Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 11:50:52
|
|
|
|
uršika***
|
Živ žav. Sem prečitala za nazaj. Vidim, da imate cele kolobocije s tem srečanjem Mene seveda ne bo- imam še vedno bolnika- je že boljše, vsaj toliko, da nekaj lahko poje. pa babe no, če mi je shujšal na 67kg Upam, da se mu spet kaj ne poslabša. KIK- Ula meni je tudi zakon. V Krškem imamo novega in je - ne morem verjet prav lušten. Pa še dihaš lahko notri, ker večinoma so ti kiki tolk zadušljivi, da že zato niso privlačni. in trenirkice, puloverčki za zimo, žabice, bodiji- meni je vse super in tudi kvalitetno in luštkano, poceni, lepo se pere... v glavnem, jaz kupujem vse kar se da tam- za tamalga seveda, za sebe pa rajši niti ne gledam, ker mi je vse - ali pa samo nisem imela do sedaj sreče. Ali vaši malčki tudi tako nemirno spijo???? Alen se je danes ponoči tako jokal- ihtel v spanju, pa ne prvič, stalno ga nekaj meče. A se mu to sanja ali mu kaj v trebuščku ne odgovarja? Ali so to zobeki??? Potem se pa obrača pa vali na vse strani, poprek se uleže,... Je pa jedel sedaj dve noči šele zjutraj ob 6 (zvečer pa ob pol9) Upam, da tako tudi ostane zobki:0 Grem pogledat svojega dragega, če mi ni spet kam v bolnico pobegnu (ga skoz zezam, da ga bom kar privezala doma, da mi ga ne bo spet rešilec odpeljal )
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 11:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
za tamalga seveda, za sebe pa rajši niti ne gledam, ker mi je vseuser posted image - ali pa samo nisem imela do sedaj sreče. ja no, to pa je res, jst zase tud nič ne najdem tam..pa tud če blo že kej, da mi je všeč so pa taki ogromni modeli, ne vem za kake ženske je to delano ? jst si kr une ogromne matore predstavljam jst, nizkopritlični štoflc tam notri nič najdem aja, sem si pa ene kao boksarce zanč kupla za spat, pa so kul. res fajne. so XS, sam jst tud slučajno nimam XS rit za tvojga dedca nej ga neha srat... (aja v petek ga pa mal v bolnco pel, sej mu nau hudga, k je navajen, ti pa na srečanje prit )
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 12:29:35
|
|
|
|
sonček33
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 12:34:50
|
|
|
|
uršika***
|
(aja v petek ga pa mal v bolnco pel, sej mu nau hudga, k je navajen, ti pa na srečanje prit user posted image user posted image user posted image ) hahaha je reku, da si zlobna , pa da ne gre več u bolnco, je vedno v sobi s kakšnimi starčki, ki ponoč štalo delajo, hodjo ven čez okna, lulajo v kot, eden je v 10 minutak pozabljal kdo je, kje je, kje je wc, No, naj mu bo, te ne bom ubogala, Ula, nisem tak Ciril Zlobko A ti si tudi bolj pri tleh-jaz tudi. V majhnih flaškah je strup ja fajn za boksarce. jaz sem si par bodi majčk za dojenje kupla, k modrca nisem prenašala, pa so ble tolk plastične ne da se mi sploh kaj iskat med vsemi tistimi kupi cotja. A boste kaj slikale na srečanju???? Dajte no, naj bo ena faca, pa ima s sabo digiča, pa potem naloži še za nas reve, ki bomo ostale doma. plissssss
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 12:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, sm že mal cviknla da boš zamerla, k se iz bolezni kao norca delam, sam se mi je zdel pol, da si tak tip, k tud mal črni humor šteka ja pol pa nč, pa doma bod...slikale pa menda bomo že sonček matr je frajerski dedc jst sm pa dala - khurde ne brat - pečt jagnjčka, pa ogromno zelenjave zravn...bom verjetno neotu dala tud jagnetno dons, bom vidla kok bo...tist bolj iz sredine, če bo kul zanj, k okol so začimbe.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 13:12:24
|
|
|
|
Ploha
|
mmmmmmmmmmmmmmm ulla se mi sline cedijo ....no pri nas bo piščanc, pa tud ni tok slabo ej jancci: ma da greš z mano, če ne pa skafander seboj uzem.... sonček: prou zanimivo ma frizurco!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 13:15:31
|
|
|
|
Jancci
|
Grem u lekarno po aspirine!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 13:18:48
|
|
|
|
abc123
|
Živjo punce! Moram priznat, da vas berem že od januarja, pa se mi do zdej kr ni uspel pridružit debati. Skratka fajn vas je brat. Tut jest mam doma eno januarčico (10. 1.) in se mava fajn. Zobka mava dva spodaj, sediva od 6 meseca, kobaca in puzava pa še ne. Hotla sem vas sam pozdravt in povedat da mi je v veselje brat vaše debate (razen o kmetovanju ). Mi popestrite dneve in tko lohk mal videm kaj kej drugi januarčki delajo. Fajn bodite, brala vas bom še naprej, občasno se vam pa mogoče spet mal pridružim in še jat kej pokomentiram. LP
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 13:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
abc dobrodošla pa brez pripomb čez kmetovanje iz kje pa si? ulet na srečanje v petek
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 13:39:45
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 abc dobrodošla pa brez pripomb čez kmetovanje iz kje pa si? ulet na srečanje v petek abc: Dobrodošla! Pa mal več napiši, še kej povej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 14:13:29
|
|
|
|
mimi30
|
