|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
8.9.2009 15:31:56   
gorenka
Evo mene s pregleda, naš user posted image težek 2100g in lepo razvit, tut ni nobenih znakov okužbe s toxo. yeeeeeuser posted image user posted image
Mi je pa med UZ u sekundi tko slabo pršlo da sm se komej še na bok zvalila da me ni čist zmankalo...se je user posted image zgleda ravno tako ulegel da me zmankvat začelo...no sej hb je bil g. zravn, ampak je blo tko hitr vse da sm bla čist presenečena...

Sm pa dons dobila tut odločbo od zzzs da sem do porodniške na bolniški. user posted image No lepo da lahko zaključim s tole birokracijo.user posted image Tko da sm prou dobre volje kljub neprespani noči.

Štefy & katrin - držta se punce! Tadej pa kr tko naprej merkej mamico, bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Karmen - no vidš, pa bo počas!user posted image

Otroški bazar je na gospodarcu od tega četrtka do nedelje.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
8.9.2009 16:03:38   
pinky girll
Meliitak- tudi midva sva v najmenu te nalepke se zlahka odlepijo in ne pustijo sledi. tako, da jih lahko poljubno prestavljaš.user posted image Sicer je tudi najino stanovanje malo, sva kotiček uredila kar v splanici.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
8.9.2009 16:05:40   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Danes sem dobila papire iz CSD, porodniško pa imam od
4.9. do 17.12.09, torej za 105 dni - JE TO TAKO PRAV?
- Kaj pol pa spet podaljšamo ALI KAKO?
- Pa piše samo bruto znesek, kako si preračunam v neto?

Prav enake težave imam jaz tudi. Očitno ti potem kasneje pošljejo še eno odločbo, ker sem dobila enako kot ti. Samo jaz sem na vlogi označila porodniški dopust in dopust za nego in varstvo. Aja, jaz sem nekaj sicer preračunavala bruto v neto, samo nisem ziher, da je ok.

Emilly ravno danes nam je v materinski šoli razlagala o teh kremicah. Rekla je, da so vse nekje iste po kakovosti. Razlika je edino, ali jih je treba pred dojenjem obrisati ali ne. Boljše je, da jih ni treba, da ne drgneš nadraženih bradavic po nepotrebnem.

Vidim, da ste že kar dosti podatkov za tabelo napisale. Mislim, da mi bo danes zvečer uspelo popraviti in dopolniti.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
8.9.2009 16:14:29   
Anonimen
Zdravo,

tudi jaz sem dans iz  UZ pregleda, z malim je vse OK, pri meni je pa ugotovila, da imam skrajšn maternični vrat in zato sem dobila injekcijo Flosteron za hitrejše razvijanje pljučk, jutri pa dobim še ta drugo. In baje bomo prej sprožili porod.... ojej me je kar mal zvil, no pa važno je da je z malim vse OK......

Glede odločbe iz CSD-ja pa sem tudi jaz dobila samo za 105 dni, zgleda da bomo dobile potem še za naprej odločbo.

Nič en lep pozdravček od naju user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
8.9.2009 16:18:30   
boob
jst sm se pa zdej mal pomirla. . . že od učerej zvečer me neki zvija pa krči pa bolečine v križu, pa zelo slabo se počuti. . . uglavnem spet neprespana noč. Zjutrej se je pa mal umirilo, ampak me trebuh še kr boli.. . moja G naj bi danes delala popoldan in jo kličem, . . no baje je ta tedn ni (drgač dela pa samo tork in četrtek), kdo jo pa nadomešča NIHČE. . ker tam je sam še en G in ta dela v čet. No in povem tej teti k se oglasla na tel kaj in kako in kaj naj nrdim. . . in seveda naj grem na urgenco, sam nevem če sm za na urgenco. . .pa še sploh napotnice mi ni dala za v P. .. aaaaaaaaaaaaaaaa kr popiz.... bi, pa koga za vrat primla.

