|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
2.9.2009 20:01:40   
pikapolona2
jst sem kupila tako fino nepremočljivo prevleko za na jogi (od racmana).........in od takrat več ne lula v posteljo???. Ampak preden greva midva spat okoli 23 ure jo dava spečo še enkrat na WC velikokrat se pa ob ene 5 zjutraj zbudi in joče ker hoče lulat. Frrr .......sej bo....sam pogumno plenico dol!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 20:08:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
2.9.2009 21:46:19   
frrrr
pa mi imamo 2 prevleki za pod rjuho... samo se mi ne da preoblačit s tem trebuhom, če bi prišlo do nesreče... sicer pa mali pred spanjem spije kak deci vode in gre 2x lulat... ponoči se pa kdaj tut zbudi za pit (če je jedel za večerjo piščančja prsa ali kaj podobnega, kar je slano). včasih pa tut za lulanje. načeloma počaka do jutra in zjutraj najprej na kahlo. nesreče so bile ponavadi čez vikend, ko je bil dlje buden in potem očitno pretrdo zaspal, da bi se za lulanje zbudil. dnevne pa so se pa kr skup držale. jap, analiziram user posted image ne morem iz svoje kože user posted image
piškot - dans sva šla z možem v muller in sem še en paket hlačnih plenic kupila... vam bomo še delali družbo. ko bom brez trebuha, bom pa tut posteljo lažje preoblekla user posted image pralni stroj bo pa itaq skoz laufal... torej ne bo razlike, če še kdaj posteljnino in odejo operemo zravn user posted image

poimenovanje otrok v vrtcu... vzgojiteljica nam je rekla, da so nove direktive in se otroci ne smejo imenovat po živalih. to naj ne bi bilo dobro za njihovo samopodobo. zato smo se mogli vsi strinjat, ker sicer se ne bi smeli imenovat čebelice user posted image svašta no. sej smo mogli tut podpisat papir, da lahko našega otroka pobožajo. menda je padlo že nekaj tožb, ker so odkrili uši al neki takega... ah, zmišljuejo si skoz neki. naši otroci se imajo v vrtcu čist fajn. in zelo radi se stisnejo vzgojiteljici v naročje. ne vem, če je ne bi tožila, ker jo ima mali za drugo mamo user posted image

še jutri delat in adijo pamet za dobro leto user posted image naredit morem backup, z računovodkinjo uredit papirje za na csd in se udeležit zadnjega sestanka za neki časa in pol lahk grem že domov user posted image

dans sva šla z možem po kosilu v mullerja, pa v okaidiju in h&m sva za Jašo par stvari nabavla. pol sva šla pa še do knjižnice, kjer sem si izposodila en kup knjig. danes sva prebrala pol zvezdice zaspanke, pol smo šli pa pred hišo v peskovnik tortice pečt. pred spanjem sva pa prebrala žabji kralj ter šiviljo in škarjice, ki sva jih nato še poslušala po radiu. je včeraj poslušal šiviljo in škarjice in mu kr ni blo jasno, zakaj so škarjice čarobne. v knjigi so pa slikice zraven in si malo lažje potem vse skup predstavlja.

grem še perilo obesit, pol pa brat čefurji raus.

lepe sanje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
2.9.2009 21:48:41   
frrrr
aja, še to... spečega otroka na kahlico... to sem js počela pr uni familiji, kjer sem 3 fantiče čuvala (preden sem zanosila) z najstarejšim (7let)... okrog polnoči ga je blo treba do stranišča spravit na lulanje, ker je tolk trdno spal. srednji (4 leta) pa ni imel teh problemov, se je sam zbudil za lulanje. najmlajši je bil pa itaq še v plenicah (1 leto).

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
2.9.2009 22:21:50   
Anonimen
o madona svašta, a takle imate vi v nočnem času...

mah, mi gremo spat in to je to. lulamo itak v stranišče, frrr ti pa verjamem da se ti s tem trebuhom ne da vlačit pa preoblačit in skakat okol postelje....tudi meni se ni...user posted image

in tole z živalmi - križana gora, a takle komplicirajo ? no naši so zajčki, po znakcu pa je češnjauser posted image  meni je vse kul, dokler ne pride do žaljenja in podobno.

naš najmlajši spi že od šestih, tristan od osmih, jest sem avto dones prodala, pa še pojma nimamo kaj bomo novega nakupili, pa v soboto gremo na dopust, pa jutri tristan prvič spi tudi v vrtcu, pa cepljenja imam in nimam pojma ali naj ga cepim tudi proti RV ( edino cepljenje ki mi ga P priporoča, pa še tega moram plačat ), ....mah en cel kup stvari je na kupu...user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
2.9.2009 22:43:54   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

o madona svašta, a takle imate vi v nočnem času...

