Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla: ja golfi so zakon, jst sm mel apa 3-ko, jst sem mela pa dvojko, pa vsak dan čez černivec v lj na šiht joj, kak je to hodlo...pa nonstop mi je menjalnik crkval, sem bla al brez prve, al brez tretje al pa brez obeh
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:34:45
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ne to pa ne....mamo zetorja mi smo mel zetorja, valtro pa ursusa zdej pa ne vem ka je pr bajti, eno zeleno čudo, k se za v gošo rabi a je traktor al recimo motokultivator
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
recimo k zaja23,...a prehitr jest to prašam ploha ma nehaaaaj k se bom uscala kle
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:38:02
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 recimo k zaja23,...a prehitr jest to prašam ploha ma nehaaaaj k se bom uscala kle ne govor, jst sm se skor prejle
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dejte mi neki povedat..a pr 8 mesecu otroku še zdravnik res nima kej bolj konkretnega za predpisat za prehlad pa to? dons mi je zbolela in iz noseka kr lije pa solze tečejo non stop..kr naprej pucava, pa mal prej mi je zaspala..pa spi neki minut pa se zbudi pa joka, ker jo full moti, ker ne more normalno dihat..sam vem da če greva k zdravnici, bo rekla sam fiziološko razstopino v nos.. mojca ne, dejansko nima če ma vročino, lohk daš kaj za zbijat, drgač pa sam noc pucat in to res konkretno, fajn našpricat notri, ne po kapljicah, to ni nič, da ji na ušesa ne udari, to je največ sranje pr teh malih....pa če izcedek iz noska rata zlo gost, zelen in tak, pa traja dlje kt en teden, pol lohk še operil. drgač pa nimaš kej.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ne to pa ne....mamo zetorja mi smo mel zetorja, valtro pa ursusa zdej pa ne vem ka je pr bajti, eno zeleno čudo, k se za v gošo rabi a je traktor al recimo motokultivator je kr traktor, to pa še ločim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:40:09
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ulla: ja golfi so zakon, jst sm mel apa 3-ko, jst sem mela pa dvojko, pa vsak dan čez černivec v lj na šiht joj, kak je to hodlo...pa nonstop mi je menjalnik crkval, sem bla al brez prve, al brez tretje al pa brez obeh dobr da si prežvela,...a čez črnivc?, ajoj 902
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:41:11
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 dejte mi neki povedat..a pr 8 mesecu otroku še zdravnik res nima kej bolj konkretnega za predpisat za prehlad pa to? dons mi je zbolela in iz noseka kr lije pa solze tečejo non stop..kr naprej pucava, pa mal prej mi je zaspala..pa spi neki minut pa se zbudi pa joka, ker jo full moti, ker ne more normalno dihat..sam vem da če greva k zdravnici, bo rekla sam fiziološko razstopino v nos.. mojca ne, dejansko nima če ma vročino, lohk daš kaj za zbijat, drgač pa sam noc pucat in to res konkretno, fajn našpricat notri, ne po kapljicah, to ni nič, da ji na ušesa ne udari, to je največ sranje pr teh malih....pa če izcedek iz noska rata zlo gost, zelen in tak, pa traja dlje kt en teden, pol lohk še operil. drgač pa nimaš kej. OK..bomo že mogli preživet tole.. ji pucam nos, sam tk mal gre ven..sliši se pa kot da je full zamašen.. ma sej čez dan gre, sam ponoči je kriza..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ulla: ja golfi so zakon, jst sm mel apa 3-ko, jst sem mela pa dvojko, pa vsak dan čez černivec v lj na šiht joj, kak je to hodlo...pa nonstop mi je menjalnik crkval, sem bla al brez prve, al brez tretje al pa brez obeh dobr da si prežvela,...a čez črnivc?, ajoj 902 a veš kak sem ga naštudirala, sm šla tko čez, da domačini in živali sploh niso dojeli kaj jih je doletelo mojca a maš babyvac, al s čim ji pučeš noska ?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:45:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ulla: ja golfi so zakon, jst sm mel apa 3-ko, jst sem mela pa dvojko, pa vsak dan čez černivec v lj na šiht joj, kak je to hodlo...pa nonstop mi je menjalnik crkval, sem bla al brez prve, al brez tretje al pa brez obeh dobr da si prežvela,...a čez črnivc?, ajoj 902 a veš kak sem ga naštudirala, sm šla tko čez, da domačini in živali sploh niso dojeli kaj jih je doletelo a si vidla, sm ti en mail poslala na kmetiji..pa ti bom kr klele povedala,..da maš flower power kmetijo pa še rdeč traktor
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:45:14
