|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
8.9.2009 9:48:43   
dreja80
PREGLEDI:

8.9.- Vaney,Nattasha
9.9.- Zimska (3), Dreja80 (2)
11.9- valeninčica30 (3)
14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
15.9.- julieb, smuki
16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4), zvesta(4)
17.9.- Cappy96
18.9.- P1ka23(3)
21.9.- elaaa, bauky, Aja1
22.9.- lily86
23.9.- bili83,punsha
24.9.- rosa2
28.9.- kati81
29.9- žirafa76
30.9.- niwci,plouse
1.10.- rožca26
6.10.- fiesta, kora33,astralis(4)
8.10.- mucica2
21.10.- ninček1(4)
9.11.- Zimska (3D)

Sem malce seznam popravila user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.9.2009 9:54:22   
dreja80
Živijo,
Aja1 jaz sem bila lih včeraj pri doktorici pa mi je rekla da je to viroza, mam pa podobne simptome kot ti, sam pri meni je šlo že naprej, pa je rekla da je treba pač več počivat, pa čajčke pit, ker drugega pač ne sme dat, vsaj zaenkrat, grem jutri še h ginekoliginji pa bom videla kaj bo ona rekla.
Saj je vse lepo in prav ampak kako naj počivaš pri majhnemu otroku, sem jo vprašala pa mi je rekla da naj kar angažiram babice in dedke ter očija.
Jaz pa priporočam žličko sladkorja pa gor limonin sok, to zmešaš in počasi poješ, tud ni nevem kako dobro ampak pomaga, no vsaj meni.
Lepo se mejte jaz pa grem naprej počivat.
Čavči

Aja sem seznam poporavila pa mi ga ni dal v bravh a mi lahko katera pove zakaj ne? Sem ga pa kopirala

(odgovor članu dreja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.9.2009 10:00:46   
ninček1
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?           user posted image                      
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?            user posted image   
user posted image BOSTINA (?)                (?.   ,?. )            ?          user posted image       
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?          user posted image
user posted image marjetica11                                                         user posted image                      

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska      user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj                          

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                 user posted image            

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina               user posted image                 
user posted image punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska        user posted image                 

5.2.  
user posted image ninu  (32)                    (2.  ,1. )         gorenjska       user posted image          
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                       user posted image                   
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                        user posted image                                                         

6.2.
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )          ?                user posted image                    
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )            ?               user posted image                  
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB    user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                 user posted image           

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska     user posted image              
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska     user posted image              
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE         user posted image               

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?               user posted image            
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?         user posted image                   
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?                       

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?         user posted image                            
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?         user posted image                           

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK         user posted image                 

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB                user posted image              
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava            

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?               user posted image         

15.2.
user posted image bipi (31)                        (3.   ,1.  )               ?             user posted image              
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ               user posted image         

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                      user posted image                                       
user posted image mucica2 (25)                  (? , ? )              CE                 user posted image     

17.2.   
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana         user posted image        
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina     user posted image  user posted image  
 user posted image katy_                               (2 , ? )                                      user posted image                                                  

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                    user posted image        
user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled            user posted image     
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ                user posted image               

19.2.
user posted image julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje            user posted image         

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                      user posted image  
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart         user posted image          
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska         user posted image       

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga      user posted image                 

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje      user posted image            
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina     user posted image        
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor        user posted image              

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                       user posted image              

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ          user posted image       
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale           user posted image     

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                   user posted image         
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                    user posted image         

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?            user posted image       

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                  user posted image               
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?            user posted image
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice           user posted image user posted image
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                        user posted image          

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ                user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 60

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2203
    8.9.2009 10:02:03   
    Nattasha
    Oj!

No še moje poročilo iz pregleda. Vse je ok, nič vnetij nič takega, naredila mi je UZ - jeeeej in sem vidla malega, vidla sem tudi to, da se tista cista nič ne manjša in nič ne raste, ginekologinjao pa nervira, tako kot mene. Me je poslala spet na Ca125 in upam, da bo tako ok kot zadnjič.

