Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha sej mene je tud skrbelo, sam k ni nič videt nikjer, res niti praske, pa takoj se je zajokala, obnašanje normalno, tko da neke travme al pa poškodbe očitno ni.... mah, kaj vse še bo.... jancci jst sem dobla kravo ja, hvala pa vabilo za sosedo sm ti tud poslala in prosim če tok prijazna in ga sprejmeš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:30:07
|
|
|
|
sonček33
|
Vidim, da imate težave z usklajevanjem termina za miting ... DEjte mi nekej povedat. Mnenje. Včeraj sva bila v toys*r*us v avstriji ...in jaz mal šnofam tam okol, ker drgač mi gredo take velike štacune ful na živce ...In pol vidim tam eno tako bizarno (vsaj za moje pojme) kolekcijo za otroke - flaške, dude ... - smrtne glave. To k je zdej kao moderno ...In pol zraven piše še nekj ...sej ne vem kaj, ujela sem samo satan ... halo no??? IN zraven una račak za v banjo ...ne tista lepa rumena ...ampak popolnoma črna z belo lobanjo....Jaz ne vem no...meni to ni ...šit no. A to kdo kupi????
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se zdi poceni pa itak takoj prerastejo, tako da če ne bo glih kvalitetno ma jst velik v kiku kupujem, une hlače za ulo, k so iz unga gladkega materiala, luštne, z elastiko in udobne...mega za v vrtec..pa spodnje hlačke sem ji tam vzela, super in pocen, bodiji so tud fajn, men se zdijo kvalitetno, je tak fajni bombaž, se ne razvlečejo itd. tko da jst sem zadovoljna, pa recimo ula k za u vrtec porabi tud dvojne hlače na dan, pa miljon gat, če se slučajno polula, pa k hitr preraste...se spufaš, če kupuješ hlače po 10€ al več za komad...sej za ene ni velik, sam če jih morš pa deset kupit.... tko da jst sem s kikom zadovoljna, ni tolk slaba kvaliteta, cene so super, je pa res da trgovina kot taka je pa odvratna pa prodajalke tud očitno zgleda tko zbirajo, da bolj kt si leva in smotana, več šans maš sam ajd, na vhodu požerem cmok, grem not, kupim pa ven pridem zadovoljna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
.In pol zraven piše še nekj ...sej ne vem kaj, ujela sem samo satan ... halo no??? IN zraven una račak za v banjo ...ne tista lepa rumena ...ampak popolnoma črna z belo lobanjo....Jaz ne vem no...meni to ni ...šit no adijo pamet sej ne rečem, določene stvari lohk tud čist kjut izpadejo, sem vidla ene dekliške majčke, pa iz bleščic lobanja narjena....pa neo ma ene kao superge iz H&Ma, k so notr na vložku lobanje natiskane, sam to k pa ti praviš, je pa tumač res...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:35:27
|
|
|
|
sonček33
|
Utrinek iz našega potepanja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:39:36
|
|
|
|
farfala
|
Kaj je zdaj, kdaj bo zdaj srečanje? Jaz sem si avto zrihtala za ta petek, ampak kot sem rekla bi bila bolj pozna. Naslednji petek pa mi je đe predaleč. Ploha men se zdi, da ti na upravni enoti izdajo začasno vozniško, ko prekličeš staro. Krtekxx kaka čupa, bo morala počasi k frizerju Sonček men so te mrtvaške glave tud grozne, da ima kakšno črno stvar na sebi, ok še gre, ampak to sranje pa ni za mene . Pa za večje otroke je še hujše, nobenih barv več, vse je sivo , črno, temno rjavo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:40:49
|
|
|
|
sonček33
|
ulla tile naši konoki itak bodo še velikokrat padli, čeprav jaz sem itak panik za take stvari ...joj kaj me še vse čaka ja, sej meni se tudi zdi, da tole iz Kika ni tolk slabo...trgovina je pa res ...diskont ni kej LOvro se zdej, ko zna it po vseh štirih obnaša kot en mali bikec. Res no. Z glavo tišči v kavč, pa povsod, kjer lahko, v stranico od postelje ponoči ... Sva mu pri nama na stranico anlimala ene take guma povštrčke iz ikee in dons ponoč, je itak imel spet ene kolobocije (zadnje par dni, bi on ponoči ene dve ure mal lutal po postelji, pa se pogovarjal ... ) in pol on ugotovi, da je tam na stranici tisto nalepljeno in da zdej ko z glavo pribije not, nič ne zaropota - kolk je živčen ratal ...kar v jok ...mulo mali
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 8.9.2009 22:42:00 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:41:00
|
|
|
|
khurde
|
