|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
8.9.2009 15:43:50   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci
a že veš kaj boste imeliuser posted image

Še ne...  Imam pa jutri pregled, samo dvomim da mi bo 1 mes pred morfologijo delala še dodatni UZ. Bo treba počakat...user posted image

Če pa mene vprašaš je pa po mojem filingu tokrat bejbika user posted image . Pa pssssstttt! Bomo vidli, a ne? user posted image

opa, opa! ne bom nikomor povedlauser posted image
mene tud tokrat ni filing varal in je fantuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
8.9.2009 15:45:51   
glugluglu

a že veš kaj boste imeliuser posted image

Še ne...  Imam pa jutri pregled, samo dvomim da mi bo 1 mes pred morfologijo delala še dodatni UZ. Bo treba počakat...user posted image

Če pa mene vprašaš je pa po mojem filingu tokrat bejbika user posted image . Pa pssssstttt! Bomo vidli, a ne? user posted image

aha bomo videliuser posted image , a boš počakala do konca, ali boš vprašala na morfologiji?

Neposredna povezava do sporočila: 3652
8.9.2009 15:46:32   
metuljcek321

user posted image - Kako je bilo danes v vrtcu? Mogoče pa ta tvoja pomočnica stresa kakše svoje manjvrednostne komplekse na tebi... A te pozna? Mogoče ve, da si naredila doktorat pa da delašv šoli in sedaj špika po tebi kao - glej kaj vse tvoja tamala še ne zna... (Kot naši sosedi, remember?) Ej, ne bit žalostna. Verjamem, da te je prizadelo, samo nihče ne more ocenjevat tvoje punčke po parih dneh v času uvajanja. Reči ji drugič da zna vse in še več, da se še prilagaja in da ona ni tam, da išče napake in neznanje temveč da to čimprej pomaga popravit in otroka kaj naučiti...

Mož jo je zjutraj peljal, povprašal vzgojiteljico, kako kaj Anja & je rekla, da bo, samo še malo se mora navadit.

Po šoli sem šla jaz po njo - pridem v razred, notri so bili še 3 otročki, pomočnica & vzgojiteljica. Ena se je crkljala pri vzgojiteljici v naročju, fantek in naša pa sta sedela v/na tistih majcenih lesenih stolčkih ob mini mizici in JEDLA! Aha, naša frajla je jedla jabolko in kruh - tko počasi, na easy, ampak jedla pa je - baje sama prvič  - hi, hip, hurrray.

No, sem potem še jaz vprašala, kako kaj naša mala princeska & je bila vzgojiteljica zelo pozitivno naravnana, pomočnica pa se kar ni in ni dala. Vidim, da ima kar nekaj težav v komunikaciji, tako da se bo z njo težko kaj zmenit, res. Je pa res, da jo je pohvalila, kako lepo zaspi & da je danes prvič sama jedla ... v isti sapi pa rekla, da takega otroka pa še ni imela v skupiniuser posted image  Pa, prosim, no. K sem bla že prepričana, da so se stvari omehčale, potem pa tole. Ojej! Sem povedala, da sem bila včeraj čist iz sebe (oz. da sva bila), ko so nama bile tako servirane reči, a ni nič komentirala. Vzgojiteljica pa: "Punčka se še prilagaja, vse bo v redu ..." in v tem spodbudnem stilu naprej.

Ne vem, no, a sem zdaj jaz tukaj smotana al je odnos pomočnice še vedno kar nekaj?

zimska, ne, me ne poznata, tudi jaz njiju ne. Sta čist druga generacija, stari cca. 23 let, nobene se ne spomnim iz šole.

ksenči, jaz sem imela kar nekaj vezav pri NLB - superdepozit, a to še v časih, k je bla obrestna mera 5% - vau, remember those days? Pa še nekaj reči pri Sparkasse, ki mi je tudi zelo pri srcu. Kako dipl. - ti je uspelo sfiniširat?

neboglasnica - OMG, iz osnovnošolcev delamo body-builderje.

bolančki naši mali - kako se kaj držite? Lan, Tia, Staš, kako danes? Fino, fino jih crkljajte, mamice, pa še en poljubček jim dajte v Anjinem imenu.

lidija: pri nas je stanje 8 zob, a glede na intenzivno slinjenje, potiskanje rok v usta, grizenje vsega po vrsti bi rekla, da je čist možno, da je še kakšen prišibal na plano. Jih imajo pa naši julijčki zelo različno - tja do 15, se mi zdi, medtem ko je Lara (by nosečka maja) šele zadnjič dobila prvi zobek ... se pravi, da ni nekega "pravila."

lili, kako nova varuška? Bo to to?

populis, bejbi, hello.