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 recimo k zaja23,...a prehitr jest to prašam ploha ma nehaaaaj k se bom uscala kle ploha povej kr v štartu, ko se katera javi še to, da so vegetarjanke tud tle, da ni panike aja, sem se zdajle spomnala, da vedno, ko vidim na strani ulla in vegetarjanske mamice pomislim pa sej ula ni vegetarjanka kaj spet dela tam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
a si vidla, sm ti en mail poslala na kmetiji..pa ti bom kr klele povedala,..da maš flower power kmetijo sm vidla ja je res fajn, a ne
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:48:02
|
|
|
|
sonček33
|
mimi ja ulla hod skoz tja k vegetarjankam drek mešat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:50:13
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi ja ulla hod skoz tja k vegetarjankam drek mešat vsake tolk jo vidim na zadnje s foruma
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi ja ulla hod skoz tja k vegetarjankam drek mešat pa sej vegetarjanski ne smrdi tolk
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:52:47
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. a če bom na vašem koncu v petek se lahko še jz pridružim? mi pa smo si kupili Škodo Octavio in je super avto...velik prtljažnik..placa na pretek tako da...super avtek...nov sicer stane 22.000€ ampak pomoje rabljenega se da dobit za kakšnih 10.000 al mogoče mal več no... kolko ste ble prej zagrižene za miting da niste sploh opazle moj post kolko časa rabi zobek da prikuka ven glede na to smo imeli in vročino in vse..pa še kr ga ni vzunaj..?? moram tudi jaz it pogledat malo na farmo da mi ni spet kaj zgnilo...
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 21:53:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:54:46
|
|
|
|
sonček33
|
Niia joj Oskar je pa velik ..bravo ... Mi še nismo pri glutenu. Dej napiši kaj mu kuhaš ...da dobim kakšno idejo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kolko časa rabi zobek da prikuka ven glede na to smo imeli in vročino in vse..pa še kr ga ni vzunaj..?? par dni, če je dlje, ziher ni zob pa valjda, ulet če sploh bo kdo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:56:23
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 recimo k zaja23,...a prehitr jest to prašam ploha ma nehaaaaj k se bom uscala kle ploha povej kr v štartu, ko se katera javi še to, da so vegetarjanke tud tle, da ni panike aja, sem se zdajle spomnala, da vedno, ko vidim na strani ulla in vegetarjanske mamice pomislim pa sej ula ni vegetarjanka kaj spet dela tam ja sj zanč sm zaji to povedala, k so se kregale, da pač ulla ne grize sam rada bi rešila svet sam sm na gluha ušesa naletela..pa jst nism tok zaj*ebana k ulla nooo nej se pa z mano meni še to da povem...zanč je pršla ena gospa v gostilno kjer mami dela in je vegetrjanka in vedno je naročila ribji file, tokrat za spremembo pa je naročila postrv,..in je ženska k je vidle tiste ribje oči skup zlezla,..no to glih ne, ji je pa slabo ratal
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:56:56
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mimi ja ulla hod skoz tja k vegetarjankam drek mešat je sonček odgovorila namest mene
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
a jo je tolk grdo riba gledla, k jo misli pojest ja ja, zato je pa file bolš, k nima oči
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:59:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia mojca, pucaj nos s fiziološko in babyvacom, zvečer pa kapljico operila P v vsako nosnico pa bo. Ali pa kakšne parne kopeli v lonec pa zraven posteljice. mimi, bravo za seznam . Bom pomagala, sam da čas najdem. Mi imamo zdaj 9520g in okrog 82 cm, smo doma merili pa ni tako natančno. Zanima me koliko vas je že uvedlo gluten v prehrano? velik fant aja pa da nam ignorirala vs....želim bolnim mamicam in otročkom zdravja sj vem da ni še nov let
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:59:43
|
|
|
|
mimi30
|
a če bom na vašem koncu v petek se lahko še jz pridružim?user posted image spetko, valda....jaz ziher lahk dam dovoljenje, ko sem kr 50% prisotnih kolko časa rabi zobek da prikuka ven glede na to smo imeli in vročino in vse..pa še kr ga ni vzunaj..?? tole pa ne bi vedla....pravijo, da je tako, da zobek pride ven po kakšni vročini, ker je med vročino dlesen bolj mehka in lažje predre....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:59:51
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mamo vsak svojga po pa rejli po njivi vozmo a dej no
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?