Štefy upam da bo vse ok user posted image user posted image

katrin mogoče ti prideva delat družbo z Štefy user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
8.9.2009 16:25:13   
Anonimen
štefy, katrin ... gud lak, držta se

Jst sm pa zdj pršla iz P. Mam rjavkasto rdeč izcedek in ker je G že zaklučla za dons sm šla v P. Je pa tko da sm dubla eno vaginalno kremo, pa rekla je da sm 1 cm odprta, pa da mam zmehčan maternični vrat al kaj, ne vem. Pa da nj bom pozorna na dogajanje, ker je možnost, da bo prej.
Me je pa moj pelu na sladoled, k Žabarju. NJAMI user posted image

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
8.9.2009 16:28:51   
Aniiita
Boob, Štefy-pa kaj zdaj to? Ne se začet tako na veliko hecat!
Mene je trebuh prejšnji teden tudi nekaj matral..pa se je potem izkazalo, da je bilo nekaj črevesnega..morda pa kaj razsaja? user posted image

Vama želim, da bi bilo vse super. user posted image

Februarka, ja ravno zaradi tega joka ostalih, sem potem pomislila, da bi bila v nadstandarni sobi, kjer si sam in tako ne motiš drugih..ne drugi tebe.. Ma ja, bom videla to še sproti..

Se bom pa zelo potrudila jo imet pri sebi (če druge lahko, kjer pač ni te možnosti, nevem zakaj ne bi tudi jaz..)..če sedaj pomislim, da bi jo dala tja nekam proč, mi kr nekako ne gre..takrat bom pa pomoje še bolj v čustvenem stanju..

Rozilu- greš v Postojno rodit? Kdaj imaš pa rok? Morda bomo istočasno user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
8.9.2009 17:29:17   
Anonimen
Ja pa punce kaj je sedaj to, še prejšni teden lepo mir, sedaj pa vse nekaj špika, odprte...je res že naš čas ??

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
8.9.2009 17:32:39   
malaMravljica
joj cveke, ni sans da vas preberem.

Katrin, tebi en pozdravcek v bolnico, pa vidim, da ti ni hudega. NE sekiraj se, dohtarji ze vejo kaj delajo, pa vedno si pod nadzorom, vse bo ok.

Stefy, jooj pa ne na varstvo gledat sedaj, ce si tako slaba takoj v bolnico, saj so otroci ze precej veliki, bodo ze poskrbeli zase preden pride kdo v varstvo.

Pa obe sobico na slikcah sta tako lepi. Pri meni se vedno nic od nic. Baje da moj mizar zacne delat naslednji teden user posted image  in potem bo delovisce v stanovanju ravno takrat, ko pridem iz bolnice, bomo namrec prenavljali 2 sobi. Super zame kaj.

In hvala vsem za pohvalo prstanckov. Imam pa belo in rdece zlato, pa mal so mi prstki zatekli in ce ga kmalu ne dam dol ga nikoli vec ne dobim dol. Sam mi je tko lep, nocem ga dol dat noo.

Karmen, kaj ti imas ze eno steno ploscic, ma vidis pa gre naprej, bravo!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
8.9.2009 17:48:07   
Anonimen
Joj jaz sem pa spet neki hruške prala in spet me je začel vse srbeti po rokah, s tem da so se mi naredile še majhne pikice. To že 3x danes ( namažem z ognjičem in potem izgine v 30 min.). Kaj je zdaj s tem srbenjem, upam, da ni še kaj z jetri narobe ?user posted image Ima katera kakšne težave s srbenjem po rokah ? Trenutno po rokah, ponoči me je pa po nogah na L in D na istih mestih, ampak se zdržim ne praskam.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
8.9.2009 18:00:03   
katrin***
Čer punce user posted image

ne serte ga no s tem špikanjem pa odpiranjem, k definitivno še za nobeno ni cajt da gre - tut zame ne, ampak js sm itak že cel življenje poseben primerekuser posted image user posted image user posted image user posted image  Res ne se hecat, k ne vem kam bi vas dal tle na oddelku, k je vse polnouser posted image  Dons so jih 9 sprejel od tega 4 takoj v porodno - je bil kr žur do 11h dopoldne, zdej je pa mal mir.

