|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
8.9.2009 12:37:36   
Anonimen
zvezdica ob kolkih pa maš v petekuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
8.9.2009 12:41:48   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvezdica ob kolkih pa maš v petekuser posted image

11ih.  v vsakem primeru ne bi pršla ker dobiš ketonal, jast sem pa po ketonalu adijo pamet.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
8.9.2009 13:00:27   
uršika***
Dan.
No, pa sem spet tukaj, po krajšem premoru.
Jaz mam vsega že polno kapo. Ta moj dragi mož ga skoz nekaj serjeuser posted image
Dobil je neko okužbo, ki je po vsej verjetnosti nastala med operacijo križa in bakterije so se šele zdaj priplazle na plano zaradi ugodnih razmer. Nekaj so strašili z levkemijo, pa vsem mogočim s.r.anjem, ker je imel fulll slabo kri.  v glavnem spet sva bila z Alenom sama. potem je prišel po skor 14 dneh domov in mu je bilo še kar slabo, nič jest,.... sedaj se je pa stanje nekoliko umirilo. Upam da bo sedaj mir s tem!!!

Alen:
Zobki: 0user posted image
vstajanje ponoči: ne štejem več, sem že robotuser posted image
po laminatu se vozi v rikvercuser posted image
spi dopoldan eno uro, popoldan dveuser posted image
jemo še dvakrat zizo(ponoči in zjutraj), čez dan pa vse na žličko, edino zvečer flaško mleka z dodatkom Linotauser posted image

Jokamo: skoraj 0user posted image , ko ga zobeki matrajo bolj gode in stoka.

za nazaj ne morem brat.
pa sem spet zamudila svega i svašta. ma bom že nekak nadoknadila: ne bit hude, če bom kaj takega vprašala, kar ste že obdelaleuser posted image

MENSTRUACIJA:::
Teče mi kot nora! Ne boli me več, tako kot pred porodom, ampak lije ven kot iz škafa. do kdaj se naj bi to umirilo? A moram k G? Ima še katera tak problem? Zdaj je celo cel mesec nisem imela, prej pa kar na 14 dni.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
8.9.2009 13:02:13   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Puzanje:
http://www.mojvideo.com/video-vojaske-vaje/b0f6f55930c2b39f4b63

krtekxx, svetovna jeuser posted image ....obvlada v nulouser posted image

Se strinjam!!!! No, naš gre takole  nazaj, pa seveda ima veliko manj lasuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 679
8.9.2009 13:45:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Puzanje:

Se strinjam!!!! No, naš gre takole  nazaj, pa seveda ima veliko manj lasuser posted image

dobra je user posted image user posted image laske ma pa krasne!

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 680
8.9.2009 14:44:04   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Puzanje:

dobra je user posted image user posted image laske ma pa krasne!

Podpišem. Bravo!user posted image user posted image user posted image

Pri nas imamo zunaj 8 zobek!! user posted image Anže!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 681
8.9.2009 14:47:18   
mimi30

SREČANJE 11.9.2009 ob 10h

MESTNI PARK CELJE

1. ULLA
  2. PLOHA
  3. BARBA
  4. JANCCI
  5. MIMI
Pot: po avtocesti do Celje center; na izvozu levo in pol samo ravno čez tavžnt semaforjev, mimo železniške postaje (na levi), čez krožni promet z vodometom, čez mostek, desno in pol je park in parkirišče kr na levi

SREČANJE 26.9.2009 ob 10h

MESTNI PARK CELJE

1. ULLA
  2. PLOHA
  3. BARBA
  4. ZVEZDICA
  5. MIMI

Ajd, babe napište se zdaj na en seznam.....pa če ne bote vse na unem za 26.-ega bom eno okol kepe user posted image (uršika dobr si to reklauser posted image ). V petek se lahk pa tud dobimo v manjšem številu (barba, da se bodo otroc mal uvedliuser posted image ) in primernost lokacije preverimo.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 682
8.9.2009 14:48:38   
snikolina
Jst sm za 26.9. user posted image   user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 683
8.9.2009 14:48:57   
mimi30
aja, 26.-i je sobotauser posted image , ne bi rajš petekuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 684
8.9.2009 16:40:31   
Jancci
MIMI hvala za objavo podatkov!! Si pridna. user posted image

OK Khurde lahko sva sosede, če želiš. Ti bom poklikala, samo mi še 1x pošlji. Boš mela tako mirno kmetijo zraven, da niti ena muha ne bo od mene priletela. Boš lahko polže k meni nosila. Ti dovolim da celo mojo kmetijo popapcajo user posted image user posted image

Krtekxx dobra je!!! K en mali vojak! user posted image

Ploha moja je šla tud nazaj. Zdej gre pa že naprej. Bo šla tvoja tut! Ziher.