Sem pa dobila napotnico za morfologijo v porodnišnici. Je to dobila še katera, saj je rekla, da mi jo bo ona tudi naredila, samo, da naj se prijavim še tam. Lahko da so problem kilogrami, pa da se ne bo vidlo...al kaj? Ne vem. Če ne drugega bom vsaj malega vidla večkrat:))).

Skratka vesela sem in full bom mela lep dan danes. Tako da zdaj zajtrk pol pa služba.

PAPA

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu dreja80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2204
    8.9.2009 10:05:12   
    ninček1

PREGLEDI:

8.9.- Vaney,Nattasha
    9.9.- Zimska (3), dreja80
    11.9- valeninčica30 (3)
    15.9.- julieb, smuki
    17.9.- Cappy96
    18.9.- P1ka23(3)
    22.9.- lily86
    23.9.- bili83,punsha
    24.9.- rosa2
    28.9.- kati81
    29.9- žirafa76
     30.9.- niwci,plouse
    1.10.- rožca26
    6.10.- fiesta, kora33,astralis(4)
    8.10.- mucica2
    21.10.- ninček1(4)
    9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

PDP:9.2.2010

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2205
    8.9.2009 10:17:50   
    Aja1
    Kora - a tudi česen zraven jest? Uau....upam, da ne bom bruhala. user posted image  Se bom potrudila in to pojedla.

Zgleda, da se tele viroze in prehladi ne počivajo. user posted image user posted image

Če ne bom do jutri boljše, bom šla pa za kakšen dan na bolniško, ker tole nikamor ne pelje. Oči se mi tako solzijo, da zgleda, kot da jokam.

Nattasha - super za opravljen pregled! user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2206
    8.9.2009 11:26:07   
    Kati81
    men tud pomaga to z limono sam jaz dam žlico medu in pol limone ter spijem, je res kislo ampak se da.

Pa vlažen zrak ponoči v spalnici, imam še iz prve user posted image vlažilec zraka in je super.

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2207
    8.9.2009 11:42:59   
    kora33
    med in česen zmešaš skupaj...bljaki zdravilo...pomaga pa...lako pa dodaš še malo limone ja....za boljši okus in za vitamine....

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2208
    8.9.2009 12:18:56   
    Nattasha
    Aja še datume sem vam dolžna. moj naslednji pregled je morfologija in ga imam 06.10.2009 , morfologijo v porodnišnici pa imam 20.10. 2009, tako da si bova naslednji mesec kar 2x nagledala najinega otročka. Upam tudi, da bo vsaj tolko ok, da nama namigne kaj skriva med nogami:) No pupe gremo veselo na delo:))

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2209
    8.9.2009 13:52:16   
    Lara73
    da se pofočkam še jaz. PDP imam 10.02.2010, stara sem 35 (ko bom rodila pa 36), sem z Gorenjske, tako da imam plan roditi v Kranju, To je moja tretja nosečnost. Imam že dva fanta stara 13 in 11 let. Za spol še ne vem, upamo pa na punčko. Mogoče pa izvem kaj jutri, ko imam pregled.

(odgovor članu Nattasha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2210
    8.9.2009 14:03:26   
    ninček1
    PREGLEDI:

8.9.- Vaney
    9.9.- Zimska (3), dreja80
    11.9- valeninčica30 (3)
    15.9.- julieb, smuki
    17.9.- Cappy96
    18.9.- P1ka23(3)
    22.9.- lily86
    23.9.- bili83,punsha
    24.9.- rosa2
    28.9.- kati81
    29.9- žirafa76
     30.9.- niwci,plouse
    1.10.- rožca26
    6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha
    8.10.- mucica2
    20.10.-Nattasha
    21.10.- ninček1(4)
    9.11.- Zimska (3D)

*morfologija 

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2211
    8.9.2009 14:06:59   
    ninček1
    Dobrodošla Lara!