Kje je pa naša Bolgarka? Everything OK?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3653
8.9.2009 15:50:46   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ksenci še glede depozita, za NLB si tu izračunaj,

http://www.nlb.si/superdepozit?ref=0907sude_portal_pol

za konkurenco pa ne vemuser posted image

sm vse preračunala in je najugodnejšeuser posted image a ti delaš na NLB?

da, ampak ne s strankami, čisto na drugem področju. Ta varianta pa velja samo do 20.09. se mi zdi, oz., če jih že prej dosti vzame, že zaključijo akcijo.

aha, da je samo do 20 pa nism vidla. hvala! zdaj ne vem kaj naj nardim. jz sem sicer pri banki celje. najrajši bi odprla račun na aljaža in dal gor vezat 1000€ za pol leta. a lahk tak nardim. kaj pa stroški odprtja računa in vodenja- jih ni a ne?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
8.9.2009 15:52:21   
metuljcek321

glede bodijev z dolgimi rokavi: a bodo vaši potem imeli sedaj jeseni pa potem pozimi samo ta bodi, ali pa še majčko na dolge rokave dodatno oblečeno gor za v vrtec?
Tian pa najbrž sploh ne bo potreboval bodijev na dolge rokave, je treba iti v lov za bodije brez rokavov, ali s kratkimi, da bo imel pod majčko.

Naša ima že zdaj bodi z dolgimi, pa bombažno jopico čez.

LeClercovi bodiji: z enimi sem blazno zadovoljna (kratki rokavi, tak bolj kompakten, mehak bombaž, skupaj jih je bilo pakiranih 5), drugi - z dolgimi rokavi & pakirani po 7 - so pa malo tanjši & se rahlo stegnejo spredaj (ja, nanka, tudi Anja ima tu in tam dekolte a la kakšna pop zvezda).

Definitivno bom kupila en komplet (5 ali 7 kom), ampak moram v živo videt, kaj in kako.

A ste vidle, da imajo tudi fletne nogavičke - 5 parov za malce manj kot 3€?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3655
8.9.2009 15:52:29   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image - Kako je bilo danes v vrtcu? Mogoče pa ta tvoja pomočnica stresa kakše svoje manjvrednostne komplekse na tebi... A te pozna? Mogoče ve, da si naredila doktorat pa da delašv šoli in sedaj špika po tebi kao - glej kaj vse tvoja tamala še ne zna... (Kot naši sosedi, remember?) Ej, ne bit žalostna. Verjamem, da te je prizadelo, samo nihče ne more ocenjevat tvoje punčke po parih dneh v času uvajanja. Reči ji drugič da zna vse in še več, da se še prilagaja in da ona ni tam, da išče napake in neznanje temveč da to čimprej pomaga popravit in otroka kaj naučiti...

Mož jo je zjutraj peljal, povprašal vzgojiteljico, kako kaj Anja & je rekla, da bo, samo še malo se mora navadit.

Po šoli sem šla jaz po njo - pridem v razred, notri so bili še 3 otročki, pomočnica & vzgojiteljica. Ena se je crkljala pri vzgojiteljici v naročju, fantek in naša pa sta sedela v/na tistih majcenih lesenih stolčkih ob mini mizici in JEDLA! Aha, naša frajla je jedla jabolko in kruh - tko počasi, na easy, ampak jedla pa je - baje sama prvič  - hi, hip, hurrray.

No, sem potem še jaz vprašala, kako kaj naša mala princeska & je bila vzgojiteljica zelo pozitivno naravnana, pomočnica pa se kar ni in ni dala. Vidim, da ima kar nekaj težav v komunikaciji, tako da se bo z njo težko kaj zmenit, res. Je pa res, da jo je pohvalila, kako lepo zaspi & da je danes prvič sama jedla ... v isti sapi pa rekla, da takega otroka pa še ni imela v skupiniuser posted image  Pa, prosim, no. K sem bla že prepričana, da so se stvari omehčale, potem pa tole. Ojej! Sem povedala, da sem bila včeraj čist iz sebe (oz. da sva bila), ko so nama bile tako servirane reči, a ni nič komentirala. Vzgojiteljica pa: "Punčka se še prilagaja, vse bo v redu ..." in v tem spodbudnem stilu naprej.

A je to kakšna starejša pomočnica? Kako si upa to rečt, pa kaj je sploh s tem mislila? Očitno bo rabila še kar veliko delat, pa iti še na kakšno izobraževanje.

Sicer pa samo, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
8.9.2009 15:54:10   
metuljcek321
nosečke: imajo pa tudi modrčke za dojenje, spodnje hlač(k)e za nosečke ter žabe za vas.

He, he, sem jim mal reklame naredila ... mam glih katalog tule.

Mejte se, grem kuhat, tamaučica spančka v stajici ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3657
8.9.2009 15:54:59   
metuljcek321

A je to kakšna starejša pomočnica? Kako si upa to rečt, pa kaj je sploh s tem mislila? Očitno bo rabila še kar veliko delat, pa iti še na kakšno izobraževanje.

