MetiLu
|
Dan! mater čvekate dones, vas komaj dohajam... Sem v službi in delovnega elena, sem malo z mojim klepetala in bajebo danes naredil lazanjo, tako da mi ne bo treba kuhat, ko pridem iz službe Vidim, da mate spet v programu pri nas se je vse popravilo po 9. mesecu, ko so me nehali šivi bolet, tako da v drugo se o manj kot epiduralni sploh ne pogovarjam, ker še enkrat ne grem čez take muke, sploh ker tadrug najbrž ne bo nč dost manjši od prvega mamo take gene očitno, jaz sem bila tud ogromen dojenček v glavnem, upam, da bo drug porod lažji, pa da se mi spodnje sobane prej sestavijo, ker sem mela kar krizo ... Na drugem bomo pa najbrž naslednje leto začel delat zaenkrat samo vežbamo Kar se pa mirence tiče, men je tud zakon sicer imam jaz že drugo, ker mije prvo ven vrglo, samo ni bilo hujših nadlog, pacala se mi je 2 meseca, od takrat pa nič več, mam samo 1-2 dni, pa še to je bil rjav izcedek, kot tako, da je zakon Naš mulček že spet 2 noči neki žurira Sam je lubek tok zlat, da mi pusti spat in on vstane in gre k njemu v sobico sem že malo gledala, kako bi mu naredila sobico po meri, samo malo še čakam, če se bo slučajno našla možnost, da se v roku 1-2 let selimo, pol mi je brezveze zdej tukaj neki urejat ... bomo videli Mamo pa zdej prenosno ograjico za posteljico viška, ker sem malo drugače preuredila posteljico in je ne rabimo, če bi jo katera kupila prodam za 15€, nova je bila 30€ znižana na 20€, rabljena je bila 3 noči je pa taka z mrežico v svetlo modri barvi, znamka Lemi. Nč, grem še mal delat, danes sem do 18.00, pa da bo popoldan hitreje minil ...