|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
4.9.2009 21:19:55   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Matia je lepo sprejel menjavo v vrtcu, včeraj in danes je bil superuser posted image pridenuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi ni večjih problemov razen današnja luna user posted image  

upam, da ni tudi na matio luna vplivala v kontra, da mu je bilo lepo v vrtcu...in bo drugi teden spetuser posted image

zrak user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
5.9.2009 14:45:46   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

mene glih zaradi lesenih igrač vleče gor pogledat

Če se to nanaša na novo odprto trgovino v Jagodju, sem čula, da nima glih cen za dvojčke ... menda kiklca (al hlače) za 40€. To je meni absolutno preveč, če pomnožim krat 2 in pol še neki za Aljošo, počasi že bankrotiram. Sploh, če vem, da dobim lepe in bistveno cenejše reči kje drugje (že Okaidi, da ne govorimo o C&A ali H&M). Bom šla pa definitivno popast firbec. Igrače tudi mene vedno mikajo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
Ja NAVT, še posebno navajanje na red

Tudi pri nas je več kaosa kot reda user posted image ; pa se trudim in vem kako bi bilo treba, a teorija je eno, praksa pa drugo, vsaj pri nas!

pri nas  smo bili vsi okoli NIka ko je jokal, Alexa pa smo pustili ,da se je sam umiril...  v glavnem Nik je ratal  scartan  in še vedno sedaj,  če mu ni kaj prav  začne takoj z jokom.  

Se pa strinjam, da je marsikdaj težko razločiti in narediti mejo... Zato pa rečejo, da je vzgoja umetnost in da predvsem ni recepta.

Aljoša je zdrav!!! Če ne drugo, vem po njegovi prekomerni energiji; zjutraj je vstal ob sedmih (po navadi ga pred osmo ni iz sobe), v Mercatorju se je nalaufal, seveda ni zdržal gledat Ribiča Pepeta. Punci sta pa dobile Geox superge po polovični ceni, številke za Aljošo pa žal ni bilo več. Prav mi je, kaj sem pa čakala do zdaj!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.9.2009 15:24:00   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

[
Ja NAVT, še posebno navajanje na red

Tudi pri nas je več kaosa kot reda user posted image ; pa se trudim in vem kako bi bilo treba, a teorija je eno, praksa pa drugo, vsaj pri nas!

[

Jaz pa mislim,da pri enem  že lahko uveljavljaš teorijo, pri 2 al 3 otrocih pas ne. Pri meni se oba spravita skupaj in takrat  vsaka teorija propade. Vidim,da je čisto drugo ,ko je en sam doma.

Thaiss, joj komaj danes sem kapirala, zakaj si pisala, da je Matia jokal.  Meni se prav ne zdi humano,da so ga  tako premestili.  Mi smo menjali vrtec zaradi bližine ampak takšen dober vrtec kot smo ga imeli prej je redkokje na obali. Tam sem bila prav navdušena nad njihovo pozornostjo, ustvarjalnostjo in kako so se posvetili otrokom.  Tukaj kjer smo sedaj  pa ne morem še nič povedat,ker smo novi.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
7.9.2009 7:12:58   
n€na
jutro.-..

evo, moj prvi delovni dan po bolniški in po dopustu...

Zala me je danes tako razveselila...nič ni jokala, ko sem jo pustila v vrtcuuser posted image user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
7.9.2009 7:35:32   
zrak
dobro jutro.. Danes sem zelo zgodnja, da lahko čim prej zbežim iz službe v vrtecuser posted image ..

Kaj naj vam rečem, da je hudo.. res je hudo.., da nekaterih stvari ne moreš dojeti, dokler jih ne začutiš in to je to.. vedno sem sočustvovala z vami in vrtci, ampak nikoli si nisem, da je tako hudo.

Ja, dokler sem tam je vse vredu, ko pa rečem, da grem, reče, da gre tudi on.. pa rečem da ne more in da pridem kmalu po njega nazaj in grem čez vrata IN KONEC SVETA.. JAZ V JOK, ON V JOK..
Sej pol ko pridem čez urco ali dve nazaj je bil umirjen in se celo igral.. tako, da sem se tudi jaz pomirila.. Me pa vidi že na daleč, da prihajam in teče čez celo igrišče in kriči mama mami mami...

Ta teden ga bo vozu moj, jaz pa grem tja takoj po službi.