boob...dej pejt se nekam pokazat, najbolš da prideš v P pa bodo že neki zgruntal. Sej lohk tut brez napotnice prideš veš, samo materinsko mej s sabo pa dol v sprejemni poveš kva te muči, pa te bodo verjetn kam poslal na pregled al pa not obdržal - ne vem, pojma nimam. Js bi bla definitivno bolj pomirjena, če bi nekam se šla pokazat, kot pa tkole na svojga G čakat k ga niuser posted image  Sej družbo mi lahko delaš tlele, sam da nouš prej rodila k jsuser posted image user posted image user posted image  Sm pred pol urce na hodniku srečala sošolko s srednje šole k mam tut okobra rok pa sva se sam smejat začele - tko da sva zdej obe tle - noro! Pa če še ti prideš, pa sej se mi bo še zmešal, bo glih tko zgledal pol al pa če sm domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
K zveš kej novga sporoči, do takrat pa se drži, ni še tvoj cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image
štefy...drži se! Tadej pa svaka ti čast da takole lepo skrbite za mamicouser posted image user posted image user posted image

odtekanje plodovnice...nism mela nobenega namena strašit s tem, pač pri meni je taka situacija. Lahko da pri vas to res pomeni samo izcedek in nič drugega in je vse o.k.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
8.9.2009 19:29:59   
LINDI
ŠTEFY lepo,da imaš tako pridnega sina,jaz bi vas kar vse napokal v avto in odpeljala v porodnišnico,če bi bila blizu doma,ne matraj se in čimprej se pojdi pokazati tjauser posted image user posted image user posted image user posted image
KATRIN me veseli,da so novičke dobre ti samo pridno čičaj in čakajuser posted image
majchy a zdaj pa še tiuser posted image vedno bolj me bo strah,če se boste tako pridno odpiraleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
8.9.2009 19:38:58   
štefy
evo mene sem malo vstala iz postelje ker me že vse boli.Ampak ko sem pokonci mam take krče med nogami da ni za nikamor.Tako da grem raje kar nazaj ležat, kako lepe sobe imate user posted image upam da se čimprej vse poštima pa se še slišimo ČAOuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
8.9.2009 20:16:01   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita
Rozilu- greš v Postojno rodit? Kdaj imaš pa rok? Morda bomo istočasno user posted image

Ja mogoče res grem, ker je ravno vmes med starim in novim domom user posted image . Nisem pa še odločena.
Rok pa imam na isti dan kot ti, mogoče bova pa skupaj v porodni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
8.9.2009 20:49:39   
Februarka08
Čer.

Mi2 sva bla še v zadnjem šopingu, zdaj smo pomoje kompletniuser posted image sem dobla en fleten kombinezonček in kompletek, bom prilepila slikceuser posted image Ja, ful lepe kotičke imate za user posted image user posted image user posted image
Joj, kaj je zdaj to eno špikanje in ne vem kaj??user posted image No, jaz sem bila tudi v 1. 1cm odprta cel mesec prej, pa zmehčan MV, tako da to nič ne pomeni prav (se meni zdiuser posted image ) ker sem rodila čez PDP.
Odtekanje plodovnice - tud jaz mam občutek kdaj, ker je skoz nekaj mokro, pa ne vem ali je bel tok ali kaj... no, na zadnjem pregledu je blo plodovnice baje dost, čez 1 teden mam spet pregled, pa bom kar rekla naj pogleda...
Meni se pa ravno user posted image tako razteguje, da me že vse prav boli... je zgleda večerja prišla do njegauser posted image sem si nardila prav dobro solatko (paprika, paradižnik in mozarelauser posted image ) sem bla prav vesela da sem nekaj zdravega pojedlauser posted image

Evo, zdaj pa še slikice:
Kapica in copatkiuser posted image
user posted image

Kompletekuser posted image
user posted image

Pajacek (medvedekuser posted image )
user posted image

Pa še ena lepa dekicauser posted image
user posted image

Itak pa vse v nevtralni barviuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
8.9.2009 20:51:22   
karmen b
Čer punce.... kopalnica lepo napreduje, vendar se zna zataknt na enem delu, ki ga kdo drug kot moj dragi ni uspel dokončati in keramičar tam ne more položit ploščic. Ampak recmo, da se bosta nekak pošlihtala, da bo vse tekoče teklo. Izgleda pa res zelo zelo lepo. Ko bo končano, pripopam slikco.