abc, mestno dekle dobrodošla uršika, prijavi se za srečanje 25.9. (dokler je še plac ), do takrat bo pa mogoče pri dragemu že super stanje al te bo pa malo nateral naokol a dej, mimi user posted image kajga mačka pa mate pol touser posted image sori, sam mn je smešnouser posted image ti se kr smej....očitno je razvajen , velikanski (9kg) maček....moj ga ima že itak polno kišto zaradi dlak, ki so vsepovsod....zdaj s tem čohanjem se je pa izpad še povečal Smrkam, kiham... že ene dva dni, pa nisem hotla jamrat.. sem rekla sej bo boljš.. pa ni!!! Pa glih zadnjič sva se z mojim šla kok let že nisem bila prehlajena!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jancci, pr nas na sestanku v vrtcu so včeraj rekli, da bodo za otroke v takšnem stanju eno posebno sobo zrihtal in bodo tam počakali dokler ne pridejo starši po njih (ukrepi prašičje gripe).....mi te bomo pa sam za sosednjo mizo posadili in malo bolj glasno govorili včeraj pred sestankom vprašamo nejca kaj bo rekla vzgojiteljica, če jo vprašam, če vse poje ....in nejc, rekla bo ja....in pol če jo vprašamo, če ubogaš....nejc, hmmm ne bo se spomnila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 14:14:29
|
|
|
|
khurde
|
sonček, fleten je, ful! abc123, dobrodošla! kar večkrat se oglasi, če hočeš, si pa lah tut moja soseda na kmetiji uršika, bogi tvoj dec, upam, da bo kmal bolje jancci, ti se tut pozdrav ulla, ja ti padci so kriza... jaz mam včas občutek, da bom enkrat skup zlezla ob tem otroku... tam pr opisu neota pa tut mojo not najdem... je k en mali rušilc mimi, maček od naše stran beži oz. včas do nje pride, sam morm hit urgirat, k on se ob njo drgne, ona pa ponavad jezik ven krtekxx, jaz še zmer uporabljam racmanke in jih tut še bom... mi je fajn, ker jo v bistvu na wc dajem in pol sam odpenjam pa zapenjam nazaj, pa bi jo mela sam v spodnjih hlačkah, sam imamo parket in se mi zdi zdele prehladno za malo rito IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst sm pa dala - khurde ne brat - pečt jagnjčka, pa ogromno zelenjave zravn...bom verjetno neotu dala tud jagnetno dons, bom vidla kok bo...tist bolj iz sredine, če bo kul zanj, k okol so začimbe. nisem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 14:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem še dobr
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 15:26:02
|
|
|
|
mimi30
|
sonček, fleten je, ful! user posted image res je
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 15:41:54
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: ZS imaš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 16:20:40
|
|
|
|
ronja
|
Ali vaši malčki tudi tako nemirno spijo???? joj, ne praši! Zadnje tri dni je ko da ni noči! Sem mislila, da je to od vrnitve domov iz morja... MOgoče tudi od vremena, glede na to, da očitno nista edini...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 17:28:50
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Smrkam, kiham... že ene dva dni, pa nisem hotla jamrat.. sem rekla sej bo boljš.. pa ni!!! Pa glih zadnjič sva se z mojim šla kok let že nisem bila prehlajena!! Če do petka ne bo boljš naju ne bo, ker dvomim, da bi me ble vesele, da bi tam kihala??!! Tamala pa zaenkrat zgleda še OK. A se z mlekom to kej prenaša??? No pa itak me celo prešlata in če se zdej ne bo nalezla ne vem kdaj se bo?! Sm tok žalostna, ker sem vas res hotla vidt.. n osej mogoče pa še pridem k sebi. Samo povejte če me hočte oz. če bom kej nevarna?! ej Jancci jst sm lih taka, pa Tine tud, tko da naju v petek ne bo. Tok sem pa gorenjka, da ne bom pelala bacilov zastonj v CE. Pa Tineta tud ne bom pustila jutr cepit k je res čist zabasan. Grem ležat ... sm čist crknena
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 17:39:36
|
|
|
|
Ploha
|
no pol pa mene tud nau pol pa 26 oz.25 kokr se boste/bomo zmenle...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 18:36:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 no evo, sem glih opazla da ma neo zgoraj desno enko zunaj
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 18:37:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 18:39:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Grem u lekarno po aspirine! draga moja jancci, LEKADOL+C ZAKON!!!! da boš čimprej k rožca. Jast pa kašljam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 18:41:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 z eno besedo lepotec
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 18:41:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia ojla, a že kar na 3 delu smo? Ja dobre ste ni kaj. Mi smo že nazaj, je pa Oskar dobil peto bolezen, tako da naju tudi ne bo na srečanje. Zdaj ima take spuščajčke po telesu zgleda grozno, dva dneva je bilo vročine. Imamo v petek spet kontrolo pri P. Na srečanje bi prišla 25 oz. 26. V glavnem mene tukaj v Lj ful zebe, tak preskok z vročine na ta mraz je kar hud. Tudi jaz kiham in smrkam zaradi tega. Na morju smo dobili še en zobek, imamo jih 8. Pa mama zna že zelo lepo rečt. o niia WB. Mene je tud zvil ko smo dam prišli iz 33 na minus bemti. Oskarju pa upam, da se kmalu kaj vidiva.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 18:45:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 19:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mimi, pa boma spet same sma si usojene zgleda niia WB...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?