mah, mi gremo spat in to je to. lulamo itak v stranišče, frrr ti pa verjamem da se ti s tem trebuhom ne da vlačit pa preoblačit in skakat okol postelje....tudi meni se ni...user posted image

in tole z živalmi - križana gora, a takle komplicirajo ? no naši so zajčki, po znakcu pa je češnjauser posted image  meni je vse kul, dokler ne pride do žaljenja in podobno.

naš najmlajši spi že od šestih, tristan od osmih, jest sem avto dones prodala, pa še pojma nimamo kaj bomo novega nakupili, pa v soboto gremo na dopust, pa jutri tristan prvič spi tudi v vrtcu, pa cepljenja imam in nimam pojma ali naj ga cepim tudi proti RV ( edino cepljenje ki mi ga P priporoča, pa še tega moram plačat ), ....mah en cel kup stvari je na kupu...user posted image

kaksen dren imate. cak, a v soboto greste ze z novim avtom na morje?

no jaz ane nisem cepila. cepivo se menja vsake pol leta, ker virus tolk mutira. drzim pesti da jo bo dobro odnesla tam do kaksnega leta in pol, po tistem bo pa ze nekako. a za pnevmokok ti pa niso tezili da ga cepi? no sam za tega sem tud glih prejsni teden slisala za enega dojencka ki ga je dobil kljub cepivu. pol pa bod pameten.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
3.9.2009 7:15:40   
Anonimen
mah sej, sploh ne moreš bit pametenuser posted image  - naj rečejo to in to je treba narediti pa je. kaj čem zdaj jest tam neki pamet solit, ko pa o teh stvareh nimam pojma ?! user posted image  nisem ne iz stroke, nikogar ne poznam ki bi imel to in ono, itd....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
3.9.2009 8:07:10   
frrrr
uf, *lina*, imate pa pestro... no, ne se preterat...

mi smo imeli pa kr neki divjo noč danes. okrog 23ih je v spanju enih 5 minut jokcal, ga nisem mogla zbudit. potem pa okrog 4ih poklical, da ga trebušček boli in bi šel kakat. sta šla z možem 2x, pa ni kakal, samo lulal je. in kr neki časa ni mogel zaspat, sem ga mogla za trebušček držat, pol je pa enkrat mrknil. mu je kr neki žlobudralo po želodcu user posted image
zjutraj blo vse ok.

js pa še zadnjič delat... še une obrazce za na socialno, ki mi jih mora delodajalec izpolnit, morm najt, pol pa šibnem...
lep dan!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
3.9.2009 8:31:08   
*anč*
oj!

midve same doma, je kr fajn user posted image . pol morva do pediatra skočit po napotnico za malo, ker se greva v petek na infekcijsko pokazat zarad toxe. sm pa dobila domov izvide in kokr se jst spoznam, je mala negativna!user posted image  

lulanje  naš tut na wc hodi. pred spanjem gre lulat (je pa res, da ne hodi spat ob 7ih), ponoči ponavadi še pije vodo pa se mu zjutraj niti ne mudi na wc, tko da sploh ni problemov.

lina  lepo se mejte!

frrrr  ti pa kr na porodniško, super. kjerga oktobra maš pa rok?

mejte lep dan!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
3.9.2009 19:52:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sem se ravno danes v čakalnici nate spomnila Remy........je en predstavnik neke firme prišel....se zmenil za termin pr dohterci...in je potem prišel nazaj in ko sem jaz končala z infuzijo je še vedno čakal.....Kaj delaš v tem času ko čakaš po čakalnicah....joj men bi blo to fuuul smotano. Pa sej se navadiš najbržuser posted image

prebiram vse možne revije tako da če bo še kdaj milijonar me lahko pokličete za vse čenčeuser posted image
Včasih pa tudi kaj bolj strokovnega študiram
Večinoma pa ne čakam več prav dolgo, se razvadijo in te potem pustijo čakati, pa je potem boljše ene 15 min počakat potem pa it, pa te naslednjič ne pusti več čakatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
3.9.2009 20:00:48   
piskot
cer.

spakirano, se eni 3je ruzaki cakajo tukaj, zjutraj ko se zbudimo picimo na moooorjeeeeeeeee.

uzivajte, pa upam da se vam javim sele po 20em.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
3.9.2009 20:02:44   
Anonimen
Vrtec- Tinkara je že 3tje leto medvedek, skupina ima od začetka do konca isto ime. So šli pa v novo sobico in je nav dušena, aja, pa tudi 4 nove otroke imajo in jih je zdaj 18.
In odkar imamo nov režim dela ,jo hodim iskat v vrtec med 16h in 16:30, med zadnjimiuser posted image , sej ko bo utečeno bo spet boljše, zdaj je pa revček cel dan v vrtcu.

