|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
9.9.2009 11:50:52   
uršika***
Živ žav.

Sem prečitala za nazaj. Vidim, da imate cele kolobocije s tem srečanjemuser posted image

Mene seveda ne bo- imam še vedno bolnika- je že boljše, vsaj toliko, da nekaj lahko poje. pa babe no, če mi je shujšal na 67kguser posted image user posted image user posted image Upam, da se mu spet kaj ne poslabša.

KIK- Ula meni je tudi zakon. V Krškem imamo novega in je - ne morem verjet prav lušten. Pa še dihaš lahko notri, ker večinoma so ti kiki tolk zadušljivi, da že zato niso privlačni. in trenirkice, puloverčki za zimo, žabice, bodiji- meni je vse super in tudi kvalitetno in luštkano, poceni, lepo se pere... v glavnem, jaz kupujem vse kar se da tam- za tamalga seveda, za sebe pa rajši niti ne gledam, ker mi je vseuser posted image - ali pa samo nisem imela do sedaj sreče.

Ali vaši malčki tudi tako nemirno spijo????
Alen se je danes ponoči tako jokal- ihtel v spanju, pa ne prvič, stalno ga nekaj meče. A se mu to sanja ali mu kaj v trebuščku ne odgovarja? Ali so to zobeki??? Potem se pa obrača pa vali na vse strani, poprek se uleže,...

Je pa jedel sedaj dve noči šele zjutraj ob 6user posted image user posted image (zvečer pa ob pol9) Upam, da tako tudi ostaneuser posted image
zobki:0user posted image

Grem pogledat svojega dragega, če mi ni spet kam v bolnico pobegnuuser posted image (ga skoz zezam, da ga bom kar privezala doma, da mi ga ne bo spet rešilec odpeljaluser posted image )

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.9.2009 11:59:42   
Anonimen
za tamalga seveda, za sebe pa rajši niti ne gledam, ker mi je vseuser posted image - ali pa samo nisem imela do sedaj sreče.

ja no, to pa je res, jst zase tud nič ne najdem tam..pa tud če blo že kej, da mi je všeč so pa taki ogromni modeli, ne vem za kake ženske je to delano ? jst si kr une ogromne matore predstavljamuser posted image jst, nizkopritlični štoflc tam notri nič najdemuser posted image aja, sem si pa ene kao boksarce zanč kupla za spat, pa so kul. res fajne. so XS, sam jst tud slučajno nimam XS rituser posted image

za tvojga dedcauser posted image user posted image nej ga neha srat...

(aja v petek ga pa mal v bolnco pel, sej mu nau hudga, k je navajen, ti pa na srečanje prit user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
9.9.2009 12:29:35   
sonček33
user posted image

user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.9.2009 12:34:50   
uršika***
(aja v petek ga pa mal v bolnco pel, sej mu nau hudga, k je navajen, ti pa na srečanje prit user posted image user posted image user posted image )

hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je reku, da si zlobnauser posted image , pa da ne gre več u bolnco, je vedno v sobi s kakšnimi starčki, ki ponoč štalo delajo, hodjo ven čez okna, lulajo v kot, eden je v 10 minutak pozabljal kdo je, kje je, kje je wc,
No, naj mu bo, te ne bom ubogala, Ula, nisem tak Ciril Zlobkouser posted image

A ti si tudi bolj pri tleh-jaz tudi. V majhnih flaškah je strupuser posted image

ja fajn za boksarce. jaz sem si par bodi majčk za dojenje kupla, k modrca nisem prenašala, pa so ble tolk plastičneuser posted image ne da se mi sploh kaj iskat med vsemi tistimi kupi cotja.

A boste kaj slikale na srečanju???? Dajte no, naj bo ena faca, pa ima s sabo digiča, pa potem naloži še za nas reve, ki bomo ostale doma. plissssss

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.9.2009 12:48:48   
Anonimen
uf, sm že mal cviknla da boš zamerla, k se iz bolezni kao norca delam, sam se mi je zdel pol, da si tak tip, k tud mal črni humor štekauser posted image user posted image

ja pol pa nč, pa doma bod...slikale pa menda bomo žeuser posted image

sončekuser posted image user posted image matr je frajerski dedcuser posted image

jst sm pa dala - khurde ne brat user posted image - pečt jagnjčka, pa ogromno zelenjave zravn...bom verjetno neotu dala tud  jagnetno dons, bom vidla kok bo...tist bolj iz sredine, če bo kul zanj, k okol so začimbe.

