Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 8:56:58
|
|
|
|
barika
|
veselka, za podiranje kupčka pa: daj si jo čim bolj čez rame ... nekje da bo imela trebuh skoraj na rami ... pri mojmu je samo to delovalo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 8:58:12
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mara81 ojla punce!! evo tudi mi smo dočakali našega junaka!! rodili smo 4.9.09 ob 18 .19 težek 2770g, velik 49cm ime pa mu je ENEJ!! Zdaj smo veselo že doma in se cartamo na polno dojimo in uživamo!! vsem ki ste že tudi mamice iskrene čestitke vsem ostalim,ki se pa to bliža pa čimmanj boleč porod in pa zdravo dete!!!!! lp čestitke
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 8:59:39
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika veselka, za podiranje kupčka pa: daj si jo čim bolj čez rame ... nekje da bo imela trebuh skoraj na rami ... pri mojmu je samo to delovalo. hehe, sej nardimo to, sam tamala pri tem zakinka
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 9:07:17
|
|
|
|
JaLuca
|
Pozdravljene, včeraj smo praznovali 2 RD najmljašje Lucije...danes pa imam doma obedve oz. celi teden, ker sta nekaj prehlajeni.....mene je tudi začelo grlo pikati in pridno uporabljam domača zdravila... Betty...jaz se kar strinjam s tvojimi nasveti.....poslušajte čim več svoje srce, pa poenostavite si vse kolikor se da...previjala sem pa jaz tudi vedno po dojenju, razen kakšne izjeme.... Punce, ki hodite v PT P na CTG ob kateri uri jih začnejo delati (da vidim, če se je v dveh letih kaj spremenilo)? Jutri imam PDP....zdaj pa grem z malima na igrišče se z njima poditi..... sem pa včeraj že pred 6 zjutraj se ful razpisala, pa mi ni poslalo sporočila....j***** pa rač., gre v popravilo, ko grem rodit... se beremo kasneje...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 9:16:11
|
|
|
|
baby blue
|
mara81 čestitke za malega korenjaka Eneja Veliko cartanja in lepih skupnih trenutkov še naprej... Meni se tudi zdi da je sedaj kar zatišje ja... Otroci nočejo in nočejo na ta svet V naši P začnejo CTG delat ponavadi okoli 7. zjutraj... Jst sem vedno naročena 7.15 pa sem med prvimi tremi Tri CTG-je pa imajo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 9:29:36
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: mara81 ojla punce!! evo tudi mi smo dočakali našega junaka!! rodili smo 4.9.09 ob 18 .19 težek 2770g, velik 49cm ime pa mu je ENEJ!! Zdaj smo veselo že doma in se cartamo na polno dojimo in uživamo!! vsem ki ste že tudi mamice iskrene čestitke vsem ostalim,ki se pa to bliža pa čimmanj boleč porod in pa zdravo dete!!!!! lp Čestitke .....(mi bomo tudi imeli Eneja....... ) Za Pt P ne vem, ker še nisem bla sploh nikol tam..... ...hehe...vse bo enkrat prvič.... Jaz mislim, da bodo septembrčki zdaj zdaj začeli deževati..... držim pesti...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 9:36:35
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: polari Jaz mislim, da bodo septembrčki zdaj zdaj začeli deževati..... držim pesti... upam, da bo tudi moj med njimi CTG v Celju - mene "naroča" med 8 in 11 uro.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 9:42:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Pri nas je še vse pod kontrolo Čestitke novim mamicam Bety, res si lepo in dobro napisala. Mene so te tabele dobr zj****** pri moji prvi punčki, ker so me pri P non stop nekaj d***** zaradi teže, pa da mleka nimam, jaz pa 3 mastitise.... In pol sem končno ugotovila, da tamala tako slabo napreduje zato, ker ima alergijo na KM pa taki dohtarji No, sej smo rešili potem (brez uradne medicine HB ki je za en k**** v takih primerih če se mene vpraša) samo sem bila pa napsihirana ene 4 mesce al pa še več In danes moji punčki pri skoraj 19 mesecih čisto nič ne fali, pravi cuker je. Shodila šele pri 17ih mesecih ampak takoj tako, kot bi že 3 mesece hodila V vsem je bila malo počasnejša, tudi pri obračanju in sedenju.... danes se to nikjer ne vidi Alo avgustovke, pejte rodit
