rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 Kaj ta katalog, ko ga dobite domov, ni enak kot je na internetni strani? Ker jaz sem že vse pogledala, pa ne najdem v katalogu na internetu nič za dojenčke Nič mi ni jasno... Lenika, sem pogledala, pa ta katalog ni isti. Te akcije, kjer je kar nekaj za (ene par strani robe), se začne jutri (9.9.). Pa ena je spraševala, če imajo tudi previjalne - nekaj je, mislim da 2 varianti - ena skupaj z banjico na stojalu, ena pa kot nek lesen regal. Da ne pozabim: ga.MM - čestitke!!! Pa fuuuul lepa prstana, res! Katrin - samo da si v dobri in stalni oskrbi., pa da imaš dobro družbo Karmen - ja, meni je tudi super MŠ - sploh ta babica je prav fajn, taka realna in odločna. OK, mogoče kdaj pretirava za kako stvar, samo važno da nas postavi na realna tla in ne prestraši z ničemer . Mi je bilo pa prav smešno, ker je moj neki protestiral, ko sva se tja vozila... pol me je pa vprašal, če sem kaj novega zvedla (kako malenkost), on pa: da sploh ni vedu da porod tako poteka, da sta dve fazi itd. Pa sem mu že razlagala, samo itak me ni poslušal... Ja, midva sva tudi nadaljevala z deli (malenkosti) potem zvečer... Anita - glede pri sebi ali ne: mislim, da je to možno samo v PO. In jaz tudi ne vem kako bom, če bom res tam rodila... Nekaj mamic mi je svetovalo, da je ful fajn, če se lahko naspiš pa tako; samo jaz si res tega ne predstavljam. Je pa res, da se lahko karkoli odločiš sproti, kar je najvažnejše! Otroški bazar - kdaj, kje, kaj je to? Muca*maca - bravo za konec službe, zdaj boš pa uživala . Aja, pa ne nooooo v petek na sladoled, ker mene spet ne bo . Sicer sem zdaj skoz v LJ, samo v petek me pa res ne bo... Zakaj pa ne bi v četrtek? Štefy - oz. Tadej: sporoči mamici, da vse tukaj držimo pesti zanjo! Evo, zdaj sem vas prebrala in pokomentiralavse od včeraj zjutraj, zdaj pa še kaj nardit... mogoče LIKAT???
|