|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
9.9.2009 9:03:26   
itata
jutro,
dolenjka: sej lahk mož svoje bandite tud ven spustiuser posted image drugač pa spanje do 7h je zakon verjemi meni, ki to redko kdaj doživim... naš je šel včeraj ob 20h spat, kar zgleda, da se ga bo "prijelo", ampak ob 6h je bil že auf. mene to sicer ne moti, ker grem itak v službo najkasneje ob 7h (no zdej ne, ko je uvajanje in hodim ob 8h)... ni mi pa jasno kaj dela tara vmes pol ure sama v postli? naš bi znoru, če bi ga tkole pustila oz bi tok jokal al pa težil, da ga itak ne bi mogla pustit tam ležat. si sploh ne predstavljamuser posted image
buči: zih nas neki na foro mečeš... kaj maš nov računalnik? avto? najljubšega učencauser posted image
meti: ja sej kje piše, da morš pa prec še enga naštimat... mal še tkole uživaš pa je še zmer dost cajta, pa še janez bo velik dost, da ti bo že kej "pomagal"user posted image

spanje je blo dons mal bolš. sam okol 2h je imel neke težave. mal se je zbudu in mal popil in spal dalje. tko da sem se mal spočila. verjetno se več zbuja zdej tudi zarad tega uvajanja v vrtec.
danes spet dretje, ko sem ga tja prinesla, ampak čim se vrata za mojo ta zadnjo zaprejo, mir. kot da ni blo nič. sam mene hoče prepričat, da naj ostanem al kaj naj si mislim... mah uganka mi bo tole ostal. ko se vrata zaprejo, pa kot da ni ničuser posted image sam pobere mi pa kar nekaj energije moram rečt.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.9.2009 9:06:10   
Stipe air force
Jutroooooooo user posted image

Ne bom nic jamral ker je super.... user posted image  Vstal sem 5.45 user posted image , ob 6.15 startal proti Cerkljama uz Krku user posted image , se eno uro vozil do ke user posted image , imel ze prvi sestanek user posted image , zdaj pa pijem kavo user posted image ....

Inja, tudi tebi dobro jutro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

Cestitke Pini za 4800 in Februarki ker ne jamra user posted image  user posted image  user posted image .... ter Buci na tafrisnemu.... user posted image .... ter Bemby in Blazi.... ker sta pac tu nekje.... seveda tudi Itati.... in ostalim k komaj cakajo da zacnemo kaksno "jamranje" user posted image  user posted image  user posted image ...

PS: tko da veste Ella je tu negdje !!!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.9.2009 9:13:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

kako pa ti to veš user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.9.2009 9:17:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
dolenjka: sej lahk mož svoje bandite tud ven spustiuser posted image drugač pa spanje do 7h je zakon verjemi meni, ki to redko kdaj doživim... naš je šel včeraj ob 20h spat, kar zgleda, da se ga bo "prijelo", ampak ob 6h je bil že auf. mene to sicer ne moti, ker grem itak v službo najkasneje ob 7h (no zdej ne, ko je uvajanje in hodim ob 8h)... ni mi pa jasno kaj dela tara vmes pol ure sama v postli? naš bi znoru, če bi ga tkole pustila oz bi tok jokal al pa težil, da ga itak ne bi mogla pustit tam ležat. si sploh ne predstavljamuser posted image

o ne Itata, neki na pol se pa men ne da, ker pol res ni tko kot bi mogl bit, sej smo trpežni in bo teden hitr naokol pa bomo začel not prinašat user posted image

Spanje do 7h je zakon za tiste, ki niso vajene spat do 7.30 al pa 8h user posted image  Drugač je pa Tara zelo pridna ko se zbudi. Eno zapoje, pa obnovi vso besedišče ki ga pozna in tako. Pa mal se po postli sprehodi user posted image  Nobenega dretja ni user posted image  

Zdej bom pa zajtrkovala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.9.2009 9:19:47   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

CIA worksuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.9.2009 9:19:55   
Stipe air force