Če želiš še lahko daš datume pregledov, da bomo lahko navijale še zateuser posted image user posted image user posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2212
    8.9.2009 14:13:15   
    valentinčica30
    No Lara medve se bova pa lahk zmenle in ženile male med samouser posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas imamo dve punci 6 in 9. Se malo šalim, da me ne bo kdo resno vzel.
    Mi gredo danes same neumnosti po glavi na glavne stvari pa pozabljam. Kako pa je kaj z vami in pozabljivostjo?

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2213
    8.9.2009 14:19:00   
    Lara73
    Ja moji pregledi trenutno takole:

9.9.2009  pri mojem ginekologu
    29.09. pa v porodnišnici LJ (morfologija), ker sem imela prejšnji mesec borelijo in me gledajo še tam. Bolj za statistiko kot kaj drugega. Menda še niso imeli primera, da bi bilo kaj narobe zaradi borelije.
    No ja, bolje dva pregleda kot pa nič.

Pozabljiva sem že po naravi....tko da ne vem če je kaj drugače. Mogoče več na druge stvari mislim (v zvezi z dojenčkom), pa mi stvari uhajajo.

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 2214
    8.9.2009 14:30:42   
    Aja1
    Lara - najprej dobrodošla.

Imava pa isti problem - tudi jaz sem imela boreliozo. user posted image  Takrat sem bila noseča 8 tednov in me je na infekcijski zdravnica močno prestrašila in mi rekla, da se bom mogla odločit, kaj bom naredila z otrokom. user posted image  user posted image user posted image Jokala sem cele dneve, šla potem 2x na nuhalno, bila pri Pušenjaku, ki je rekel, da naj se ne sekiram in da še ni imel primera, da bi bilo kaj narobe. Čeprav žre me pa vseeno še vedno. user posted image user posted image  Mi pa G. ni nič omenila, da bi imela morfologijo še kje drugje. Pa se je ne bi branila....

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2215
    8.9.2009 14:39:54   
    Lara73
    Pri meni ni nihče delal panike. 14 dni antibiotikov (po infuziji) sem dobivala, napotnico za patološko nosečnost v LJ in to je bilo to. V LJ je ginekolog rekel, da me pač morjo imeti pod kontrolo (menda vse nosečnice, ki pristanejo tako ali drugače na infekcijski kliniki), da pa ni nobene panike.

Sem pa takoj po končani terapiji staknila še prekrasno virozo in tako sem praktično cel mesec trkala na vrata ambulant..... Zdaj se počutim ok user posted image

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2216
    8.9.2009 14:58:05   
    Aja1
    Jaz nisem dobila niti napotnice za patološko nosečnost. Moja G. je zglada da bolj tako-tako. Je samo rekla, da sem šla brezveze 2x na NS.

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2217
    8.9.2009 15:27:31   
    Astralis
    hehe, kako kul
    na spisku smo vse dobile vrtnico in darilo :) slavnostno!user posted image

user posted image

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2218
    8.9.2009 18:06:09   
    elaaa
    Lara, dobrodošla! Ostalim pa vse čestitke za vseeee preglede. Hvala tudi za recepte proti bolečemu grlu. Se me loteva, a sem se odločila, da ga prehitim, zato že namakam česen in stiskam limone.

Kaj sem že hotela? Aja, pozabljivost. To je pa največji problem moje user posted image . Iz prej res natančne, nikoli pozabljive, je nastala ena velika zmeda. Iz ust mi letijo besede, ki jih ne mislim, napišem datum ali uro, ki ne ustreza slišani, da ne govorim o stvareh, ki jih pozabim, se ne spomnim, da sem se dogovorila. Upam, da to po porodu mine in to še v istem dnevu, da ne pozabim štruce v porodnišnici.

Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu Astralis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2219
    8.9.2009 18:49:46   
    ninček1
    Hehe!

Malo sem olepšala naš seznam, ker mi je bilo res tečno danes user posted image . Darilo bi pa naj bilo presenečenje glede spolauser posted image .Recimouser posted image .

Čestitke za uspešne preglede.