Neposredna povezava do sporočila: 730
9.9.2009 13:12:24   
Ploha
mmmmmmmmmmmmmmm ulla se mi sline cedijo user posted image ....no pri nas bo piščanc, pa tud ni tok slabo user posted image

ej jancci: ma da greš z mano, če ne pa skafander seboj uzem....user posted image

sonček: prou zanimivo ma frizurco! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.9.2009 13:15:31   
Jancci
Grem u lekarno po aspirine! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.9.2009 13:18:48   
abc123
Živjo punce!
Moram priznat, da vas berem že od januarja, pa se mi do zdej kr ni uspel pridružit debati. Skratka fajn vas je brat.
Tut jest mam doma eno januarčico (10. 1.) in se mava fajn. Zobka mava dva spodaj, sediva od 6 meseca, kobaca in puzava pa še ne.
Hotla sem vas sam pozdravt in povedat da mi je v veselje brat vaše debate (razen o kmetovanju user posted image ). Mi popestrite dneve in tko lohk mal videm kaj kej drugi januarčki delajo.

Fajn bodite, brala vas bom še naprej, občasno se vam pa mogoče spet mal pridružim in še jat kej pokomentiram.

LP

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.9.2009 13:19:56   
Anonimen
abc dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

pa brez pripomb čez kmetovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

iz kje pa si? ulet na srečanje v petekuser posted image

(odgovor članu abc123)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
9.9.2009 13:39:45   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

abc dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

pa brez pripomb čez kmetovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

iz kje pa si? ulet na srečanje v petekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

abc: Dobrodošla! Pa mal več napiši, še kej povej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.9.2009 14:13:29   
mimi30
abc, mestno dekle user posted image dobrodošlauser posted image

uršika, prijavi se za srečanje 25.9. (dokler je še placuser posted image ), do takrat bo pa mogoče pri dragemu že super stanje al te bo pa malo nateral naokol user posted image

a dej, mimi user posted image kajga mačka pa mate pol touser posted image sori, sam mn je smešnouser posted image

ti se kr smej....očitno je razvajenuser posted image , velikanski (9kg) maček....moj user posted image ga ima že itak polno kišto zaradi dlak, ki so vsepovsod....zdaj s tem čohanjem se je pa izpad še povečaluser posted image

Smrkam, kiham... že ene dva dni, pa nisem hotla jamrat.. sem rekla sej bo boljš.. pa ni!!! Pa glih zadnjič sva se z mojim šla kok let že nisem bila prehlajena!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jancci, pr nas na sestanku v vrtcu so včeraj rekli, da bodo za otroke v takšnem stanju eno posebno sobo zrihtal in bodo tam počakali dokler ne pridejo starši po njih (ukrepi prašičje gripe).....mi te bomo pa sam za sosednjo mizo posadili in malo bolj glasno govoriliuser posted image

včeraj pred sestankom vprašamo nejca kaj bo rekla vzgojiteljica, če jo vprašam, če vse pojeuser posted image ....in nejc, rekla bo ja....in pol če jo vprašamo, če ubogaš....nejc, hmmm ne bo se spomnilauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.9.2009 14:14:29   
khurde
sonček, fleten je, ful! user posted image

abc123, dobrodošla! kar večkrat se oglasi, če hočeš, si pa lah tut moja soseda na kmetiji user posted image user posted image user posted image

uršika, bogi tvoj dec, upam, da bo kmal bolje user posted image

jancci, ti se tut pozdrav

ulla, ja ti padci so kriza... jaz mam včas občutek, da bom enkrat skup zlezla ob tem otroku... tam pr opisu neota pa tut mojo not najdem... je k en mali rušilc user posted image