Veseli me za vse, ki tako veselo sprejemajo vrtec.. mi je pa hudo za Matio.. in se mi  res ne zdi primerno, da se na tak način igrajo s čustvi otrok..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.9.2009 8:08:26   
dskubin
Kaj naj vam rečem, da je hudo.. res je hudo.., da nekaterih stvari ne moreš dojeti, dokler jih ne začutiš in to je to.. vedno sem sočustvovala z vami in vrtci, ampak nikoli si nisem, da je tako hudo.

user posted image user posted image user posted image Sej bo. Vsi se boste navadli. Samo nekaj ti povem - tri leta sem bla v vrtcu in skoraj ni otroka, ki ne bi imel težav na začetku. Res so redke redke izjeme, ki jim je nekako vseeno in nikoli ne jokajo oziroma kako drugače pokažejo svoje stiske. In se mi zdi, da je vseeno boljše, da imata težave takoj, ker nekateri pa pridejo pa so po teden, dva, tudi cel mesec OK in pol se začnejo težave - tej otroci potem težje prebrodijo krizo. Enei je že velik fant, ampak vseeno ne tolk, da bi dejansko razumel, da se ne rabi ničesar bat, ker boš čez par urc nazaj. To lahko otroku miljonkrat poveš, pa še vseeno ni dovolj, je še vseeno premajhen. On bi bil rajši s tabo, pa pika. In to je povsem normalno, da te otrok pogreša, če pa je bil do sedaj vedno samo z domačimi. Ampak čez čas se bosta oba navadila in obema bo lažje, predvsem tebi. Ker je res, kar pravijo, staršem je mnogo mnogo teže, še posebej tistim bolj občutljivim. Vzgojiteljice Eneia sigurno zamotijo, ko greš in se več ukvarjajo z otroci, ki imajo težave pri začetnem uvajanju, tako da tega se ti ni treba bat, ker se tudi njim otročki smilijo. Svetujem ti samo, da ko greš se ne obotavljaš, ker samo podaljšuješ stisko sebi in njemu. Ko se odločiš mu dej ljubčka, ne razlagat na dolgo in široko, al pomahaj in hitro stran, ne poslušat na vratih joka, ki te duši, ne se ustavljat in pogledovat nazaj. Boš vidla, da ti bo lažje, zdej, ko ga bo vozil tvoj, moški so navadno vseeno bolj trdni in odločeni, čeprav poznam tudi take, ki so otroka enostavno peljali domov, ker jim je blo tolk hudo user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
7.9.2009 8:16:26   
zrak
Dskubin, točno tako kot si napisala. Ti si oba tvoja izpisala kajne?? Kaj pa zdaj si jih ponovno vpisala al sta oba doma?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
7.9.2009 8:21:06   
dskubin
Ja, oba sta bla skor 3 mesece doma in smo (so) se imeli super. Zdej mi je malo žal, ker sem jih izpisala, ker Diti zdej ne more v skupino od Draža (drugje je pa itak zasedeno), bomo pa njega verjetno vseeno peljali v družbo, dokler ne gremo, kr doma so same punce in mu manjka fantovska družba. Samo smo pa res planirali, da bosta šla skupaj in mi je hudo zaradi tega, ker bo moral spet sam. Je pa tudi on taka nežna dušica, tko da brez jokca sigurno ne bo šlo.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
7.9.2009 8:30:25   
asso
Jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Svetujem ti samo, da ko greš se ne obotavljaš, ker samo podaljšuješ stisko sebi in njemu. Ko se odločiš mu dej ljubčka, ne razlagat na dolgo in široko, al pomahaj in hitro stran, ne poslušat na vratih joka, ki te duši, ne se ustavljat in pogledovat nazaj.

Evo tako, jaz naredim... dam v naročje in dobesedno zbežim... ker več ljubčkov in ne vem česa je več joka... čeprav je vsaki krat težko tistih par sekund dokler ne prestopiš praga in se vsedeš v avto... eno od takih juter je bilo danes... pol pa še večja na hodniku za menoj: mama Tarin joče! in jaz nazaj... bo že nehala...

moški so navadno vseeno bolj trdni in odločeni, čeprav poznam tudi take, ki so otroka enostavno peljali domov, ker jim je blo tolk hudo user posted image

Ha, ha... to bi moj naredu user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
7.9.2009 8:36:18   
zrak
Dskubin - Tako nimaš straha, da ti bodo domov prinesli kako bolezen...

< Sporočilo je popravil zrak -- 7.9.2009 8:37:14 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
7.9.2009 9:45:12   
nektarina

Evo tako, jaz naredim... dam v naročje in dobesedno zbežim... ker več ljubčkov in ne vem česa je več joka... čeprav je vsaki krat težko tistih par sekund dokler ne prestopiš praga in se vsedeš v avto... eno od takih juter je bilo danes... pol pa še večja na hodniku za menoj: mama Tarin joče! in jaz nazaj... bo že nehala... To je najboljše. Čimprej stran. Moj dragi bi kar tam čakal in pol otroci bi hoteli  zopet k njemu.  

moški so navadno vseeno bolj trdni in odločeni, čeprav poznam tudi take, ki so otroka enostavno peljali domov, ker jim je blo tolk hudo user posted image

Ha, ha... to bi moj naredu user posted image Tudi moj  bi  to naredil. 

user posted image  tudi  danes nam je uspelo brez nobenega   stokanja...    je pa pri nas bolj mirno, ko jih peljem sama v vrtec.     