Jaz ne vem kaj je to, ampak že tretji dan zapored mi je vročina narasla na 37.Običajno imam 36,3. Vsakič ista pesem, začne me mrazit, tako da se skoraj tresem, potem si zmerim vročino in imam 37.Spijem en vroči čaj, malo počakam, si zmerim spet in mam normalnouser posted image .To se mi že od sobote dogaja.Se dogaja to še kateri?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu elaaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2220
    8.9.2009 18:53:18   
    ninček1
    PREGLEDI:

8.9.- Vaney
    9.9.- Zimska (3), dreja80,Lara73
    11.9- valeninčica30 (3)
    15.9.- julieb, smuki
    17.9.- Cappy96
    18.9.- P1ka23(3)
    22.9.- lily86
    23.9.- bili83,punsha
    24.9.- rosa2
    28.9.- kati81
    29.9- žirafa76,Lara73
     30.9.- niwci,plouse
    1.10.- rožca26
    6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha
    8.10.- mucica2
    20.10.-Nattasha
    21.10.- ninček1(4)
    9.11.- Zimska (3D)

*morfologija 

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2221
    8.9.2009 19:14:12   
    dreja80
    Ninček to je viroza ki zdaj na polno razhaja okrog, moraš pač bolj počivati ter pit vroč čaj z limono, to je bil nasvet moje zdravnice.

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2222
    8.9.2009 19:53:09   
    vaney
    Živjo po nekaj dnevih še od mene...

brala vas nisem nič, ker sva bila s sinom 5 dni v bolnici, danes sva prišla domov z AB še za 1 teden, imel je baje vnetje lulčka, sumili so vnetje ledvic...

zdaj grem pa brat za nazaj...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dreja80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2223
    8.9.2009 19:56:15   
    ninček1

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
    user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?                                 
    busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?               
    BOSTINA (?)                (?.   ,?. )            ?                 
    biina(?)                       (? , ? )                ?         
    marjetica11                                                                               

1.2.
    punsha(28)               (1
    . , 0
    . )         gorenjska     

2.2.
    bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                

3.2.
    Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
    twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                
    punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska                         

5.2.  
    ninu  (32)                    (2.  ,1. )         gorenjska                 
    ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
    elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                                                                                 

6.2.
    Kora33 (33)               (3 , 1 )          ?                                   
    bambi14 (?)               (2 , 1 )            ?                                 
    MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB                                   

7.2.         
    Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
    Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
    Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska                   
    rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE                        

9.2 
    kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
    anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
    ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB        user posted image                     
    MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?          user posted image              

10.2.             
    Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
    Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?         
    user posted image Lara73(35)                    (3.,2.)    gorenjska  user posted image        

11.2.
    niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK                          

12.2.
    Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB                              
    zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava   user posted image         

14.2.
    plouse (29)                    (1 ,0   )               ?                        

15.2.
    bipi (31)                        (3.   ,1.  )               ?                           
    Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ               
    Zofy (31)                        (2
    , 1 )             Ljubljana    

16.2.
    Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
    mucica2 (25)                  (? , ? )              CE                      

17.2.   
    gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       R ogaška Slatina        
      katy_                               (2 , ? )                                                                                        

18.2.
    P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
    Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
    Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ                               

19.2.
    julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje                     

20.2.
    silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
    zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart                   
    vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska                

21.2.
    Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga                       

23.2.
    smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje                  
    fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
    lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor                      

24.2.
    ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
    Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
    rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale               

26.2.
    lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
    *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                             

27.2. 
    babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   NM                  

28.2.
    JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
    junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
    Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
    vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
    t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
    protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
    dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 62

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2224
    8.9.2009 20:25:26   
    Aja1
    Dober večer drage sonosečke.

Jaz sem danes probala tisti zvarek s česnom in medom. Je res nagravžen (ker ne maram niti medu niti česna). Ampak če bo pomagalo, se je splačalo potrpet in še parkrat bo treba. Sem pa sklenila, da če bom jutri v službi spet slaba, da grem do zdravnice po bolniško. Ker takole je brezveze da se mučim.

Ninček - zakaj pa nimamo več vrtnic?

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ime za punčko
    mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!