No na MŠ smo zaključili porod in danes, ko so kazali drugo porodno dobo, je moj kar lezel v zic in mam občutek, da me bo tudi tukaj na koncu pustil na cedilu. Sicer poudarjajo, da jih ne smemo silit, da so zraven, ampak meni se bo vseeno mal fržmagal, če bo zadnji hip reku, da ne gre, ker je že vsem prej raztrobu, da gre z mano. Jaz sem mu seveda verjela in misel na porod z njim ob strani me je pomirila...zdaj pa se zna zgodit, da bo to samo še ena stvar, ki jo bom mogla spelat sama, on se ga pbo pa pol vseselo nažiral tri dni pol pa ko bom pršla dam, bo pa še tri dni spal, ker bo mogu not prnest. Mogla sem to iz sebe dat, ker sem pršla kar žalostna iz šole, sej zdej sem se že nakulirala, sam res me jezi. Zakaj za vraga majo te desci skoz tako protekcijo kamorkoli pridejo, me mormo pa vse prežvečtuser posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.9.2009 21:06:29   
Anonimen
karmen ... moj tut ni biv navdušen nad slikcam, pa tut ne prenaša, če koga k ma rad špikajo, pa da mu kri teče pa to, njemu pa lohk vse delajo pa ni panike, tko da sva se zmenla, da bo z mano not, da bo skos pr moji glavi,kjer nč ne vid, da če bo lohk, bo prerezu popkovino, če ne pač ne.user posted image user posted image user posted image

Sj on je tm not za tvojo podporo, da teb pomaga, ne za to da te gleda med noge user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.9.2009 21:19:56   
karmen b
Fino, da je tvoj tako razumevajoč, sam mislim, da sta si z mojim zelooo različna.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
8.9.2009 21:32:35   
tea85
čer

FEBRUARKA- jaz mam enak kobinezonček s tem da je moj beli user posted image user posted image mi je bil tudi tako všeč, tudi druge stvari maš zelo lušne.

ŠTEFY- tudi jaz sem mela pre 2 tednoma prave bolečine spodaj, da sploh hodit nisem mogla, sem tudi šla k zdravniku oz kr v bolnico pa so me pregledal vse od a-ž, in ugotovli da meni moja mala ima tako hecno lego in me tišči tako hudo da me boli, in še zdaj vsak dan začutim to bolečino ampak takrat se morem kr vsest ne morem nič počet.

jaz sem danes tudi zlagala cunjice za user posted image in ugotovla da imam kr precej vsega, ampak če je vse tako lepo da se ponavadi ne morem upret, samo zdaj pa imam res zadosti oblekic, saj jih ne bo imela časa niti drugače ponosit.

ah punce, kaj vas vse nekaj špika, saj pa še je komaj september, ni še naš čas za  user posted image , jaz tudi upam da se mi bo user posted image prav obrnila ker zdaj je že nekaj tednov povprek obrjena, pa enkrat spet ne, zgleda ima pravo žurko v mojem trebuhu user posted image user posted image

aham, danes sma ble z kolegico v BC v ljubljani, sma šle gledat vozeke, ampak mi res nič ni všeč.

ah punce pozdravite se vse ki imate kakšne težaveuser posted image user posted image

nočka

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
8.9.2009 21:41:09   
lenika83
Februarka tale pajacek je iz C&A, ne? Sem ga gledala, ker mi je ful všeč, samo na koncu sem se odločila, da ga še ne kupim. Bom upala na dolgo toplo jesenuser posted image