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 9:47:34
|
|
|
|
klaja
|
Mara81 iskrene čestitke za Eneja!!!!!!!!!!!!!!!!! CTG v Mb-ju, če se ne motim začnejo ob 8. uri.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:08:29
|
|
|
|
Tanik
|
Dobro jutro, spala dokaj v redu, se mi zdi da sem se kar navadila tega nočnega lulanja . drugače pa nimam kaj delat in preganjam dolgčas. me je pa G vprašal kam bom šla rodit,v kero porodnišnico, Kranj, Lj, Jesenice, Trbovlje.da mi da napotke kako in kaj. sedaj pa ne vem kam naj grem, sem rekla da bom šla v LJ, zdaj pa ne vem več. kaj menite? mara81 čestitke, lepo cartanje
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:12:25
|
|
|
|
bony
|
Čestitke vsem novopečenim staršem... in obilo užitkov z ! Kot opažam nisem edina, ki doživlja travme zadnjega meseca ... ne spim nič oz. prejšni teden sem cel lepo predremala sedaj pa sem nazaj na starih tirih po 3 ure na noč je luksuz, če pa je to v enem kosu je pa slpoh zakon ... katastrofa V glavnem sem bila prejšnji teden v bolnici za nekaj dni na opazovanju, zaradi sumljivih bolečin v bušiju... z mojo ''malo'' pikico je vse OK, kot vedno, sam mene zafrkava vse po vrsti (me mož zeza da je kriv emšo )... no ja so rekli, da če se bo bolečina ponovila mi bodo pikico vn spravli na tak ali drugačen način, ker je baje itak že dovolj velika za ta svet Sicer pa sočustvujem z vsemi, ki ste čez rok... meni mankajo še trije tedni do PDP-ja pa bi že kar šla rodit, čeprav mislim, da bom tudi jaz kak dan čez rrok rodila... baje da more minit 10 polnih lun od zadnje menstruacije in pri meni bo deseta luna ravno 4.10... tako da znam tudi jaz malo povlečt čez.. ufff ja jaz pa komi čakam ... no v glavnem pupe držte se in da bi čimprej cartale svoje male zaklade
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:28:29
|
|
|
|
baby blue
|
Jst sem pa ravno prišla iz WC-ja in sem na papirju ko sem se obrisala zasledila rdeče prozorno obarvano sluz...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:33:52
|
|
|
|
indy0024
|
jutrooo ,najprej cestitke za mamice in otrocke!!!! baby blue jaz bi se na tvojem mestu odpravila v p in bi se sla pokazat,pa srecno!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:38:26
|
|
|
|
Erdbeere
|
dobro jutro tudi od mene...sem že mal okrog lavfala...po trgovinah, kje pa drugje, zdej pa kosilo kuham pa sem se prišla samo pofočkat, da sem še vedno kinder jajček.. Danes imam spet CTG sicer šele ob pol dveh pa vseeno...upam, da vsaj kaj pokaže, ker zdej bom imela pa počasi dovolj. Me pa od včeraj zvečer fullllllllll glava boli groza v glavnem. Veselka, jaz sem vedno previjala po dojenju, nikoli prej...kupček pa kot so ti svetovale, čimbolj trebušček na ramo, da jo bo čimbolj "tiščalo" pa bo uspelo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:39:27
|
|
|
|
baby blue
|
Saj ne vem ali je to čep ali ni... Bom še malo počakala in če bo potem isto se bom šla v P pokazat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:41:01
|
|
|
|
Erdbeere
|
baby blue sej zaradi čepa ni potrebno hodit v P...če se pa začnejo popadki potem pa pojdi...lahko pa traja tud 3 tedne preden rodiš ko ti gre čep.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:44:21
|
|
|
|
tažana
|