mimi, maček od naše stran beži oz. včas do nje pride, sam morm hit urgirat, k on se ob njo drgne, ona pa ponavad jezik ven user posted image

krtekxx, jaz še zmer uporabljam racmanke in jih tut še bom... mi je fajn, ker jo v bistvu na wc dajem in pol sam odpenjam pa zapenjam nazaj, pa bi jo mela sam v spodnjih hlačkah, sam imamo parket in se mi zdi zdele prehladno za malo rito

jst sm pa dala - khurde ne brat user posted image - pečt jagnjčka, pa ogromno zelenjave zravn...bom verjetno neotu dala tud jagnetno dons, bom vidla kok bo...tist bolj iz sredine, če bo kul zanj, k okol so začimbe.

nisem user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.9.2009 14:49:00   
Anonimen
nisem

še dobruser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
9.9.2009 15:26:02   
mimi30
sonček, fleten je, ful! user posted image

res je user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.9.2009 15:41:54   
Ploha
mimi: ZS imaš  user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.9.2009 16:20:40   
ronja
Ali vaši malčki tudi tako nemirno spijo????

joj, ne praši! Zadnje tri dni je ko da ni noči! Sem mislila, da je to od vrnitve domov iz morja... MOgoče tudi od vremena, glede na to, da očitno nista edini...

Neposredna povezava do sporočila: 741
9.9.2009 17:28:50   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Smrkam, kiham... že ene dva dni, pa nisem hotla jamrat.. sem rekla sej bo boljš.. pa ni!!! Pa glih zadnjič sva se z mojim šla kok let že nisem bila prehlajena!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če do petka ne bo boljš naju ne bo, ker dvomim, da bi me ble vesele, da bi tam kihala??!!
Tamala pa zaenkrat zgleda še OK. A se z mlekom to kej prenaša??? No pa itak me celo prešlata in če se zdej ne bo nalezla ne vem kdaj se bo?! user posted image user posted image

Sm tok žalostna, ker sem vas res hotla vidt.. n osej mogoče pa še pridem k sebi. Samo povejte če me hočte oz. če bom kej nevarna?!

ej Jancci jst sm lih taka, pa Tine tud, tko da naju v petek ne bo. Tok sem pa gorenjka, da ne bom pelala bacilov zastonj v CE.user posted image user posted image user posted image Pa Tineta tud ne bom pustila jutr cepit k je res čist zabasan.user posted image

Grem ležat ... sm čist crknenauser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.9.2009 17:39:36   
Ploha
no pol pa mene tud nau user posted image pol pa 26 oz.25 kokr se boste/bomo zmenle...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.9.2009 18:36:36   
Zvezdica

no evo, sem glih opazla da ma neo zgoraj desno enko zunajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 18:37:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
9.9.2009 18:39:09   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Grem u lekarno po aspirine! user posted image

draga moja jancci, LEKADOL+C ZAKON!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš čimprej k rožca. Jast pa kašljamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.9.2009 18:41:34   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

user posted image

z eno besedo lepotecuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.9.2009 18:41:39   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

ojla,

a že kar na 3 delu smo?user posted image Ja dobre ste ni kaj.

Mi smo že nazaj, je pa Oskar dobil peto bolezen, tako da naju tudi ne bo na srečanje. Zdaj ima take spuščajčke po telesu zgleda grozno, dva dneva je bilo vročine. Imamo v petek spet kontrolo pri P.

Na srečanje bi prišla 25 oz. 26.

V glavnem mene tukaj v Lj ful zebe, tak preskok z vročine na ta mraz je kar hud.
Tudi jaz kiham in smrkam zaradi tega.

Na morju smo dobili še en zobek, imamo jih 8. Pa mama zna že zelo lepo rečt.

o niia WB. Mene je tud zvil ko smo dam prišli iz 33 na minus bemti.
Oskarju user posted image user posted image user posted image user posted image pa upam, da se kmalu kaj vidiva.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 18:45:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
9.9.2009 19:25:44   
Anonimen
evo mimi, pa boma spet sameuser posted image user posted image sma si usojene zgleda user posted image  user posted image

niia WB...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?