....pa ja poznajem tu zensku, bre.... znam da nas bre gleda..... i cita... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.9.2009 9:23:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

u kaka ritka user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
9.9.2009 10:06:32   
pina-1

moje pobožne željeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
9.9.2009 10:14:02   
Stipe air force

Pina, s' to ti na LOGO slikci...? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
9.9.2009 10:16:58   
pina-1

Pina, s' to ti na LOGO slikci...? user posted image

NE POVEM!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2135
9.9.2009 10:19:00   
itata
dolenjka: ja le glej, da ne boš zdej res pustila stipeta "na suhem" do 1.11., vsaj zadnje 2 tedna, da bo mal akcijeuser posted image men je rekla, da so se mi spodnje sobane zato tok časa postavljale nazaj v prejšnje stanje, ker je bil tko hitr porod. se na hitr raztegne pa rab sto let, da gre nazaj. če se pa vse lepo počasi odvija in razteguje, gre pa tud velik hitrej nazaj... tko je strokovnjakinja povedala.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
9.9.2009 10:31:29   
Janey
dan
kako ste pridni in lepo čvekateuser posted image user posted image
jaz sem čist auf zarad tega vrtca, jaka zelo slabo prenaša to spremembo, joka tudi popoldan, je brezvoljen, se sploh ne smeji, drugi otrok vglavnem. sem že čisto na tleh po 2 tednihuser posted image user posted image user posted image

nosečke še malo pa bomo stiskali pestke ha? se veselim z vamiuser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
9.9.2009 10:33:56   
pina-1

dolenjka: ja le glej, da ne boš zdej res pustila stipeta "na suhem" do 1.11., vsaj zadnje 2 tedna, da bo mal akcijeuser posted image men je rekla, da so se mi spodnje sobane zato tok časa postavljale nazaj v prejšnje stanje, ker je bil tko hitr porod. se na hitr raztegne pa rab sto let, da gre nazaj. če se pa vse lepo počasi odvija in razteguje, gre pa tud velik hitrej nazaj... tko je strokovnjakinja povedala.

jah to bo pa držalo itata.
meni je g. Pino lepo pripravu teren in ana je kar skočila ven. Pa tudi pol smo kar hitro nadaljevali, tam kjer smo ostali pred porodom..
zato: go dolenjka go! go stipe go!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
9.9.2009 10:36:48   
nizy
dan,

vidim , da se ful dogaja,... jaz pa nimam časa za pisat , berem pa tako kot inja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
9.9.2009 10:39:43   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dan,

vidim , da se ful dogaja,... jaz pa nimam časa za pisat , berem pa tako kot inja user posted image user posted image user posted image

....ma ti si amaterka za Injo... ona je izkusena profesionalka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....

rajs se kej napis... user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
9.9.2009 10:39:51   
MetiLu
Dan!

U kok ste razpoloženi dones user posted image

Pri nas je pa zjutraj tko, da tamal lagano vstane ob 6.40 najkasnej, se skobaca iz postle, ker pač zdej lahko sam vstane, gre v dnevno sobo, se usede na sedežno in čaka, da Ti-Ti-je /telebutlne prižgem user posted image   sam zdej se še kar ok naspimo, mal nas ponoči boli, ker zobki ven butajo, samo bo tud to minilo ...

Itata, men so se sobane dolg raztegovale, pa je mel tamal tok velko glavo, da me je čist raztrgal, pa še rezali so me, pa sem bla tako grdo zašita, da se res nekaj mesecev nisem skup sestavila user posted image  user posted image  sem mislila, da nikol ne bo več kot je bilo, pa se je k sreči vse poštimalo user posted image  glede drugega user posted image  imaš prav, sam prevelike razlike pa tud ne bi imela, pa bolj kot bom začela uživat, težje se bom odločila še za enega. Raste pa ta ideja na mojem zeljniku, me noben ne sili oz. prepričuje v to user posted image  moja okolica je skoraj prepričana, da sploh ne bom mela več otrok, ker pač dajem tak vtis user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka, a boš zdej tud epiduralno vzela al boš probala it naravno? Se spomnim, kako si mela v prvo ful dobro izkušnjo z njo... jaz naslednjič definitvno razmišljam v tej smeri user posted image