jancci, hvala za kravo še mal, pa boš zasvojena barba se mi zdi je že not padla sonček, jaz še nič tazga nisem vidla... pa pomoje tut ne bi kupila, mogoče za maškare, pa jo v gusarja oblečem jaz sem včer prvič za tamalo v kiku kupovala, pa bom videla, kako bo... sam prvi vtis... tam sem dala za tri luštne spodnje dele trenirk 10 evrov, v wenice sem šla dons gledat (k je kao cnej k bc al pa pikapolonca), pa je en spodnji del 10 evrov... za doma bo že, pa bom videla, kok bo kul... pa spodnje hlačke sem kupla, k so v npr. merkatorju 3 evre ene, tam pa 2 dvoje... ulla, kar mirno kri, ti boš verjetn mela še dost dela s tvojo bejbo, taka navihana zgleda, no way, da bo angelček in mirno sedela sej nvem kaj še grem kr spat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde res je tak mali živc sam po drugi strani je pa ful previdna, že skoz, čist od malega...k recimo neo ful ni, on res kr trešči pa rine in rine...tko dakaj bo šele z njim, če je že pr uli tko mah, me kr stisne vseen...fajn bi se lohk polomla, pa glavo bi si lohk razbila, ma še ubila bi se lohk, če bi glih prov padla.... groza...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:51:38
|
|
|
|
Jancci
|
Sonček ti pa tud ne slediš modi... lobanje so zakon!!! Sploh za dojenčke! Res ne vem kam gre ta svet?? Katastrofa! Ulla merkej Ulo!!!!! Drugač pa jest moji nič kej ne zakladam desčic in jo kar pustim. Se kar mal buta. Se bo že navadla. Danes jo je eno leto star fantek za lase cukal se je drla ko sraka. sej nvem kaj še grem kr spat Jest tut! Komi gledam, pa še tamalo slišim neki jamrat. Vrjetno se ji kej sanja??!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:51:40
|
|
|
|
Ploha
|
fejsbukarce zdej nej mi ena točno in natančno razloži kaj morm narest?? ker sm un fan chek uporablala in mam kao virus,...v glavi imejte da pojma nimam o računalniku in mi ress nazorno povejte kva narit???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 22:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pejt dol levo na aplikacije in zbriš ta fanchek al kva je...pa jst sem iz zida in iz albumov tud pobrisala... aja pa kak antivirusni program zalaufi, da računalnik prečekira, če je res kej...
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 8.9.2009 22:55:01 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 8.9.2009 23:05:49
|
|
|
|
Ploha
|
hvala ti,...sam uno slikco, k mi je ena poslala, k sm kao jst na njej pa se ne da zbrisat?? ostalo sm pa zbrisala...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 7:57:03
|
|
|
|
krtekxx
|
Mal sem slabe volje. Včeraj sem do 10h zvečer delala nekaj za službo in hotla zdej zjutri dokončat še ene malenkosti, pa mi sporočijo, da tega ne rabijo . Se mi včasih tudi zgodi, da skuham kosilo in potem mi moj pove, da je že drugje jedel. To res sovražim. sonček, a take da majo! Ni čudn če otroke ponoč more tlačijo. Pa zakaj otroci ponoči ne morejo spat? Moja se je danes ponoči zbudila in kako uro bi se ona kar režala. Sem ji dala punčko v roke in se delala da spim.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 8:09:15
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mal sem slabe volje. Včeraj sem do 10h zvečer delala nekaj za službo in hotla zdej zjutri dokončat še ene malenkosti, pa mi sporočijo, da tega ne rabijouser posted image . Se mi včasih tudi zgodi, da skuham kosilo in potem mi moj pove, da je že drugje jedel. To res sovražim. poznamo. Takrat sem pripravljena koga kar na gobec Pa zakaj otroci ponoči ne morejo spat? krtexx to se sprašujem že cela dva meseca . Sem mu pa včeraj nardila mleko od milupe za lahko noč, je popil okoli enih in je spal do petih...no skor do petih. (gre pa zelo zgodaj spat, ponavadi ob sedmih že čista koma in trdno spi)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 8:24:59
|
|
|
|
mimi30
|
ulla, ja pri takšnih padcih se pa ful ustrašiš ....sam, da je ula zdaj vredu...nejc je meni tud padel po stopnicah, ko je bil malo čez leto star ....sva šla k prijateljici rože zalivat in je stal pri unem delu stopnic, ki vodijo gor, jaz sem zaklenla stanovanje in kr naenkrat je že bil tam kjer se gre dol in zgrešil prvo stopnico....sva kr na urgenco šibala...čez nos je imel modro črto od stopnice...tam na urgenci se je pa on že smejal jaz pa cela presrana sonček, tiste izdelke sem pa zadnjič jaz tudi gledala in se čudila kdo to kupi....tolk ene temačnosti na enem mestu ....evo sem probala link prlimat, mogoč je pa ratal http://www.babiesrus.at/ Kaj je zdaj, kdaj bo zdaj srečanje? Jaz sem si avto zrihtala za ta petek, ampak kot sem rekla bi bila bolj pozna. Naslednji petek pa mi je đe predaleč. farfala, sej ta petek imamo v manjši zasedbi spoznavanje terena Se mi včasih tudi zgodi, da skuham kosilo in potem mi moj pove, da je že drugje jedel. To res sovražim. tole pa čist podpišem....povesim faco do podna včeraj zvečer likala kot nora ....še zdaj nisem gotova
