Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zdej sm ga glih skenslala...pa fajn mu kovtr povsod zatlačla, da ma občutek da ga držim ene 15 min bo mnde držalo fak ej, dons se mi je ula po štengah zavalila pridemo iz sprehoda, pa jst neota nesem, je spal, ula pa bi nej pač šla sama gor, kt zmeri...pa se je začela bunit, da nej jo nesem in ne gre sama itd., da nej neota nesem in še njo...pa rečem dobr, vsed se tule in počak, pridem pote. in se je na tretjo šteng vsedla, jst grem gor odložit tamauga, tacajt pa zaropota, adijo pamet...pa slišat je blo kt da se je čez cele štenge dol valila, sam iz tretje to ziher ni blo...sam čist iz vrha pa tud po moje ne, k pol bi ji blo kej groza uglavnem, ni ji nič, ene same praskice nikjer, drla se je pa itak k zverina....pa k gre zmeri sama po štengah, pa ful je previdna, tak da sam boh ve ka je delala provzaprov, da se je obrnla mi kr slab rata, ko pomislim ka bi lohk blo o madona no, pol pa res fajn, da se je dobr izšlo, jst bi se požrla od skrbi, pa zdej ko je mal bolj aktivna, tud prbije v tla, pa mam zmer v mislih, če vaši "preživijo" bo pa tud moja pa se neham obremenjevat, sam to je težko,..pa pri tako velikih k je ula je pa še večji problem, ker loh splezajo kamr hočjo, sam učas jim kej ne rata in lah pikirajo iz nemogočih višin in razmer
|