Ne morem verjet kaj berem, vse samo o nekih težavah pišete in o tem, da se že kar na porod pripravlja. Malo me panika prijemlje, ko to vidim. Sicer bi bila vesela, da grem kaka 2 tedna prej v P, ampak zdaj pa še res ne. Pa bi še razumela, da bi tiste z začetka meseca bile v polni pripravljenosti, v bistvu pa se same s sredine oglašajo s takimi. Ojej, upam, da me res kaj ne prehiti.

karmen b mogoče ga je pa samo presenetilo, kar je videl tam. Po moje si večina moških niti slučajno ne predstavlja kako bo izgledalo v porodni sobi. No, saj si čisto realno tudi jaz ne, ampak moški je pa še bolj nepredstavljivo. Jaz zdaj vsak dan po mš mojemu razlagam kaj nam je tam rekla o moških in kake napotke nam je dala. Se mi zdi, da se je en čas delal hudega junaka, češ kaj pa njemu to. Zdaj pa je že malo bolj previden z izjavami in pogumom. No, res pa je, da ti svojega dovolj dobro poznaš, da veš kaj lahko od njega pričakuješ.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
8.9.2009 22:08:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Kaj je že:
- tetra majčka? (za zavezat, ne?)
- mako majčka? (?),
ker jaz sem že čisto zmešana user posted image .

oboje je za zavezat. razlika je v materialu, tetra je iz istega materiala kot tetra plenice, mako pa iz gladkega bombaža.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
8.9.2009 22:13:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Otroški bazar - kdaj, kje, kaj je to? user posted image

http://www.otroskibazar.si/

Profil obiskovalcev
  • otroci do 15. leta;
  • bodoči starši;
  • starši;
  • stari starši;
  • učitelji, vzgojitelji, strokovni pedagoški delavci;
  • vsi, ki so kakorkoli povezani z otroki.
Vsebinski sklopi
  • sejemska razstava;
  • kulturni program na odru;
  • športne aktivnosti;
  • delavnice za otroke;
  • predavanja za starše.
Datum 10. - 13. september 2009
Urnik
9.00 - 19.00
Vstopnina
Vstop je brezplačen

< Sporočilo je popravil frrrr -- 8.9.2009 22:14:38 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
8.9.2009 22:13:55   
frrrr
katrin - js sm rodila 3 tedne prehitro, pa sem imela orng naval mleka drugi dan. ti kr tako pozitivno naprej... vse bo ok, dete pristavljaj in se bo tut mleko naredilo... poročaj kdaj priveka drugi oktobrček na svet user posted image drž se!

Neposredna povezava do sporočila: 2273
8.9.2009 22:25:06   
frrrr
plodovnica naj bi bila topla, 40 stopinj. pa če se en motim obstajajo tut neki testi, ki lahko potrdijo ali ti odteka plodovnica, al je samo izcedek. ampak pomoje te samo mau napsihirajo taki testi.
punce nehajte s tem špikanjem in kratkimi, zmehčanimi materničnimi vratovi... ni še oktober tu! na izi... nič prehitevanja! user posted image

dans sm glasna, ko se kolkr tolk počutim... včeraj sem se pa komaj do postelje privlekla, sem bla pa kr tiho raje user posted image
in kaj sem si danes privoščila... pasulj... sem si šla mizico pogrni se kupit, ker e mi ga je tolk zaluštalo... dans sem še upala, kak teden kasneje ne vem, če bom upala user posted image čudne želje, a izpolnjene user posted image

lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
8.9.2009 22:30:22   
Aniiita
pravoda- mene tudi po rokah nekaj srbi..na vrhnji strani predvsem..ma sem pomislila, da  je mogočeod tega, ker sem včeraj slive brala..tako da nevem..

Rozilu- a isti dan imava?.. Ma potem pa res čisto možno user posted image

Februarka- lepe oblekice. Si ful slikarski tip ti user posted image meni se navadno sploh ne da slikat.. Imam pa občutek,da se bo to spremenilo, ko bo dojenčica tu user posted image

Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?