Tinkara gre spat ob 19:30 in takrat tudi zadnjič lulat, potem pa spet okoli 7:00 zjutraj.

anč- super za - test!

frrrr- ti men mal slabo vest vzbujaš s temi vašimi opisi dneva, načrtovanjem in organizacijouser posted image , aja pa vseeno ti še kar piši, je fino bratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
3.9.2009 20:04:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

spakirano, se eni 3je ruzaki cakajo tukaj, zjutraj ko se zbudimo picimo na moooorjeeeeeeeee.

uzivajte, pa upam da se vam javim sele po 20em.

no teb sem tud fouš k grete na morje............uživajte!

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
3.9.2009 22:39:44   
frrrr
piškot - uživajte na morju!

Remy - nč slabe vesti... ti le uživaj s svojo princesko, pa spomine shrani kako drugače.

*anč* - moj pdp je 21.10., nameravam pa rodit okrog 30.9. user posted image

mi tut jutri pičimo na morje... bomo vidli kaj bo noč prinesla no.

včeraj ponoči ga je trebušček bolel, kakat ni mogel, zjutraj tut ni, v vrtcu tut ne. ko je prišel domov, je pa prvo šel kakat user posted image sem mu povedala, da ne sme držat in naj gre kr v vrtcu, pa mi je rekel: mamica, pa sej sem zdržal do doma user posted image je rekla tašča, da je bil mož enak. bošček moj mali...

no, danes je imel pa za večerjo jogurt, tuno + sir + polnozrnat kruh... pojedel res ogromno in očitno je blo preveč, ker je po prebranih pravljicah še sam mau bral knjigo in naenkrat bruhnil ogromno vn. tolk o preoblačenju postelji in pranju posteljnine, podlog in tega sranja... ena runda se bo kmau oprala, druga še čaka v kopalni kadi. user posted image no, pa sva z malim še eno pravljico prebrala, da je mož čaj skuhal in spedenal sobo. potem sta šla pa spat. je v manj kot 5ih minutah spal tolk bil očitno utrujen user posted image sicer pa ni kazalo kaj na kakšno virozo...

držte pesti, da je bil res samo prepoln želodček in se bomo jutri šli namakat user posted image če rata, se pred torkom ne bom kaj oglašala user posted image
jutri še na CSDju uštimava papirologijo, po kosilu pa v avto...

lepo se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
4.9.2009 8:04:06   
frrrr
noč bla prespana. preden sem šla spat, je še mau čaja popil in povedal, da se dobro počuti. zjutraj je bil mau lačen, je mau navadnega jogurta pojedel, zdej pa že zajtrkuje v vrtcu.
očitno bla res preobilna večerja in preveč mastna.

lep vikend vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4515
4.9.2009 8:06:24   
sonček33
enako frrr...a kljub nekoliko slabemu vremenu greste na morje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
4.9.2009 14:03:01   
mis
Evo me po dolgem času. tolk se dogaja, da tud na RR ne uspem pokukat.

Prejšnji teden sem bila v službi in je bilo noro veliko za pripravit, ta torek pa vse na novo. Dobila sem 19 prvošolčkov, zgubljenih in zbeganih. No, zdej so nekako že postrojeni. Potem se nam je v sredo pridružil dvajseti, albanec, ki ne zna reči nič po slovensko in ful joka ko ga pripeljejo, če sploh ga... Skratka dogaja.

Neža je v torek prvič šla v vrtec. Ta teden je do 10h, drug teden bo šla tudi spat tam. Tam je ok, ne joka, se bolj drži vzgojiteljice, doma popoldan je pa precej težko. Jokava, cmerava, skoz po meni pleza, me zahteva, težko zaspi, se kdaj zbuja ponoči... Skratka, ni da ni.

Tina je carica, šla je v novo skupino, postala je miška in ji je super fino. Nobenih težav, z veseljem gre v vrtec in z veseljem domov. Lepo gre spat v vrtcu in zvečer cca 20:30, vstaja okoli 7h. Zvečer gre na stranišče, pa potem zjutraj. Tako je ene 3 mesece že, trkam, ji je kdaj ušlo ponoči, ampak ni hujšega.