Kaj pa ti Februarka? Punce, ste kar pogumne! Sej ne da bi hotla težit, sam mene bi bilo zdele kar strah it rodit, ker tako zelo pa še nisem pozabila, kako je bilo user posted image  user posted image

Nč, grem delat, dones sem zjutraj, pa grem pol po tamalčka v varstvo, pol greva pa v Hoferja... Lubeka do petka ne bo, ker ima dones popoldanski šiht - fuzbal- potem gre pa za dva dni na morje, se grejo mal s čolnom gonit, pa smučat, pa tuba, pa te zadevšne ... tako da sva z Janezom sama, sam ne bom nič jambrala, ker se bova že po svoje zabavala user posted image  v petek greva pa z mojim na večerjico, da mal zapijeva roj. dan, pa da greva spet sama malo ven user posted image

Zdej pa res ... včeraj mi je bilo malo dolgčas na šihtu, danes imam pa kar neki dela pred sabo ... grem € služit user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 9.9.2009 10:42:01 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
9.9.2009 10:48:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjka, a boš zdej tud epiduralno vzela al boš probala it naravno? Se spomnim, kako si mela v prvo ful dobro izkušnjo z njo... jaz naslednjič definitvno razmišljam v tej smeri user posted image

Ne, tko kot prvič, jo bom tut zdaj vzela, če bo le cajt in ne bo šlo prehitro - se ne bom nič pogumne delala, če mi stroka omogoča da "uživam" user posted image  user posted image  user posted image

Sej veš kaj je naravno - počepnit pri grmu in rodit, tega pa se res ne bom šla user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
9.9.2009 11:14:10   
Februarka08
Samo da odgovorim...
Meti, jaz sem šla 1. brez vsega, zdaj tudi upam na to. Kaj drugega kot kakšne protibolečinske inekcije mi itak ne bodo mogli dat, ker epiduralne se ne grem, Ultive pa ni več v KRuser posted image tako da... upam na to, da bo kot v 1.user posted image
Itata, glede na to, kaj si napisala, mi je vse jasno... glede raztezanja prej in potemuser posted image sem bila živi primer za to.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
9.9.2009 11:29:59   
pina-1
Nosečke, v drugo gre laže in hitreje. So spodnje sobane bolj razštelane...user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
9.9.2009 11:37:28   
Stipe air force
....o, Februarka..... daaaaaaaaaaan user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.9.2009 11:59:22   
itata
stipe ti bi se nam pa lahk kej "zahvalu" kdaj k tkole za tvoje user posted image akcije "skrbimo"user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.9.2009 12:01:32   
itata
janey: štala tole. jakob se dere "samo", ko ga oddam v vrtec in ko se peljeva tja - to je pa na srečo sam 3 min. pol pa takoj neha, ko grem. tko da mislim, da hoče sam mene prepričat, da naj tam ostanem al pa ga ne pustim, ampak ko vidi, da ga ne bom, pa takoj neha. tud je rekla, da je bil včeraj cel dan čist ok. sam mi je že to 10 min ga poslušat čist tu mač. tko da gruntam, da ga jutri ali v pet moj pelje, da vidim, če bo kej bolšuser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.9.2009 12:24:10   
MetiLu

Nosečke, v drugo gre laže in hitreje. So spodnje sobane bolj razštelane...user posted image

ojoj, kakšna bom pa potem po drugem user posted image  user posted image  user posted image  že zdej ni več tko ozko kot je bilo prej user posted image   ojojojojojjjjjj

Dolenjka, v bistvu maš prov user posted image  sam naslednjič se jaz do 10cm sploh ne uležem na postlo user posted image  user posted image

Itata, pomojem ti hoče sine sam pokazat, da protestira, ker mora bit v vrtcu, v bistvu mu je pa tam čist super user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.9.2009 12:49:41   
Stipe air force

stipe ti bi se nam pa lahk kej "zahvalu" kdaj k tkole za tvoje user posted image akcije "skrbimo"user posted image user posted image user posted image

......v naprej hvala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.9.2009 12:51:31   
itata
meti: točn to ga mam tud jaz na sumu...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......