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
7.9.2009 11:40:10   
dskubin
Dskubin - Tako nimaš straha, da ti bodo domov prinesli kako bolezen..

Zaenkrat nimam slabih izkušenj s tem. Mulc je šel v vrtec pri skoraj 3h letih in je domov prinesel samo škrlatinko, pa še to je bilo v blagi obliki in se je niti tamala ni nalezla, drugače pa nič. No ja kak prehlad, ampak to bi bilo tudi doma. Moram prav potrkat, sta oba zdrava in zgleda kar utrjena, je pa res, da smo od majhnega zunaj ob vsakem vremenu (tudi burja, dež,..), da hodimo ven tudi zvečer in se ne skrivamo v hiši. Draž je od malega sicer imel težave z ušesi (ki smo jih zgleda dali skozi), Diti nikoli nič, pa je vedno brez kape. In nikoli jima še nisem nič dajala preventivno, granul, sirupov ipd., ob prehladu dobita med, vršičke, drugače pa nič. Samo upam, da bo tko tudi letos. Je pa res, da je takoj štartal v skupini 3-6, tam se ne slinijo tolk en po drugem, ne dajejo več igrač v usta,...

je pa pri nas bolj mirno, ko jih peljem sama v vrtec.

Vidiš, mulca že vesta, kdo je šibkejši člen pri vas in to veselo izkoriščata. Pametni so ti naši škrati in bolj furbi, kot si sploh lahko predstavljamo.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.9.2009 11:42:39 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
7.9.2009 11:45:48   
n€na

user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ostalo je pa tako kot so ti druge napisale...se strinjam z njimi in ne bom ti še jaz enkrat nakladala vsega kar že vešuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
7.9.2009 12:53:35   
austen
user posted image user posted image user posted image vsem otročkom v vrtcu in mamam, da bi čimprej prebrodili krizo

kaj zdej s tem Dorotom??? ste za ali ne???? Drugi teden...sreda, četrtek????

jaz sem za četrtekuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
7.9.2009 18:02:55   
nektarina
Danes sem šla malo po nakupih in sem se ustavila v tisti  erboristeriji  v Free timu.   In kupila sem granule.Me prav zanime, če bodo kaj pomagale.  Jaz sem prejšnji teden fasala in še se me drži ena virozica 'kašljanje in katar'. Moja dva na srečo  nista dobila... trkam.
Cena pa je bila 26,95  za 30 ovojčkov.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
7.9.2009 19:23:35   
thaiss

Danes sem šla malo po nakupih in sem se ustavila v tisti  erboristeriji  v Free timu.   In kupila sem granule.Me prav zanime, če bodo kaj pomagale.  Jaz sem prejšnji teden fasala in še se me drži ena virozica 'kašljanje in katar'. Moja dva na srečo  nista dobila... trkam.

a tam imajo tudi?? je to Oscillococcinum???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
8.9.2009 7:14:35   
n€na
Jutrouser posted image

Moja Zala je pa verjetno zbolela...danes bo ostala doma in jaz grem kasneje domov...bim delala tam nekje do ene 11 ure pol, toliko, da sprevim naprej delo, ki sem si ga včeraj pustila za danes, pol pa šibam domov...Bo pa danes tast pazil zalo dokler ne pridem jaz domovuser posted image user posted image ....Mislim pa da bo imela SPET anginouser posted image user posted image user posted image  ima spet bel jeziček in notri vse rdeče..ponoči mi je pa spet kuhala čez 38°C

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
8.9.2009 7:48:49   
zrak
na pa me je vrglo ven in zdaj se mi ne da vse pisat....

Za Zalouser posted image

Enei noče v vrtcu lulat.. ga vprašajo in reče NE... pol pa pridem jaz me stisne in od hudega in vsega se polula..Saj pol sem ga dala še na wc in je še tam tudi full lulal..
Cel popoldan je hodu samo za tatijem in čim ga ni bilo pred očmi ga klicat in jok..Mislim, da doživi šok do tistega, ki ga v vrtcu pusti, ker tako je bil z mano prejšnji teden.

Tako sem popoldan naredila nekaj zase in šla na telovadbo... in verjetno bom tudi hodila...

Od kdaj naprej jahača v avtu.. sem razmišljala, da bi v en avto za kratke relacije (dom-vrtec) dali jahača..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
8.9.2009 8:02:01   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Od kdaj naprej jahača v avtu.. sem razmišljala, da bi v en avto za kratke relacije (dom-vrtec) dali jahača..

