela še druge izpite in se mi ni izšlo,..kot vedno na konc to rečm,...fora je pa v tem, da do zadnjega odlašam z učenjem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:14:04
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi ja ulla hod skoz tja k vegetarjankam drek mešat pa sej vegetarjanski ne smrdi tolk če kej smrdi pol smrdi zelenjava (cvetača, brokuli, ohrovt,....) tak, da verjetn drek tud
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:14:38
|
|
|
|
sonček33
|
sej res, me je mimi spomnila- a zelje lahko jejo?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:15:28
|
|
|
|
spetko
|
tudi moj pač sadje poje...ampak vmes ga še vse zanima.. ko pa je zelenjava na vrsti pa sploh ne diha..si že liže usta in požira slino samo ko prihajam z njegovo posodico..pa cel neučakan postane...če slučajno kaj pogledam okoli da mu ne dam takoj žličke..takoj začne protestirat mi pa smo probali dat navaden jogurt..pa mu ni preveč všeč...se je samo stresel..pa sem mu probala vmes dat sadje..pa mu tudi ni bilo všeč...tako da..zaenkrat jogurt odpade.. kaj pa ribe..je katera že dala?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:15:45
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sej res, me je mimi spomnila- a zelje lahko jejo? po moje da lahk jejo sladko zelje in krompir zraven , zakaj ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:16:39
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sej res, me je mimi spomnila- a zelje lahko jejo? jst sm ji 1x na začetku dala sladko zelje se mi zdi da mi piše na uni fotokopiji, k mi je patronažna dala, da lahko jejo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
mah, jst se ne obremenjujem preveč pač skuham kar je pr bajt je pa tak nič kaj ekstra rad jst kak teden še počakam, pol bom pa gluten počas....testenine brez jajc recimo....to majo navadno radi, bomo vidl...kruha še pa ne mislim. od sadja mu dajem zdej vse kar je, pa še najbolš je, da mu dam v roko in se sam matra s tem... no, dons jagnetno je pa jedu sem mu sam po vlaknih narazn dala pa pol nasekljala in je res kr neki pojedu...za krompir mu tud ni preveč... drgač pa največ te čorbe delam, razna zelenjava, pa tu in tam kak košček mesa, pa ajdova kaša al riž...pa dva dni pol isto je k se ne da tok mal skuhat, pa še tko pol stran vržem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mi pa smo probali dat navaden jogurt. aja točno, to bi že tud lohk, še spomla nisem uli nisem nič mlečnega do 1. leta uvajala, zarad alergije...morm kak navadn jogurt kupit, pa probat...k pri nas je to redko pri bajti, ne kupujemo, tu pa tam za ulo...za skuto si morm pa mleko zrihtat in si jo bom sama nardila, pa v skrinjo...čeprov en paket se mi zdi da še mam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, sladko zelje verjetno lahko, sam naš to ziher ne bo dobil, k pr nas tega noben ne je pol tud zanga ne bom kuhala...edin za martina, k bo raca, takrat je pa rdeče zelje tud
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:21:55
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mi pa smo probali dat navaden jogurt. aja točno, to bi že tud lohk, še spomla nisem uli nisem nič mlečnega do 1. leta uvajala, zarad alergije...morm kak navadn jogurt kupit, pa probat...k pri nas je to redko pri bajti, ne kupujemo, tu pa tam za ulo...za skuto si morm pa mleko zrihtat in si jo bom sama nardila, pa v skrinjo...čeprov en paket se mi zdi da še mam evo, če bi v petek pršla, bi ti jst mlekca prnesla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 22:23:55
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha evo, če bi v petek pršla, bi ti jst mlekca prnesla sej še vedno lahk prideš ....jaz sem pa na krompir upala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?