Ni nam dolgčas. Sem pa izmučena, psihično in fizično. Kar na jok mi gre ko vidim kako občutljiva je Neža, smili se mi, pa vem da bo minilo. Pa pamži v šoli me zdelajo.

Bo bo...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
4.9.2009 18:16:01   
Anonimen
mis - a veš da sem se danes spraševala, kako tiste mamice, ki vam je v profesiji delo z otroci, prenesete še delo doma ? meni bi se zrolalo, tako da svaka čast. Vas občudujem.

Mi smo dones potočili prve solze. So bile krokodilje. Smo jokali, ko sem šla in ko sem prišla. user posted image  Vmes pa je bilo baje brez problemov. Prvič smo tudi prespali, pa je baje tudi komaj čakal. Je hitel pripravljat postelje itd...ko sem prišla domov, sem se še sama razjokala. Pa vam povem, sem se počutila 5 kil lažje. Enostavno mi je to izgleda ležalo na duši. Upam, da je tudi Tristan to morel iz sebe ven dat in da bo zdaj ok. Jutri gremo na dopust, tako da se bomo nacrkljali za cel teden. Je pa zanimo, da doma nimamo nobenih težav. Nič ne joka, cmera, pa da bi po naročju hotel biti, fajn spi....upam, da je tole posledica lune.

Še včeraj mi je rekel: ''mami nehi me božat no'' ! user posted image

Sicer pa nimam kaj rečt glede vzgojiteljic. So fajn. In res, svaka čast, da obvladujejo 19 otrok.

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
4.9.2009 18:52:13   
Lu
O kaj sem jaz našla. Pikapolona very nice user posted image In Tian pravi : Mami, daj še....

http://www.youtube.com/watch?v=lNgiSA9jHz8

user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
4.9.2009 20:00:55   
moci
iiiiiiii, hudouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
4.9.2009 20:38:53   
pikapolona2
pa sej to je že starooooooo.........em mela tudi na FB user posted image

Naša tamala tudi rada gleda kakšne otroke na youtubu........jaša ji je sploh všeč....una k se igrata z Frrrr babico in rdečo kapicouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
4.9.2009 21:05:41   
moci
pri nas je tudi jaša namesto risanke včasihuser posted image
zdaj bo pa še brinauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4522
5.9.2009 18:03:14   
frrrr
kuku... mi nismo na morju...

včeraj popoldne ugotovili, da se nam ne da... men se ni dalo pakirat, mož ima pa preveč dela. no, pa sva morje skenslala. in danes zjutraj se je pokazalo, da je bila dobra odločitev. je Jaša izbruhal zajtrk, pol urce kasneje pa še čaj. kokošja juhica in kasneje rižota sta ostali v trebuščku... a je prav hudo, ko mu ne postrežem tolk kolkr bi fant rad pojedel user posted image ko poje, pove da ne sme preveč, ker ga lahko potem trebušček boli in bi spet bruhal user posted image ah, že med kuho je hodil v kuhinjo in govoril mmmm, kako diši... bošček moj mali. upam, da smo zaključili z bruhanjem in je bilo to to. od četrtkovega večernega bruhanja do danes zjutraj je bilo namreč vse ok.

tile filmčki na youtube... pikapolona, Brina in Jaša imata tole kr mau povezano... ko na Brinino muco copatarico klikneš, je Jaša med sorodnimi filmčki user posted image

lep vikend!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
6.9.2009 17:20:11   
borovnicka
oj!

preživeli prvi teden v vrtcu - vsak dan pride domov z novo štempiljko, ki jo dobi za pospravljanje, pokasirali pa tudi virozo. Včeraj 39,8, danes ne spravim pod 38. Upam da bo kmalu bolje. Sicer je ponoči bruhal, a se je po moje preveč najedel, ker je lačen pa mu nič ne paše.  čakamo pa da zboli še ta velik. Jest pa na bolniški -   juhuhu dober začetek šolskega leta.

Ati je pa odšel za deset dni v Španijo.

nagajivčka TT

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
6.9.2009 19:24:30   
pikapolona2
borovnička mi tudi......sicer nima vročine...ampak ji teče iz nosa in je čist zahripana....tako da bo jutri doma pa da vidim a se kej razvije ali bo OK. Radosti vrtca user posted image

kam ste ostale poniknile?

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?