SREČANJE:
matr se zmišlujete.... user posted image jest pa že skos v nizkem štartu.. user posted image
Ploha pol če tebe ne bo, mene tud ne bo ,ker mi2 z meto rabiva osebnega šoferja user posted image
Samo če bo dež pa res nimamo kaj tam počet. Moja v naročju noče več bit. Bi samo še okol laufala. Imamo vsak dan ene dvoje hlače za prat!! V primeru dežja... a kakšen tuš planet imate tam v celju?? V KR imajo tako fino tepih po tleh, da otroci lahko šibajo naokol. Pa se lahko tam dobimo če bo dež??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.9.2009 16:48:57   
Ploha
jst 26 ne morm, mam točno ob 10 ginekologa user posted image

joke babe nooooo user posted image user posted image user posted image

ja prou pol midve z janci in meta2 (na kvadrat sm mislna) prideva v petek,...26. pa pridete štajerke al savinčanke al kva že v kranj v tuša k je jancci rekla, da je tak fajn tepih, to pr vs sigurn nimate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.9.2009 17:42:11   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

26. pa pridete štajerke al savinčanke al kva že v kranj v tuša k je jancci rekla, da je tak fajn tepih, to pr vs sigurn nimate user posted image user posted image user posted image

Jaaaa, če v petek ne morete, pa pol 26ega v KR!! user posted image user posted image user posted image Ulla bi ziher prišla! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 8.9.2009 17:43:21 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.9.2009 19:55:43   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

26. pa pridete štajerke al savinčanke al kva že v kranj v tuša k je jancci rekla, da je tak fajn tepih, to pr vs sigurn nimate user posted image user posted image user posted image

Jaaaa, če v petek ne morete, pa pol 26ega v KR!! user posted image user posted image user posted image Ulla bi ziher prišla! user posted image

Ja, mi2 komot prideva 26. v Kranj. Samo napotke morte dat kam točno pa uro in je to to.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.9.2009 20:22:07   
Anonimen
OK Khurde lahko sva sosede, če želiš.

jst tud, js tud!!!  user posted image

user posted image

mimi ja bolš bi blo, če bi bla ne-sobotauser posted image

kolk kompliciramouser posted image

joke babe nooooo

a veš da sm tk zavila z očmi, da se mi je ena zataknla in nism bla ziher, če jo bom še nazaj spravlauser posted image user posted image user posted image v mislih sem te že nazjalauser posted image

Ulla bi ziher prišla! user posted image

pa de se miljonkrt zgubimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
8.9.2009 20:28:45   
Ploha
jancci: js bi tud bla tvoja sosedica user posted image

ulla: bom pršla v petek 100%, razn če mi krava ne crkne, a bo kul?? ti pa mal premisl, kako se do kranja pride, pa sva zmenene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.9.2009 20:30:12   
Ploha

joke babe nooooo

a veš da sm tk zavila z očmi, da se mi je ena zataknla in nism bla ziher, če jo bom še nazaj spravlauser posted image user posted image user posted image v mislih sem te že nazjalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.9.2009 20:48:07   
Ploha
aja ulla sam 29. ga mam pa res, tko da za malo je blo touser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.9.2009 21:17:10   
Anonimen
he he, načeloma sm zauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
8.9.2009 21:43:43   
Anonimen
ja kam zabogasvetga ste pa spet vse mrknleuser posted image   ka pa ne pol človk druge, k krompir&co. okopava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
8.9.2009 21:50:34   
Ploha
ja jst sm kle, sprot mal ponavlam snov...pa kej povej, jst poslušma  user posted image user posted image to da maš privesek že vem, še kej novga user posted image ti boš tega svojga otroka čist nase prvezala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.9.2009 21:56:12   
Anonimen
zdej sm ga glih skenslala...pa fajn mu kovtr povsod zatlačla, da ma občutek da ga držimuser posted image user posted image ene 15 min bo mnde držalouser posted image

fak ej, dons se mi je ula po štengah zavalilauser posted image pridemo iz sprehoda, pa jst neota nesem, je spal, ula pa bi nej pač šla sama gor, kt zmeri...pa se je začela bunit, da nej jo nesem in ne gre sama itd., da nej neota nesem in še njo...pa rečem dobr, vsed se tule in počak, pridem pote. in se je na tretjo šteng vsedla, jst grem gor odložit tamauga, tacajt pa zaropota, adijo pamet...pa slišat je blo kt da se je čez cele štenge dol valila, sam iz tretje to ziher ni blo...sam čist iz vrha pa tud po moje ne, k pol bi ji blo kejuser posted image groza uglavnem, ni ji nič, ene same praskice nikjer, drla se je pa itak k zverina....pa k gre zmeri sama po štengah, pa ful je previdna, tak da sam boh ve ka je delala provzaprov, da se je obrnlauser posted image
mi kr slab rata, ko pomislim ka bi lohk blouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
8.9.2009 22:09:00   
Ploha

