nanka
|
Dan, rahlo sem izgubljena, pa nič hudega, ker vas lepo najdem in preberem. Pri nas je nooooooro, saj veste, začetek šole 2x, vrtec, varstvo, popoldanske dejavnosti, Matic 4x na teden, Tjaša 3x na teden, vmes še dostava na učno uro vožnje, kaj je to pospravljanje med tednom sem že pozabila, ker me vse čaka za vikend. Zdaj me kmalu čakajo 3- roditeljski sestanki, pa še eden, ki se bo nanašal na maturanski ples, pa eden za šolo v naravi, pa sigurno bo še kakšen. Spanje v kosu, kaj je že to? Sem pozabila, ker zadnjih 18 let še nisem spala v kosu, moji otroci so se, oziromaa se še zbujajo ponoči, samo ne znajo se zmenit da bi to opravili istočasno, ampa eden za drugim, ravno ko učke zaprem, pa nov alarm. Podočnjaki so moji stalni spremljevalci zadnjih x let. Za vikend sta pa tamali dve redno ob 6 pokonci. Bodiji Leclerc ena je spraševala pa sem pozabila katera. Tisti ki so pakirani 1/7, nmeni niso všeč, ker so prvič pretanki ( skoraj prozorni), drugič pa imajo tako velik izrez, da mojima dvema puncama niso bili nikoli prav, oziroma sta imeli dekolte do prsnega koša, tako da jaz jih ne kupim več. Tanki so pa tudi tako, da se skoraj čez vidi. Jaz rajši vzamem tam pakirane 1/3, ker so debelejši material, pa če le morem poiščem take, ki imajo nete na starni, da jih lepo zaprem. Pa veliko za male bolnike, upam da se hitro pozdravijo. Mraz zjutraj, našo tamalo nesem ob 6 k babici in ji oblečem žabice, ker je čisto ledena, pa takoj morata na sprehod, ker ne morem biti noter. Ima pa komaj 8 kg in če je ne oblečem dovolj, je revica čisto plava od mraza. Kapice ji še nisem dala, ji pa dam kapuco gor, tako da je v glavo ne zebe. Tako da midve sva že odprli sezono žabic. Bolezni v vrtcu, so in res je najbolje da jih prebolijo čimprej, ker če ne se prenese to v šolo, poznam 3 take primere, ki niso bili v vrtcu, ko pa so prišli v šolo, so preboleli vse te viroze in bolezni, ki jih ponavadi otroci prebolijo že v vrtcu. Šefica je tukaj...
|