|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
9.9.2009 21:33:54   
Anonimen
ulla: ja golfi so zakon, jst sm mel apa 3-ko,

jst sem mela pa dvojko, pa vsak dan čez černivec v lj na šihtuser posted image joj, kak je to hodlo...pa nonstop mi je menjalnik crkval, sem bla al brez prve, al brez tretje al pa brez obeh user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
9.9.2009 21:34:45   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ne to pa ne....mamo zetorja

mi smo mel zetorja, valtro pa ursusa user posted image user posted image zdej pa ne vem ka je pr bajti, eno zeleno čudo, k se za v gošo rabiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a je traktor al recimo motokultivator user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.9.2009 21:35:00   
Anonimen
recimo k zaja23,...a prehitr jest to prašam

user posted image user posted image user posted image ploha ma nehaaaaj user posted image user posted image k se bom uscala kle user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
9.9.2009 21:38:02   
Ploha

user posted image user posted image user posted image ploha ma nehaaaaj user posted image user posted image k se bom uscala kle user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne govor, jst sm se skor prejle user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
9.9.2009 21:38:06   
Anonimen
dejte mi neki povedat..a pr 8 mesecu otroku še zdravnik res nima kej bolj konkretnega za predpisat za prehlad pa to? dons mi je zbolela in iz noseka kr lije pa solze tečejo non stop..kr naprej pucava, pa mal prej mi je zaspala..pa spi neki minut pa se zbudi pa joka, ker jo full moti, ker ne more normalno dihat..sam vem da če greva k zdravnici, bo rekla sam fiziološko razstopino v nos..

mojca ne, dejansko nimauser posted image če ma vročino, lohk daš kaj za zbijat, drgač pa sam noc pucat in to res konkretno, fajn našpricat notri, ne po kapljicah, to ni nič, da ji na ušesa ne udari, to je največ sranje pr teh malih....pa če  izcedek iz noska rata zlo gost, zelen in tak, pa traja dlje kt en teden, pol lohk še operil. drgač pa nimaš kej.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
9.9.2009 21:38:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ne to pa ne....mamo zetorja

mi smo mel zetorja, valtro pa ursusa user posted image user posted image zdej pa ne vem ka je pr bajti, eno zeleno čudo, k se za v gošo rabiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a je traktor al recimo motokultivator user posted image user posted image

je kr traktor, to pa še ločimuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
9.9.2009 21:40:09   
Ploha

jst sem mela pa dvojko, pa vsak dan čez černivec v lj na šihtuser posted image joj, kak je to hodlo...pa nonstop mi je menjalnik crkval, sem bla al brez prve, al brez tretje al pa brez obeh user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dobr da si prežvela,...a čez črnivc?, ajoj 902 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.9.2009 21:41:11   
*m*o*j*c*a*

dejte mi neki povedat..a pr 8 mesecu otroku še zdravnik res nima kej bolj konkretnega za predpisat za prehlad pa to? dons mi je zbolela in iz noseka kr lije pa solze tečejo non stop..kr naprej pucava, pa mal prej mi je zaspala..pa spi neki minut pa se zbudi pa joka, ker jo full moti, ker ne more normalno dihat..sam vem da če greva k zdravnici, bo rekla sam fiziološko razstopino v nos..

mojca ne, dejansko nimauser posted image če ma vročino, lohk daš kaj za zbijat, drgač pa sam noc pucat in to res konkretno, fajn našpricat notri, ne po kapljicah, to ni nič, da ji na ušesa ne udari, to je največ sranje pr teh malih....pa če  izcedek iz noska rata zlo gost, zelen in tak, pa traja dlje kt en teden, pol lohk še operil. drgač pa nimaš kej.

OK..bomo že mogli preživet tole..user posted image ji pucam nos, sam tk mal gre ven..sliši se pa kot da je full zamašen..user posted image ma sej čez dan gre, sam ponoči je kriza..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.9.2009 21:42:50   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image dobr da si prežvela,...a čez črnivc?, ajoj 902 user posted image user posted image user posted image

a veš kak sem ga naštudirala, sm šla tko čez, da domačini in živali sploh niso dojeli kaj jih je doletelouser posted image

mojca a maš babyvac, al s čim ji pučeš noska ?