zdej sm ga glih skenslala...pa fajn mu kovtr povsod zatlačla, da ma občutek da ga držimuser posted image user posted image ene 15 min bo mnde držalouser posted image

fak ej, dons se mi je ula po štengah zavalilauser posted image pridemo iz sprehoda, pa jst neota nesem, je spal, ula pa bi nej pač šla sama gor, kt zmeri...pa se je začela bunit, da nej jo nesem in ne gre sama itd., da nej neota nesem in še njo...pa rečem dobr, vsed se tule in počak, pridem pote. in se je na tretjo šteng vsedla, jst grem gor odložit tamauga, tacajt pa zaropota, adijo pamet...pa slišat je blo kt da se je čez cele štenge dol valila, sam iz tretje to ziher ni blo...sam čist iz vrha pa tud po moje ne, k pol bi ji blo kejuser posted image groza uglavnem, ni ji nič, ene same praskice nikjer, drla se je pa itak k zverina....pa k gre zmeri sama po štengah, pa ful je previdna, tak da sam boh ve ka je delala provzaprov, da se je obrnlauser posted image
mi kr slab rata, ko pomislim ka bi lohk blouser posted image

user posted image user posted image o madona no, pol pa res fajn, da se je dobr izšlo, jst bi se požrla od skrbi, pa zdej ko je mal bolj aktivna, tud prbije v tla, pa mam zmer v mislih, če vaši "preživijo" bo pa tud moja user posted image pa se neham obremenjevat, sam to je težko,..pa pri tako velikih k je ula je pa še večji problem, ker loh splezajo kamr hočjo, sam učas jim kej ne rata in lah pikirajo iz nemogočih višin  in razmer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.9.2009 22:23:23   
Jancci
Jao meni.. vi sosede.. jest to nimam pojma. Khurde mi je vabilo poslala, al kaj in zdej imam že 3 sosede na neobdelani kmetiji. Tk oda vi kar klikajte, tok vam lohk uslugo nardim. Pa prej sem pol ene krave pošiljala okol al kaj?? A je kera kej dobila......FFFFAAAAKKKK ne, ne, ne ... spreminjam se v kmetico. Jest se res to ne grem. Lohka sem pa najboljša soseda! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.9.2009 22:25:39   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Jao meni.. vi sosede.. jest to nimam pojma. Khurde mi je vabilo poslala, al kaj in zdej imam že 3 sosede na neobdelani kmetiji. Tk oda vi kar klikajte, tok vam lohk uslugo nardim. Pa prej sem pol ene krave pošiljala okol al kaj?? A je kera kej dobila......FFFFAAAAKKKK ne, ne, ne ... spreminjam se v kmetico. Jest se res to ne grem. Lohka sem pa najboljša soseda! user posted image user posted image user posted image

jst sm ti tud vabilo poslala user posted image pa sej u bistvu krave nam lahko pošiljaš, ni ti treba kmetovat če nočš, sam darilo nam pa loh kdaj pa kdaj podariš user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.9.2009 22:26:07   
sonček33
Večer!

Kako ste?

Ulla luštne trenirke ... ko bom velika, jih bom tudi jaz sama zašila, samo ne vem komu, vnukom morda

mimi30 - v ikei sva kupovala malenkosti - varovala za robove, ograjo, da ne pade po stopnicah, slinčke, spalno vrečo, igračo (1), poličke ...

POl sva šla še v Kik in dobila žabice za zimske dni, nekaj majčk, spodnji del trenirke,nekaj pulovrčkov, bodije ...meni se zdi poceni pa itak takoj prerastejo, tako da če ne bo glih kvalitetno .... Imajo pa za punčke ful, za fantke pa bolj malo.

Krtekxx kakšna brzina ...bravo Brita

snikolina - Lovro tudi puzal ni, je kar direkt šel na kolena

spetko haval za info o temperturi na morju ..sej smo se odločili, da bomo kar od doma okol vandral, čimmanj vožbje, več mojih živcev bo ostalouser posted image

Zvezdica, a veš, da sem prov danes razmišljala, da vas moranmvprašat kaj vse jim kuhate.
Jaz  naslednje: pire+blitva mal na olju popražena
                        pire in bučke
                       polenta +korenje+bučke+por
                        juhice na 100načinov z mesom ali brez, zakuham pa kvinojo, riž, ajdo
                        ajda z zelenjavo
                        mlečni riž
                        ajda z melkom
                        polenta z mlekom

urška - želim vam, da se vse uredi in da končno mal zadihate -skupaj!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?