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 8:25:10
|
|
|
|
mimi30
|
SREČANJE 11.9.2009 ob 10h MESTNI PARK CELJE - ULLA
- PLOHA
- BARBA
- JANCCI
- FARFALA
- MIMI
Pot: po avtocesti do Celje center; na izvozu levo in pol samo ravno čez tavžnt semaforjev, mimo železniške postaje (na levi), čez krožni promet z vodometom, čez mostek, desno in pol je park in parkirišče kr na levi SREČANJE 25.9.2009 ob 10h MESTNI PARK CELJE ??? - ULLA
- PLOHA
- BARBA
- ZVEZDICA
- SNIKOLINA
- MIMI
Ajd, babe napište se zdaj na en seznam.....pa če ne bote vse na unem za 26.-ega bom eno okol kepe (uršika dobr si to rekla ). V petek se lahk pa tud dobimo v manjšem številu (barba, da se bodo otroc mal uvedli ) in primernost lokacije preverimo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 8:29:05
|
|
|
|
mimi30
|
špela je začela ful mačka božat ...maček je pa odkar ga doseže kr alergijo fasal ....isto se je zgodilo, ko se je nejc začel plazit in smo pol mačka peljali k veterinarju in je reveža baje od stresa začela koža srbet in se je čohal kot nor ....tako, da danes gremo k veterinarju, da dobi inekcijo in se pozdravi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 9:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
a dej, mimi kajga mačka pa mate pol to sori, sam mn je smešno dobro jutro! jst sem že odkmetovala tasvoje zde pa ne vem...ven boma šla verjetn, sam čakam da se tamau zbudi.... ma jst sem tud včeri gruntala, če bi jo peljala k dohterju...pa če bla kje na glavi udarjena, al pa če bi ji iz nosa kri tekla, pol bi jo....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 9:53:32
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde jancci, hvala za kravo še mal, pa boš zasvojena barba se mi zdi je že not padla iz samga firbca in dolgčasa k se tle ni nč dogajal pa še materiala mi je zmanjkal in nisem mogla naprej šivat jancci - hvala za kravo Jst grem zdele v službo mal pogledat pa če mi bojo en kofe skuhal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 10:36:34
|
|
|
|
Jancci
|
Smrkam, kiham... že ene dva dni, pa nisem hotla jamrat.. sem rekla sej bo boljš.. pa ni!!! Pa glih zadnjič sva se z mojim šla kok let že nisem bila prehlajena!! Če do petka ne bo boljš naju ne bo, ker dvomim, da bi me ble vesele, da bi tam kihala??!! Tamala pa zaenkrat zgleda še OK. A se z mlekom to kej prenaša??? No pa itak me celo prešlata in če se zdej ne bo nalezla ne vem kdaj se bo?! Sm tok žalostna, ker sem vas res hotla vidt.. n osej mogoče pa še pridem k sebi. Samo povejte če me hočte oz. če bom kej nevarna?!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 11:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
A se z mlekom to kej prenaša? ne, je pa zaščitena...ker z mlekom dobi tvoja protitelesa, ki se tvorijo ob vsaki bolezni, ki jo ti pokasiraš ma dej si ono masko nabav pa prid sej te bomo za drugo mizo dale sedet
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 11:27:14
|
|
|
|
krtekxx
|
Ulla, Jancci, sam ta protitelesa po 6.mesecu ne delujejo več tako zanesljivo. Vsaj pri nas ne, itak mam vodo namest mleka. Sonček, a tako zal je ati...si končno pokazala, kar je zadnjič bilo samo na Lovrotovi majčki obljubljeno. Racmanke oz. druge pralne plenice: a jih še katera uporablja ali ste jih ukinile? Mi jih še uporabljamo, čeprav se mi zdi, da jo mal ovirajo pri različnih vajah, predvsem kar se tiče sedenja. Ne uporabljam pa notranjega vložka.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 11:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
krtekxx ni jih manj, je pa odvisno za kako bolezen se gre, oz. kaj si ti prebolela, kaka protitelesa imaš...za vodene koze je zaščite še nekje do pol leta po prenehanju dojenja. čeprov so tud izjeme, naša mimi recimo sam če se brita od fantov naleze, ti pa ne zboliš, pol ne more bit začitena, ker protiteles ni....to za te sezonske viroze itd... mi še uporabljamo racmanke, ja. kar semotorike tiče, brez skrbi, glih tk vse naštudirajo...mrbit res kej malga kasnej, sam pa tolk bl ziher... jst sem tamalga v koplnco zaprla zdele grem mim pa zaprev vrata pa nism vidla da je not....pol je pa že začel protestirat, jst sem pa glih šla gledat kje kake bedarije počne, k je taka tišina...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 11:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo, sem glih opazla da ma neo zgoraj desno enko zunaj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?