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
9.9.2009 21:45:05   
Ploha

a veš kak sem ga naštudirala, sm šla tko čez, da domačini in živali sploh niso dojeli kaj jih je doletelouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a si vidla, sm ti en mail poslala na kmetiji..pa ti bom kr klele povedala,..da maš flower power kmetijo user posted image user posted image user posted image user posted image pa še rdeč traktor user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.9.2009 21:45:14   
mimi30

user posted image user posted image user posted image ploha povej kr v štartu, ko se katera javi še to, da so vegetarjanke tud tle, da ni panikeuser posted image

aja, sem se zdajle spomnala, da vedno, ko vidim na strani ulla in vegetarjanske mamice pomislim pa sej ula ni vegetarjanka kaj spet dela tamuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.9.2009 21:46:36   
Anonimen
a si vidla, sm ti en mail poslala na kmetiji..pa ti bom kr klele povedala,..da maš flower power kmetijo

sm vidla ja user posted image user posted image user posted image je res fajn, a neuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
9.9.2009 21:48:02   
sonček33
mimi ja ulla hod skoz tja k vegetarjankam drek mešatuser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
9.9.2009 21:50:13   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mimi ja ulla hod skoz tja k vegetarjankam drek mešatuser posted image user posted image

user posted image vsake tolk jo vidim na zadnje s foruma

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 814
9.9.2009 21:52:27   
Anonimen

pa sej vegetarjanski ne smrdi tolkuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
9.9.2009 21:52:47   
spetko
dober večer..

a če bom na vašem koncu v petek se lahko še jz pridružim?user posted image

mi pa smo si kupili Škodo Octavio in je super avto...velik prtljažnik..placa na pretek tako da...super avtek...nov sicer stane 22.000€ ampak pomoje rabljenega se da dobit za kakšnih 10.000 al mogoče mal več no...

kolko ste ble prej zagrižene za miting da niste sploh opazle moj postuser posted image user posted image user posted image

kolko časa rabi zobek da prikuka ven glede na to smo imeli in vročino in vse..pa še kr ga ni vzunaj..??

moram tudi jaz it pogledat malo na farmo da mi ni spet kaj zgnilo...user posted image user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 21:53:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
9.9.2009 21:54:46   
sonček33
Niia joj Oskar je pa velik ..bravo ...
Mi še nismo pri glutenu. Dej napiši kaj mu kuhaš ...da dobim kakšno idejo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 818
9.9.2009 21:55:03   
Anonimen
kolko časa rabi zobek da prikuka ven glede na to smo imeli in vročino in vse..pa še kr ga ni vzunaj..??

par dni, če je dlje, ziher ni zobuser posted image

pa valjda, uletuser posted image če sploh bo kdouser posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
9.9.2009 21:56:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

user posted image user posted image user posted image ploha povej kr v štartu, ko se katera javi še to, da so vegetarjanke tud tle, da ni panikeuser posted image

aja, sem se zdajle spomnala, da vedno, ko vidim na strani ulla in vegetarjanske mamice pomislim pa sej ula ni vegetarjanka kaj spet dela tamuser posted image

ja sj zanč sm zaji to povedala, k so se kregale, da pač ulla ne grize sam rada bi rešila svet user posted image user posted image sam sm na gluha ušesa naletela..pa jst nism tok zaj*ebana k ulla nooouser posted image user posted image nej se pa z mano meni user posted image user posted image

še to da povem...zanč je pršla ena gospa v gostilno kjer mami dela in je vegetrjanka in vedno je naročila ribji file, tokrat za spremembo pa je naročila postrv,..in je ženska k je vidle tiste ribje oči skup zlezla,..no to glih ne, ji je pa slabo ratal user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.9.2009 21:56:56   
khurde

user posted image user posted image user posted image je sonček odgovorila namest mene user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.9.2009 21:58:15   
Anonimen
a jo je tolk grdo riba gledla, k jo misli pojestuser posted image ja ja, zato je pa file bolš, k nima očiuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
9.9.2009 21:59:21   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: niia

mojca, pucaj nos s fiziološko in babyvacom, zvečer pa kapljico operila P v vsako nosnico pa bo. Ali pa kakšne parne kopeli v lonec pa zraven posteljice.

mimi, bravo za seznamuser posted image . Bom pomagala, sam da čas najdem.
Mi imamo zdaj 9520g in okrog 82 cm, smo doma merili pa ni tako natančno.

Zanima me koliko vas je že uvedlo gluten v prehrano?

velik fant user posted image user posted image

aja pa da nam ignorirala vs....želim bolnim mamicam in otročkom zdravja user posted image user posted image sj vem da ni še nov let user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.9.2009 21:59:43   
mimi30
a če bom na vašem koncu v petek se lahko še jz pridružim?user posted image

spetko, valda....jaz ziher lahk dam dovoljenje, ko sem kr 50% prisotnihuser posted image

tole pa ne bi vedla....pravijo, da je tako, da zobek pride ven po kakšni vročini, ker je med vročino dlesen bolj mehka in lažje predre....

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.9.2009 21:59:51   
khurde

mamo vsak svojga po pa rejli po njivi vozmo user posted image user posted image user posted image

a dej no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?