Jaz ti odsvetujem. Če že tistega z naslonjalom (kot ga ima Nastia v večjem avtu - če si predstavljaš), samo jahača, pa je mogoče še premajhen...

Joj te bolezni... ogromno se je začelo. Jaz samo upam, da zdržimo še ta teden, ker v soboto planiram praznovat Tarin rd in v ponedeljek odpotujemo... Sem pa bila tudi jaz zjutraj kar precej šmrkavauser posted image

user posted image Za Zalo, da bo čimprej boljša.

Evo, toliko na hitrco, več kasneje...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
8.9.2009 8:06:31   
zrak

Jaz ti odsvetujem. Če že tistega z naslonjalom (kot ga ima Nastia v večjem avtu - če si predstavljaš), samo jahača, pa je mogoče še premajhen...

Joj te bolezni... ogromno se je začelo. Jaz samo upam, da zdržimo še ta teden, ker v soboto planiram praznovat Tarin rd in v ponedeljek odpotujemo... Sem pa bila tudi jaz zjutraj kar precej šmrkavauser posted image

Sem razmišljala samo za v avto od M

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
8.9.2009 8:19:27   
nektarina

a tam imajo tudi?? je to Oscillococcinum???

Ja Oscillococcinum sem kupila. Zdaj pa ne vem kdaj začet.  Bom poskusila prej na mani,da vidim , če se rešim kašljenja.  

Zrak:   to , da teče za tatijem al za tabo je čisto normalno.  Lani ko smo se mi odvajali in sem jih pustila v vrtcu   so se me tako držali,da  še na WC sem morala z njimi. Boš vidla  , bo minilo.
Najbrž je Enei takšen  coccolone kot moj Nik in bo rabil malo več časa.
Pri nas je bilo uvajanje  različno za Alexa in NIka. ALex  je po enem tednu  že tekel v igralnico, NIk pa še sedaj se stiska k tatiji in  malček zajoče.  No čez 30 sekund je vse mimo in se gre igrat.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
8.9.2009 8:24:07   
n€na

mislim da je Enei še premajhen za jahača...mislim da so nekje tam od 18 Kg naprej...Ko so tudi že večji in jim pas lepo teče mimo vrata in jih le ta ne davi....
mi imamo Evolvo 1-2-3...thaiss ima enega podobnega sam ne vem firme...ti pa rastejo skupaj z otrokom in so do 12 let al do kok že rabijo otroci podlago pod ritouser posted image ..najprej so otroci pripeti s pet točkovnim varnotnim pasom potem pa ko so dovolj veliki s tistim ki je montiran v avtu...otrok ima pa skozi naslon in lahko zaspi tudi na kratkih relacijah če je utrujen in mu glavica ne visi dol...so pa malo dražji ampak zaradi varnosti se splača...nikoli ne veš....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
8.9.2009 8:28:21   
asso

Mogoče, če najdeš kakšnega res malo višjega. Dej spomni si v soboto, pa boš probala Eneia pri nas posest na jahača, da vidiš kako mu pade pas... ker če gre "na" vrat ni v redu, če pa je niže pa je v redu... Alan je bil na tečaju user posted image user posted image user posted image so imeli lani v vrtcu očkov dan (pasovček - neka preventivna akcija o zavezovanju...).

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
8.9.2009 8:28:59   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

mislim da je Enei še premajhen za jahača...mislim da so nekje tam od 18 Kg naprej...Ko so tudi že večji in jim pas lepo teče mimo vrata in jih le ta ne davi....
mi imamo Evolvo 1-2-3...thaiss ima enega podobnega sam ne vem firme...ti pa rastejo skupaj z otrokom in so do 12 let al do kok že rabijo otroci podlago pod ritouser posted image ..najprej so otroci pripeti s pet točkovnim varnotnim pasom potem pa ko so dovolj veliki s tistim ki je montiran v avtu...otrok ima pa skozi naslon in lahko zaspi tudi na kratkih relacijah če je utrujen in mu glavica ne visi dol...so pa malo dražji ampak zaradi varnosti se splača...nikoli ne veš....

Ma bi rabla nekaj ugodnega samo , ko ga moj pelje zjutraj v vrtec, da ne prekladamo te sedeže.. za velik avto bomo kupili kot mora bit...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
8.9.2009 8:30:18   
asso
Zdej se sprašujem, kako lahko tiste z dolgimi umetnimi nohti kaj delajouser posted image Imam moje tako dolge, da me že pri tipkanju moti, da ne govorim pri drugih opravilih, umivanje oči otrokom... jih skoraj cele popraskamuser posted image user posted image Si jih moram vstrič, ampak se mi ne da, ker so tako lepi... zdej pa se že hvalimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.