Ej, ne, stara je cca. 23 let!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3658
8.9.2009 15:58:38   
neboglasnica
No, midva sva od P. Spet sva čakala k blesava, eno uro, potempa tik tak fertik. No, ušesa, pljuča ok, samo grlo, žrelo vneto. Zato tudi ponoči joka, ker se mu izsuši. Pomaga pa pitje. Zato pa se dojiva tudi po 20 minut, ker mu očitno to vlaži. Sem ji pa rekla še za lulčka, da mu ne morem in ne morem potegniti kožice dol, ker se izmika in sem prenerodna ali kaj. Pa je poskusila ona in ej imela tudi težave, češ da naš lump nekako usloči telo, tako da sploh ne moreš binglčka prijeti. Je potegnila, ni nič zaraščeno, je pa tulil olala. Skratka, doma naj bo do petka, ampak mami gre jutri delat, oči pa pride domov, bo imel do konca tedna 4 urni delavnik.

Ok, čas za malico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3659
8.9.2009 16:03:57   
glugluglu

Ej, ne, stara je cca. 23 let!

ojej, no očitno bo rabila res še veliko delat, imeti veliko prakse, se izobraževat, v nasprotnem primeru je pa bolje, da zamenja poklic.

Neposredna povezava do sporočila: 3660
8.9.2009 16:04:39   
ksenci
mojcek- seveda lahko daš
lidija imamo 8 zobkov, mislim pa da počasi bodejo še ostali
populis- tvoja princeska pa je že zdaj žurerka in skrbi da tud mami mal za žurauser posted image
metuljček- že letim sfiniširat diplomo do koncauser posted image moj 2 sta šla po opravkih za na morje tak da sem sama doma in mam mir, tako da upam da nardim vse kar sem si zadala

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
8.9.2009 16:10:44   
glugluglu

glede bodijev z dolgimi rokavi: a bodo vaši potem imeli sedaj jeseni pa potem pozimi samo ta bodi, ali pa še majčko na dolge rokave dodatno oblečeno gor za v vrtec?
Tian pa najbrž sploh ne bo potreboval bodijev na dolge rokave, je treba iti v lov za bodije brez rokavov, ali s kratkimi, da bo imel pod majčko.

Naša ima že zdaj bodi z dolgimi, pa bombažno jopico čez.

LeClercovi bodiji: z enimi sem blazno zadovoljna (kratki rokavi, tak bolj kompakten, mehak bombaž, skupaj jih je bilo pakiranih 5), drugi - z dolgimi rokavi & pakirani po 7 - so pa malo tanjši & se rahlo stegnejo spredaj (ja, nanka, tudi Anja ima tu in tam dekolte a la kakšna pop zvezda).

Definitivno bom kupila en komplet (5 ali 7 kom), ampak moram v živo videt, kaj in kako.

A ste vidle, da imajo tudi fletne nogavičke - 5 parov za malce manj kot 3€?

naš pa ima sedaj notri v vrtcu bodi brez rokavov in čez majčko na kratke rokave, zjutraj pa še jopico, ki mu jo slečem takoj ko prideva v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 3662
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 16:15:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3663
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 16:27:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3664
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 16:40:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3665
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 16:53:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3666
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 18:05:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 18:43:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 18:57:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 19:07:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3670
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 19:10:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3671
8.9.2009 19:26:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Lepo se imejte, grem še kako stran nazaj za razvedritev prebrat, potem pa na večerjo - mi smo namreč eno uro naprej

No, sem pa ravno hotela k vam poklicat, če ima dragi kaj novic. Lepo, bejbi, da si se javila. Kdaj se vračaš? Mogoče boste pa prej končali, glede na to, da ste tako pridno, da poslušate po 10 ur.

Bon apetit!

Neposredna povezava do sporočila: 3672
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 19:28:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
8.9.2009 19:28:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - pikepoke za Staša

Za v varstvo ima Bor oblečen bodi s kratkimi in majico z dolgimi čez. kaj pa ta teden nosi, pa nimam pojma. Mož pravi, da je Bor OK (tudi v varstvu je super), le da se ga drži kot klop, tako da si mož baje tudi čevljev ne more zavezat. Revček, ga je strah da ga še oči ne zapusti, če ga je že mamiuser posted image user posted image user posted image

Hvala, draga.

Glede jaknice si zadnjič spraševala. Trenutno je v Sparu akcija. Mogoče pošlješ tvoja dva, da jima prođe vreme. Pa na obisk tudi lahko prideta, Staš nima nič nalezljivega. Bosta očka lahko klepetala, najbolje, da v četrtek, ko mami ne bo cel dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3674
8.9.2009 19:30:05   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

O Gr bejba, kuga dugaja? user posted image

Punci se kregata v kopalnici, katero pasto bi katera imela. user posted image user posted image

Jaz sem pa uradno tečna. Priznam. Pa ta rdeča bo vsak čas potrkala. Pa sladoled bi rada v miru snedla, pa mi ne dajo miru. PA namesto, da tu klofam, bi lahko s puncama bila, kajne? Pa...

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?