MetiLu
|
Dan! U kok ste razpoloženi dones Pri nas je pa zjutraj tko, da tamal lagano vstane ob 6.40 najkasnej, se skobaca iz postle, ker pač zdej lahko sam vstane, gre v dnevno sobo, se usede na sedežno in čaka, da Ti-Ti-je /telebutlne prižgem sam zdej se še kar ok naspimo, mal nas ponoči boli, ker zobki ven butajo, samo bo tud to minilo ... Itata, men so se sobane dolg raztegovale, pa je mel tamal tok velko glavo, da me je čist raztrgal, pa še rezali so me, pa sem bla tako grdo zašita, da se res nekaj mesecev nisem skup sestavila sem mislila, da nikol ne bo več kot je bilo, pa se je k sreči vse poštimalo glede drugega imaš prav, sam prevelike razlike pa tud ne bi imela, pa bolj kot bom začela uživat, težje se bom odločila še za enega. Raste pa ta ideja na mojem zeljniku, me noben ne sili oz. prepričuje v to moja okolica je skoraj prepričana, da sploh ne bom mela več otrok, ker pač dajem tak vtis Dolenjka, a boš zdej tud epiduralno vzela al boš probala it naravno? Se spomnim, kako si mela v prvo ful dobro izkušnjo z njo... jaz naslednjič definitvno razmišljam v tej smeri Kaj pa ti Februarka? Punce, ste kar pogumne! Sej ne da bi hotla težit, sam mene bi bilo zdele kar strah it rodit, ker tako zelo pa še nisem pozabila, kako je bilo Nč, grem delat, dones sem zjutraj, pa grem pol po tamalčka v varstvo, pol greva pa v Hoferja... Lubeka do petka ne bo, ker ima dones popoldanski šiht - fuzbal- potem gre pa za dva dni na morje, se grejo mal s čolnom gonit, pa smučat, pa tuba, pa te zadevšne ... tako da sva z Janezom sama, sam ne bom nič jambrala, ker se bova že po svoje zabavala v petek greva pa z mojim na večerjico, da mal zapijeva roj. dan, pa da greva spet sama malo ven Zdej pa res ... včeraj mi je bilo malo dolgčas na šihtu, danes imam pa kar neki dela pred sabo ... grem € služit
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 9.9.2009 10:42:01 >