jutroo! Jaz sem že nazaj iz CTG-ja. vse ravno. - Tako je prav bomo še malo čakali (saj gre hitro teden okrog) Katka11: v P sem bila ob 09:15 ob 09:20 sem bila pa že na CTG priklopljena. Tako da mi ni bilo treba nič čakat . Mara81: Čestitke za eneja babyblue: Opa, nekaj se dogaja... držimo pesti Zdej grem pa mal pospravljat, ko se pa pa še nič ne dogaja .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:45:09
|
|
|
|
baby blue
|
Ja saj vem sej zato bom pa še počakala pa bom potem videla... Bom počakala na popadke ali pa da mi voda odteče... Nekaj od tega že bo ane Sam kaj ko ne vem a je bila ta sluz čep ali ne... Mah ne bom iz muhe delala slona... Bom na nekaj počakala če kaj bo če ne je bil pa false alarm...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:45:34
|
|
|
|
indy0024
|
jojjjj baby blue nimam izkusenj glede tega, prvic pa ne vem ampak ce se ti bo to ponavljalo,pojdi v p ali pa vsaj poklici pa vprasi,mi bomo pa pestke drzali,da bo vse okey in da bos ze danes cartala!!!!! erdbere tudi mene ze od uceraj boli glava,da je za znoreeetttt!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:47:16
|
|
|
|
baby blue
|
indy0024 sej ravno zato ker je tudi pri meni 1. nosečnost mi ni še vse jasno kako to izgleda... Sploh kar se čepa tiče... Sicer te sluzi ni bilo veliko ampak začetek je pa lahko ane...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:49:00
|
|
|
|
indy0024
|
moj me klice vsako uro pa sprasuje,ce imam popadke,je bolj on neucakan kot jaz!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:52:23
|
|
|
|
baby blue
|
indy0024 moj je isti ja... Kot bi bil on noseč Čisto nestrpen je že in neučakan... Ah nič bomo lepo počakali kaj bo in ali se bo to ponavljalo ali bodo sledili popadki ali odtekanje vode... Si ponavljam Samo brez panike
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:54:35
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Hej! Kako kaj? Vidim da že ene nestrpno čakate svoje ? Sej bo ne se sekirat uživajte sedaj ko še ne dela tolko skrbi!? Vrjetno vas zanima kako je z Timotejem!? Ja vsak dan druga zgodba! Včeraj smo zvedeli da je infekcija odpravljena! Ampak....... vakumski porod bo po vsej vrjetnosti pustil na našemu Timoteju posledice! Mislim da itak vete za kaj se gre! Sicer mi vsi pravijo da mali možgani se lahko obnovijo! Ampak upam da se ne bo zgodilo tisto najslabše! Ima možganske krče!(Roke in noge se mu tresejo) Če so ti krči dolgi 5minut je zanj to lahko usodno! Jaz pravim da upanje vedno umre zadnje!!!!! Moj nasvet za tiste ki še niste rodile!!! Če vam omenijo vakumski porod se NE STRINJAJTE s tem ZAHTEVAJTE CARSKI REZ!!!!! Ne bo vam žal! Če bi meni kdo to prejt povedal kakšne so lahko posledice bi 100% zahtevala CR!!!! Vsem novopečenim mamicam !!!!!!!!!!!!!!!! Lep dan!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 10:54:56
|
|
|
|
indy0024
|
pa se poun kufr mam folka,k me skoz sprasujejo a se nisi, na to besedo sem pa alergicna!!!!!!oooo fak,sory grdemu izrazu!!!!baby blue sej bo en,dva,tri in beba bo uzuni,bomo navijali zate!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 8.9.2009 11:02:08
|
|
|
|
baby blue
|
jasmina to je kar vzpodbudna novica ane?... Joj držim fejst pesti da bo vse OK... Timotej je pravi borec se mu vidi... Tudi jsz pravim da upanje vedno umre zadnje... Mislim na vas jasmina... Joj pri nama in pri mojih starših non stop telefon zvoni... Pri mojih starših sploh in potem vsak sprašuje a sta že dedek in babica? A je že rodila?... Mislim halooo ej sej bomo sporočili ob pravem času... Dejte mir... Grem zdej malo hodit al neki tacga da se malo gibam potem bomo pa videli kaj bo...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?